Dodaj do ulubionych

gdzie "Prawda" mowie prawde

IP: *.twcny.rr.com 13.11.04, 19:44
chyba pierwszy raz z tomsonem sie zgodze. chociaz ruska "Prawda" pisze prawde
o naszych idolach miedzynarodowych tzw.panow swiata.
english.pravda.ru/mailbox/22/101/399/14581_bushblair.html
Obserwuj wątek
    • Gość: aki Re: gdzie "Prawda" mowie prawde IP: 80.51.161.* 13.11.04, 19:55
      to jakis anglosas nota bene napisał.
      rachelko masz złe konotacje z przeszłosci.prawda już od dawna pisze nieco inaczej niż za czaów "prawdziwego" komunizmu
      • Gość: rachelka Re: gdzie "Prawda" mowie prawde IP: *.twcny.rr.com 13.11.04, 20:06
        Gość portalu: aki napisał(a):

> to jakis anglosas nota bene napisał.
        > rachelko masz złe konotacje z przeszłosci.prawda już od dawna pisze nieco inacz
        > ej niż za czaów "prawdziwego" komunizmu
        byc moze mam zle,jako,ze nigdy prawdy nie czyatalam i nie czytuje dalej,chyba,ze
        jakis tam cusik wpadnie mi w oko.dzieki za podpowiedz. w koncu pisanie na FS ma
        i swoje dobre strony jak widac.
        • Gość: aki Re: gdzie "Prawda" mowie prawde IP: 80.51.161.* 13.11.04, 20:10
          och nie zaklinaj sie tak ze nigdy nie czytalas....są gorsze przewinienia.
          ja czytałem czasem "kraj rad"
          BTW wiesz jaki pyszny chleb mają rosjanie????
          • Gość: rachelka Re: gdzie "Prawda" mowie prawde IP: *.twcny.rr.com 13.11.04, 20:13

> och nie zaklinaj sie tak ze nigdy nie czytalas....są gorsze przewinienia.
            > ja czytałem czasem "kraj rad"
            > BTW wiesz jaki pyszny chleb mają rosjanie????

chleba nie jadlam,ale za to jakis kwas pilam. kraj rad to dobre,szkoda,ze ja
            tego nie zaliczylam:))
            • Gość: aki Re: gdzie "Prawda" mowie prawde IP: 80.51.161.* 13.11.04, 20:21
              kwas mi nie smakował i "kwas" ;-) mi nie smakuje nadal.
              trochę żałuję że bywałem w różnych krajach a tak mało znam tego ogromnego sąsiada
              • Gość: rachelka Re: gdzie "Prawda" mowie prawde IP: *.twcny.rr.com 13.11.04, 21:05

> kwas mi nie smakował i "kwas" ;-) mi nie smakuje nadal.
                > trochę żałuję że bywałem w różnych krajach a tak mało znam tego ogromnego sąsia
                > da
                o bylam ci ja tam raz,ale musze powiedziec,ze calowalam nawet nasza ziemie
                komunistyczna po powocie. pojechalam przez Lwow do Soczi,Jalty, Odessy i gdzies
                do Noworosyjska. Piekne miejsca sa w Gruzji,morze Czarne jest obledne,ale bieda
                az piszczy.nie moglam sie przyzwyczaic to tej atmosfery paniki ,donosicielstwa i
                strachu tak obcego nawet w Polsce w tamtejszych czasach. O kuchni to juz nie
                wspomne,wszystko bylo w smietanie:)
    • krystian71 Re: gdzie "Prawda" mowie prawde 13.11.04, 20:31
      bo im ta prawda z malej litery wygodna
      Niech lepiej zajma sie swoja prawda w Czeczenii a potem chocby najbardziej widoczna belka w oku przeciwnika
      Wart palac Paca a Pac palaca
      • Gość: rachelka Re: gdzie "Prawda" mowie prawde IP: *.twcny.rr.com 13.11.04, 21:06
        krystian71 napisała:

> bo im ta prawda z malej litery wygodna
        > Niech lepiej zajma sie swoja prawda w Czeczenii a potem chocby najbardziej wido
        > czna belka w oku przeciwnika
        > Wart palac Paca a Pac palaca

no lepsza cudza prawda od swojej, ale jak amerykanie wala w co zywe to putin ma
        doskonala wymowke do mordowania czeczencow.terroryzm to terroryzm,szczegolnie
        jak nasi przyjaciele z nim walcza.
    • Gość: . Wiec uwazasz, ze mieli racje ci, co Skalskiego IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.11.04, 21:08
      obrabowali i pobili? To ma byc ta twoja sowiecka "Prawda"?
      • Gość: rachelka Re: Wiec uwazasz, ze mieli racje ci, co Skalskieg IP: *.twcny.rr.com 13.11.04, 21:22
        gabciu podeslac ci kleenex czy lod? jesli dzisiaj dostalas kopa za niewinnosc,
        to nalezy ci sie mocny za wczorajsze wyzywanie mnie od prostytutek i zlodziejek,
        to jest chamstwo i zlosliwosc do kwadratu, na jakie tylko takie stetryczale
        starzejace sie zlosnice jak ty sie kusza. enjoy your day, bo na ciebie szkoda
        palcy na klawiszach.
        • Gość: . Spluwam z najwyzsza pogarda, plebejuszko! Bo IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.11.04, 21:40
          buta na kopniak szkoda, jeszcze sie w tobie ubabrze...I cuchnac bedzie, jak po
          skunksie. BNEZ ODBIORU.

--
          Kocham Arabow w Arabii.
          • Gość: Monika Re: Spluwam z najwyzsza pogarda, plebejuszko! Bo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.04, 23:16
            to ty jesteś stetryczała jeśli za Solidarności "walczyłaś" jak mogłaś, ha ha
            syndrom póżnego lata
            • Gość: rachelka Re: Spluwam z najwyzsza pogarda, plebejuszko! Bo IP: *.twcny.rr.com 13.11.04, 23:27
              Gość portalu: Monika napisał(a):

> to ty jesteś stetryczała jeśli za Solidarności "walczyłaś" jak mogłaś, ha ha
              > syndrom póżnego lata

ha a ty wczesnej jesieni,za duzo pary w tym maglu, lub opary stetryczalej anglii
              ci zaszkodzily. cosik nie mozesz zejsc ze mnie,czyzbys plci odmiennej nie znala?
              wstyd w twoim wieku to wielka strata.
    • sv-hits Re: gdzie "Prawda" mowie prawde 13.11.04, 21:36
      wystraczy przeczytac inne artykuly w tej "PRAWDZIE" i juz sie ma pojecie
      o "poziomie" tej gazety. Brakuje tylko penisow i wibratorow ...
      • Gość: rachelka Re: gdzie "Prawda" mowie prawde IP: *.twcny.rr.com 13.11.04, 21:53
        sv-hits napisał:

> wystraczy przeczytac inne artykuly w tej "PRAWDZIE" i juz sie ma pojecie
        > o "poziomie" tej gazety. Brakuje tylko penisow i wibratorow ...
        no to rzeczywiscie duzy ubytek wiedzy, ale chyba jest jakis postep co do poziomu
        "Prawdy" jaka znalam dawniej, a obecnej "Prawdy" i to cieszy.
        • Gość: aki a fujjjjjjj :-( rachelko spójrz IP: 80.51.161.* 13.11.04, 21:58
          funreports.com/2004/11/10/57061.html
          • Gość: rachelka Re: a fujjjjjjj :-( rachelko spójrz IP: *.twcny.rr.com 13.11.04, 22:07
            matko jedyna aki,chyba sie przeniose do anglii:)))))
            to juz jest tylko na poziomie brytow, pfujjjjj
            cholera te chlopy zniknely juz z powierzchni ziemi,czy co?
            • Gość: aki wziąłem ten link z "prawdy" IP: 80.51.161.* 13.11.04, 22:11
              hehehe
              • Gość: rachelka Re: wziąłem ten link z "prawdy" IP: *.twcny.rr.com 13.11.04, 22:15
                no to dobrze robie,ze tego nie czytam. masz tu cos na odchamienie sie i jakby
                jest to blizsze natury, niz "prawda"
                www.thejohncleese.com/
                • Gość: aki really smart IP: 80.51.161.* 13.11.04, 22:21
                  :-)))))))))))))))))))))))))))))))))
                  tylko ze glosników nie mam:-((((((((((((((((((
                  • Gość: rachelka Re: really smart IP: *.twcny.rr.com 13.11.04, 22:28
                    zanim uciekne to mysle,ze nawet ten nasz amerykanski humor mi sie bardziej
                    podoba od tych "kocich"
                    www.savannahnow.com/exchange/images/040200/full_potty.jpg
                    • bam_buko klamliwa prawda czy prawdziwe klamstwo 13.11.04, 22:55
                      hehe mozna sobie pomanipulowac prawda. Ruski dobry numer wycieli nazywajac
                      tak gazete.Ciekawe w czyich rekach jest dzisiaj,jakiegos oligarchy naftowego
                      czy lokalnego mafiozo .
                      Zamieszczony artkul w zasadzie nie rozni sie od pogladow wyrazanych w znacznej
                      wiekszosci gazet na swiecie.Irak glebiej podzielil i tak juz podzielony swiat a
                      wlasciwie oddzdzielil USA od reszty swiata.

I znow nostalgia ,ostatni raz czytalem "Prawda" po rusku w szkole a bylo
                      to ...ho ho a moze dawniej.
                      • Gość: rachelka Re: klamliwa prawda czy prawdziwe klamstwo IP: *.twcny.rr.com 13.11.04, 23:10
                        bam_buko napisał:

> hehe mozna sobie pomanipulowac prawda. Ruski dobry numer wycieli nazywajac
                        > tak gazete.Ciekawe w czyich rekach jest dzisiaj,jakiegos oligarchy naftowego
                        > czy lokalnego mafiozo .
                        > Zamieszczony artkul w zasadzie nie rozni sie od pogladow wyrazanych w znacznej
                        > wiekszosci gazet na swiecie.Irak glebiej podzielil i tak juz podzielony swiat a
                        >
                        > wlasciwie oddzdzielil USA od reszty swiata.
                        >
                        > I znow nostalgia ,ostatni raz czytalem "Prawda" po rusku w szkole a bylo
                        > to ...ho ho a moze dawniej.
                        a kiedy to bylo ostatnio, kiedys ty prawde czytal?chyba za czasow "zartow o
                        milicjantach",czyli najlepszych czasow naszego zycia,brutalnie przerwanych przez
                        komuchow i ich stan wojenny.na pochybel chamom.
          • krystian71 Re: a fujjjjjjj :-( rachelko spójrz 13.11.04, 22:44
            no pewnie,ze fuj.Ale oni zwyczajni.Tu skonczylo sie tylko rozwodem,caryca Katarzyna wieksze zdrowotne koncekwencje poniosla :)
            • Gość: rachelka Re: a fujjjjjjj :-( rachelko spójrz IP: *.twcny.rr.com 13.11.04, 22:48
              krystian71 napisała:

> no pewnie,ze fuj.Ale oni zwyczajni.Tu skonczylo sie tylko rozwodem,caryca Katar
              > zyna wieksze zdrowotne koncekwencje poniosla :)

ale ilu mezczyzn te potwore kochalo,a to ani piekne, ani madre nie bylo? no coz
              plec meska sama sobie petle zaklada w wielu przpadkach:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka