Gość: rachelka IP: *.twcny.rr.com 13.11.04, 19:44 chyba pierwszy raz z tomsonem sie zgodze. chociaz ruska "Prawda" pisze prawde o naszych idolach miedzynarodowych tzw.panow swiata. english.pravda.ru/mailbox/22/101/399/14581_bushblair.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aki Re: gdzie "Prawda" mowie prawde IP: 80.51.161.* 13.11.04, 19:55 to jakis anglosas nota bene napisał. rachelko masz złe konotacje z przeszłosci.prawda już od dawna pisze nieco inaczej niż za czaów "prawdziwego" komunizmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: gdzie "Prawda" mowie prawde IP: *.twcny.rr.com 13.11.04, 20:06 Gość portalu: aki napisał(a): > to jakis anglosas nota bene napisał. > rachelko masz złe konotacje z przeszłosci.prawda już od dawna pisze nieco inacz > ej niż za czaów "prawdziwego" komunizmu byc moze mam zle,jako,ze nigdy prawdy nie czyatalam i nie czytuje dalej,chyba,ze jakis tam cusik wpadnie mi w oko.dzieki za podpowiedz. w koncu pisanie na FS ma i swoje dobre strony jak widac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aki Re: gdzie "Prawda" mowie prawde IP: 80.51.161.* 13.11.04, 20:10 och nie zaklinaj sie tak ze nigdy nie czytalas....są gorsze przewinienia. ja czytałem czasem "kraj rad" BTW wiesz jaki pyszny chleb mają rosjanie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: gdzie "Prawda" mowie prawde IP: *.twcny.rr.com 13.11.04, 20:13 Gość portalu: aki napisał(a): > och nie zaklinaj sie tak ze nigdy nie czytalas....są gorsze przewinienia. > ja czytałem czasem "kraj rad" > BTW wiesz jaki pyszny chleb mają rosjanie???? chleba nie jadlam,ale za to jakis kwas pilam. kraj rad to dobre,szkoda,ze ja tego nie zaliczylam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aki Re: gdzie "Prawda" mowie prawde IP: 80.51.161.* 13.11.04, 20:21 kwas mi nie smakował i "kwas" ;-) mi nie smakuje nadal. trochę żałuję że bywałem w różnych krajach a tak mało znam tego ogromnego sąsiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: gdzie "Prawda" mowie prawde IP: *.twcny.rr.com 13.11.04, 21:05 Gość portalu: aki napisał(a): > kwas mi nie smakował i "kwas" ;-) mi nie smakuje nadal. > trochę żałuję że bywałem w różnych krajach a tak mało znam tego ogromnego sąsia > da o bylam ci ja tam raz,ale musze powiedziec,ze calowalam nawet nasza ziemie komunistyczna po powocie. pojechalam przez Lwow do Soczi,Jalty, Odessy i gdzies do Noworosyjska. Piekne miejsca sa w Gruzji,morze Czarne jest obledne,ale bieda az piszczy.nie moglam sie przyzwyczaic to tej atmosfery paniki ,donosicielstwa i strachu tak obcego nawet w Polsce w tamtejszych czasach. O kuchni to juz nie wspomne,wszystko bylo w smietanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: gdzie "Prawda" mowie prawde 13.11.04, 20:31 bo im ta prawda z malej litery wygodna Niech lepiej zajma sie swoja prawda w Czeczenii a potem chocby najbardziej widoczna belka w oku przeciwnika Wart palac Paca a Pac palaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: gdzie "Prawda" mowie prawde IP: *.twcny.rr.com 13.11.04, 21:06 krystian71 napisała: > bo im ta prawda z malej litery wygodna > Niech lepiej zajma sie swoja prawda w Czeczenii a potem chocby najbardziej wido > czna belka w oku przeciwnika > Wart palac Paca a Pac palaca no lepsza cudza prawda od swojej, ale jak amerykanie wala w co zywe to putin ma doskonala wymowke do mordowania czeczencow.terroryzm to terroryzm,szczegolnie jak nasi przyjaciele z nim walcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Wiec uwazasz, ze mieli racje ci, co Skalskiego IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.11.04, 21:08 obrabowali i pobili? To ma byc ta twoja sowiecka "Prawda"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Wiec uwazasz, ze mieli racje ci, co Skalskieg IP: *.twcny.rr.com 13.11.04, 21:22 gabciu podeslac ci kleenex czy lod? jesli dzisiaj dostalas kopa za niewinnosc, to nalezy ci sie mocny za wczorajsze wyzywanie mnie od prostytutek i zlodziejek, to jest chamstwo i zlosliwosc do kwadratu, na jakie tylko takie stetryczale starzejace sie zlosnice jak ty sie kusza. enjoy your day, bo na ciebie szkoda palcy na klawiszach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Spluwam z najwyzsza pogarda, plebejuszko! Bo IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.11.04, 21:40 buta na kopniak szkoda, jeszcze sie w tobie ubabrze...I cuchnac bedzie, jak po skunksie. BNEZ ODBIORU. -- Kocham Arabow w Arabii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Spluwam z najwyzsza pogarda, plebejuszko! Bo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.04, 23:16 to ty jesteś stetryczała jeśli za Solidarności "walczyłaś" jak mogłaś, ha ha syndrom póżnego lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Spluwam z najwyzsza pogarda, plebejuszko! Bo IP: *.twcny.rr.com 13.11.04, 23:27 Gość portalu: Monika napisał(a): > to ty jesteś stetryczała jeśli za Solidarności "walczyłaś" jak mogłaś, ha ha > syndrom póżnego lata ha a ty wczesnej jesieni,za duzo pary w tym maglu, lub opary stetryczalej anglii ci zaszkodzily. cosik nie mozesz zejsc ze mnie,czyzbys plci odmiennej nie znala? wstyd w twoim wieku to wielka strata. Odpowiedz Link Zgłoś
sv-hits Re: gdzie "Prawda" mowie prawde 13.11.04, 21:36 wystraczy przeczytac inne artykuly w tej "PRAWDZIE" i juz sie ma pojecie o "poziomie" tej gazety. Brakuje tylko penisow i wibratorow ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: gdzie "Prawda" mowie prawde IP: *.twcny.rr.com 13.11.04, 21:53 sv-hits napisał: > wystraczy przeczytac inne artykuly w tej "PRAWDZIE" i juz sie ma pojecie > o "poziomie" tej gazety. Brakuje tylko penisow i wibratorow ... no to rzeczywiscie duzy ubytek wiedzy, ale chyba jest jakis postep co do poziomu "Prawdy" jaka znalam dawniej, a obecnej "Prawdy" i to cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aki a fujjjjjjj :-( rachelko spójrz IP: 80.51.161.* 13.11.04, 21:58 funreports.com/2004/11/10/57061.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: a fujjjjjjj :-( rachelko spójrz IP: *.twcny.rr.com 13.11.04, 22:07 matko jedyna aki,chyba sie przeniose do anglii:))))) to juz jest tylko na poziomie brytow, pfujjjjj cholera te chlopy zniknely juz z powierzchni ziemi,czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: wziąłem ten link z "prawdy" IP: *.twcny.rr.com 13.11.04, 22:15 no to dobrze robie,ze tego nie czytam. masz tu cos na odchamienie sie i jakby jest to blizsze natury, niz "prawda" www.thejohncleese.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aki really smart IP: 80.51.161.* 13.11.04, 22:21 :-))))))))))))))))))))))))))))))))) tylko ze glosników nie mam:-(((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: really smart IP: *.twcny.rr.com 13.11.04, 22:28 zanim uciekne to mysle,ze nawet ten nasz amerykanski humor mi sie bardziej podoba od tych "kocich" www.savannahnow.com/exchange/images/040200/full_potty.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko klamliwa prawda czy prawdziwe klamstwo 13.11.04, 22:55 hehe mozna sobie pomanipulowac prawda. Ruski dobry numer wycieli nazywajac tak gazete.Ciekawe w czyich rekach jest dzisiaj,jakiegos oligarchy naftowego czy lokalnego mafiozo . Zamieszczony artkul w zasadzie nie rozni sie od pogladow wyrazanych w znacznej wiekszosci gazet na swiecie.Irak glebiej podzielil i tak juz podzielony swiat a wlasciwie oddzdzielil USA od reszty swiata. I znow nostalgia ,ostatni raz czytalem "Prawda" po rusku w szkole a bylo to ...ho ho a moze dawniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: klamliwa prawda czy prawdziwe klamstwo IP: *.twcny.rr.com 13.11.04, 23:10 bam_buko napisał: > hehe mozna sobie pomanipulowac prawda. Ruski dobry numer wycieli nazywajac > tak gazete.Ciekawe w czyich rekach jest dzisiaj,jakiegos oligarchy naftowego > czy lokalnego mafiozo . > Zamieszczony artkul w zasadzie nie rozni sie od pogladow wyrazanych w znacznej > wiekszosci gazet na swiecie.Irak glebiej podzielil i tak juz podzielony swiat a > > wlasciwie oddzdzielil USA od reszty swiata. > > I znow nostalgia ,ostatni raz czytalem "Prawda" po rusku w szkole a bylo > to ...ho ho a moze dawniej. a kiedy to bylo ostatnio, kiedys ty prawde czytal?chyba za czasow "zartow o milicjantach",czyli najlepszych czasow naszego zycia,brutalnie przerwanych przez komuchow i ich stan wojenny.na pochybel chamom. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: a fujjjjjjj :-( rachelko spójrz 13.11.04, 22:44 no pewnie,ze fuj.Ale oni zwyczajni.Tu skonczylo sie tylko rozwodem,caryca Katarzyna wieksze zdrowotne koncekwencje poniosla :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: a fujjjjjjj :-( rachelko spójrz IP: *.twcny.rr.com 13.11.04, 22:48 krystian71 napisała: > no pewnie,ze fuj.Ale oni zwyczajni.Tu skonczylo sie tylko rozwodem,caryca Katar > zyna wieksze zdrowotne koncekwencje poniosla :) ale ilu mezczyzn te potwore kochalo,a to ani piekne, ani madre nie bylo? no coz plec meska sama sobie petle zaklada w wielu przpadkach:))) Odpowiedz Link Zgłoś