Gość: Sormo IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.07.09, 17:35 "BTW. Jak już będziecie na podlinkowanym serwisie, zjedźcie trochę w dół i przekonajcie się jakie dwie galerie są najpopularniejsze. Ach, ci gracze..." Fajne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Daram Re: Nowe twarze w PES 2010 IP: 80.85.230.* 15.07.09, 17:38 ja tam widze tylko skriny z Duke'a DD Odpowiedz Link Zgłoś
bialygolabek Re: Nowe twarze w PES 2010 15.07.09, 17:51 Jaki to ma sens? Lepiej by licencje wykupili... Chłyt malketingowy. Odpowiedz Link Zgłoś
the_emjoot Re: Nowe twarze w PES 2010 15.07.09, 18:38 Azjatki po Polkach - mrrrrr, najslodsze Odpowiedz Link Zgłoś
albinozz Re: Nowe twarze w PES 2010 15.07.09, 18:54 w sumie zbędny bajer, ale Eto'o naprawdę nieźle odwzorowany, niemal jak ze zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
flawless.obi Re: Nowe twarze w PES 2010 15.07.09, 19:07 A Eto'o ciemnieje patrząc po fotach. ; ) Eto'o cabron, saluda al Campeon! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Nowe twarze w PES 2010 IP: *.2-0.pl 15.07.09, 19:13 Polepsyanie twaryz y edzcji na edzcj to ich obowiyek. Wic niech si afisyuj y takimi ęcudamię do publiki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Nowe twarze w PES 2010 IP: *.2-0.pl 15.07.09, 19:13 Zakichane Z , Y ! Odpowiedz Link Zgłoś
galekanalek Re: Nowe twarze w PES 2010 15.07.09, 19:27 Rozbraja mnie to właśnie w grach sportowych. Każdy spędza masę czasu na pierdołach jak prezentacja twarzy zawodnika, której i tak nie będziemy oglądać poza sztucznymi do bólu cutscenkami po golu. Przecież oglądając mecz z perspektywy kamery TV mam głęboko w dupie takie detale. Albo najlepsze - markowe (sic1) ciuchy na wirtualnych piłkarzach. No ja pierdziele, jakby koniecznie musieli biegać w Adidasach czy Reebokach. Jak mają przekonać do markowego obuwia pokazując kilka głupich pikseli, które nie niszczą się ani nie są wygodne, bo to tylko kiepsko wymodelowane piksele psiakrew. I tak te buty kupują tylko profesjonaliści (mniejszość) i snobistyczni lanserzy (większość). Zamiast koncentrować się na sensownym polepszeniu rozgrywki, robią coraz większe, ładniejsze szmatławce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc z eNKeja Re: Nowe twarze w PES 2010 IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.09, 19:38 To tak . . komentarz galekanalka dłuższy, niż artykuł cały! Pogratulować, zasalutować i klęknąć tylko . . . (: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Nowe twarze w PES 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 19:51 sex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duży Maciek Re: Nowe twarze w PES 2010 IP: *.chello.pl 15.07.09, 23:56 @galekanalek "I tak te buty kupują tylko profesjonaliści (mniejszość) i snobistyczni lanserzy (większość)." no cóż, nie jestem profesjonalistą, ale jeśli nie widzisz różnicy pomiędzy korkami go sport a topowym modelem nike to znaczy przede wszystkim, że raczej w piłke nie wirtualną często nie grywasz Odpowiedz Link Zgłoś
galekanalek Re: Nowe twarze w PES 2010 16.07.09, 02:04 Serio, fajnie że masz kasę na średniej klasy buty sportowe Nike. Są jednak pewne ale: a) Z umiejętnościami przeciętniaka nie robi różnicy jakie masz buty b) produkty markowe niższej klasy niczym specjalnie nie różnią się od produktów nie-markowych (nielicząc ceny) d) znakomita większość klientów w ogóle nie uprawia sportów i traktuje je jako regularny 'ciuch', a co śmieszniejsze - niektórzy jako obuwie 'wyjściowe'. c) to nadal jest głupota w grach komputerowych i uważam to za skandaliczne, że w grach sportowych rozgrywka co roku jest na takim samym poziomie, a cała kasa pompowana w licencje. Odpowiedz Link Zgłoś
william_dr Re: Nowe twarze w PES 2010 16.07.09, 09:13 @BUNCH Wciśnij lewy alt+lewy shift i ZY wrócą na właściwe miejsce, lub odwrotnie, przemieszają się. Jest to wina skrótu zmieny jezyka w windowsie, wiec jak w językach zostawisz tylko polski programisty to przypadkowe wciśnięcie LAlt+LShift nie zmieni języka i nie zamieni Z z Y. @galekanalek a) Ma znaczenie jakie masz buty bez względu na umiejętności, sporo gram w piłkę amatorską, czy to w hali czy na dworze i wiem, że różnica jest ogromna. Inaczej się gra, nie robią się odciski, but się tak szybko nie niszczy, nie ślizgasz się itp. b) różnią się jakością wykonania, za co jestem gotów zapłacić, by pograć 2 sezony a nie co 3 miechy biegać do sklepu. d) tutaj się zgadzam co innego kupić buty do jogingu i chodzić w nich sobie na luzie, np. do spodenek w lecie, a co innego kupić płaskie halówki nike i paradować w nich całe lato do szkoły/na studia/ do pracy... c) licencja to głupota, PES by musiał dużo kosztować bo FIFA doagadała się z EA a jak wiadomo, żadna z nich nie lubi konkurencji, szczególnie pierwsza tzw mafia piłkarska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PosępnyŻniwiarz Re: Nowe twarze w PES 2010 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.07.09, 13:49 "rozpoznawać swoich piłkarskich idolów" - na Zeusa! Chyba IDOLI!!! ...a później nas, fanów gier komputerowych, nazywają analfabetami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kartofelek Re: Nowe twarze w PES 2010 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.09, 15:27 Może ma, możenie ma. W Fifie raczej to drugie. Wolałbym by grafika było choć taka jak w innych produkcjach (np unheated) a wszelkie pierdoły typu korki itp niech sobie poprawiają ale w 2 albo i 3 kolejności. Grafika średnia, poza boiskiem kiepsko, jakieś bandy ala pegasus, zawodnicy tacy sobie. Ogólnie można o wiele lepiej... zamiast korków ^^ O PES2009 na ps3 nie wspomne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: utah4 Re: Nowe twarze w PES 2010 IP: 80.72.44.* 28.07.09, 10:04 PRZECZYTAJCIE TO I KOMENTUJCIE kupiłbym sobie pes-a, ale okropnie wkurza mnie brak wykupionej licencji. drogi galykanalku rozumiem cię, że ciebie właśnie wkurza gadanie o takich pierdołach. dla ciebie są to pierdoły, ok. ja np. grając arsenalem, gram jakimś north london, czy coś w tym stylu, czuję się, jakbym grał w podrzędną grę. szanuję jednak tych, którym to w ogóle nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FiFi Re: Nowe twarze w PES 2010 IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.10.09, 19:57 gadacie sobie o pesie, ale czy czytacie to piszecie?? @galekanalek jak ci sie cos nie podoba to nie graj i nie psuj innym"nastroju" pilki bo pes bedzie najlepsze ZAWSZE! Odpowiedz Link Zgłoś