kacperlezajsk 17.07.09, 00:13 słucham, słucham i naprawdę fajne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baribal73 Re: polygadka #97 17.07.09, 00:39 Noo, wkladam sluchaweczki w ajfona i zaczynam sluchac. Mam nadzieje, ze nie bedzie nudno i nie usne ;P Odpowiedz Link Zgłoś
katanka_pl Re: polygadka #97 17.07.09, 08:42 No to mi humor poprawiliście z rana. Fajnie się do pracy zabiera, jak w tle polygadka kwili ... Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: polygadka #97 17.07.09, 09:36 Ryslaw - przybij pione wczoraj zaczalem Persone 4, jestem po 4 godzinach czasu gry i powoli zaczyna mnie przerazac ogrom tego swiata - ale jednoczesnie gra ma w sobie cos takiego, ze ciezko sie od niej oderwac. pierwsze 2-3 godziny (bedace interaktywnym filmem) uzmyslowily mi, jak slaba fabularnie gra jest Fallout 3. porownywanie postaci, dialogow, sytuacji czy poruszanych problemow w obu grach jest zupelnym nieporozumieniem. ba! gdyby byl serial na podstawie tej gry, bylbym pierwsza osoba w kolejce do kupna wydania DVD/BD. teraz tylko musze znalezc gdzies DUZO wolnego czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
simon_x Re: polygadka #97 17.07.09, 10:13 od kiedy zmieniłem dostawcę netu (na Airbites w Krakowie - teraz Internetia) mam zawsze problem z pobraniem polygadki. Teraz znowu - pobrała się prawie połowa i stoi, po czym wyskoczył błąd, za drugim razem pobrało sie jeszcze mniej i znowu stoi Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_sierpowy Re: polygadka #97 17.07.09, 10:43 Oj lewik, lewik, jak ty koloryzujesz. Faktycznie było tak w szkole rydzyka że któregoś ze studentów wywalili a on zamknął się w akademiku, ale prąd wyłączyli mu od razu, a wyszedł po 3 GODZINACH a nie miesiącach, bo padła mu bateria w lap topie. Ot, taka drobna różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
baribal73 Re: polygadka #97 17.07.09, 11:18 Rysiu, chyba jestesmy podobni wiekowo wiec OIDP westerny w tych zamierzchlych czasach lecialy normalnie o 20 z cudownym glosem Suzina, a nie w kinie nocnym @simon_x nie probowales sciagac jakims DM zeby ew. moc dociagac reszte po zerwaniu polaczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
xiem Re: polygadka #97 17.07.09, 11:23 No proszę, Lewik w roli prowadzącego sprawdził się wzorowo. Bardzo dobra jakość nagrania (nie było problemów z głośnością). To teraz, jeszcze w miarę regularnie nagrywajcie i polygamiści będą w raju ( w tym ja!) Odpowiedz Link Zgłoś
fantasmagieria.net Re: polygadka #97 17.07.09, 11:29 Fajnie, ze sie zebraliscie i nawet jakosc nagrania nie jest zla. Czas poszukiwania programu do nagrywania mozna uznac za niestracony. Co do tematow. Jakbym sie tak ocena z Edge nie ekscytowal. Po pierwsze w jaka wersje gry oni grali? Biorac pod uwage kiedy musieli miec przygotowany material do druku, a kiedy serwery zostaly otworzone no to troche czasu minelo. Kiedys juz ten temat poruszano na GFW Radio w kontekscie 2142. Gry multiplayer nie da sie zrecenzowac "przed czasem". Nie ocenia sie potencjalu jaki gra ma tylko jej realna wartosc, a jak na razie to nadal sa problemy z polaczeniami na 360, nadal wystepuje lag, itd. Ostatecznie licze na PCetowa wersje. Nigdy nie bylem fanem poprzednich BFów, i konsolowe BC oraz 1943 nie sa w stanie mnie przekonac. Odpowiedz Link Zgłoś
katanka_pl Re: polygadka #97 17.07.09, 12:25 Lewik ma świetny, radiowy i mocny głos. W roli prowadzącego sprawdził się świetnie. Polygadka gites! Odpowiedz Link Zgłoś
ryslaw Re: polygadka #97 17.07.09, 13:41 baribal73 -> Jeśli 73 to rocznik, to rzeczywiście ten sam A co westernów, to w kinie nocnym pokazywne były te "ostrzejsze" spaghetti westerny. Odpowiedz Link Zgłoś
wookash_b Re: polygadka #97 17.07.09, 14:08 Dodajcie linka do tej polygadki na głównej stronie w kategorii "Najnowsze podcasty". Odpowiedz Link Zgłoś
wacha67 Re: polygadka #97 17.07.09, 14:53 Uwazam, iz najlepszy team na polygadke to Piotrek Gnyp, Tadek Zielinski i Alex Lemlich, oni posiadaja taka charyzme, ze, chociaz rozmowy trwaja dlugo, to chce sie ich sluchac do konca.Sory, ale tutaj gadaja tak nuudno jakby kazdy z kartki czytal, jak slucham prowadzacego, to wydaje mi sie jakby byl na kacu, ta polygadka wieje nudą niemilosiernieee, takie flaki z olejem, oczywiscie nei mam na mysli nikogo obrazic, to jest TYLKO moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
theigor666 Re: polygadka #97 17.07.09, 15:15 A mi sie podobaja obydwie ekipy , jest roznorodnie! Co do singla z FN4 to zeczywiscie "dali dupy" przeszedlem raz... i poszla w kąt (a w FN3 gralem baaardzo dlugo) Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: polygadka #97 17.07.09, 16:04 aha - jeszcze jedno. jakim cudem polygadka "skype'owa" (czy przez co sie tam laczycie) ma lepsza jakosc dzwieku (mniejsze roznice w glosnosci poszczegolnych osob, mniej przesterow) niz polygadka "stacjonarna", nagrywana za pomoca jak mniemam lepszego sprzetu? Odpowiedz Link Zgłoś
ex-ost Re: polygadka #97 18.07.09, 02:16 Rysławie, Lewik dwa razy przerwał: o co chodzi z tym nawiązaniem do Looma [ok. 45 minuty]? Historia z "piratem o wyjątkowo tępym wyrazie twarzy"? Odpowiedz Link Zgłoś
ryslaw Re: polygadka #97 18.07.09, 08:23 ex-ost --> chodziło mi o to, że w oryginale występowało nawiązanie do Looma, w postaci owego pirata z plakietką "Ask me about Loom", który na każde pytanie niezwiązane z Loomem odpowiadał "Aye", a ożywiał się dopiero po zapytaniu go o Looma właśnie i tonem zawodowego sprzedawcy zaczynał reklamować grę. W pierwszej SoMM ta reklama rzeczywiście mogła działać, bo Loom wyszedł bodajże pół roku wcześniej. Teraz jest ona jedynie sentymentalną pożywką dla starych pryków jak ja A Looma bardzo polecam. Wspaniała gra. Odpowiedz Link Zgłoś
ex-ost Re: polygadka #97 18.07.09, 13:07 Dzięki za wyjaśnienie. Poszukam. Niestety, za czasów SoMM i Looma byłem jedynie posiadaczem Timexa, a na przygodówki biegało się do kolegi z Atari XE. Pora nadrabiać growe zaległości Odpowiedz Link Zgłoś
cube822 Re: polygadka #97 19.07.09, 23:33 Swietna polygadka!! Wszystko idealnie sie sluchalo , szkoda tylko ,ze tak krotko. Pan Tadek moglby sie dduuuuzzzzoooo nauczyc jak mozna kulturalnie rozmawiac bez ciaglego wpieprzenia sie w wypowiedzi innych rozmowcow. Levik sprawdzil sie genialnie jako prowadzacy, Ryslava mozna sluchac godzinami , Beniaminowi gratuluje mgr inz , sam wiem w jakich bolach zdobywa sie inz Odpowiedz Link Zgłoś
tartaq_polygamista Re: polygadka #97 20.07.09, 10:56 Cieszę się, że ktoś jeszcze pamięta LOOM?a. To pierwsza skończona przeze mnie przygodówka. Całkiem inna niż wszystkie. Cóż to był za rewelacyjny patent z koniecznością ?odgrywania? melodii. Grałem w to na moim 286, ehhhh?. Odpowiedz Link Zgłoś
chev_cheliooos Re: polygadka #97 28.07.09, 00:03 hehe .. jak my to kur przeżyliśmy.. dobre ;D Odpowiedz Link Zgłoś
chev_cheliooos Re: polygadka #97 28.07.09, 00:05 i osobiście ten skład polygadki uważam za najlepszy. Ryslav, Beniamin i Levik rocks Odpowiedz Link Zgłoś