Gość: gumiskate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 10:37 A kiedy ktoś wyda w Polsce Street Fightera 4 na pc? no kiedy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tos Re: Zeno Clash pojawi się w Polsce IP: *.icpnet.pl 17.07.09, 10:42 slaba ta gra , zupelnie nie warta wydania 50zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobra_WRUSZKA Re: Zeno Clash pojawi się w Polsce IP: *.icpnet.pl 17.07.09, 10:44 www.mininova.org/tor/2514963 Odpowiedz Link Zgłoś
pankomentarz Re: Zeno Clash pojawi się w Polsce 17.07.09, 10:51 Propozycja dla Was: Nef robił kiedyś wywiad z szefem firmy, która robiła tłumaczenie Zeno Clash na polski język... skontaktujcie się z gościem i zróbcie wywiad, czy CD Projekt wyda ich wersję i tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Zeno Clash pojawi się w Polsce 17.07.09, 11:01 Trzy komentarze gości. Trzy kliknięcia "zgłoś komentarz do skasowania" Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Zeno Clash pojawi się w Polsce 17.07.09, 11:02 @pankomentarz: dokładnie to LocWorks robiło tłumaczenie: www.locworks.org/home/2009/04/ace-teams-zeno-clash-in-french-german-and-polish/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocie wymiociny Re: Zeno Clash pojawi się w Polsce IP: *.ver.abpl.pl 17.07.09, 11:02 a ja mam w dupie polskich wydawców. Sami są sobie winni,że poziom piractwa jest u nas tak wielki. Zeno miałem już dawno dawno temu, ale juz usunąłem. Natomiast Street fighter 4....mmmm bajka. Rozkoszuje się nią już od 3 tyg. Mam dokładnie to samo, co w oryginale. Jak kupie pudełko, to przez sieć i tak nie pogram, bo w naszej zaje#$# Polsce Games for windows nie funkcjonuje, więc zupełnie nie opłaca sie kupować pudełkowej wersji. Co za ch%^%e czasy nastały. Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Zeno Clash pojawi się w Polsce 17.07.09, 11:03 A wywiad jest tu: gralejdoskop.blogspot.com/2009/05/zeno-clash-wersja-demo-i-sow-kilka-o.html Odpowiedz Link Zgłoś
e-e Re: Zeno Clash pojawi się w Polsce 17.07.09, 11:59 Wydałem mniej na Steam. 50 pln bym nie dał. Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Zeno Clash pojawi się w Polsce 17.07.09, 12:32 Na steamie dostajesz licencje na korzystanie z gry tak dlugo jak steam ci pozwoli i nie mozesz gry odsprzedac. Kupujac wersje pudelkowa za te sama kase dostajesz pudelko nosnik i (zapewne) instrukcje i chyba bedziesz mogl ja odsprzedac - no chyba ze wersje pudelkowa trzeba bedzie i tak aktywowac na steamie (jak DoWII i E:TW) to wtedy faktycznei nei ma sensu kupowania pudelkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadrektor Re: Zeno Clash pojawi się w Polsce IP: *.cable.ubr23.sgyl.blueyonder.co.uk 17.07.09, 12:47 A ja dalbym 50 bez wahania Dla mnie, wsrod zalewu mega produkcji a'la mcDonald to byla jedyna gra warta kupienia w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
dzzik Re: Zeno Clash pojawi się w Polsce 17.07.09, 13:10 Apropos Zeno Clash i komputerowej rzeczywistości: wco-grac.blog.pl/archiwum/index.php?nid=14388349 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdfagfda Re: Zeno Clash pojawi się w Polsce IP: *.chello.pl 17.07.09, 13:46 dzienki frószko Odpowiedz Link Zgłoś
mis_iu Re: Zeno Clash pojawi się w Polsce 17.07.09, 14:16 Jea kurna!!! Cena troszkę zaporowa, ale dobrze, że chociaż ktoś to wydaje. Wolę już wydać 49zł mieć dodatek zintegrowany z grą, pudełko stojące na półce itd. Wyrzucanie pięciu dych na 5-7h zabawy to troszkę przesada, ale... jeszcze się zastanowię ;P (sama gra to tytuł IMHO tak na 7/10, nic nie ustępujący hype'owanym tytułom). Odpowiedz Link Zgłoś
e-e Re: Zeno Clash pojawi się w Polsce 18.07.09, 11:01 @Simplex Licencja na korzystanie tak długo, jak Steam pozwoli - to żaden argument, nie mam z tym problemu. Z telefonu też korzystam tak długo, jak mi Plus pozwoli, tak samo z kablówki i Internetu. Nie potrzebuję instrukcji i pudełka - tylko zajmują miejsce i kurzą się. całe szczęście już dawno zrezygnowano z wielkich, tekturowych pudeł. Odsprzedawanie gier to nie jest prosta sprawa. Sprzedawałem kilka razy. Większe hity jeszcze pójdą, nawet za przyzwoitą cenę, ale za 20 złotych nie chciałoby mi się bawić z Allegro, pocztą, oddawaniem prowizji i analfabetami, którzy nie potrafią przyjąć do wiadomości, że za pobraniem nie wysyłam. Zeno Clash prawdopodobnie i tak będzie wymagało Steam - to jedyna platforma, na której było dostępne. Samo Zeno Clash jest dosyć nudne. To nie jest gra dla każdego. Wygląda ładnie, ale oferuje naprawdę niewiele. W sumie to dobry przykład gry niezależnej ostatnimi czasy - ładnie wyglądać i nie przejmować się grywalnością, które może jest innowacyjna, ale wciąga tylko przez pierwsze 10 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
thirder Re: Zeno Clash pojawi się w Polsce 18.07.09, 23:44 Zeno Clash jest dobry ale czasem aż ręcę się meczą przy tej grze , no i te checkpointy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Zeno Clash pojawi się w Polsce IP: *.intersat.net.pl 19.07.09, 21:40 A czy wersja z topseller jest z kodem pod steama? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Zeno Clash pojawi się w Polsce IP: *.toya.net.pl 23.07.09, 10:19 NIE KU... NIE MA Odpowiedz Link Zgłoś