d_pawel 29.07.09, 16:18 Sorry, przez przypadek usunąłem wszystkie 6 komentarzy... Ech, życie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: q Re: Final Fantasy XIII - psia mać, jakie to ładne IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.09, 16:22 takie zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Final Fantasy XIII - psia mać, jakie to ładne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 16:26 masarnia jaka grafika a tak w ogole to... a nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: animi Re: Final Fantasy XIII - psia mać, jakie to ładne IP: *.superkabel.de 30.07.09, 17:39 Toplista stron z grami i filmami www.toplistamotyla.najlepsze.net/?we=sartron Odpowiedz Link Zgłoś
13allach Re: Final Fantasy XIII - psia mać, jakie to ładne 29.07.09, 16:29 Grafika Azjatów jak zawsze wyprzedza barbarzyńców z europy i plemiona amerykańskie bez obrazy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwg Re: Final Fantasy XIII - psia mać, jakie to ładne IP: *.lan-177.netconnect.pl 29.07.09, 16:54 brawo panie slawku Odpowiedz Link Zgłoś
kjurowiec Re: Final Fantasy XIII - psia mać, jakie to ładne 29.07.09, 18:14 SS chłopie ile ty masz lat. Dałbyś sobie spokój z tymi zaczepkami bo to jest dopiero infantylne. A pretensjonalny to jesteś ty na swoich videorecenzjach. Dorośnij koleś. Odpowiedz Link Zgłoś
szczqcz Re: Final Fantasy XIII - psia mać, jakie to ładne 29.07.09, 18:21 Taaa... Kiedy ostatnio widziałem oryginalnego, nieinfantylnego zachodniego RPGa? Hmm... Hmm... Hmm... Nope. Nie potrafię sobie przypomnieć. A tak. Fallout. Reszta to elfy, krasnoludy i ratowanie świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obwieś Re: Final Fantasy XIII - psia mać, jakie to ładne IP: *.chello.pl 29.07.09, 19:59 Ło matko, cóż za koszmarny design...! Całe szczęście, że to "coś" pozostanie tylko i wyłącznie na konsolach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TJ Re: Final Fantasy XIII - psia mać, jakie to ładne IP: *.acn.waw.pl 29.07.09, 20:06 szczqcz no Torment chyba wyszedl jeszcze po drugiej czesci Fallouta wiec masz dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Final Fantasy XIII - psia mać, jakie to ładne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 20:08 sex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Final Fantasy XIII - psia mać, jakie to ładne IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.09, 20:20 sweet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Final Fantasy XIII - psia mać, jakie to ładne IP: *.xdsl.centertel.pl 29.07.09, 21:04 grafa zarąbista!!!!!!!! japończycy wiedzą jak zoptymalizować silmik i tekstury. nie to co ubisoft. tam to wogule nieoptymalizują. bo niby po co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @szczqcz Re: Final Fantasy XIII - psia mać, jakie to ładne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 21:08 mał widziałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Final Fantasy XIII - psia mać, jakie to ładne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 21:39 Ładne rendery Odpowiedz Link Zgłoś
szczqcz Re: Final Fantasy XIII - psia mać, jakie to ładne 29.07.09, 21:54 @@szczqcz Trochę widziałem. I pewnie jest trochę ambitnych patentów. Ale chciałem pokazać że łatwo jest sobie szermować stereotypami. Ale mimo wszystko, uważam że trochę prawdy w moich słowach jest. Ostatnio widzę tylko sztampę. Za to Japończycy potrafią popuścić wodze wyobraźni. I za to ich lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jogi Re: Final Fantasy XIII - psia mać, jakie to ładne IP: *.chello.pl 29.07.09, 22:05 wypas! moje 46" Sony Z5500, ps3 i nie ma mnie przez miesiac xD Odpowiedz Link Zgłoś
falcion Re: Final Fantasy XIII - psia mać, jakie to ładne 29.07.09, 22:10 Dokladnie kazde FF rozgrywa sie w innym swiecie z innymi asadami nim rzadzacymi i trzyma sie wszystko kupy to swiadczy o ogromie kreatywnosci w uyslach tworcow FF... Akurat tekstem sie nasz SS tutaj wyjatkowo wyglupil... Odpowiedz Link Zgłoś
sad-hu Re: Final Fantasy XIII - psia mać, jakie to ładne 29.07.09, 22:30 ale słabizna... zasnąłem 3 razy jak to oglądałem... Odpowiedz Link Zgłoś
strajker92 Re: Final Fantasy XIII - psia mać, jakie to ładne 29.07.09, 22:32 ee.. ale o soo chozi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex2 Re: Final Fantasy XIII - psia mać, jakie to ładne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 00:00 sex2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pseudo Re: Final Fantasy XIII - psia mać, jakie to ładne IP: *.ip.netia.com.pl 30.07.09, 00:08 NAJZABAWNIEJSZE ZE TEN TRAILER JEST CHYBA OD JAKIS 3 MIESIECY. GRUNT TO SPOSTRZEGAWCZOSC )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blue Re: Final Fantasy XIII - psia mać, jakie to ładne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 00:47 SS - czołowy Onanista Graficzny IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Final Fantasy XIII - psia mać, jakie to ładne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 09:56 @falcion Myśle że nie masz racji, kazdy świat FF jest do siebie bardzo podobny, łącze je stałe elementy (archetypowi bohaterowie, summony, chocobosy, mogglesy itd) oraz podobna fabuła. Poza tym seria od dłuższego czasu podąza w kierunku efekciarskiego prowadzenia akcji rodem z filmu FF:AC zatracajac przy tym swój charakterystyczny klimat za ktory wielu graczy ja pokochalo. Nowy FF napewno znajdzie wielu fanów wśród 12-18 latkow, ja natomiast czekam na nowego Dragon Questa i daruje sobie FF wg. enix Odpowiedz Link Zgłoś
gemtin Re: Final Fantasy XIII - psia mać, jakie to ładne 30.07.09, 10:00 taa, strzelam bez urazy: rozdzielczość 800x600 zeby działalo na konsoli? Odpowiedz Link Zgłoś
gemtin Re: Final Fantasy XIII - psia mać, jakie to ładne 30.07.09, 10:01 w sumie to nie ma czym sie zachwycać, wygląda jak podrasowany unreal engine 3 Odpowiedz Link Zgłoś