Dodaj do ulubionych

Bądzie gra na podstawie Zmierzchu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.09, 10:53
Mówisz poniżej 15 lat, z tego co ja zaobserwowałem to ten tytuł jest bardzo popularny wśród studentek smile
Obserwuj wątek
    • albinozz Re: Bądzie gra na podstawie Zmierzchu 30.07.09, 11:00
      Moja sister ma niecałe 16 lat i "połknęła" już 3 tomy chyba ze 3 razy. Ja tam się cieszę, że w ogóle coś czyta smile Jeszcze przyjdzie czas na coś ambitniejszego.
    • jabbur Re: Bądzie gra na podstawie Zmierzchu 30.07.09, 11:03
      Sławek to seksista spod budki z piwem wink Nie docenia literatury pełnej metaforycznej miłości, głębokich westchnień i popcornu.
      Ani faktu, że autorka - Mormonka - postanowiła napisać książkę o miłości i wampirach nie umieszczając w niej scen seksu, przemocy i zachowań wulgarnych smile
    • Gość: Zygryd Re: Bądzie gra na podstawie Zmierzchu IP: *.tvkstella.pl 30.07.09, 11:08
      To tylko dowodzi w jak nierealnym świecie żyją kobiety. Miłość jest po to żeby był seks - to taka kosmiczna zachęta do kopulacji tongue_outwink
    • babcia_tosia Re: Bądzie gra na podstawie Zmierzchu 30.07.09, 11:12
      oh oh juz odkladam pieniazki zeby to kupic... tongue_out
    • Gość: knlkl Re: Bądzie gra na podstawie Zmierzchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 11:20
      hahaha wiekszej glupoty wymyslic nie mozna..;d
    • Gość: tomtom Re: Bądzie gra na podstawie Zmierzchu IP: *.icpnet.pl 30.07.09, 11:31
      etam, ja mam 29+ i saga mi się podobała.
      Film jednakowoż to inna sprawa...
    • Gość: tomtom Re: Bądzie gra na podstawie Zmierzchu IP: *.icpnet.pl 30.07.09, 11:39
      ...a poza tym, to czy 15latki stanowią jakąś gorszą grupę społeczną?

Kto jest niby grupą docelową dla gier z posoką lejącą
      się z ekranu i gołymi tyłkami (Dragon Age np)?

20+?
      ...no proszę..

• william_dr Re: Bądzie gra na podstawie Zmierzchu 30.07.09, 11:40
      @knlk
      można bardziej głupią grę wymyśleć, np. o tym jak czytelnicy GC wpadają do redakcji...
    • Gość: plum Re: Bądzie gra na podstawie Zmierzchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 11:44
      Filmy z Potterem to można jeszcze łyknąć do obiadu ale Zmierzch to dno totalne, istna męka żeby do końca wytrzymać. Aktorów to chyba z ulicy wzięli, ich ekspresję mój kot przebija, gdy błagalnym wzrokiem prosi o nakarmienie.
    • Gość: b_sk Re: Bądzie gra na podstawie Zmierzchu IP: *.elkomtech.com.pl 30.07.09, 12:05
      ...a poza tym, to czy 15latki stanowią jakąś gorszą grupę społeczną?
      --------------
      Jeśli prawdą są plotki, że ma to być MMO to chyba jednak są gorszą grupa docelową dla tego typu gry. Natomiast jeśli nie będzie to MMO to chyba wszystko jedno.

Natomiast co do Dragon Age'a to niby dlaczego target to nie miałoby być 18+? Wiedźmin był ewidentnie w tym kierunku puszczony i chyba wszyscy wyszli na swoje, więc może BioWare chce też spróbować. Ja cały czas mam nadzieję, że ten Dragon Age mimo dość tandetnego PR-u koniec końców da radę. Poza tym spójrzmy prawdzie w oczy mając do wyboru grę z gołymi tyłkami i taką samą bez gołych tyłków to siłą rzeczy każdy facet wybierze wersję pierwszą nie ważne jak bardzo by nie pozował na stateczną i dojrzałą głowę rodziny. wink
    • Gość: znajomygajowego Re: Bądzie gra na podstawie Zmierzchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 12:18
      A kto się bawił Simsami i jeszcze to prezentował, no kto - może ja? A teraz, to "nie ten wiek, nie ta płeć" ...x)
    • Gość: tomtom Re: Bądzie gra na podstawie Zmierzchu IP: *.icpnet.pl 30.07.09, 12:30
      @b_sk
      "Natomiast co do Dragon Age'a to niby dlaczego target to nie miałoby być 18+?"
      to że na pudełku będzie PG 18+ o niczym nie świadczy.
      Sztywne genaralizacje są oczywiście naciągane, ale wiadomo że krew i dupy to widok który łatwiej sprzedać młodszej publice.
    • Gość: b_sk Re: Bądzie gra na podstawie Zmierzchu IP: *.elkomtech.com.pl 30.07.09, 12:57
      @tomtom
      Oczywiście, że tak, ale gdyby na dorosłych nie dało się zarobić tym samym to filmów z dupami i krwią by nie opłacało się kręcić. Poza tym mamy skrzywione spojrzenie ze względu na fakt, że u nas na te numerki na opakowaniach nikt nie patrzy, a tanie wino może sobie sprawić trzynastolatek. Wydaje mi się, że na zachodzie, gdzie sprzedaje się zdecydowanie więcej gier ludzie mają do tego trochę inne podejście chociażby ze względu na parę strzelanin w szkołach i żadna gra nie wyszłaby na swoje gdyby była nastawiona na sprzedaż spod lady nieletnim. Bo owszem ściągnąć taka grę zawsze można, ale dla producenta to raczej średni zysk.
    • pstek1337 Re: Bądzie gra na podstawie Zmierzchu 30.07.09, 13:06
      Powiem tak: Ja pie.... Ta gra to będzie największe kupa gówna jaką świat ten widział, ludzie błagam was, oglądałem ten film bo myślałem że będzie dobry, a to taki straszny syf że w głowie się nie mieści.
    • Gość: blantman Re: Bądzie gra na podstawie Zmierzchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 13:51
      Moje koleżanki studentki wręcz wariują na samą myśl o Zmierzchu i nowym filmie. I zakochane są w głównym aktorze, a mają po 22- 25 lat tongue_out
    • cwicz Re: Bądzie gra na podstawie Zmierzchu 30.07.09, 15:21
      To kobiety grają? surprised
    • Gość: Pablo Re: Bądzie gra na podstawie Zmierzchu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.09, 15:56
      Mój brat ma 27 i stwierdził że film był świetny... dodatkowo jest fanem serialu 90210.. niestety rodziny sie nie wybiera..
    • Gość: pibip Re: Bądzie gra na podstawie Zmierzchu IP: *.timplus.net 03.12.09, 19:43
      Drogi SS , wiedz , że książki spodobały się mojemu 40letniemu tatusiowi , który lubi gry i fantastykę , więc nie oceniaj po opiniach wrednych krytyków wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka