Gość: mis IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.09, 10:18 tekst niskich lotów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Micz Re: Demidemo Demigod - nareszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 10:21 A co boli Cie ten tekst, że nie zagrasz w multi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mivan Re: Demidemo Demigod - nareszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 10:23 lamerska gra, podobna do Doty która spamuje battleneta ;[ nienawidze tego systemu gry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Demidemo Demigod - nareszcie IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.09, 10:24 nie tylko autor dosc ogolnikowo traktuje ludzi, grasz w singla to napewno jestes biedak i zlodziej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomtom Re: Demidemo Demigod - nareszcie IP: *.icpnet.pl 31.07.09, 10:29 "w singla grają tylko biedni złodzieje" ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micz Re: Demidemo Demigod - nareszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 11:05 @tomtom to jest wyrwane z kontekstu, bo tam jest wyraźnie powiedziane, że w singla do Battlefielda. Raczej jak ktoś ma oryginał i internet to nie gra w singla (może trochę pogra, ale jak ma możliwość gry w necie to raczej zagra w necie), to tak jakby ktoś w CS'a grał z botami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typ Re: Demidemo Demigod - nareszcie IP: *.icpnet.pl 31.07.09, 11:12 gra dno to tez ledwo sprzedali 30k kopii Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszskibicki1 Re: Demidemo Demigod - nareszcie 31.07.09, 11:15 Gierka jednak cienka ;/a po obrazkach myślałem, że coś lepszego... po prostu nic tu nie ma xD start/postać/zabić/koniec.... i tak w kółko to samo jednak nudzi.... ehh szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
mathiuss Re: Demidemo Demigod - nareszcie 31.07.09, 11:20 Badziewny klon badziewnej doty. Tekst o zlodziejach jak zwykle przezabawny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owczarek Re: Demidemo Demigod - nareszcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 11:25 @tomtom Co do złodzieji mówi wyraźnie o Battlefieldzie i całkowicie się z nim zgadzam - są gry w które po krótkim zapoznaniu z singlem gra sie tylko po sieci bo tez wiele gier jest obecnie tworzonych tylko i wylacznie z mysla o multi. CS, DoW2, UT3, Battlefield, EtQW (pewnie Star2 też) i właśnie Demigod, nawet jeśli jest średniawy etc, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ughar Re: Demidemo Demigod - nareszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 11:54 demi to shit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michi16 Re: Demidemo Demigod - nareszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 11:58 Nie każdy pirat jest biedny, bo stać go na kompa który go pociągnie ;P, ale z niektórymi grami to racja, taki l4d np Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maribot Re: Demidemo Demigod - nareszcie IP: 91.123.161.* 31.07.09, 11:59 "Battlefield na przykład - w singla grają tylko biedni złodzieje, którzy woleli nie płacić za oryginał z kluczem do multiplayera." Przesadziłeś mocno. Ja w BF2 grałem na singlu bo po przeprowadzce przez rok nie miałem dostępu do internetu. Obrażanie czytelników nie służy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Mattio Re: Demidemo Demigod - nareszcie IP: *.eltronik.net.pl 31.07.09, 12:46 O niebo lepsza gierka Heroes of Newerth - swoja droga dziwi mnie ze jeszcze nic na GC o niej nie napisaliscie. Narazie tylko beta wymagajaca invite. Jakby ktos chcial invita to pisac w temacie, chyba mam kilka. Odpowiedz Link Zgłoś
falcion Re: Demidemo Demigod - nareszcie 31.07.09, 12:59 Taa mozna zgrywac madrale jak sie zaa friko gry dostaje Radze zalozyc zloty lancuch i zgolic ta peleryne SS gdyz nie godzien jestes ja nosic z takimi tekstami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwg Re: Demidemo Demigod - nareszcie IP: *.lan-177.netconnect.pl 31.07.09, 13:15 o co chalas o ten pecetowy szajs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk,jkl Re: Demidemo Demigod - nareszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 13:39 Battlefield na przykład - w singla grają tylko biedni złodzieje hahahah to zes powiedzial. Sam gralem pol roku w singla mimo ze mialem neta i oryginalnie zakupiona gre. Rzecz w tym ze singiel to taki trening przed rozgrywkami w sieci ;] Pozniej wejdzie na multi leszcz ktory nie wiem jak sie samolotem lata i sie uczy na multi hahahaha pewnie SS sam tak robi Odpowiedz Link Zgłoś
preston81 Re: Demidemo Demigod - nareszcie 31.07.09, 13:44 we mnie gra nie wzbudzila zainteresowania .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomtom Re: Demidemo Demigod - nareszcie IP: *.icpnet.pl 31.07.09, 13:48 @Micz dodanie kontekstu nie usprawiedliwia krzywdzącej tezy Jak widać po komentarzach ludzie grają w solo w typowo multi shootery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilk Re: Demidemo Demigod - nareszcie IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.09, 14:08 "w singla grają tylko biedni złodzieje" to żeś doj*bał a w multi grają tylko bogaci arystokraci Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Demidemo Demigod - nareszcie 31.07.09, 14:13 @gosc Mattio - dawaj invite na slawomir.serafin (at) gazeta.pl Sam gralem pol roku w singla mimo ze mialem neta i oryginalnie zakupiona gre. Rzecz w tym ze singiel to taki trening przed rozgrywkami w sieci ;] ---- trenowanie latania śmigłowcem i samolotem w singlu się nie liczy jako granie w singla grałeś pół roku, żeby poćwiczyć? i co? wszedłeś na serwer i ginąłeś pięć razy na minutę - bo ludzie to nie boty i to od nich należy się uczyć gry. Jak widać po komentarzach ludzie grają w solo w typowo multi shootery ---- tak, a niektórzy też grają w szachy sami ze sobą. Granie w Battlefielda w singlu na dwa wyjaśnienia - nie masz netu (w takim razie po co kupowałeś taką grę) albo masz piracką wersję (i to jest wyjaśnienie 99% przypadków) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sda Re: Demidemo Demigod - nareszcie IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.09, 14:22 slawomir.serafin grasz tyle i jeszcze nie odkryłeś wniosku, że aby wejśc do swiata multi ludzi szkolą sie w single swoją umiejętności, jeśli jest on pomocny. ale ja single pominę, bo jeszcze znajomi pomyślą że jestem złodziejem, a co gorsza biednym! Próbujesz usprawiedliwic swój głupi tekst, zamiast przyznac się do błędu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomtom Re: Demidemo Demigod - nareszcie IP: *.icpnet.pl 31.07.09, 14:48 @slawomir.serafin "Granie w Battlefielda w singlu na dwa wyjaśnienia - nie masz netu (w takim razie po co kupowałeś taką grę) albo masz piracką wersję (i to jest wyjaśnienie 99% przypadków) ... ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herszt Re: Demidemo Demigod - nareszcie IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.09, 14:52 oj slawek, ze swoim tekstem wpadles jak kupa w kompot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alien000 Re: Demidemo Demigod - nareszcie IP: 83.1.46.* 31.07.09, 14:59 No muszę Sławku przyznać, że dosyć niefortunna ta wypowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś