broceliande 05.08.09, 16:06 Jak się kupuje poza targiem? Ktoś się do mnie odezwał, podziękował za zakup i chciałabym zaproponować handel poza targiem, żeby te 10 procent zaoszczędzić. Jak kasa przechodzi z rąk do rąk? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ez-aw Re: Handel z graczami. 05.08.09, 16:47 Wchodzisz w umowy, klikasz nową. Przeciągasz co chcesz sprzedać, komu i za ile. Jak zaakceptuje to super Odpowiedz Link Zgłoś
evezu Re: Handel z graczami. 05.08.09, 17:07 dla mnie to jakoś nie ma sensu, dostałam kilka umów w ciemno i żadnej nie zaakceptowałam, trzeba by się z kimś konkretnie umówić, ale jakoś mi się nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
jasti Re: Handel z graczami. 05.08.09, 18:44 mozna tez wyslac wiadomosc, i umowic sie na jakas konkretna umowe, ja duzo sprzedawalam slonecznikow, i w koncu ktos zauwazyl i dostalam wiadomosc czy sprzedalabym tyle i tyle po takiej cenie i jesli tak to zebym wyslala umowe. Ale to wszystko wlasnie robi sie w ciemno albo sie ktos trafi albo nie. Odpowiedz Link Zgłoś