beniamin.durski 06.08.09, 11:56 Też jestem żółtym, dużym glutem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gurafikku Re: Girlz Play Too 06.08.09, 12:47 no mnie też tak wyszło, może nie ma innych? Odpowiedz Link Zgłoś
robberpl Re: Girlz Play Too 06.08.09, 14:14 kolejny locoroco do zestawu. "You bring energy and music everywhere you go!" - ciekawe, bo w pytaniach o muzyce uciekalem od niej jak najdalej Odpowiedz Link Zgłoś
razermail Re: Girlz Play Too 06.08.09, 18:00 Nie wierzę że dałem się na to namówić. Toread, będziesz nam wypłacać jakąś rentę za straty psychiczne poniesione podczas tego testu? Oczywiście też jestem Lokorokiem i zaczynam mieć wrażenie że w tym teście można zostać tylko i wyłącznie Lokorokiem. Może jeszcze nie zaimplementowali innych postaci. A może to kwestia pytań, bo na niektóre naprawdę ciężko jest szczerze odpowiedzieć. PS. Dla pewności zrobiłem test jeszcze raz zaznaczając losowe odpowiedzi i zostałem Haną Montaną. Zwracam honor, procedura testowa jest ok, inne postacie zostały zaimplementowane. Po prostu jesteśmy żółtymi glutami. Cóż, był czas przywyknąć Odpowiedz Link Zgłoś