Gość: gosc Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.aster.pl 08.08.09, 12:20 recenzja ani nie smieszna ani nie fajna ani nawet nie inteligentna, zwyczajnie zenujaca. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Overlord 2 - recenzja wideo 08.08.09, 13:23 Ale czemu na stojąco? Brakuje mi w tej recenzji fotela i fajki. Odpowiedz Link Zgłoś
ludikbar Re: Overlord 2 - recenzja wideo 08.08.09, 14:59 A mi się podoba tak sielankowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masakra Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.as.kn.pl 08.08.09, 15:24 Facet, chciales bys smieszny, a jestes... nieudolny. Trudno byc zabawnym, kiedy nie ma sie odpowiedniego doswiadczenia i poczucia humoru, ktore naprawde BAWI. Jestes nieudolny. "O jezus" - tak bym cie podsumowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.warszawa.mm.pl 08.08.09, 17:23 a co to za filmik wstawiony tam jest w 44 sekundzie drugiej minuty (1:44). toc to stronka z abonamentem, z firmy, czy to takie prywatne hobby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evil Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 17:51 Heh, te wstawki są mocne -- fansf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadrektor Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.cable.ubr23.sgyl.blueyonder.co.uk 08.08.09, 18:14 Slawek, blagam, mow spokojniej. Nie sugusy a sługusy. Poza tym nie oczki tylko oczka. Co do samego stylu recenzji to nieszczegolnie mi on odpowiada. Cos zabawnego tu czy owdzie nie zawadzi, ale nie powinno byc esencja bo odchodzicie od meritum jakim jest ocena gry. Brakuje mi elementarnych informacji o grze, jak chocby paru slow o sterowaniu, optymalizacji czy tez odniesien do innych tytulow. Mowiec krotko, niczego w zasadzie nie dowiedzialem sie od Ciebie. Wiecej wnioskow wyciagnalem z obserwacji gameplaya, przerywanego zreszta co chwile widokiem Twojej sympatycznej geby. Poza tym ja rozumiem. f*** the system itd ale do telewizji to moglbys zalozyc koszulke w swoim rozmiarze i dlugie spodnie, dziecie to ogladaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fix Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 19:00 >>NAPRAWDĘ DZIAŁA!! << fixrapid! Jedyny działający sposób na rapishare!!! Pobiera pliki bez czekania! Wejdź na: fixrapid.com/?premium=Saladira Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fix naprawdę działa!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 20:08 >>NAPRAWDĘ DZIAŁA!! << fixrapid! Jedyny działający sposób na rapishare!!! Pobiera pliki bez czekania! Wejdź na: fixrapid.com/?premium=Saladira Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr whom Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.75.63.17.ostrow63.ptc.pl 08.08.09, 23:19 ze robicie videorecki to super, ale ze robi je dziwny koles, ktory wyglada jak żul, chodzi ciagle w tych samych rzeczach (pierze je?) i gada jakby nie mial pół mózgu to inna sprawa. Proszę, trzymajcie jaikś poziom, bo wstyd pokazywać Was znajomym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: for_real Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 00:15 Nazywanie tej recenzji najśmieszniejszą to grube, grube nadużycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 01:30 jeśli uważacie tą videorecke za najśmieszniejszą to mało w życiu widzieliście. Szczerze mówiąc to nawet recenzja nie była raczej jakieś pseudo przedstawienie gry. Wiem że powiesz że nie muszę tego oglądać, ale przestańcie robić videorecenzje bo jak na razie to się tylko nimi ośmieszacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boże Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.sds.uw.edu.pl 09.08.09, 01:41 to miało być śmiszne:{?współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.icpnet.pl 09.08.09, 12:19 jaki gowniany serwisik takie gowniane recenzje proste. Jednak najsmieszniejsze jest i tak to , ze ten redaktorek ss mysli ze jest zabawny udajac ze zna gre o ktorej opowiada i wyglada jak ciota z pod marketu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raynor here Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: 86.46.240.* 09.08.09, 13:27 Panie Sławku! Najwyższa pora odejść od komputera/konsoli i ZADBAĆ o siebie, bo jak na razie wygląda pan na doskonałą ilustrację tezy, że gry komputerowe jednak szkodzą. Zero życia w tej recenzji, i to wysilone poczucie humoru. Z Kononowicza się śmiejecie? Z siebie się śmiejecie! No Yahtzee to nie jest, ani nawet cień rzucany przez obeschłą, wtartą w ścianę smużkę jego odchodów. Żal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puszek Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.icpnet.pl 09.08.09, 13:34 ojojojojo bo jeszcze zrobicie przykroscia biednemu redaktorkowi, przeciez on uwaza ze jest zabawny WIEC TAK JEST! H@H@H@ zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobranocka Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.chelm.mm.pl 09.08.09, 13:47 Umyj włosy Sławek ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla bla bla Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.09, 14:16 kiepska recenzja zdecydowanie lepszy portal i w ogole to TVGry.pl a to niech sie schowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 17:07 Ani to śmieszne, ani merytoryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wendkaż Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.75.63.17.ostrow63.ptc.pl 09.08.09, 17:12 Red. Serafina nikt w redakcji GC nie lubi. Gdyby było inaczej, nie pozwoliliby mu tak się zbłaźnić. Niektórzy nie powinni nigdy atakiować oczu widzów swoimi twarzami i posturami. Sławek, opamiątaj się.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.icpnet.pl 09.08.09, 18:49 no nie moge , dobry jest ten typ co tam napisal ze kolo ma umyc wlosy ALE POCISK!!!1111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikoangelo Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 22:26 Powiem aby że pierwsze gdy zobaczyłem screen z tej gry to przyszedł mi na myśl i WoW, przecieżto Król Lich... to pod plagiat podchodzi ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzek Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.08.09, 09:57 Hola wszyscy krytykanci stroju redaktora! Ja uważam, że jest doskonały. To prawdziwy uniform gracza, T-shirt + bojówki, no i ta fryzura. Taki niechluj i abnegat. Genialne! Jak widzę, że mówi do mnie ktoś taki, to od razu wiem, że to człowiek na właściwym miejscu i chcę go posłuchać. A nie jakiś goguś co dostał posadkę po znajomości. Myślę, że nawet gdybym trafił na ten filmik przypadkiem i nie czytał żadnych tekstów prezentera recenzji, to właśnie przez jego wygląd bym się zatrzymał i posłuchał co tam nawija. Tyle o stroju, co do samej treści to wstawek chyba mniej niż ostatnio - jak dla mnie zaleta. Może faktycznie warto spróbować przekazać więcej informacji o samej grze kosztem żarcików. Spróbujcie, zobaczymy co wyjdzie. No i trzecia sprawa, bardzo ważna. Na razie jako takiej dynamiki nadają te durnowate wstawki, raz udane, a raz nie. Może zamiast tego popróbujcie filmować prezentera na różne sposoby, a nie tylko plan amerykański. Warto by spróbować część ujęć zrobić w półzbliżeniu, albo w klasycznym planie średnim. W odpowiednim momencie można by się nawet pokusić o całkowite zbliżenie na twarz! Później to pomontować i filmik powinien być mniej sztywny. Jeszcze jedna rzecz, ja miałem wrażenie małej spójności zrzutów z gameplaya z tym co mówił Sławek. Może się mylę, ale chyba jedynie moment z fokami został dobrze zgrany. Ogólnie więcej recenzji filmowych, pod warunkiem, że nie będzie to kosztem recenzji tekstowych. Odpowiedz Link Zgłoś
bosman_plama Re: Overlord 2 - recenzja wideo 10.08.09, 11:13 Mam wrażenie, że recenzja była improwizowana. Spontan to niezły styl, tyle, że do dobrego spontanu trzeba się jednak nieźle przygotować. Tu przygotowania chyba nie było i rzecz wyszła z lekka chałupniczo - parę razy wyglądało na to, że SS chce coś powiedzieć, ale za bardzo nie wie co. Oczywiście nazywanie tego "recenzją" to przesada, to raczej telefelietoniątko, szybkie i zabawne. Będzie lepiej, jeśli SS popracuje nad wymową i nie wpada w jakieś przedziwne akcentowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziwka Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 11:58 dlaczego komputerowi deweloperzy i gracze recenzenci wyglądają jak zapuszczone niemyte niechluje których widok odrzuca/// Odpowiedz Link Zgłoś