Gość: sex IP: *.archive.com.pl 07.08.09, 16:11 sex Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wincenty okoń Re: Mount & Blade: Warband - niestety dopiero w 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 16:13 Ta gra jest idealnie stworzona do MMO. Powinni jeszcze zwiększyć mapę, poprawić AI , wprowadzić parę ciekawych opcji i bedzie Ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skandal Re: Mount & Blade: Warband - niestety dopiero w 2 IP: *.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net 07.08.09, 16:16 Skandal! Steam zdjal Wiedzmina ze swojego sklepu. Nie mozna juz kupic tam gry! Slawku zbadaj sprawe! Atakuja Polakow, pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Mount & Blade: Warband - niestety dopiero w 2 07.08.09, 16:28 @skandal - jak to zdjął? store.steampowered.com/app/20900/ jest przecież... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruck Re: Mount & Blade: Warband - niestety dopiero w 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 16:36 Ale ża atakują Polaków to akurat dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightmare Re: Mount & Blade: Warband - niestety dopiero w 2 IP: 78.157.183.* 07.08.09, 16:37 jakiś taki powooooolny ten trailer czy co to ma być i za cichy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smoczyj Re: Mount & Blade: Warband - niestety dopiero w 2 IP: 62.233.167.* 07.08.09, 16:59 ciekawe czy można wejść na dach tej wierzy i skampić się z łukiem PS. jak oni losują te betakey? (jest jeszcze nadzieja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skandal Re: Mount & Blade: Warband - niestety dopiero w 2 IP: *.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net 07.08.09, 17:05 @slawomir W takim razie to musi byc jakas blokada regionalna. Jeszcze niedawno widzialem Wiedzmina w Steamie, a teraz wyskakuje mi blad, a wyszukiwarka nie daj mi zadnych rezultatow. Jestem zagranica ale z tego co slyszalem podobne glosy pojawily sie na forum od graczy z Irlandii, Finlandii, etc. Czy CD Projekt wie o tym ? BLAD: Sorry! An error was encountered while processing your request: This item is currently unavailable in your region Here's a link to the home page. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skandal Re: Mount & Blade: Warband - niestety dopiero w 2 IP: *.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net 07.08.09, 17:06 Alternatywnie chodzi to o walke Steam versus Impulse. Na tej drugiej Wiedzmin jest: impulsedriven.com/twee Odpowiedz Link Zgłoś
psychol324 Re: Mount & Blade: Warband - niestety dopiero w 2 07.08.09, 17:06 Takiej gry to chyba na necie jeszcze nie było, zapowiada się ciekawie. Mam nadzieję, że gra będzie polegała na zrobieniu konta i stałego rozbudowania a nie, że wychodzisz i wchodzisz i wszystko od nowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: Mount & Blade: Warband - niestety dopiero w 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 18:35 Wow, Warbands wygląda identycznie jak normalna wersja. Jedyna różnica to multiplayer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rycerz Re: Mount & Blade: Warband - niestety dopiero w 2 IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.09, 18:38 co za bot, w 2,40 wyciągną włócznię na piechotę, chyba wszyscy wiedzą że włócznia jest na kawalerię a miecz/topór/młot jest na piechotę !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dem Re: Mount & Blade: Warband - niestety dopiero w 2 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.08.09, 19:37 lanca, znaffco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolen Kowal Re: Mount & Blade: Warband - niestety dopiero w 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 20:51 Masz skila to lancą dziabasz piechote asz miło. Ja tak robie. Odpowiedz Link Zgłoś
dastingo Re: Mount & Blade: Warband - niestety dopiero w 2 07.08.09, 21:10 "co za bot, w 2,40 wyciągną włócznię na piechotę, chyba wszyscy wiedzą że włócznia jest na kawalerię a miecz/topór/młot jest na piechotę !!!!!!" No chyba nie. Wszystko zależy od wyposażenia wroga. Gdy masz np. Kopie i Miecz, a wrogiem jest piechur z mieczem, to nie będzie większej różnicy. Jeżeli spotkasz piechura z włócznią <Albo co gorsza z Piką>, to polecam użycie kopii. Na włócznika przecież nie pójdziesz z mieczem no nie?. A na kawalerzyste zależy, jak ciężko opancerzony to kopia lub broń obuchowa. EoT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojt Re: Mount & Blade: Warband - niestety dopiero w 2 IP: *.smgr.pl 07.08.09, 21:48 www.cdprojekt.pl/ stronka Cdprojektu zostala ekhm, 'shackowana' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Mount & Blade: Warband - niestety dopiero w 2 IP: *.krasnystaw.net 07.08.09, 22:26 Powiem wam coś! Cdprojekt.pl został zhackowany !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezz Re: Mount & Blade: Warband - niestety dopiero w 2 IP: *.chello.pl 07.08.09, 23:13 tanie ssanie na ekranie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rycerz Re: Mount & Blade: Warband - niestety dopiero w 2 IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.09, 00:54 @dem to nie lanca tylko włócznia, jakbyś się dobrze przyjrzał, lanca nie ma 1 kawałka metalu na końcu, lecz jest całą z metalu lub z drewna (zależy) @dastingo masz rację, przepraszam i zwracam honor, żadko zwracam uwagę na ekiwpunek wroga ale łatwiej jest trafić piechotę mieczem niż włócznią a z kawalerią jest na odwrót, przynajmniej ja mam taką taktykę w mount & blade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: Mount & Blade: Warband - niestety dopiero w 2 IP: *.xdsl.centertel.pl 08.08.09, 06:28 @rycerz Może łatwiej piechotę trafić mieczem, ale nieraz lepiej spisuje się włócznia, bo zadaje ogromne obrażenia (400-500). Kawaleria jest bardzo szybka i ciężko ją zaszarżować. Włócznia ma powolny atak, więc nieźle się trzeba namęczyć, aby trafić wroga (na koniu). Tu najlepiej spisuje się miecz (i to dwuręczny). Reasumując włócznia najlepiej sprawdza się na powolnych przeciwników, a miecz na tych szybszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wimir Re: Mount & Blade: Warband - niestety dopiero w 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 10:33 Ha ha ! Jakby to było dedykowane na konsole, to by Sławuś pisał, że to tandetna, głupawa gierka z nędzną grafą w 720p. Hi hi, zobaczycie, że ocena tej gierki w serwisach nie przekroczy 70% . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: Mount & Blade: Warband - niestety dopiero w 2 IP: *.xdsl.centertel.pl 08.08.09, 11:09 @up Co z tego, że nie przekroczy? Jest świetna i super grywalna, a dostaje się jej głównie za grafikę. Poza tym jest dość oryginalna, co niektórym recenzentom może się nie podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wimir Re: Mount & Blade: Warband - niestety dopiero w 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 15:44 @Ralph Ludzie,czytajcie ze zrozumieniem.Clue jest takie, że ocena gierki zależy od platformy dedykowanej. Jak jest na PC to "jest świetna i super grywalna [...] dość oryginalna", jakby była na konsole to byłby to graficzny pasztet w 720p. Nie widzicie jacy jesteście zakłamani ?! Poza tym czyżby to była gra roku 2008 ?! To już platforma PC upadła tak nisko ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: Mount & Blade: Warband - niestety dopiero w 2 IP: *.xdsl.centertel.pl 09.08.09, 12:45 @wimir Nie wiem, jak ty, ale ja nie oceniam gier po platformie, ale po tym, co prezentują. Mount & Blade to gra zrobiona przez raptem kilka osób (najpierw były 2, a potem więcej), a pokazuje wiele ciekawych pomysłów. Jak dla mnie należy oczekiwać po następnych grach tego studia więcej. I ostatnia rzecz: widać, że ty oceniasz gry głównie pod względem grafiki ("graficzny pasztet"). Jeśli zaś chodzi o ten dopisek: gra roku 2008 to nawiązuje do tego deathmatcha: gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,6164107,GameCorner_Deathmatch_7___Polfinal__Mount___Blade.html Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Mount & Blade: Warband - niestety dopiero w 2 09.08.09, 12:56 Hi hi, zobaczycie, że ocena tej gierki w serwisach nie przekroczy 70% . ---- www.metacritic.com/games/platforms/pc/mountandblade?q=mount%20&%20blade przykro mi to mówić, ale niestety nie jesteś takim znawcą tematu za jakiego siebie uważasz... Powyższy link dowodem na to. Odpowiedz Link Zgłoś