loola_kr 11.08.09, 16:59 i co wy na to? jak na razie to części nie mogę znaleźć... wolałam stara ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia... gdzie zmiana imienia????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loola_kr Re: Nowa skóra Howrse 11.08.09, 17:00 ok, juz wiem gdzie. Chyba nie będzie tak źle.... Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Nowa skóra Howrse 12.08.09, 01:53 ja wlasnie tez sie dzis zloscilam jak nie moglam znalezc gdzie mam kliknac zeby konia do sprzedazy wystawic, sie naszukalam troche i jeszcze mnie wkurzylo ze zmienili jednostki karmienia tymi granulkami ( czy jak to sie tam nazywa...) bo bylam przyzwyczajona ze klikalam 96gr a teraz klikam 6.1 uncji i sama musialam do tego dojsc ile mam w uncjach klikac, wrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Nowa skóra Howrse 12.08.09, 09:29 lenka a wiesz może gdzie sie sprzedaje prywatnie? bo tam na górze jak jest "sprzedaj" to sie tylko aukjcje pokazuja... moze to chwilowy bład systemu... z owsem do karmienia to ja dałam "na oko" i pod koniec dnia sprawdziłam czy nie za duzo (ja daje 7.2 ale może araby inaczej potrzebują) Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Nowa skóra Howrse 12.08.09, 11:33 loola_kr napisała: > lenka a wiesz może gdzie sie sprzedaje prywatnie? bo tam na górze jak jest > "sprzedaj" to sie tylko aukjcje pokazuja... moze to chwilowy bład systemu... jak wczoraj klikalam, to mi pokazywalo obie opcje: aukcja i prywatna sprzedaz > z owsem do karmienia to ja dałam "na oko" i pod koniec dnia sprawdziłam czy nie > za duzo (ja daje 7.2 ale może araby inaczej potrzebują) To jeszcze zalezy kiedy karmisz, pewnie masz inny schemat dnia niz ja. Ja robie tym systamem, o ktorym kiedys pisalam: 1 godz. pastwiska, sol, czyszczenie, lekcja, karmie 11.9 i 6.1 i wtedy wraca mi energia do 99%. Potem jadez z reszta dnia, czyli druga lekcja itd... I co zaliczylo ci te zwyciestwa w zawodach z wczoraj ? Ciekawa jestem. Jeszcze dzis nie zagladalam na Howrse, najpierw tu przyszlam Ide ci kliknac na ogrodek. A co daje to moje klikanie? Prestiz ogrodka ci rosnie, czy moze plony lepiej od tego rosna ? Odpowiedz Link Zgłoś