Dodaj do ulubionych

Quake Arena Arcade z trybem dla jednego gracza

16.08.09, 17:33
mam nadzieję, że nie zapomniałem, jak się strzela z raila
Obserwuj wątek
    • red_hef Re: Quake Arena Arcade z trybem dla jednego gracz 16.08.09, 17:42
      Ciekawe jaki singiel, ale granie w Quake 3 na padzie to porażka, szczególnie jak ktoś grał już na PC
    • wynmacher Re: Quake Arena Arcade z trybem dla jednego gracz 16.08.09, 17:55
      Ja nie rozumiem czemu iD wydaje Q3 na XBLA jak na PC MACu i Linuxie można w przeglądarce free grać.
    • michal999-live Re: Quake Arena Arcade z trybem dla jednego gracz 16.08.09, 17:55
      Co ty piszesz ja kiedyś grałem na Dreamcascie w Quake 3 i te czasy wspominam wspaniale.
    • martin1841 Re: Quake Arena Arcade z trybem dla jednego gracz 16.08.09, 17:58
      Ale ale ale mój tv obraz ma 46 cali a monitor tylko dwah ćeścia smile
    • gurafikku Re: Quake Arena Arcade z trybem dla jednego gracz 16.08.09, 18:09
      biore!
    • nemesisxian Re: Quake Arena Arcade z trybem dla jednego gracz 16.08.09, 18:36
      Nieśmiertelne: "Welcome to Quake III Arena". Najlepsza i nabardziej skillowa strzelanina stworzona przez człowieka. Excellent!
    • vaderous Re: Quake Arena Arcade z trybem dla jednego gracz 16.08.09, 19:15
      Wszystko można grać naprawdę big_grin ale CSS i Quake 3 bez myszki i klawiatury to tragedia ci co grali dość długo i grają do dziś wiedzą o czym mowa...zróbcie na padzie skill jump-y to było by naprawdę upokarzające big_grin choć cieszy mie to że gra będzie na xbox 360 ja pozostanę rzy orginalnej wink
    • vaderous Re: Quake Arena Arcade z trybem dla jednego gracz 16.08.09, 19:18
      też grałem na padzie na dreamcast quake 3 tam była nawet ładniejszy niż ten na pc ale raczej nie dało się robić tego co na PC - odskoki z rakietami, plazma gun-em i wiele innych ,[nie jestem fanem pc wink ]
    • werty101 Re: Quake Arena Arcade z trybem dla jednego gracz 16.08.09, 19:40
      @vaderous
      Dla mnie granie w jakiegokolwiek FPSa na czymś innym niż klawie i myszce to porażka. tongue_out Q3 i CS to już szczególnie bo te gry były robione z myślą o pc.

"[nie jestem fanem pc wink ]"
      A ja tak xD
    • kac309 Re: Quake Arena Arcade z trybem dla jednego gracz 16.08.09, 19:49
      @Wynmacher

Na Maku i Linuksie jeszcze nie można grać w Quake Live.
    • nemesisxian Re: Quake Arena Arcade z trybem dla jednego gracz 16.08.09, 21:08
      @kac309 pod Operą też nie można ku mojemu niezadowoleniu.
    • domekzkart Re: Quake Arena Arcade z trybem dla jednego gracz 16.08.09, 21:37
      A ja, mimo, że uwielbiam Halo3, to chyba nie chciałbym grać w nie myszką... Tam, mam wrażenie wszystko jest zrobione idealnie pod pada i gra się świetnie.
    • gozda102 Re: Quake Arena Arcade z trybem dla jednego gracz 16.08.09, 22:50
      quake 3 na dreamcascie po necie wymiatał ( opłate za telefon przemilcze) ale do dzis gram na starym ixim w quaka3 z pecetowcami i wiem nie jestem boss ale ostatni tez niesmile(na pc mam q3 ale wole padasmilesmile
    • vaderous Re: Quake Arena Arcade z trybem dla jednego gracz 16.08.09, 23:44
      domekzkart - w Halo 3 gra ci się idealnie bo: ta gra jest wolnaaaa wink najwolniejszy Fps w jaki grałem big_grin no i nie lubię serii Halo tratatalo faceci z pistoletami na wodę wink
    • talonkarrde Re: Quake Arena Arcade z trybem dla jednego gracz 17.08.09, 01:44
      Pewnie włączą w konsoli tryb tpp i zrobią z tego girsy big_grin
      q3 na padzie -porażka, zwłaszcza jak live jest free.
    • vaderous2 Re: Quake Arena Arcade z trybem dla jednego gracz 21.08.09, 13:37
      Wystarczy zobaczyć wersje Dreamcast-a (z konsolowych była najfajniejsza (wersja ps2 to lipa)
      tu filmik DC www.youtube.com/watch?v=VcrOuKj4aec&feature=related
      ale granie na padzie w tą gre to porażka !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka