slayerarth Re: Psuje się ponad 50% Xboksów 360 18.08.09, 11:55 Krew mnie zalewa jak jednak ludzie mimo awaryjności własnej konsoli tępią inną za takie "grzeszki". Niektózy są nawet tak zdesperowani, że nie wiedzą co to ortografia. W tym temacie to raczej fani m$u przeważają, no chyba, że osoba, której zepsuł się x360 automatycznie staje się fanbojem ps3. Sam mam X360 i PS3. X360 uległ E73, PS3 mimo o wiele dłuższego katowania nawet dało żadnego powodu do opłakiwania, mimo, że kupiłem używane. Więc proszę, sam lubie obydwie kosnole, ale faktów nie zmienicie, nawet starając się pisać durne posty. Odpowiedz Link Zgłoś
mikas2 Re: Psuje się ponad 50% Xboksów 360 18.08.09, 13:05 Nawet niech będzie 80% jak sie skończy gwarancja to kupię drugą. Jedna naprawiona bedzie na piraty a druga nowa na orginały Tylko dla tego kupię drugą bo jest to obecfnie najlepsza konsola na rynku MOIM ZDANIEM Odpowiedz Link Zgłoś
mikas2 Re: Psuje się ponad 50% Xboksów 360 18.08.09, 13:09 Przepraszam żeby nikogo z obozu "Sony" nie obrazić Mogę mieć takie zdanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: Psuje się ponad 50% Xboksów 360 18.08.09, 13:12 Marcin luz - chciałem tylko zaznaczyć istotny fakt. Ja po prostu nie wierzę w te liczby. Najgorsze jest to że nawet MS nie wie ile się tego popsuło Odpowiedz Link Zgłoś
qsay Re: Psuje się ponad 50% Xboksów 360 18.08.09, 13:17 Oczywiscie ze mozesz tylko, ze widzisz co do tych piratow to przegioles nie powiem sam za czasow ps2 i psx jechalem w wiekszosci na piratach, ale cierpaialem na pewien syndrom tzn. "niedokonczonej gry" teraz jak juz posiadam PS3 dobieram tak gry zeby byc zadowolony z wydanej kwoty i zazwyczaj wszystkie mloce do konca przerobka konsoli nadaje sie tylko wylacznie do grania w gry ktoryc u nas w polsce nie idzie dostac (wiekszosc j-pie...k, ktorych sprowadzenie kosztowalo by gruby szajs) co do awaryjnosci - ps3 mam od lutego i czasem zdarza sie jej zaciac (nie mam pojecia co jest przyczyna i zdaza sie rzadko wiec sie nie przejmuje) a xa nie posiadam, a z znajomych tylko jednemu padl (notaben po 3 miechach, a chlopak naprawde dba o sprzet) Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: Psuje się ponad 50% Xboksów 360 18.08.09, 13:19 zadalem sobie trud i podliczylem ilosc wpisow posiadaczy PS3 i XO w komentarzach do tego artykulu. osoby, ktore pisaly, ze maja obie konsole zaliczylem do obu grup. czyli jesli wypowiadal sie posiadacz XBoxa, to do grupy XO dodawalem jeden punkt. jesli posiadacz PS3, to do grupy PS3 dodawalem jeden punkt. jesli ktos pisze, ze ma obie konsole, dopisywalem po punkcie do kazdej grupy. nastepnie podliczylem procentowy udzial kazdej grupy. osoby, ktore nie pisaly, co maja, wylatywaly mi poza nawias. aha - nawet BigDaddy zostal zaliczony do obu obozow troche ponad 65% osob, ktore popelnily wpisy i przyznaja sie do posiadania XBoxa, przyznaly, ze ich konsole byly w serwisie. troche ponad 10% osob, ktore popelnily wpisy i przyznaja sie do posiadania PS3, napisalo, ze ich konsole sie kiedys popsuly. nie liczylem juz wpisow typu "moj XBox popsul sie 4 razy" - traktowalem te przypadki jako jednostkowe - gdybym mial to uwzgledniac (oraz wpisy typu "moim szesciu znajomym popsuly sie PS3") to bym chyba oszalal obliczenia wykonane na podstawie troche ponad 120 wpisow - wszystkie traktowalem tak samo powaznie - wiec moje obliczenia nie sa w zaden sposob reprezentacyjne. wnioski wyciagajcie sobie sami, drogie dzieci. 58% wpisow pod tym newsem popelnily osoby, ktore twierdza, ze maja XBoxa 360. 32% wpisow pod tym newsem popelnily osoby, ktore twierdza, ze maja PS3. 10% wpisow pod tym newsem popelnily osoby, ktore nie przyznaly sie do tego, jaki sprzet posiadaja. tak - chcialo mi sie, nudze sie w pracy, nie mialem nic lepszego do roboty. a teraz zastanowcie sie - jaki sens ma ta wasza klotnia? Odpowiedz Link Zgłoś
franekk7 Re: Psuje się ponad 50% Xboksów 360 18.08.09, 13:41 @UP: a pomyśl co będzie się działo dziś po konferencji Sony ... =x Odpowiedz Link Zgłoś
akira23 Re: Psuje się ponad 50% Xboksów 360 18.08.09, 17:51 Śmieszna ankieta, której wyniki nie są miarodajne pod żadnym względem a bitwa trwa nadal... Odpowiedz Link Zgłoś
promocja2009 Re: Psuje się ponad 50% Xboksów 360 18.08.09, 20:24 Rapidshare, Netload, Megaupload, Hotfile bez limitów, sprawdz to! fload.pl/index.php?d=2fdRsevcLt Odpowiedz Link Zgłoś
seltaeb Re: Psuje się ponad 50% Xboksów 360 18.08.09, 21:02 do ale_glupota. kolekcjonuje wszystkie (nie licze klonów GB czy DS) konsole Nintendo od małego (az wstyd sie przyznać ile mam lat, ale teraz nie mam czasu na to, by być hardcorowym graczem - Sex /z prawdziwą dziewczyną a nie z Renią Wy biedni hardcorowi gracze/, dziecko i inne "głupoty" niepozwalające grać po kilka godzin dziennie) i wszystkie działają do dziś! jedni lubią jakość a inni super grafe w przerwach miedzy serwisami<lol> Odpowiedz Link Zgłoś