Dodaj do ulubionych

Trailer: Forza Motorsport 3

• maxiu666 Re: Trailer: Forza Motorsport 3 18.08.09, 22:07
      Komentuje jedynie to co widze a napewno nie bede cicho siedzial jak widze moska piszacego cyt "@scott_the - rozumiem że nic nie było o gt5 więc musisz się tutaj wyzalić? smile
      forza 3 jest 2 klasy wyżej w temacie grafiki niż gt5p i to już widać na słabej jakości filmikach heeh"
      Dwie klasy wyzej no wez sobie jaj nie rob. Jesli masz ochote na dalsze wywody zapraszam na priv ewentualnie sam ze soba rozmawiaj.
    • graczz11233 Re: Trailer: Forza Motorsport 3 18.08.09, 22:10
      zobaczcie to:
      www.gametrailers.com/video/dreams-trailer-forza-motorsport/54333
      o wiele lepsza jakosc.
    • maxiu666 Re: Trailer: Forza Motorsport 3 18.08.09, 22:36
      I dobrze! wyglada ladnie ale czy Ty uwazasz ze wyglada o dwie klasy wyzej od GT5P? Bo ja nic o HDR'ch nie pisalem to Ty wyskoczyles jak filip z konopi z tym tematem. A tu sie o roznice rozchodzi AZ DWOCH KLAS. Forza 3 www.automobilesreview.com/uploads/2009/06/forza-motorsportc2ae-3-audi-r8.jpg GT5P i265.photobucket.com/albums/ii216/Gamers_USA/GT5P2.jpg?t=1250627338 oczywiscie roznice widac golym okiem... ale chyba Forza 3 < GT5P i dajmy juz spokoj wierzyc mi sie nie chce ze probowales stawac w jego obronie. A pamietam kiedys na Pentium 90 Need For Speed cieszyl miche a teraz co sie porobilo jakie wymagania i na dokladke slepe towarzystwo chociaz moze bardziej zawistne niz slepe.
    • graczz11233 Re: Trailer: Forza Motorsport 3 18.08.09, 22:49
      nie wiem jak porównujesz odbicia i lakier na zdjęciach z różnej prespektywy.
      www.gtchannel.com/files/audir8gt5.jpg
      ps
      to nie ja napisałem o tych 2 klasach..
    • martin1841 Re: Trailer: Forza Motorsport 3 18.08.09, 22:51
      Ludziska mam dla was rade.
      Zdejmijcie sobie ten filmki w HD np z Gametrailers format WMV lub z kądkolwiek ale HD. Wrzućcie na pendrive zapodajcie konsoli i zobaczcie na dużym ekranie tak jak się to powinno oglądać, a nie oglądacie w niskiej rozdzielczości i marudzicie.
      Ja zdjąłem w HD-WMV z GT i zobaczyłem na moim TV, gra wygląda niesamowicie, jest duże zbliżenie na auto i niewidać śladu polygonów na krzywiznach. Nawet małe napisy na białym BMW wyglądały ostro bez żadnych maziów. Co do porównań do GT5p. Przecież już oficjalnie zachodnia prasa uznała że wygląda lepiej niż gt5p. Wiec fani ps3 nie marudźcie tylko przyjmijcie to do wiadomości i czekajcie na gt5full.
      Sam silnik Reventona ma chyba z 50k polys smile.
    • maxiu666 Re: Trailer: Forza Motorsport 3 18.08.09, 22:58
      @graczz11233 no to znajdz lepsze zdjecia jesli myslisz ze to takie proste ten sam lakier to samo auto dwie rozne gry. Na bialym/srebnym kijowo widac granat/czerowny/czarny to fajne kolory. Ps. Nic nie rozumiesz nie mam sily pass.
    • graczz11233 Re: Trailer: Forza Motorsport 3 18.08.09, 23:04
      też nie przesadzaj.
      GT5 wygląda rewelacyjnie, forza 3 też. ale w tej 1 grze molede aut są dłużej dopracowane, natomiast forza 3 oferuje piękne otoczenie toru.

są prawie na równie, ale jednak więcje pkt dałbym gt5 w tej kwestii, a F3 za tory- rewelka. Niemniej jednak OBI gry wyglądaja obłędnie.
    • graczz11233 Re: Trailer: Forza Motorsport 3 18.08.09, 23:07
      maxiu666, to znajdz wiecej zdjęc ..
      forza 3 JESZCZE NIE WYSZŁA, a prolog gt5 jest, wiec jak mam ci znaleźc takie foto. tez nie mam siły do tego, że cisniesz na kogos, a sam jestem identyczny. Pass too.
    • maxiu666 Re: Trailer: Forza Motorsport 3 18.08.09, 23:22
      Dobrze Forza 3 >>>>>>>>>>>>>>>> GT5P czy jestes happy now? Sek w tym jest czy uwazasz ze te dwie gry roznia sie od siebie az dwie klasy na korzysc Forzy 3!?!? cyt Ciebie "REALIZM to nie HRD bijacy po oczach, to stonowane kolory takie jak prezentuje najnowsza forza, jak i gran turismo.
      ps
      chyba w nie nie grałeś, bo kolorystyka jest wręcz identyczna" Powiedz szczerze ja pije do bigdaddy bo jest nienormalny a Ty sie przypie...les bo miales poprostu chwilowy kaprys.
    • scott_the Re: Trailer: Forza Motorsport 3 18.08.09, 23:25
      ''Przecież już oficjalnie zachodnia prasa uznała że wygląda lepiej niż gt5p''dawaj link, bo głupoty gadasz.
      Nie wiem czy wy myślicie ze ludzie to idioci i nie widzą jak dana gra wygląda? Forza3 w życiu nie wygląda tak pięknie jak Gt5p
    • bigdaddyy Re: Trailer: Forza Motorsport 3 18.08.09, 23:31
      @maxiu666 - takie są fakty forza 3 jest o 2 klasy wyżej w temacie grafiki niż gt5p, przykro mi. Jak plejacykowi coś się nie podoba to zaraz albo bluzgi albo ,,jesteś żałosny'' haha

To od ciebie bije mocno fanboyem koleś, jesteśmy w temacie forzy, przeszedłem gt5p i naoglądałem się masy filmików fm3 w hd i jeżeli porównam grafikę najładniejszej trasy z gt5p tej w górach z gameplayem z YT z trasy górskiej w fm3 to już na tym widzę znacznie lepszą grafikę w fm3, przykro mi maxiu

o model jazdy się nie martwię bo to jest forza
    • scott_the Re: Trailer: Forza Motorsport 3 18.08.09, 23:38
      bigdaddyy jesteś ślepy, czy taki hipokryta z CIebie. Zauważyłem ze większość posiadaczy xboxa to takie bezmuzgie jeetiii. Oczywiście nie wszyscy.
    • maxiu666 Re: Trailer: Forza Motorsport 3 18.08.09, 23:43
      Obudz sie ze snu i udaj do okulisty w celu zbadania oczu.. zreszta nie gadam z Toba chetnie bym Cie usunal z tej strony i mysle ze duza wiekszosc uzytkownikow by mnie poparla. Ani kszty w Tobie pasjonata, tolerancji, jestes tu po to zeby sie przypie...c w prawie kazdym temacie gdzie sie sony kladzie dzialasz mi na nerwy swoim gadaniem innym pewnie tez.
    • bigdaddyy Re: Trailer: Forza Motorsport 3 18.08.09, 23:49
      @scott_the - zanim zaczniesz obrażać posiadaczy x360 to zajrzyj przynajmniej do słownika ort. dzieciaku smile

@maxiu666 - wiem że boli że nie podli daty gt5 ale co ja ci zrobiłem? to jest moja opinia i nikogo nie obrażam tak jak WY, ,,napisał że gra na x-a jest ładniejsza więc zmieszajmy go z błotem''..... was też by sporo osób wywaliło z poly smile

w jakim każdym temacie koleś? chyba masz jakąś obsesje na moim punkcie
    • chevchelios Re: Trailer: Forza Motorsport 3 18.08.09, 23:51
      Tam gadacie głupoty - GT5 i FM3 da radę - będę miał obie i wykidane na fanbojów. Co to za kawałek btw?
    • maxiu666 Re: Trailer: Forza Motorsport 3 18.08.09, 23:59
      @bigdaddy cyt "jesteśmy w temacie forzy" no wlasnie! jestesmy w temacie FORZY 3! ale to Ty PIERWSZY wyjechales ze swoimi wypocinami o GT5P Ty pierwszy zawsze rzucasz kamieniami jak jestem spokojny to nerwica mnie strzela jak trafiam na Twoje wypociny. Normalny wpis napisany jest przez mi-go cyt "Bardzo jestem ciekawy rywalizacji tych 2 gigantów motoryzacyjnej rozgrywki." Po takim wpisie mozna wywnioskowac ze gosc ma poukladne w glowie i napewno nie ma 14 lat tak jak Ty ja rowniez kupie obie Forze 3, GT5, i jeszcze NFSsmirkhift, Dirt 2 bo wszystkie gry samochodowe sa warte sprawdzenia a ta ktora bedzie najepsza to sie jeszcze okaze po przetestowaniu wszystkich Ty za to pozjadales wszystkie rozumy i juz wiesz ktora to. GT5P to widzales ale chyba tylko w Saturnie wez sie ogarnij.
    • maxiu666 Re: Trailer: Forza Motorsport 3 19.08.09, 00:08
      @bigdaddy Po pierwsze na poczatku bylem mily i zadnego bluzga pod Twoim adresem nie napisalem.. Naucz sie czytac ze zrozumieniem ale to bylo na poczatku teraz sie miarka przebrala. Cyt @maxiu666 - wiem że boli że nie podli daty gt5 ale co ja ci zrobiłem?" wiesz co? ja dzis jezdzilem 2,5h w GT5P przed Forza 3 bede jeszcze badal NFSsmirkhift i chyba Dirt 2 wczesniej wychodzi wiec bede mial co robic mnie gry samochodwe jak i samochody bawia i interesuja poza konsolami to moje hobby Ty tego oczywiscie nie widzisz bo jestes fanbojem M$ zwyczajny KRETYN! Szkoda mi opuszkow palcow na Ciebie o wielki allahu spraw zeby przestal wypisywac takie brednie.. Grafika, grafika srac grafike! liczy sie fun z jazdy i zabawa ze znajomymi.
    • maxiu666 Re: Trailer: Forza Motorsport 3 19.08.09, 00:14
      @bigdaddy Piszac cyt "forza 3 jest 2 klasy wyżej w temacie grafiki niż gt5p i to już widać na słabej jakości filmikach heeh" Nie popisales sie zbytnio a jedynie pokazales swoje prawdziwe oblicze! zwlaszcza smiechy na koncu bardzo ynteligetne to bylo. Fanboj numer jeden na polygami musial pokazac swoja wyzszosc.. ZALOSNE!
    • bigdaddyy Re: Trailer: Forza Motorsport 3 19.08.09, 00:15
      @maxiu666 - sam się ogarnij koleś, chcesz pograć teraz w gt5p online? nie ma sprawy smile Tak jak pisałem napisz że gra ładniejsza na x-a to ciebie zmieszają z błotem...ehh plejacyki...

i nie pisałem do mi-go tylko do tego:

,,Śmiać mi sie chce jak oni robią w wała tych wszystkich posiadaczy xboxa, nie tak dawno jeszcze pokazywano jaka ta gra piękna jest na fotkach a jak przychodzi co do czego gra prezentuje się, nie bujmy sie użyć tego słowa, średnio.''

oraz

,,a co najlepsze dzieci uwierzyły w to i tak bardzo krzyczeli jakie to Gt5 jest beee ''

więc nie pierdziel głupot koleś że ja pierwszy rzucam kamieniami

• bigdaddyy Re: Trailer: Forza Motorsport 3 19.08.09, 00:18
      @maxiu666 - tak powyzywaj mnie jeszcze to ci będzie lepiej, ajj ci szaleni 13latkowie smile
    • maxiu666 Re: Trailer: Forza Motorsport 3 19.08.09, 00:34
      Idz spac juz, juz po wieczorynce.
    • martin1841 Re: Trailer: Forza Motorsport 3 19.08.09, 01:04
      @bigdaddyy
      Szkoda tracić czasu na Fanboyów sony.
    • luk4sho-pl Re: Trailer: Forza Motorsport 3 19.08.09, 01:57
      Mimo ze uwielbiam Forze i jestem chyba jej najwiekszym fanem (GT mnie jara tylko "troche") to musze stwierdzic ze pod wzgledem "realizmu grafiki" GT5p (oraz pozniej GT5) zjada FM3 na sniadanie. W Forzie wszystko wyglada tak kolorowo, cukierkowo natomiast w GT praktycznie jakbym widzial real. Co do torow oczywiscie wygrywa Forza, GT ma nudne otoczenie. Modele aut? Hmm tu dalbym remis, w obu grach liczba detali ryje beret. A co do modelu jazdy to powiem wprost, Forza jest JAK DLA MNIE o wiele lepsza. Moj ulubiony symulator. Granie w GT mi nie podchodzi glownie ze wzgledu wlasnie na model jazdy i odbijanie sie od band i oponentow jak kartony. Tak wiec jesli mozecie laskawie to sie nie kluccie, bo takie cos nie ma sensu. Kazdy trzezwo myslacy przyzna mi racje, a tylko fanboj albo kretyn bedzie sie klucil ze Forza jest ladniejsza o "2 klasy". Pozdro dla prawdziwych pasjonatow aut, a nie dzieci co kojarza modele samochodow tylko z NFSow i innych popie...k
    • graczz11233 Re: Trailer: Forza Motorsport 3 19.08.09, 10:13
      @maxiu666, jedziesz po bigdaddym, a sam jestem typowym fanboyem sony. Spojrz na siebie, zanim napocisz 5 postów o tym samym. MASZ PS3 jestes zajebisty.
      pasuje ci ? już podniecenie ?
    • martin1841 Re: Trailer: Forza Motorsport 3 19.08.09, 11:25
      @luk4sho-pl
      Ale głupoty gadasz twierdząc że gt5p jest graficznie lepszy.
      Widziałeś ten filmik^? Tylko zobacz w HD nie w SD.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka