Dodaj do ulubionych

Need for Speed: Shift - nowe zjęcia

19.08.09, 09:57
Ech... Zbyt grido podobne, nie mowie, że złe, ale z tego co patrze to nic nie umieją sami wymyślić
Obserwuj wątek
    • mateuszskibicki1 Re: Need for Speed: Shift - nowe zjęcia 19.08.09, 10:00
      A co mają nowego wymyślić ? wygląda bardzo dobrze i na filmikach również.... więc o co chodzi? tongue_out wymyśl coś nie grido podobne co będzie dobre w tych klimatach....? tadam nie wymyślisz
    • Gość: demol Re: Need for Speed: Shift - nowe zjęcia IP: *.ip.netia.com.pl 19.08.09, 10:17
      jesli zrobioa NFS - gridopodobny to i tak bedzie duzy sukces ale jak pojada w strone NFS 1 - 5 to kicha
    • Gość: gosc Re: Need for Speed: Shift - nowe zjęcia IP: *.chello.pl 19.08.09, 10:19
      ja wole grafe z pgr4, a ta z grida to poracha szczegolnie te rozmazania na kazdym kroku. Jezdzilo mi sie tez o niebo lepiej w pgr niz w grid nawet w dirt mnie mniej wkurzal od grida. Mam nadzieje ze jeszcze sie kiedys NFS ukloni w strone undergroundow i zrobi 3ke
    • the_herpes Re: Need for Speed: Shift - nowe zjęcia 19.08.09, 11:04
      Sugeruję poprawić literówkę w tytule newsa. Jest "zjęcia".
      Bez urazy.
    • Gość: lechu Re: Need for Speed: Shift - nowe zjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 11:15
      Seria NFS powinna sie cofnac do starych korzeni... samochody powinny byc normalne bez mozliwosci przerabianie bo to juz sie przejadlo wink. Tory powinny byc podobnie jak w poczatkach nfs. Powinno ty przybrac ksztalt gran turismo 1 gdzie kupujesz sprzedajesz samochody masz klasy wyscigow itp. i To by bylo dobre
    • galekanalek Re: Need for Speed: Shift - nowe zjęcia 19.08.09, 11:16
      E, nie potrafię sobie wyobrazić Janis Joplin w BMW.
    • dawiddiwad Re: Need for Speed: Shift - nowe zjęcia 19.08.09, 12:08
      NFS Shift jest super, jestem pod wrażeniem, bo jak zagrałem w NFS: Undercover to długo mi sie nie chciało grac. Szkoda, że nie ma w NFS systemu zniszzczeń TO MNIE ZAWSZE OD NFS ODCIĄGAŁO!!! Jak ja np. w Undercover z prędkością 400 km/h walnąłem w TIRA, a samochód i tir czysty. BEZ SENSU!
    • Gość: Gosc Re: Need for Speed: Shift - nowe zjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 12:15
      Ci co mówią że nfs shift jest gridopodobny widac nie mieli stycznosci z gridem ...
    • xdawo Re: Need for Speed: Shift - nowe zjęcia 19.08.09, 12:16
      @dawiddiwad

"z prędkością 400 km/h" To czym jechałeś? Rakietą czy jak?

A co do tematu dla mnie NFS ma dwie "opcje".
      1. Zrobić gre NFS:MW 2?
      2. Zrobić coś w stylu symulatora =D
    • Gość: gosc Re: Need for Speed: Shift - nowe zjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 12:19
      xdawo
      w nfs undercover mozna bylo jechac nawet szybciej niz 400km/h

• villerius Re: Need for Speed: Shift - nowe zjęcia 19.08.09, 12:21
      żeby tylko sterowanie samochodu było podobne do grida big_grin
    • Gość: klmklpm Re: Need for Speed: Shift - nowe zjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 12:22
      hahahah to ten nfs to ladna bajka pewnie jeszcze 400km/h przerobionym maluchem wink Zagrajcie w grinda a ten shift to bedzie to samo jak pro street wink
    • Gość: robotwithinme Re: Need for Speed: Shift - nowe zjęcia IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.08.09, 13:14
      Bez systemu zniszczeń ta gra dla mnie nie istnieje. Zostaję przy GRIDzie.
    • gosc1313 Re: Need for Speed: Shift - nowe zjęcia 19.08.09, 14:50
      Gra dla dzieci, które nie mogą wsiąść za prawdziwe kółko. Brak uszkodzeń jest gwoździem do trumny. W ogóle tego typu gry nudzą się po max 30 minutach.
    • Gość: ola Re: Need for Speed: Shift - nowe zjęcia IP: 84.38.22.* 19.08.09, 14:51
      system zniszczen, system zniszczen. Jakaś mantra czy co?
      Sprawa jest jasna jak przy 150 wjedzie sie na krawężnik albo w lekko w barierkę to pass. Chcielibyście tego?

Z drugiej strony - jakakolwiek kraksa to spora obsuwa na czasie. Tracisz tyle cennych sekund ze nie ma sie NAJMNIEJSZYCH SZANS dogonić czołówke, albo wykręcić dobry czas. Oczywiscie o ile nie jest sie PRO grającym na very easy.
      Wiec po co tak naprawdę ten cały system zniszczeń?

ps. były filmiki s shifa gdzie widać odpadającą maskę (która oczywiscie przedtem skutecznie zasłania widok) wiec jakiś tam system zniszczeń chyba bedzie.
    • Gość: ola Re: Need for Speed: Shift - nowe zjęcia IP: 84.38.22.* 19.08.09, 14:56
      Tak swoją drogą wyszperałam coś takiego:
      "Twórcy obiecują wiele i trzeba przyznać, że tym razem nie byle jaka ekipa tworzy nowego NFS-a. Za fizykę pojazdów odpowiada m.in. Eero Piitulainen, który pracował przy symulatorze Richard Burns Rally. Eero zmodyfikuje fizykę z Ferrari Project głównie skupiając się na oponach, tak aby samochód zachowywał się realistyczniej. Slightly Mad Studios współtworzyło GTR-a i GT Legends i w NFS Shift ma się znaleźć poprawiony system ustawień ze wspomnianych gier. Fani arcade'ówek nie muszą się martwić, jak zapowiadają twórcy gra będzie posiadał trzy tryby trudności wyposażone w trzy oddzielne fizyki. Dwa łatwiejsze tryby będą dostępne dla każdego i nie powinny sprawiać problemów nawet najbardziej niedoświadczonym. Najtrudniejszy poziom symulacji ma być dostępny tylko po podpięciu do sprzętu grającego kierownicy."

• Gość: ola Re: Need for Speed: Shift - nowe zjęcia IP: 84.38.22.* 19.08.09, 15:12
      ale z drugiej strony przydałby sie faktycznie jakiś KONKRETNY system zniszczeń. Tak aby wjechanie w przeciwnikowi (w dupę albo bokiem) nie było najefektywniejszym sposobem wytracania prędkości przed zakrętem.
    • Gość: sex Re: Need for Speed: Shift - nowe zjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 15:21
      sex
    • Gość: Przemek Re: Need for Speed: Shift - nowe zjęcia IP: *.kielce.vectranet.pl 19.08.09, 16:03
      ta gra i tak nie dorówna gran turismo
    • Gość: x_bilu1_x Re: Need for Speed: Shift - nowe zjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 18:14
      Moje kochane E36
    • mietas2 Re: Need for Speed: Shift - nowe zjęcia 19.08.09, 18:52
      Ludzie, powiedzcie mi - to są prawdziwe screeny? o_O Tzn. gra będzie tak wyglądała 'w akcji', w czasie grania? Czy to efekt renderingu?
    • g0ru1 Re: Need for Speed: Shift - nowe zjęcia 19.08.09, 20:31
      Ktoś tam powiedział, że jeżeli porównuje grida do shifta to w grida nie grał.

Otóż powiem Ci, że w GRIDa to ja gram do tej pory od samej premiery smile
    • Gość: Abu Re: Need for Speed: Shift - nowe zjęcia IP: 78.133.234.* 19.08.09, 21:42
      Niech wrócą do starych korzeni i zrobią coś takiego jak Porsche 2000 tylko że inna marka np. Ferrari albo Lamborghini z tuningowaniem tylko bebechów samochodu. Bo te nowe NFS-y (to się nazywa NFS? <rotfl>wink to są dla tych pryszczatych durnych bachorów co tylko by chcieli "super zajebiaszczo grafikee!!!!111oneone). Niech do szkoły już spieprzają!
    • Gość: gość Re: Need for Speed: Shift - nowe zjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 04:33
      ten shfit jest shit do grida, fizyka jazdy sporo ma do życzenia, wogóle tym sie nie da jezdzic, przeszedłem do 15 poziomu i już mi sie niechce w to grać. Grid to inna bajka.Szkoda kasy na te wypociny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka