Dodaj do ulubionych

Trailer: Ratchet & Clank Future: A Crack in Time

19.08.09, 14:25
Ratchety mozna brac w ciemno kazdy fan serii to potwierdzi,czekam
Obserwuj wątek
    • lethaldoze Re: Trailer: Ratchet & Clank Future: A Crack in T 19.08.09, 14:26
      Kolejna gra, którą na pewno kupie jak potanieje big_grin

Głos lektora podobny do tego z samouczków w LBP tylko w innym tonie, choć na pewno to ktoś inny.
    • gramczasami Trailer: Ratchet & Clank Future: A Crack in Time 19.08.09, 14:26
      CUDO! czekam niecierpliwie...
    • ryba.co.rysuje Re: Trailer: Ratchet & Clank Future: A Crack in T 19.08.09, 14:40
      "Znów wygrałaś, technologio!"
      No, jak można nie lubić tego zielonego durnia?
      big_grin
    • marcin-ka Re: Trailer: Ratchet & Clank Future: A Crack in T 19.08.09, 14:42
      Śliczna smile
    • kondy.pl Re: Trailer: Ratchet & Clank Future: A Crack in T 19.08.09, 14:46
      Geniealne! smile
      Na początku przy logo insomaniac muzyka jak w filmach Tima Burtona smile
    • kauczuchowski Re: Trailer: Ratchet & Clank Future: A Crack in T 19.08.09, 15:31
      Tod i QfB posiadam i musze powiedzieć ze dzięki nim pokochałem platformówki - do ego Ratchety to najlepsze platformówki na obecnej generacji konsol.
    • kondy.pl Re: Trailer: Ratchet & Clank Future: A Crack in T 19.08.09, 15:58
      QfB jak dla mnie jest dużo lepsze od podstawowej wersji. Więcej się skacze niż strzela. Do tego często przygrywa genialna muzyka jak z filmu Piraci z Karaibów smile. Mam nadzieje że ten dodatek będzie równie dobry jak pierwszy.
    • werty101 Re: Trailer: Ratchet & Clank Future: A Crack in T 19.08.09, 17:14
      Doctor Nefarious powraca? Ciekawe czy przez ten cały czas spędzony na dryfowaniu w przestrzeni kosmicznej z Lawrencem nauczył się grać na perkusji. :] "I don't suppose you can play the drums sir?" Zielony dureń faktycznie nie ma sobie równych. ;P
    • mi-go Re: Trailer: Ratchet & Clank Future: A Crack in T 19.08.09, 17:39
      Nie mogę się doczekać smile Dużo bardziej niż Cod'a4 haha, poważnie...
    • axiomat Re: Trailer: Ratchet & Clank Future: A Crack in T 20.08.09, 06:48
      @kauczuchowski
      "Tod i QfB posiadam i musze powiedzieć ze dzięki nim pokochałem platformówki - do ego Ratchety to najlepsze platformówki na obecnej generacji konsol."

Wow... Ja tez lubie Ratcheta ale badzmy racjonalnie myslacymi ludzmi. Oceny z MetaCritic:
      Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction - 89
      Ratchet & Clank Future: Quest for Booty - 76
      Super Mario Galaxy - 97

Nie mam wiecej pytan...
    • piotrovonline Re: Trailer: Ratchet & Clank Future: A Crack in T 28.08.09, 09:07
      Ciekawe czy znowu bedzie dubbing (wolałbym napisy)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka