martinez-1 19.08.09, 14:25 Ratchety mozna brac w ciemno kazdy fan serii to potwierdzi,czekam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lethaldoze Re: Trailer: Ratchet & Clank Future: A Crack in T 19.08.09, 14:26 Kolejna gra, którą na pewno kupie jak potanieje Głos lektora podobny do tego z samouczków w LBP tylko w innym tonie, choć na pewno to ktoś inny. Odpowiedz Link Zgłoś
gramczasami Trailer: Ratchet & Clank Future: A Crack in Time 19.08.09, 14:26 CUDO! czekam niecierpliwie... Odpowiedz Link Zgłoś
ryba.co.rysuje Re: Trailer: Ratchet & Clank Future: A Crack in T 19.08.09, 14:40 "Znów wygrałaś, technologio!" No, jak można nie lubić tego zielonego durnia? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-ka Re: Trailer: Ratchet & Clank Future: A Crack in T 19.08.09, 14:42 Śliczna Odpowiedz Link Zgłoś
kondy.pl Re: Trailer: Ratchet & Clank Future: A Crack in T 19.08.09, 14:46 Geniealne! Na początku przy logo insomaniac muzyka jak w filmach Tima Burtona Odpowiedz Link Zgłoś
kauczuchowski Re: Trailer: Ratchet & Clank Future: A Crack in T 19.08.09, 15:31 Tod i QfB posiadam i musze powiedzieć ze dzięki nim pokochałem platformówki - do ego Ratchety to najlepsze platformówki na obecnej generacji konsol. Odpowiedz Link Zgłoś
kondy.pl Re: Trailer: Ratchet & Clank Future: A Crack in T 19.08.09, 15:58 QfB jak dla mnie jest dużo lepsze od podstawowej wersji. Więcej się skacze niż strzela. Do tego często przygrywa genialna muzyka jak z filmu Piraci z Karaibów . Mam nadzieje że ten dodatek będzie równie dobry jak pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
werty101 Re: Trailer: Ratchet & Clank Future: A Crack in T 19.08.09, 17:14 Doctor Nefarious powraca? Ciekawe czy przez ten cały czas spędzony na dryfowaniu w przestrzeni kosmicznej z Lawrencem nauczył się grać na perkusji. :] "I don't suppose you can play the drums sir?" Zielony dureń faktycznie nie ma sobie równych. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Trailer: Ratchet & Clank Future: A Crack in T 19.08.09, 17:39 Nie mogę się doczekać Dużo bardziej niż Cod'a4 haha, poważnie... Odpowiedz Link Zgłoś
axiomat Re: Trailer: Ratchet & Clank Future: A Crack in T 20.08.09, 06:48 @kauczuchowski "Tod i QfB posiadam i musze powiedzieć ze dzięki nim pokochałem platformówki - do ego Ratchety to najlepsze platformówki na obecnej generacji konsol." Wow... Ja tez lubie Ratcheta ale badzmy racjonalnie myslacymi ludzmi. Oceny z MetaCritic: Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction - 89 Ratchet & Clank Future: Quest for Booty - 76 Super Mario Galaxy - 97 Nie mam wiecej pytan... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrovonline Re: Trailer: Ratchet & Clank Future: A Crack in T 28.08.09, 09:07 Ciekawe czy znowu bedzie dubbing (wolałbym napisy) Odpowiedz Link Zgłoś