Dodaj do ulubionych

Na szybko - GamesCom się kończy

21.08.09, 10:05
Victorie 2 zapowiedzieli, to bardziej rewelacyjne i rewolucyjne niż wszystkie Natale razem wzięte smile.
Obserwuj wątek
    • Gość: UFO Re: Na szybko - GamesCom się kończy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 10:14
      www.daz3d.com/i.x/shop/itemdetails/-/?item=83??
    • Gość: UFO Re: Na szybko - GamesCom się kończy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 10:15
      blah link sie spieprzyl
      www.daz3d.com/i.x/shop/itemdetails/-/?item=83

nie podoba mi sie to
    • Gość: Dark Re: Na szybko - GamesCom się kończy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 10:18
      a czemu nie ma nic o Diablo 3 np ? przeciez moznabylo pograc podobno 20 min... juz nie mowiac o SC2 o ktorym tez chyba wartobyloby cos wspomniec... wiem ze Fanboyostwo tutaj jest DoW2 ale skoro widzialem ze byly wieksze kolejki zeby pograc troche w kampanie SC2 niz ludzi na serwerach Dow no to zal szczegolnie ze sraki dostawaliscie na kazda wzmianke o tej biednej grze

a do czego zmierzam to uboga co najwyzej to jest wasza relacja bo jakos na grytv jest chyba juz 40 min filmow co sie tam dzieje i jak widac jednak cos sie dzieje....
    • Gość: aSterix44 Re: Na szybko - GamesCom się kończy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.09, 10:22
      @Dark
      jest o Diablo 3 jest, bodajże w relacji z dnia 2. Sporo filmików z gameplaya. Mam nadzieję że udostępnią demo dla szerszej rzeszy niecierpliwców.
    • Gość: thiefi Re: Na szybko - GamesCom się kończy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 10:22
      Jak to nic?
      Ps3 slim! Dla mnie to lepszy news niż 20 innych niegotowych a tylko zapowiadanych gier.
      Wole to co już JEST niż to co ma tam być.

Ale z drugiej strony człowiek uruchamia wyobraźnie jak słyszy zapowiedzi.
      Ahhh ile to można rozmyślać o takim Thief 4.

Jakby zrobili Thief 4 ze steamem to bym chyba osobiscie pojechał spalić Eidios. Na szczescie Eidios to nie sralve.

Thief 4 ..... Kiedy jakikolwiek news???
    • d_pawel Re: Na szybko - GamesCom się kończy 21.08.09, 10:25
      Dark -> Tak jak mówi aSterix44, miałeś sporo filmików oraz odnośników do innych relacji (niestety, ja nie jestem na targach, więc nie mogę spisać swoich wrażeń) w relacji. Starcrafta 2 męczyliśmy sporo w poniedziałek.
    • slawomir.serafin Re: Na szybko - GamesCom się kończy 21.08.09, 10:42
      Victorie 2 zapowiedzieli, to bardziej rewelacyjne i rewolucyjne niż wszystkie Natale razem wzięte smile.

-----

ten dodatek do EU3 też się świetnie zapowiada

wieksze kolejki zeby pograc troche w kampanie SC2 niz ludzi na serwerach Dow no to zal szczegolnie ze sraki dostawaliscie na kazda wzmianke o tej biednej grze

-----

i kto tu jest biednym, małym fanbojem, na dodatek chamskim i wulgarnym?

Jak to nic?
      Ps3 slim! Dla mnie to lepszy news niż 20 innych niegotowych a tylko zapowiadanych gier.

----

o PS3 Slim mówiło się już od dwóch miesięcy. Sorry, ale nowa wersja konsoli to żaden powód do ekscytacji - ot, to samo w innym pudełku.
    • babcia_tosia Re: Na szybko - GamesCom się kończy 21.08.09, 10:51
      a zeby tak wszystkie gry wychodzily na steamie to polowe chamstwa by zniknelo z serwerow
    • pankomentarz Re: Na szybko - GamesCom się kończy 21.08.09, 11:06
      bzdury wasc godasz.

wiadomo ze super hiper newsy pojawia sie na targach na rynku o wiele wiekszym, czyli w usa.

w europie mozna spodziewac sie przede wszystkim obenosci tych gier, mozliwosci zrobienia wywiadow, sprawdzenia jak gry wygladaja... dzialaja.

choc rozumiem ten zal, o czym tu pisac skoro sie tam nie jest smile
    • simplex Re: Na szybko - GamesCom się kończy 21.08.09, 11:07
      "o PS3 Slim mówiło się już od dwóch miesięcy. Sorry, ale nowa wersja konsoli to żaden powód do ekscytacji - ot, to samo w innym pudełku."

Ok, zgoda, sam fakt istnienia PS3 slim to zaden news - ale czy obniżka konsoli Sony o 100 jednostek walutowych, dzieki ktorej po raz pierwszy PS3 może konkurować cenowo z konsolą M$ nie jest waznym wydarzeniem? Dla mnie osobiscie jest, choc nie jestem konsolowym fanbojem wink
    • Gość: yogurth Re: Na szybko - GamesCom się kończy IP: *.chello.pl 21.08.09, 11:14
      Hej, jak to nic? Przecież pokazali tą myszę z 123 przyciskami! wink
    • d_pawel Re: Na szybko - GamesCom się kończy 21.08.09, 11:58
      simplex -> Jest za granicą, nie w Polsce smile.
    • slawomir.serafin Re: Na szybko - GamesCom się kończy 21.08.09, 13:36
      choc rozumiem ten zal, o czym tu pisac skoro sie tam nie jest smile

----

to raczej chodzi o czym tu czytać - patrzę z pozycji czytelnika na to wszystko. I nie, nie zazdroszczę tym, którzy tam są, ani trochę. Gdybyś był na takiej imprezie choć raz jako dziennikarz, taki, który pojechał tam pracować, to byś wiedział dlaczego.
    • Gość: Kefir Re: Na szybko - GamesCom się kończy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 14:39
      jak mówią Gamescom 09 to mi się kojarzy grywalny SC 2 i Diablo 3... więc coś się kojarzy tongue_out
    • nef.the.grey Re: Na szybko - GamesCom się kończy 24.08.09, 00:03
      @SS
      A Ty byłeś na takiej imprezie, że stanowczo oświadczasz, że
      "Gdybyś był na takiej imprezie choć raz jako dziennikarz, taki, który pojechał tam pracować, to byś wiedział dlaczego."?
      Akurat da walczących pecetowców te targi pod względem gier PC powinni być satysfakcjonujące. Już zapowiedzi Paradox i nowy TW powinny wystarczyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka