gregmcrazy 21.08.09, 13:54 Ta gra i Borderlands to jedne z najbardziej przeze mnie oczekiwanych tytułów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darthstan Re: Pierwsze wrażenia: Alpha Protocol 21.08.09, 14:10 Lubię Obsidian i daje im kredyt zaufania, mam nadzieję że gra będzie co najmniej bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
lutoslav Re: Pierwsze wrażenia: Alpha Protocol 21.08.09, 14:24 Kto bedzie to wydawał w Polsce? Jest szansa na spolszczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
roak Re: Pierwsze wrażenia: Alpha Protocol 21.08.09, 14:38 Byle nie spolszczenie! co to to nie! ja juz ubolewam nad polska wersja dragon age origin. przez spolszczenie gry nie kupie oryginalu! Odpowiedz Link Zgłoś
arturjac Re: Pierwsze wrażenia: Alpha Protocol 21.08.09, 15:18 @Jest szansa na spolszczenie? CDP, będzie kinówka. Odpowiedz Link Zgłoś
arturjac Re: Pierwsze wrażenia: Alpha Protocol 21.08.09, 15:22 @?magiczne umiejętności? naszego bohatera, jak chociażby niewidzialność czy swoisty radar Kocia zwinność i elektronika? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceloth Re: Pierwsze wrażenia: Alpha Protocol 22.08.09, 00:53 jak dialog może dorównywać wizualnie innym dialogom? to jak porównanie wizualne dwóch melodii. god save the sense. Odpowiedz Link Zgłoś
arturjac Re: Pierwsze wrażenia: Alpha Protocol 22.08.09, 19:31 Ale chyba da się zrozumieć, że chodzi o cutsceny? Odpowiedz Link Zgłoś