Dodaj do ulubionych

Beyond Good & Evil 2 - prace wstrzymane

25.08.09, 12:45
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! sad

Na pocieszenie zagram sobie w BG&E kupione w GoG.com za 5 baksów
Obserwuj wątek
    • Gość: Lynxeyed Beyond Good & Evil 2 - prace wstrzymane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.09, 12:45
      Cholera. I tak kończą projekty nieszablonowe i ambitne.
    • Gość: tgtgbb Re: Beyond Good & Evil 2 - prace wstrzymane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 12:47
      juz dawno to czytalem.... GC spozniliscie sie troche....
    • Gość: arbolitox Re: Beyond Good & Evil 2 - prace wstrzymane IP: *.net.brewet.pl 25.08.09, 13:02
      FUUUUUUUCK!! jak można rezygnować z tak dobrze zapowiadającego się tytułu? pewnie, lepiej tłuc kolejne odmóżdżacze dla debili. sami kopią sobie grób wydawcy gier
    • red.pl Re: Beyond Good & Evil 2 - prace wstrzymane 25.08.09, 13:05
      "nie jest to najlepsze wiadomość" najlepsza chyba smile.
      A gry szkoda, bo jedynka była świetna.
    • j_uk_dev Re: Beyond Good & Evil 2 - prace wstrzymane 25.08.09, 13:14
      @Lynxeyed, a co w tej grze było nieszablonowego? Przecież to zwykła platformówka jak seria R&C i inne platformówki z odrobiną zagadek do rozwiązania wink Inna sprawa, że gra była świetna, ale nie powiedziałbym, że "nieszablonowa" czy "ambitna".
    • d_pawel Re: Beyond Good & Evil 2 - prace wstrzymane 25.08.09, 13:18
      red.pl -> Thx.
    • Gość: hg Re: Beyond Good & Evil 2 - prace wstrzymane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 13:35
      Jak ktoś chce pograć w ciekawe ambitne gry to niech sobie kupi PS2. teraz w czasach kiedy gra kosztuje 40 milionów doalrów nie ma miejsca na ambitne projekty teraz musi być:
      1.karabin
      2.krew
      3.non stop akcja najlepiej jgdy trup pada gesto
      tylko takie gry sie sprzedają więc nie dziwi ze wydawcy nie ryzykują.
    • own3d1n1 Re: Beyond Good & Evil 2 - prace wstrzymane 25.08.09, 13:37
      Brak słów. :F
    • Gość: Lynxeyed Re: Beyond Good & Evil 2 - prace wstrzymane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.09, 13:58
      @j_uk_dev Zauważ proszę, że nie napisałem innowacyjna - a nieszablonowa i ambitna. To moje prywatne zdanie. Bbardzo pozytywnie wspominam BG&E. Dlaczego nieszablonowa? - bardzo udany mariaż platformówki z przygodówką, zadziwiający i fenomenalnie zaprojektowany świat gry - mnie urzekał swoją estetyką - plus całkiem niespotykany wątek reportersko fotograficzny. Wyjście poza schemat kopnij/kliknij. Nie było tam testosteronu ani karabinów maszynowych, dzięki czemu była to jedna z pierwszych gier w jakie grała moja małżonka. Niektóre dzisiejsze tytuły pseudo-RPG są mniej rozbudowane niż BG&E. Dlaczego ambitna? Bowiem chciało się komuś zbudować świat, fabułę, ciekawe postacie oraz postawić wysoko poprzeczkę trudności. Mimo, że jak każdy produkt obliczony był, żeby zarobić na siebie - to nie obrażał on swoim poziomem użytkownika - traktując go jak skretyniałe warzywo.
    • galekanalek Re: Beyond Good & Evil 2 - prace wstrzymane 25.08.09, 14:27
      Wiele można powiedzieć o grze, ale na pewno nie to, że jest jakkolwiek ambitna.
    • d_pawel Re: Beyond Good & Evil 2 - prace wstrzymane 25.08.09, 15:17
      Lynxeyed -> Jak dla mnie gra ambitna to nie gra z fajną fabułą. To gra z ambitną fabułą, a tej, mimo wszystko, BG&E nie miał.
    • Gość: CFaust Re: Beyond Good & Evil 2 - prace wstrzymane IP: 193.0.236.* 25.08.09, 15:36
      Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! sad. To nie prawda. Pewnie śnie i zaraz sie obudzę i przeczytam na GC, że już niedługo premiera BG&E... Ech, ide sie napic... Kawy oczywiście bo w pracy wciąż jestemsmile. Beznadziejny dzień sad.
    • Gość: Lynxeyed Re: Beyond Good & Evil 2 - prace wstrzymane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.09, 16:05
      Ależ Panowie, więc darujmy definiowanie. Każdy ma swój punkt widzenia równie wartościowy. Po prostu - szkoda, że zawieszono BG&E, mimo, że mógł być jednym z ciekawszych produktów Ubisoftu. Po prostu jedna produkcja minimalnie inna od mainstreamu mniej, zaś na jej miejsce jeszcze jeden produkt "bezpieczniejszy" rynkowo wskoczy w moce przerobowe.
    • Gość: Tan Re: Beyond Good & Evil 2 - prace wstrzymane IP: *.net.euron.pl 25.08.09, 16:39
      grałem w nią, jedna z bardziej oryginalnych gierek, a to co zobaczyłem (filmik) mną pozytywnie wstrząsło, a ta wiadomość też wstrząsła ale negatywnie sad
    • galnospoke Re: Beyond Good & Evil 2 - prace wstrzymane 25.08.09, 17:29
      To zle. Jedna z lepszych gier w jakie gralem. Mam nawet oryginal, a to juz cos w moim przypadku oznacza.
    • Gość: Artek Re: Beyond Good & Evil 2 - prace wstrzymane IP: *.gorzow.mm.pl 25.08.09, 20:22
      echhh
    • mis_iu Re: Beyond Good & Evil 2 - prace wstrzymane 25.08.09, 20:40
      Jakoś mnie to specjalnie nie dziwi...
    • Gość: kukabanga Re: Beyond Good & Evil 2 - prace wstrzymane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 22:47
      Tyle tu głosów zawodu, a ilu było chętnych na oryginał jedynki? Skoro gra kiepsko się sprzedała, kontynuacji robić nie ma sensu. I tyle.
    • Gość: vault dweller Re: Beyond Good & Evil 2 - prace wstrzymane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 10:04
      Dołączam się z wyrazami ubolewania. Kupiłem jedynkę i dziwię się, że zrobiło to podobno tak mało ludzi, bo gra była bardzo przyjemna. Pamiętam nawet, że moi współlokatorzy zasiadali pod moją nieobecność do komputera, żeby pograć. Skoro nie będzie dwójki, muszę wygrzebać pierwszą część i sprawdzić, jak znosi próbę czasu.
    • illi666 Re: Beyond Good & Evil 2 - prace wstrzymane 26.08.09, 10:45
      Jedynka była rewelacyjna.Mało znana (nie wiedzieć czemu) ale fajna.Nie rozumiem... tyle ludzi czekało na kontynuacje a tu taka klapa.Mam nadzieję, że to tylko tymczasowe.Czego oni się boją? Że sprzeda się tak jak jedynka? Przecież gra jest reklamowana,ludzie piszą o jedynce bardzo dobra gra, więc nie ma szans by gra się nie sprzedała.
    • Gość: Gość Re: Beyond Good & Evil 2 - prace wstrzymane IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.09, 05:44
      No nieeeeee!!! Ubisofcie, za co?! Echh, BG&E, jedna z najlepszych gier w mojej kolekcji chyba faktycznie nigdy nie doczeka się kontynuacji... Za to w międzyczasie wyjdą kolejne dwie gry iD będące nieco bardziej rozbudowanymi demami technicznymi i Medal of Honor: Bitwa na Marsie...
    • Gość: Arcus_Nebora Re: Beyond Good & Evil 2 - prace wstrzymane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.09, 21:18
      FUCK FUCK FUCK BG&E NIEEEEEEEEEEEE!! moja ulubiona przygodówka NIEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: kamil Re: Beyond Good & Evil 2 - prace wstrzymane IP: *.proxnet.pl 02.09.09, 18:16
      W TAKIM RAZIE PI!#!$$ ASSASSINA 2 NIECH SIE W DUPE POCAŁUJĄ 100 nie dostaną PI%&^$@ SIE UBISOFT !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka