Gość: sex Zwolnienia w Maxis i Raven Software IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 11:20 sex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robotwithinme Re: Zwolnienia w Maxis i Raven Software IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.09, 12:52 No cóż, schrzanili Spore, więc im się należało. Chociaż może i nie to pewnie EA chciało maksymalnie rozciągnąć "target" Spora i dlatego wyszło im takie g*wno. Odpowiedz Link Zgłoś
dj_sasek Re: Zwolnienia w Maxis i Raven Software 27.08.09, 13:05 Bo EA nie umie zrobić nowej gry, dlatego... Odpowiedz Link Zgłoś
dj_sasek Re: Zwolnienia w Maxis i Raven Software 27.08.09, 13:06 "Nowej" bez numerka na końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Zwolnienia w Maxis i Raven Software 27.08.09, 13:16 dj_sasek -> Ano racja, Mirror's Edge, Dead Space... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robotwithinme Re: Zwolnienia w Maxis i Raven Software IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.09, 13:54 Mirrors Edge był skopany. Mogli zrobić super grę a zrobili badziewo dla mas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abudabi Re: Zwolnienia w Maxis i Raven Software IP: 78.133.234.* 27.08.09, 14:41 EA dostało kopa w dupę od konsumentów za Spore. A mogli zrobić SimCity 5 a nie kolejną durną grę w której nie wiadomo co trzeba robić. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Zwolnienia w Maxis i Raven Software 27.08.09, 15:23 robotwithinme -> Yep, jestem uradowaną masą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robotwithinme Re: Zwolnienia w Maxis i Raven Software IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.09, 16:12 No to ja się nie raduję - miało być super: ruch, wolność i dowolność a w rzeczywistości gra była podzielona na kawałki w których owszem można sobie poskakać, całkiem fajnie nawet, oraz takie gdzie trzeba się przerżnać przez stertę wrogów, ginąc po 50 razy aż w końcu wyjdzie. Ogólnie końcowy efekt był znacznie gorszy niż się spodziewałem. I jeszcze ten brak możliwości grania w angielskiej wersji Pomimo to i tak czekam na drugą część z (płonną zapewne) nadzieją że poprawią to i owo i zrobią z tego grę jaką powinna być. Odpowiedz Link Zgłoś
zycie_is_simple Re: Zwolnienia w Maxis i Raven Software 27.08.09, 18:25 jestem masą z Pawłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q3rkdaksrjk Re: Zwolnienia w Maxis i Raven Software IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.09, 21:53 @robotwithinme to juz brak umiejetnosci, a nie wina tworcow, ze ktos zbyt nerwowo naciska guzik ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NathanRomml Re: Zwolnienia w Maxis i Raven Software IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 21:45 Ale co wy ku... chcecie!?Spore był zajebisty(i właściwie nadal jest) a każdy kto myśli inaczej to pojebanycw...!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokodżambo Re: Zwolnienia w Maxis i Raven Software IP: 77.255.5.* 23.09.09, 12:24 Dzieci do lekcji! sio! sio! Odpowiedz Link Zgłoś