heliot 30.08.09, 09:21 W tym temacie możecie pisać na co oczekujecie i NIE oczekujecie w Modern Warfare 2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
power_cabana Re: Na co oczekujecie w Modern Warfare 2 ? 30.08.09, 10:22 Na bardzo niskie wymagania sprzętowe i bardzo niską cenę ; p Nie oczekuję noktowizorów w zestawie bo stać mnie jeszcze na płacenie za światło ;] Odpowiedz Link Zgłoś
anarchius Re: Na co oczekujecie w Modern Warfare 2 ? 30.08.09, 11:17 Na to, że wyrzucą wszystkie pierdoły typu Airstrike, helikopter i się rozmyślą co do tego AC-130 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Na co oczekujecie w Modern Warfare 2 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 13:17 Ja czekam na tryb co-op Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.j Re: Na co oczekujecie w Modern Warfare 2 ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.08.09, 12:12 Ja tam bym chciał niską cene i małe wymagania .A tak poza tym to i tak wszystko jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
dembsky Re: Na co oczekujecie w Modern Warfare 2 ? 31.08.09, 12:19 Czekam na muzykę z gry Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiekstec Re: Na co oczekujecie w Modern Warfare 2 ? 31.08.09, 12:27 A mnie wymagania sprzętowe nie obchodzą I tak gram na ps3. A mam nadzieję że multi będzie tak dobry jak w jedynce. No i że fabuła singla będzie tak samo wciągająca. Odpowiedz Link Zgłoś
miszaquis a ja już nie czekam 31.08.09, 12:29 Rozważałem zakup tej lekkiej i przyjemnej gry, ale ostatecznie zakochałem się w armie i na kolejną strzelankę tego typu już nie czekam Odpowiedz Link Zgłoś
miszaquis Re: a ja już nie czekam 31.08.09, 12:34 miszaquis napisał: > Rozważałem zakup tej lekkiej i przyjemnej gry, ale ostatecznie zakochałem się > w armie i na kolejną strzelankę tego typu już nie czekam ...oczywiscie 'tego typu' co CoD. Żeby nie było że je w jakikolwiek sposób porównuję. Jednak stawiam na symulator Odpowiedz Link Zgłoś
serek1990 Tyle wymagam 31.08.09, 14:16 Czekam na ,,NORMALNE WYMAGANIA'' bez żadnych 4 rdzeniówek i powyżej 2Gb ram (bez zacinek ,płynna gra na max detalach). No i na odpowiednią cenę przystosowaną do polskich portfeli (nie takie szaleństwa po 120zł) ładna cena góra (niższa cena mile widziana) do 80zł. Odpowiedz Link Zgłoś
shadow493 A ja czekam... 31.08.09, 12:39 Grałem i gram w jedynkę do tej pory (multi oczywiście). Czekam na muzykę i te nowe bronie. Szkoda ,że bd tylko dwa karabiny snajperskie. Mam nadzieję ,że nie bd już "gejmorów", "last stand'a" i "męczennika" ,bo i tak na większości serwerów jest to zabronione. Można by trochę poprawić realizm. Nie oszukujmy się, w "jednynce" z karabinu snajperskiego można zabić przeciwnika ,który jest po drugiej stronie mapy nie wprowadzając żadnych korekt w celowaniu (wiatr, grawitacja itp.) <br /> Już chyba nikt nie ma żadnych wątpliwości ,że gra odniesie sukces i...to chyba dobrze <br /> POzdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shalick Re: A ja czekam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.09, 12:47 NIGDY nie wprowadzać realizmu do CoD! Gdybym chciał realizmu włączył bym Armę, albo Flashpointa. CoD ma być jak dobry film akcji. Szybki, hałaśliwy, nierealistyczny i efektowny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HITLER Re: A ja czekam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 19:49 Zgadzam się Odpowiedz Link Zgłoś
griveus Re: Na co oczekujecie w Modern Warfare 2 ? 31.08.09, 13:03 Na coop, na świetną i szybką pełną akcji fabułę tak jak to było w modern warfare 1, na multiplayer tak samo j/w kolega napisał bez męczennika i tego typu rzeczy. No i chyba tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat632 Re: Na co oczekujecie w Modern Warfare 2 ? IP: 195.116.41.* 31.08.09, 14:37 Modern Warfare było piękne innowacyjne i perfekcyjne do tego tanie! Żadna inna gra mnie tak nie wciągnęła ja to. Singiel [rzechodziłem chyba 15 razy i nigdy się nie nudził. Multi to w ogóle wymiata Infinity Ward rządzi, Treyarch ssie. Tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Na co oczekujecie w Modern Warfare 2 ? IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.09, 17:01 A ja czekam na moją babcię, bo wyszła wczoraj i nie wróciła na noc. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiuss Re: Na co oczekujecie w Modern Warfare 2 ? 01.09.09, 12:13 Oczekuje i pewnie dostane spoko singla i swietnego multi (z nowymi trybami, perkami itd.). Nie oczekuje, ale pewnie dostane troche beznadziejnych nowych perkow (te wszystkie sensory bicia serca i inne bzdety), badziewne stare perki jak martyr, bastion czy 3xfrag tez pewnie beda, jak i noobowe bronie jak p90 czy granatnik. Nie oczekuje pojazdow i mam nadzieje ze ich nie bedzie. Oczekuje, ale pewnie nie dostane wiekszych map, ograniczonego nadespamu, zero bugow, zbalansowania w ilosci i jakosci broni. Nie oczekuje i wiem ze nie dostane dobrej fizyki i realizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HITLER Noobowskie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 19:52 buahahahah tu mnie rozśmieszyłeś p90 jest noobowskie bo jest najlepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
mathiuss Re: Noobowskie? 06.09.09, 12:11 Nie, jest noobowe bo zostalo tak w grze zrobione, zeby kazdy noskill potrafil z tego zabic. Jakos w Csie tez bylo p90, a prawie nikt nim nie gral. Z prostego powodu, mniejszy rof i nie mozna bylo tak sprejowac. I nie bylo kretynskich perkow typu double tap, ktory zwieksza szybkosc strzalu (a p90 i tak ma juz 1 z najwyzszych w grze). Czaisz? Teraz zreszta sie bedzie dzialo jak w dodatkach dadza rozszerzone magazynki. To dopiero bedzie, 100 ammo, double tap, spray and pray. Chyba ze pojda po rozum do glowy i to jakos zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Na co oczekujecie w Modern Warfare 2 ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 19:41 Na kawe i pączki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tollo Re: Na co oczekujecie w Modern Warfare 2 ? IP: *.ostrowmaz.mm.pl 06.09.09, 20:50 Ja to tam oczekuję aby był najlepszy Multi Bo w 5 tylko na Multi se pykam z kolegami ale i fajna grafa też by niezła byłą Odpowiedz Link Zgłoś
oldgamer Re: Na co oczekujecie w Modern Warfare 2 ? 07.09.09, 13:47 Gość portalu: Tollo napisał(a): > Ja to tam oczekuję aby był najlepszy Multi Bo w 5 tylko na Multi se pykam z > kolegami ale i fajna grafa też by niezła byłą ja bym chciał też lepszego multi trochę, bo Killzone 2 bardzo daję radę Odpowiedz Link Zgłoś