zycie_is_simple 04.09.09, 10:53 no na reszcie Assassin umie pływać.. To jest zapowiedź czegoś dobrego. Czegoś na co nie zawacham się wydać pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miszaquis Assassin`s Creed 2 - nowy zwiastun 04.09.09, 10:55 zapowiada się świetnie. pozycja obowiązkowa. a muzyka dobra to Justice o ile się nie mylę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xaxax Re: Assassin`s Creed 2 - nowy zwiastun IP: *.static.xcore.pl 04.09.09, 10:56 trudno żeby nie umiał pływać skoro między budynkami tyle wody wszędzie :] Odpowiedz Link Zgłoś
zycie_is_simple Re: Assassin`s Creed 2 - nowy zwiastun 04.09.09, 11:00 w jedynce nie umiał, a w w Wenecii ta woda bardzo capi. Ciekawe czy po zapachu go wykryją jak wyjdzie z kąpieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 13allach Re: Assassin`s Creed 2 - nowy zwiastun IP: *.axit.pl 04.09.09, 11:00 Zapowiada HIT fanbojów X konsoli. Jedynka GNIOT, dwójka może nie. I tak bolę pływał nie obracał. Odpowiedz Link Zgłoś
biker48 Re: Assassin`s Creed 2 - nowy zwiastun 04.09.09, 11:39 Muzyka jakiś totalny koszmar Gusta są różne i komuś może się podobać ale trzeba przyznać ze pasuje jak świni siodło Odpowiedz Link Zgłoś
miszaquis Re: Assassin`s Creed 2 - nowy zwiastun 04.09.09, 11:42 W kwestii tej muzyki według mnie nie ma się tu nad czym zastanawiać. To przecie tylko zwiastun. Odpowiedz Link Zgłoś
red.pl Re: Assassin`s Creed 2 - nowy zwiastun 04.09.09, 11:49 Muzyka sama w sobie dobra, ale nie pasująca w ogóle do klimatu Assasina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmo Re: Assassin`s Creed 2 - nowy zwiastun IP: *.tessel.pl 04.09.09, 12:05 Heh. Poczatek rzeczywiscie fajny, ale gdy rozpoczela się muzyka i pojawił się Al.. (jak on sie zwie tutaj? to miałem wrażenie, że zaraz zacznie się gibać, bynajmniej nie jak jakis pie... niejaki rezus Odpowiedz Link Zgłoś
dembsky Re: Assassin`s Creed 2 - nowy zwiastun 04.09.09, 12:08 Chyba największy LOL dzisiejszego dnia to ten zwiastun z TĄ muzyką... tak jak pisze red.pl muzyka spoko (mi się tam nawet podoba) ale do takiej gry? Co oni chcieli tym zyskać? Bo chyba nie rozumiem... tu powinna być jakaś klasyka czy coś a nie elektronika. No ale z drugiej strony jest tak jak pisał miszaquis - to tylko zwiastun. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123321 Re: Assassin`s Creed 2 - nowy zwiastun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 12:32 Muzyka pasuje (choć mi się nie podoba... kojarzy mi się z początkiem thrillera M. Jacksona) - biorąc pod uwagę, że to Assasin. Musieli dać jakiś element futurystyczny, bo znów będziemy biegać barmanem w XXI wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wincenty okoń Re: Assassin`s Creed 2 - nowy zwiastun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 12:38 Doceniam że w newsie autor się rozwinął i napisał coś o muzyce , bo ostatnio popularne było na GC wrzucenie zdjęcia, filmu i jednego zdania tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor Re: Assassin`s Creed 2 - nowy zwiastun IP: *.chello.pl 04.09.09, 12:55 Muzyka dobra i fajnie ze ja dali, tak by byl kolejny zwiastun niewyrozniajacy sie z tlumu z jakims pseudo klasycznym 'dzielem'. Cos jak wiekszosc amatorskich filmow z yt gdzie dla dramatyzmu musi byc koniecznie clint mansel z rekwiem dla snu. Duzy plus za fajne zgranie muzyki z obrazem. Podobny chwyt tez zastosowali w trailerach dragonage, ktore duzo zyskaly dzieki takiemu doborowi muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Assassin`s Creed 2 - nowy zwiastun IP: *.128.81.122.static.crowley.pl 04.09.09, 13:14 Ludzie, wiecie o czym jest ta gra i o czym była pierwsza część? Jeśli tak to muzyka nie powinna Was dziwić i jest idealnie dobrana... Odpowiedz Link Zgłoś
lukeingforward Re: Assassin`s Creed 2 - nowy zwiastun 04.09.09, 14:18 Muzyka fajna, ale niekoniecznie do tego trailera. I nie chodzi o to, ze to elektronika. Po prostu nie do konca to pasuje. W pierwszej czesci tez mielismy elementy elektroniki, IDMU itp. i brzmialo to swietnie, swiezo. Wpychanie wszedzie maloodkrywczej symfonicznej muzyki srednio mnie zachwyca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raywen Re: Assassin`s Creed 2 - nowy zwiastun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 14:48 Cóż... Zwiatsun świetny i widać układany pod ten akurat utworek... Ale muzyka tragiczna. @Jerzy Przeszedłem jedynka ze 3 razy... I dalej mi ta muzyka nie pasuje;] Rozumiem elementy czegoś al a to badziewne tekno ale żeby od razu taki shit? Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Assassin`s Creed 2 - nowy zwiastun 04.09.09, 14:56 Muzyka podbija dynamikę filmu. A, ze stylistycznie slaba to ... moze efekt badan nad gustem muzycznym graczy w takie gierki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: Assassin`s Creed 2 - nowy zwiastun IP: *.chello.pl 04.09.09, 15:12 muzyka jest ok i filmik tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nom Re: Assassin`s Creed 2 - nowy zwiastun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 15:45 Nie zgadzam sie z Pawlem muzyka swietnie pasuje do fimiku!! Odpowiedz Link Zgłoś
sad-hu Re: Assassin`s Creed 2 - nowy zwiastun 04.09.09, 15:50 Proponuję w takich neewsach zawsze wspominac o planowanej dacie premiery, żeby czytelnicy nie musieli sami szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ibn Re: Assassin`s Creed 2 - nowy zwiastun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 16:43 Buehehehe. Mona Lisa, Ostatnia Wieczerza, Stworzenie Adama, Narodziny Wenus i muzyka... pryk pryk tadadum pryk pryk. Dziesięć punktów za kompozycję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bri Re: Assassin`s Creed 2 - nowy zwiastun IP: *.devs.futuro.pl 04.09.09, 18:24 on umie tylko wpadać do wody Oby to była gra a nie interaktywny film (jak kolofduti). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadas Re: Assassin`s Creed 2 - nowy zwiastun IP: *.pl 04.09.09, 19:34 Boże co to za muzyka w tle -_- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: copperfield Re: Assassin`s Creed 2 - nowy zwiastun IP: *.skawsoft.com.pl 04.09.09, 19:43 Bardzo fajny trailer , ale spartaczyli go do granic możliwości beznadziejnym podkładem muzycznym. A temat na gre jest świetny , lecz już gorszej rzeczy niemogli zrobić niż ten motyw z animusem wepchany na siłe dla urozmaicenia.Żygać mi się od tego chciało przy jedynce , czoć pozatym bardzo mi się podobała. Ze zniecierpliwieniem czekam na "dwójkę" i pokładam w niej wielkie nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rz Re: Assassin`s Creed 2 - nowy zwiastun IP: *.lublin.mm.pl 04.09.09, 21:44 trailer bardzo fajny, buduje napięcie i sporo pokazuje, muzyka faktycznie pasuje średnio, też bym się skłaniał ku czemuś instrumentalnemu ew z lekkim chórem w tle. Tym bardziej mi nie pasuje, o ile ten utwór był już wykorzystany w innej grze, mianowicie rzadkim jak zupa NFS:Undercover, a wykorzystywanie muzyki z innej popularnej gry jednak mnie trochę mierzi. Wszak tyle jest dobrej muzyki na świecie, do której mamy teraz niemal nieograniczony teoretycznie dostęp, że można pokusić się o wypromowanie czegoś, czego jeszcze nie było. Sam zaś utwór jest bardzo dobrym i ciekawym kawałkiem wartym uwagi, jednak bardziej pasuje do ściganki niż do gry zupełnie różnej w klimacie. potrafię jednak zrozumieć motywy postępowania twórców trailera. Muzyka jest całkiem żywa i wpasowana w wydarzenia z trailera. nadaje m dynamiki, np dzięki niskim dźwiękom. Ale i tak użybym czegoś innego. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś