grocholica 22.08.13, 09:03 w donicy obok zawilca japońskiego? Bo kupiłam pięknego (nie ten ze zdjęcia na blogu, ale myślę, że wkrótce będzie podobny), ale nie mam pojęcia z czym go zestawić, żeby kompozycja postała ze 2 miesiące? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek Re: Co posadzić? 22.08.13, 11:46 nastepna naganiaczka na blogowe wypociny? sraczke maja ci wszyscy blogerzy? Odpowiedz Link Zgłoś
dagusia333 Re: Co posadzić? 22.08.13, 17:35 Jakąś trawę ozdobną i kolorową żurawkę.Bez problemu wszystkie kupisz, a 3 rośliny w donicy według mnie lepiej wyglądają niż dwie. Odpowiedz Link Zgłoś
grocholica Re: Co posadzić? 28.08.13, 08:18 Dla osoby dwa posty powyżej z zachętą do wyluzowania i dla dagusi z podziękowaniami - myślałam o żurawce, ale szkoda mi jej było do donicy, za dużo mam potrzeb ogrodowych Odpowiedz Link Zgłoś
5th_element Re: Co posadzić? 28.08.13, 13:41 tralalumpek napisała: > nastepna naganiaczka na blogowe wypociny? > sraczke maja ci wszyscy blogerzy? uff, wydawało mi się, że tylko mnie to razi, to nachalne wciskanie ludziom wypocin w stylu fejZbukowego chwalenia się "Kasia zjadła dziś łyżkę kaszki i zrobiła zieloną kupkę". Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: tralalumpku i 5ty elemencie 04.09.13, 14:33 Co za złośliwość! Nikt was nie zmusza do wchodzenia na blog, a ja niestety zmuszona jestem czytać wasze "pyszne" posty. Blog w stopce to norma regulaminem usankcjonowana. Dziewczyna grzecznie zapytała, pokazała donicę z roślinami a rozrabiacze i niby lepsi bo bez bloga, muszą bluznąć. Odpowiedz Link Zgłoś
5th_element Re: tralalumpku i 5ty elemencie 05.09.13, 09:27 > a rozrabiacze i niby lepsi bo bez bloga, > muszą bluznąć. wskaż, gdzie bluzgam. Po drugie ja też muszę czytać Twój nic nie wnoszący post i żyję. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: 5ty elemencie 05.09.13, 10:04 Jak to nie wnoszący? Stanęłam w obronie blogowiczki. Co nie wolno? Tylko twoje zapytanko się liczy gdzie porzeczki kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
5th_element Re: 5ty elemencie 05.09.13, 11:52 irsila napisała: > Jak to nie wnoszący? > Stanęłam w obronie blogowiczki. > Co nie wolno? > Tylko twoje zapytanko się liczy gdzie porzeczki kupić? nie wierzę, do czego doszło na forach tematycznych... Odpowiedz Link Zgłoś
mifredo Re: 5ty elemencie i tralalumpku 05.09.13, 15:44 Poczytajcie obydwoje cały wątek od początku i zastanówcie się nad sobą. Ktoś musiał niepotrzebnie kliknąć i poczytać wasze złośliwe, niepotrzebne posty. Odpowiedz Link Zgłoś