Dodaj do ulubionych

Projekty ogrodów dostępne w internecie

22.12.13, 14:27
Czy znacie jakieś strony internetowe gdzie są dostępne fajne projekty ogrodów? Nie ukrywam lubię często w szczególności teraz w zimie pooglądać takie projekty i zdjęcia. Macie jakieś adresy? :choinka:

www.architekturaogrodowa.com.pl
Obserwuj wątek
    • czerwono_czarny Re: Projekty ogrodów dostępne w internecie 31.07.14, 11:16
      generalnie nie ma dobrych gotowych rozwiązań, zawsze nasz ogród trzeba traktować indywidualnie mamy inne zacienienie, spadki powierzchni, może jakaś inną glebę. Gotowe rozwiązania się nie sprawdzają. Są ładne na kartce, ale przy wykonywaniu już prac napotkamy na wiele problemów i może się okazać, że wysiłki poszły na marne bo rośliny nie chcą rosnąć.. dlatego lepiej oddać się w ręce specjalistów i zaprojektować ogród do panujących u nas warunków :) od siebie moge polecić firmę www.wertykalne.pl/ :)
    • kochammaki Re: Projekty ogrodów dostępne w internecie 25.11.14, 10:31
      green-support.pl/Galeria__387
    • rk_architektura_krajobrazu Re: Projekty ogrodów dostępne w internecie 18.12.14, 23:16
      Zapraszam do obejrzenia prezentacji projektów ogrodów z mojego portfolio youtu.be/FontHzZYekI
    • cebulekwiatowe Re: Projekty ogrodów dostępne w internecie 12.03.15, 15:38
      Moim zdaniem te naprawdę fajne projekty ogrodów wykonywane są na zamówienie indywidualne,są drogie ale za to masz kompleksową obsługę od A do Z,wiec to też fajna opcja. a szereg innych przykładowych inspiracji znajdziesz nawet na tutejszym forum.
    • ania_ogrodowa re: 22.04.15, 10:35
      proponuję poszukać na stronach projektantów zieleni, często na profilach na facebooku pojawiają się ciekawe projekty, albo inspiracje na podstawie których można dużo się dowiedzieć :) polecam szczególnie grupy na fb np. "mój ogród", czy też profile firm czy strony typu www.justigarden.pl
    • malinnik111 Re: Projekty ogrodów dostępne w internecie 17.07.15, 20:55
      jeżeli w jakiś sposób może to jeszcze pomóc to powiem, że sam skorzystałem z uslug dostarczanych przez tą firmę wytworniatlenu.pl/ i wyszedłem na tym bardzo dobrze. Gorąco polecam :)
    • jaroslaw46 Re: Projekty ogrodów dostępne w internecie 13.08.15, 10:41
      Ja ze swojej strony mogę polecić pracownię architektury krajobrazu Ogrody Porosa z Poznania. Maja bardzo ciekawe projekty, są bardzo profesjonalni i podchodzą indywidualnie do każdego klienta.
      • jaroslaw46 Re: Projekty ogrodów dostępne w internecie 13.08.15, 10:42
        Ja ze swojej strony mogę polecić pracownię architektury krajobrazu Ogrody Porosa z Poznania. Maja bardzo ciekawe projekty, są profesjonalni i podchodzą indywidualnie do każdego klienta.
    • monikakuznica Re: Projekty ogrodów dostępne w internecie 17.09.15, 10:44
      Spójrz na JustiGarden - oni zajmująs się projektowaniem i pielęgnacją, ale też mają wykonane prace i można znaleźć coś fajnego :)
    • ignacywitecki Re: Projekty ogrodów dostępne w internecie 21.09.15, 13:11
      Polecam Pracownia Florystyczno-dekoratorska Flower Power(Kraków, śląskie i małopolskie)
    • george34 Re: Projekty ogrodów dostępne w internecie 15.12.15, 13:38
      Tak sobie myślę, że teraz bardzo popularne są profesjonalnie zakładane ogrody.Wrocław jest na to idealnym przykładem. Każdy mój sąsiad założył ogród, a raczej zlecił to firmie, która zrobiła wszystko za nich. To dobre rozwiązanie, zwłaszcza dla ludzi, którzy kompletnie się na tym nie znają jak np. ja.
      Nawet jeśli zobaczyłbym gotowy projekt to nie do końca wiedziałbym co mam z nim zrobić ;)
    • mirekwkp3 Re: Projekty ogrodów dostępne w internecie 22.12.15, 13:56
      Fajna sprawa :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka