ptasik
08.06.02, 09:04
Witam
W związku z nazwijmy to awanturą, jaka pojawiła sie w jednym z wątków, a która szykowała się od dosyć długiego czasu, pomyślałam sobie, że założę wątek, skierowany do do członków, wielbicieli, zwolenników i przeciwników tzw. "kółka różańcowego" niniejszego forum, które z racji szacunku dla prawdziwych członków prawdziwych kółek różańcowych proponuję nazywać Towarzystwem Wzajemnej Adoracji.
I tak pierwsze co chcę uczynić to serdecznie pozdrowić wszystkich właśnie członków, wielbicieli :-)))), zwolenników i przeciwników naszego Towarzystwa.
Pozdrowić i życzyć jak najmniej chorób i szkodników w ogrodach, udanych plonów, ale przede wszystkim niesamowitych wrażeń i przygód przyrodniczych.
Po drugie chcę podziekować Tym, których tu spotkałam, a którzy są mi szczególnie bliscy. Tym, którzy sprawiaja, że niesamowice chętnie tu zaglądam, że spotkania z nimi to najlepsza forma rozrywki, tym, z którymi nie zawsze się zgadzam w poglądach, ale z którymi zawsze bardzo dobrze mi się rozmawia.
Dzięki nim to forum to częstokroć miejsce czarowne i magiczne.
Po trzecie chciałam prosić przeciwników nie tylko Towarzystwa, ale generalnie niektórych wypowiedzi, aby trzymali nerwy i złe słowa na wodzy. Naprawdę można powiedzieć wszystko, ale nie trzeba tego robić w sposób pozostawiający niesmak, przykrość i zniechęcenie. Myślę, że jak przestaniemy się oceniać i obrzucać epitetami to już wystarczy.
Dziekuję
Katula