nnike 09.05.05, 14:14 Ludzie potrzebują Twojej pomocy w ważnych sprawach, a Ty odszedłeś bez słowa wytłumaczenia kiedy wrócisz. Normalnie, w takich przypadkach, stosowane jest zastępstwo. Nie godzi się tak... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nnike Uff, jaka ulga :) 15.05.05, 10:57 Ale słówko wyjaśnienia by się przydało, bo przecie żyć bez nas trudno (i vice versa ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.wozniak Re: GDZIE JESTEŚ EKSPERCIE?!!! 15.05.05, 21:51 Kochani nie nerwujcie się, jak coś potrzeba na cito to walcie śmiało na adres poczty, zwykle można mnnie tam złapać! Ostatnio jestem zawalony praca i nie wyrabiam się ze wszystkim, zaglądam na forum i staram się odpowiedzieć przynajmniej na te posty na których jest jedynka - czyli bez żadnej odpowiedzi. Jednak jest tu tak wiele osób takich jak Amadyn i wielu, wielu innych którzy udzielają ekstra odpowiedzi i są czasem o wiele długości szybsi ode mnie. Obiecuję poprawę, ale wydanie książki, wystawa w PAN, tłumaczenia ostatnio mocna nadwerężyły me siły witalne!. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: GDZIE JESTEŚ EKSPERCIE?!!! 15.05.05, 23:57 Jerzy, uważaj na siebie i wcale nie żartuję. Mój ukochany Wujek, poświęcił życie na napisanie Encyklopedii Babiogórskiej i niestety nie doczekał jej wydania. Dobrze że jesteś, bo jakoś smutno było bez Twoich komentarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj1111 Re: GDZIE JESTEŚ EKSPERCIE?!!! 31.05.05, 13:42 prosze złóż zapytanie na forum na stronie forumogrodnicze.info tam otrzymasz fachową poradę. Odpowiedz Link Zgłoś
q.bek Re: GDZIE JESTEŚ EKSPERCIE?!!! 31.05.05, 14:43 Mikolaj nam nie chodzi o fachowa porade, nam chddzi o naszego eksperta, ckni nam sie zwyczajne a badyle i chwasty w ogrodzie same rosna:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: GDZIE JESTEŚ EKSPERCIE?!!! 31.05.05, 18:47 Znowy ty?? Idź stąd! Albo pomagaj TUTAJ na tym najlepszym z forów. Odpowiedz Link Zgłoś
anek.anek Re: GDZIE JESTEŚ EKSPERCIE?!!! 31.05.05, 23:33 a wydana książka będzie Pana autorstwa? Tematyka? tytuł? (żebym wiedziała czego w ksiegarniach szukać) Odpowiedz Link Zgłoś