yawokim 03.05.03, 18:25 gdzie moge w wawie /kwiaciarnia, hurtownia/ znalesc dorodne wysokie sanseverie /tak sie chyba nazywa ta roslina/, najlepiej juz wyrosniete sporo...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerzy.wozniak Re: sanseveria-szable w wawie 07.05.03, 07:34 Witam na forum Gazety! Niestety nic ci nie poradzę! Sam do zdjęć szukałem wyrośniętej dużej sansewierii – brak, Za to są takie nie nadające się do mieszkań rośliny jak gardenia. Pozdrowienia, Jerzy Woźniak Odpowiedz Link Zgłoś
yawokim Re: sanseveria-szable w wawie 09.05.03, 14:55 jerzy.wozniak napisał: > Witam na forum Gazety! > Niestety nic ci nie poradzę! Sam do zdjęć szukałem wyrośniętej dużej > sansewierii – brak, Za to są takie nie nadające się do mieszkań rośliny j > ak > gardenia. > Pozdrowienia, > Jerzy Woźniak aaaa to źle... co prawda często widze tłuste okazy w starych sklepach, nawet po metr wysokości ale jakoś tak wstydzę się pertraktować, jaką cenę zaproponować? a może ktoś chce oddać, sprzedać? Odpowiedz Link Zgłoś
jewonka Re: sanseveria-szable w wawie 11.05.03, 21:38 Wczoraj widziałam w Ikei w Jankach. Takie ok. 40-50 cm wysokości. Pewnie nie jest to najszczęśliwsze miejsce do kupowania roślinek (nie sklep specjalistyczny), ale mam stamtąd kilka kwiatków od paru lat i jeszcze żyją. Odpowiedz Link Zgłoś