elwut 16.05.08, 13:24 Chcę skrócić swoje wysokie tuje o 70 cm. Po raz pierwszy będą podcinane. Można? Nic im się nie stanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elwut Re: Można? 16.05.08, 15:37 Naprawdę nikt nie ma żadnych doświadczeń z tymi nieszczęsnymi tujami? Odpowiedz Link Zgłoś
efedra Tak się spieszysz? 16.05.08, 16:05 elwut napisał: > Naprawdę nikt nie ma żadnych doświadczeń z tymi nieszczęsnymi > tujami? Zadałaś pytanie i niecałe dwie godziny później piszesz "Naprawdę..." Uważasz, że tłum ogrodników siedzi na forum z wzrokiem wbitym w ekrany komputerów, żeby czym prędzej odpowiedzieć na każde pytanie? Poczekaj trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
elwut tak 16.05.08, 16:16 Spieszę się rzeczywiście. Nic na to nie poradzę, czynniki niezależne ode mnie to spowodowały. Odpowiedz Link Zgłoś
effi007 Re: tak 17.05.08, 07:07 nic im sie nie stanie - lubią przycinanie. nie tylko nic sie nie stanie ale zrobią sie solidniejsze, bardziej szerokie i grube :) a jak i gdzie rosną? i jakie to tuje? Odpowiedz Link Zgłoś
elwut dziękuję 18.05.08, 15:56 effi007 - Dziękuję za odpowiedź. W takim razie będę je ścinać. Jakie to tuje, nie wiem. Już je tam zastałam. Rosną w szpalerze, działka koło Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś