ter-be 30.05.09, 21:00 Czy mozna przeprowadzic mykoryze np. teraz, a czy trzeba przestrzegac jakichs dat czy okresow, ktore sa korzystniejsze dla krzewow (rododendron, roze, hortensje)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deerzet Re: Jeszcze o mikoryzie 31.05.09, 00:04 Grzyby nie znają odpoczynku ni zimą, ni ... No, chyba, że jest susza. Acz wtedy tylko czekają. Najlepsza na nie pora, to w nieciepłe, letnie, podeszczowe czasy. Miłej konsumpcji, muchomorku. Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Sceptycznie:(( 31.05.09, 22:54 Sława! Pan Jan Ciepłucha mimo experymentu na duza skale nie zauwazył zadnych pozytywnych objawów. Przy zastosowaniu tcy dostepnych w handlu preparatów. A skoro taaaaaaaaaaaaaki Autorytet jest sceptyczny to ja tez nie bede wywalała kasy na cos co nie działa. Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś
cereusfoto Re: Jeszcze o mykoryzie 01.06.09, 13:13 Ja zastosowałam żelową mikoryzę ok. 2 tygodni temu. Podobno żelowa jest najlepsza bo od razu działa i tylko raz na całe życie rośliny się stosuje. Myślę, że śmiało możesz zaaplikować roślinkom. Odpowiedz Link Zgłoś