janeta5 03.01.04, 00:21 Słuchajcie ,gdzie wcięło pana Jerzego???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ogniomistrz Re: Zaniepokojona Janeta 03.01.04, 08:04 Nigdzie nie wcięło. Pan Jerzy wpada tu co jakiś czas i odpowiada hurtem na wszystkie pytania. Faktem jest droga janeto5 że jakoś twój wątek o "chudym i bikini" nie ma szczęścia. Nasz ekspert omija go szerokim łukiem :-) Popomuję abyś założyła nowy wątek o twoich badylach, ale zatytułowany np: "Badyle???" "POMOCY" "Panie Jurku RATUJ" "SOS - Chwasty atakują!" itd. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wkrasnicki Re: Zaniepokojona Janeta 03.01.04, 11:47 Janeto, sprawa jest banalnie prosta. Ekspertowi zwyczajnie zal jest tego zielska i pewnie juz wymysla skomplikowany traktat o cudownych wlasciwosciach tego chwastu, niezwyklej urodzie oraz niezbednosci zamieszkania wlasnie w Twoim ogrodzie, co Cie wyroznia i daje powod do chwaly. ;-) Niewatpliwie otrzymasz jednak odpowiedz jak to cos nawozic, uszczykiwac, sciolkowac, chronic przed szkodnikami, czyli generalnie ludzmi. Ja w wyniku dzialalnosci tego wlasnie forum mam niepoliczalna kolekcje chwastow, robactwa z turkuciami na czele, oraz kilka roslinek ze sklepu ogrodniczego, ktore potajemnie zasadzilem w kacie ogrodu, a do czego zreszta nigdy sie nie przyznam, bo zostalbym zmuszony do zastapienia ich chabaziami.;-) Dlaczego wobec tego bywam na tym forum? Otoz po prostu naleze do grupy spolecznej myslacej inaczej, wiec jako cudak natury pasuje tutaj. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
janeta5 Re: Zaniepokojona Janeta 03.01.04, 12:34 Ano to mnie Panowie uspokoiliście ,bo już myślałam,że Mistrza coś zeżarło. Jaki niedźwiedź,albo co ;) Pozdrawiam Janeta :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ptasik Re: Zaniepokojona Janeta 05.01.04, 08:37 wkrasnicki napisał: > Ja w wyniku dzialalnosci tego wlasnie forum mam niepoliczalna kolekcje > chwastow, robactwa z turkuciami na czele, oraz kilka roslinek ze sklepu > ogrodniczego, ktore potajemnie zasadzilem w kacie ogrodu, a do czego zreszta > nigdy sie nie przyznam, bo zostalbym zmuszony do zastapienia ich chabaziami.;- ) A pewny jestes, ze beda rosly:-))))))) Wydaje mi sie, ze wsytarczy, ze juz wiemy, ze je gdzies tam masz:-)))) Do rady Ogniomistrza dorzuce swoja:-))) Janeto Jurek uwielbia kaktusy, daj tytul nowemu watkowi "Kaktusy zaczely latac" :-))))) tez powinno byc bardzo skuteczne:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
piasia Re: Zaniepokojona Janeta 05.01.04, 18:33 ptasik napisała: > Janeto Jurek uwielbia kaktusy, daj tytul nowemu watkowi "Kaktusy zaczely > latac" :-))))) > tez powinno byc bardzo skuteczne:-))) Albo tytuł "PAJĄK NA ŚNIEGU". Też Jurka ruszy ;))) Do WKrasnickiego - musisz mieć piękny ogród! W UE możesz dostać spore dopłaty za ochronę zagrożopnych gatunków ;)) Odpowiedz Link Zgłoś