Gość: hahil IP: *.superkabel.de 26.09.09, 13:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: igor kowalski Większość Argentyńczyków chce odejścia Maradony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 13:27 w 1986, przed finałami MŚ w Meksyku, nastroje w Argentynie były jeszcze gorsze - piłkarze i trenerzy byli poddawani ostrej krytyce, nikt w nich nie wierzył. W eliminacjach grali słabo, morale zespołu było niskie. A jednak Argentyna zdobyła Puchar Świata. To ponoć zgodne z ich mentalnością - im mniej osób na Ciebie stawia, tym lepszy osiągasz wynik. Zgadnijcie kto był wtedy kapitanem Argentyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Większość Argentyńczyków chce odejścia Marado IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 13:47 ta,ale teraz to ich awans na mundial stoi pod duzym znakiem zapytania, bo w tych dwoch pozostalych meczach mierza sie m.in. z urugwajem, czyli bezposrednim rywalem do awansu. przegraja- nie jada do rpa. takze, opowiesci o tym jak to bedzie na mundialu, to mozna narazie sobie darowac, bo maja tam poki co dosc daleko. jak juz cudem awansuja, to wtedy bedzie mozna sobie wspominac co bylo w '86.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: Większość Argentyńczyków chce odejścia Marado IP: *.189.78.95.e-plan.pl 26.09.09, 15:57 Abstrahując od tematu sondy...jaką wartość reprezentuje wynik sondażu na 400 osobach? czy to się w ogóle nadaje na newsa na drugiej półkuli? takie newsy to ja mogę płodzić 1 na minutę,nie angażują zanadto mózgu, można zatem to jeszcze połączyć z czymś dla odmiany POŻYTECZNYM.słabo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Większość Argentyńczyków chce odejścia Maradony IP: 83.168.90.* 26.09.09, 13:47 bardzo reprezentatywna grupa brala udzial w tej ankiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sołtys Re: Większość Argentyńczyków chce odejścia Marado IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 14:22 Maradona to mi utkwił w pamięci nie tylko jako największy oszust w historii ale przede wszystkim jako największy symulant na boisku. Co starcie z zawodnikiem przeciwnej drużyny to ta ciota padała teatralnym gestem na murawę a sędziowie dawali się na to nabierać jak panienki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :. Re: Większość Argentyńczyków chce odejścia Marado IP: *.gdynia.mm.pl 26.09.09, 14:31 czyli jest nadający się na latowe popychadło. Odpowiedz Link Zgłoś