Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Andrzej Gołota: Źle wszedłem w walkę, co zrobić

IP: 82.160.150.* 24.10.09, 23:49
    Muzyka rap i lanie po głowach Czyli ładny przykład dla ludzi, co
    za kretyn to nazywa sportem wstyd !!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: eMMeS Andrzej Gołota: Źle wszedłem w walkę, co zrobić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 23:53
        brawa dla tych co zrozumieli wypowiedzi Andrzeja. Jak dla mnie to mówił on coś w stylu: "Jaaabiugvisd asifa"
        • Gość: golos [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 23:58
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • Gość: puszkin [...] IP: *.zjz.pl 25.10.09, 00:03
            • Gość: julos Re: weź adamek nie pier..l, Kliczko cię zaje..e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 00:04
              wielka sztuka pokonać emeryta...
              • Gość: Japycz Re: weź adamek nie pier..l, Kliczko cię zaje..e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 01:31
                Jeden facet na postoju taksówek w Sopocie też tak myślał...
                • Gość: ernest_skalski Tryumf_Polaka_Nad_Lewactwem__ ! :)))))))))))))))) IP: 218.108.6.* 25.10.09, 15:00
                  Brawo wierzący Polak Tomasz Adamek !!!!!

pokonał łże-media, PO-komunę i mafię !:)))

..................................................................................

Z jednej strony uczciwy Polak genialny pięściarz,

wierzący, skromny i praktykujący

z drugiej

tabuny lewactwa, kryptokomunistów i POmyleńców :)

reperezentowane przez mafię w pierwszym rzędzie przy ringu,

tudzież infantylną noblową piewczynię Stalina oraz

lewackiego pisarczyka-alkoholika,

mafijnego, wilczookiwgo folksdojcza przy korycie,

masy wykształciuchowego lewactwa - potomków powojennych uboli

z zaesbeczonej Wa-wy oraz

żydo-komucho-szwabskie łże-media itd. itd.

..........................................................

NA KONIEC TRYUMF CHRZEŚCIJANINA

I JEGO POLSKOŚCI !!!!!!!!!

CHAWAŁA ZA TO BOGU !!!!!

................................................................................

TERAZ PORA NA SPRAWIENIE LANIA

KACAPOM KLICZKOM, KTÓRZY WYGRYWAJĄ W NUDNY SPOSÓB

TYLKO DZIĘKI SWOIM DŁUGIM DYSZLOM

I BOJAŻLIWEJ OSTRŻNEJ WALCE :)

• Gość: Radziwil Re: weź adamek nie pier..l, Kliczko cię zaje..e IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.09, 01:30
              Przecież, Gołota w ogóle nie był przygotowany do tego pojedynku. Dlatego, wydaje się trafna moja ocena jeszcze grubo przed walką, że walka była ustawiona - zwycięzcą miał być Adamek - niestety :-(
              • Gość: frd Re: weź adamek nie pier..l, Kliczko cię zaje..e IP: *.zone12.bethere.co.uk 25.10.09, 01:45
                racja w 100%
                wydaje sie ze gołota nie przygotował sie wogóle, bo po co skoro miał przegrac?
                jesli byłby przgotowany do walki o zwyciaztwo raczej nie swirowałby przed
                kamerami tylko trenował od paru miesiecy a walka wygladałaby imaczej ,moze nie
                wygrałby ale na pewno stawiaby wiekszy opór.a tu widac było wyraznie ze olał bo
                nie byłsensu trenowac skoro miał przegrac,tylko pozbył sie tłuszczu odpowiednimi
                kuracjami tuz przed walką zeby wygladac na sportowca wogóle
                ale szczerze mówiac po tylu zarwanych nocach i obejrzanych walkach endriu nigdy,
                NIGDY nie poruszał sie tak niemrawie i nieprofesjonalnie w rin gu(chodzi mi o
                pracę nóg)
                biorąc te wszystkie przesłanki widac ze walkabyła ustawiono,ale nie ujmuję tym
                samym nic adamkowi bo tez walczył jak mu zagrali
            • Gość: rterwtgtg Re: weź adamek nie pier..l, Kliczko cię zaje..e IP: *.raciborz.vectranet.pl 25.10.09, 06:02
              Zaras ja ci moge wpie...spóscic cieciu
          • Gość: lopez Re: weź adamek nie pier..l, Kliczko cię zaje..e IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.09, 00:49
            też tego chcę żeby Kliczko zmieszał Adamka z gównem. Będę kibicował
            Ukraincowi nie Polakowi. Z przyjemnością będę obserwował jak Adamek
            dostaje wpier...ol
          • Gość: bolos Re: weź adamek nie pier..l, Kliczko cię zaje..e IP: *.aster.pl 25.10.09, 01:15
            ty psie mozesz co najwyzej obciagnac nowemu mistrzowi
            • Gość: ss Re: weź adamek nie pier..l, Kliczko cię zaje..e IP: *.zone12.bethere.co.uk 25.10.09, 01:25
              miszczowi polsatu ŁAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAA
              ta walka to dyshonor dla tego wisniaka adamka
      • Gość: Bq Andrzej Gołota: Źle wszedłem w walkę, co zrobić IP: *.net.autocom.pl 24.10.09, 23:55
        dla mnie ta walka nie powinna się odbyć, a jak sądzą inni...
        • Gość: gad Re: Andrzej Gołota: Źle wszedłem w walkę, co zrob IP: 188.33.192.* 25.10.09, 01:32
          Sądzę to samo.Nie sra się w swoje gniazdo,żeby się wybić.Rozalski jest
          cwaniakiem i tyle.
      • phemieh_tusk ____ Wspomnijcie, ze Adamek lubi Rydzyka _____ 24.10.09, 23:57
        Wspomnijcie, ze Adamek lubi i szanuje Rydzyka, to sie od razu posypia gromy na
        Adamka i peany na czesc Goloty.

;-))
      • ja-rollotomasi Zanim skończą sie pieniądze 25.10.09, 00:01
        Andrzej będzie walczył do momentu aż telewizje przestaną mu za to płacić
        tylu pieniędzy. Skoro ma nazwisko, które przyciąga, zdrowie, które jeszcze
        pozwala stawać do walki z młodszymi to będzie sie bił. Taki lifetyle.
        Żaden inny polski pieściarz nie jest tak rozpoznawalny na świecie.
        Dziąeki sukcesom w wadze ciężkiej. Inne sie nie liczą.
      • Gość: Mur Andrzej Gołota: Źle wszedłem w walkę, co zrobić IP: 195.184.82.* 25.10.09, 00:02
        Gołota sam powiedział "chyba sie zle przygotowałem " nie miał
        szybkosci,pare dobrych uników to za mało żeby wygrac walke nawet o
        20 kilo lzejszym Adamkiem . Myslał ze połknie Adamka, ale zabrakło
        chyba dobrego przygotowania .
        • Gość: golos Liczę na rewanż, Andrzej zawsze królem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 00:06
          i tyle niech adamek pokaże coś więcej, niech spróbuje z Kliczką o
          Wałujeiwe nie wspomnę bo na jego widok się zesra pewnie
          • Gość: Jarzębiak Re: Liczę na rewanż, Andrzej zawsze królem!!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.09, 00:36
            Ja myślę, że facet się nie boi, dlatego osiąga sukcesy. A ty sam jesteś
            internetowym, anonimowym tchórzliwym zasrańcem.
            • Gość: sf Re: Liczę na rewanż, Andrzej zawsze królem!!! IP: *.zone12.bethere.co.uk 25.10.09, 01:36
              ja mysle... ze adamek pokazał cos,tyle ze nie wiadomo za bardzo co bo gołaota to
              nie gołota który walczył z bowem, wydaje sie ze adamek ma tak jak mówi te napady
              szybkich ciosów, ale tak naprawde nie wiadomo jaką siłę one maja, przełamuja
              gardę słabego gołoty ale czy maja siłę tysona z przed 15 lat? raczej nie, bo
              gdyby miały juz teraz okrzyknałbym go mistrzem....a enfdriu zostałbyt zniesiony
              w pierwszej rundzie
              raczej z powaznymi piesciarzami którzy są w rezimie sportowca i walczą
              regularnie ma małe sznse,z tym co pokazał oczywiscie,byc moze w powaznej walce
              zaprezentuje sie bardziej przekonywująco,czego mu bardzo zyczę bo bardzo mi
              zaimponował
          • Gość: bolec Re: Liczę na rewanż, Andrzej zawsze królem!!! IP: *.aster.pl 25.10.09, 01:19
            pewnie sie zesrales jak przegral ten w ktorym pokladales wielkie
            nadzieje. a prawdziwego kibica interesuje co reprezentuje zawodnika
            soba na ringu a nie jakies skunksy, ktore interesuja sie tym czego
            slucha albo w co wierzy.
          • Gość: Dragon Re: Liczę na rewanż, Andrzej zawsze królem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 01:35
            A czym Ci zaimponował Wałujew?Chyba tylko wzrostem i wagą,bo bokser z niego jak
            z koziej dupy rakietnica za przeproszeniem...
        • maz-46 Re: Andrzej Gołota: Źle wszedłem w walkę, co zrob 25.10.09, 00:09
          Gołocie zabrakło wszystkiego!
          Przede wszystkim umiejętności i szybkości. Adamek go stłukł jak burą sukę na
          łańcuchu.
          Jeśli ktoś uważnie oglądał powtórki, jak potworne ciosy przyjął Gołota i jak
          jego głowa odskakiwała po nich, to chyba nie ma wątpliwości i rozumie doskonale,
          dlaczego Gołota się jąka...
          • Gość: dsf do trzezwych IP: *.zone12.bethere.co.uk 25.10.09, 01:11
            proszę zobaczyc styl walki gołoty ,nawet w tych przegranych pojedynkach, i
            porównac do tego z czym pozostało zmierzyc sie adamkowi. a potem dopiero
            doceniac wielkosc tego drugiego.
            albo tego zaprzestac
            • Gość: Kefir Re: do trzezwych IP: *.nycmny.east.verizon.net 25.10.09, 04:23
              Walczy się tak jak pozwala przeciwnik. Gołota jest już emerytem, on powinien
              skończyć z boksem 10 lat temu.
            • Gość: Jacek Re: do trzezwych IP: *.vc.shawcable.net 25.10.09, 07:34
              Dokladnei, Golota nawet jak zbieral z Tysonem wygladal zupelnie inaczej. teraz
              - zero szybkosci. No i prawda taka jest, ze kontuzja lokcia w poprzedniej walce
              efektywnie zakonczyla jego kariere. Walka z Adamkiem to byla prawdopodobnie jego
              ostatnia, nietypowa, okazja zeby zawalczyc, a raczej, zeby zarobic w ringu.
      • Gość: Szczypiorek Żtczyłem temu durniowi pokazowego mordobicia, ale IP: *.promax.media.pl 25.10.09, 00:04
        nie mam żadnej satysfakcji. Nie życzyłęm mu aż takiej kompromitacji.

Teraz już chyba zrozumie, że dawno trzeba było kończyć z boksem. Najlepiej już wtedy, kiedy był w niby najlepszej formie i sam mówił, że on nie lubi boksu.

Jak jeszcze zachce mu się boksu, to najlepiej wystawić mu nakiegoś juniora z drużyny podwórkowej.

A swoją drogą, buc Adamek mógł się wznieść ponad swoją własną umysłową mizerię i chociaż podać Gołocie rękę po walce.
        • Gość: franz przecież ten kiep z gilowic to zero to na coliczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 00:07
          to prostaczek cwaniaczek, czekam na jego kolejną walkę ale nie z
          kelnerem 40 letnim
        • Gość: ... Re: Żtczyłem temu durniowi pokazowego mordobicia, IP: 217.17.37.* 25.10.09, 00:12
          Jakbyś cymbale nie widział, to Adamek próbował mu podać rękę ale ten prostak
          nawet nie spojrzał.
          • Gość: fd Re: Żtczyłem temu durniowi pokazowego mordobicia, IP: *.zone12.bethere.co.uk 25.10.09, 01:51
            ja nie widziałem. i nikt nie widział. za to widzielismy jak bez szacunku wepchał
            sie adamek do naroznika gołoty by pokazac cos nieokreslonego dla normalnego
            człoweieka. gdyby nie boks to by pewnie latał po wioosce ze sztacheta w reku i
            bez przednich zebów,pijany
        • Gość: Mur Re: Żtczyłem temu durniowi pokazowego mordobicia, IP: 195.184.82.* 25.10.09, 00:13
          Gołocie zdejmowali 10 min rekawice tak sie chłopaczyna spioł ze nie
          mogli mu palców rozprostowac. Ale potem Adamek mu pogratulował ... w
          końcu gdyby nie Andrzej ,Adamek nie byłby cieższy o milion
      • Gość: toti Andrzej.. gratulacje!!! IP: *.chello.pl 25.10.09, 00:04
        Solorz zabronił Adamkowi wygrać wcześniej do każda przerwa to kupę kasy za
        reklamę. To powinno się skończyć w drugiej rundzie.
        Zresztą, to naprawdę genialne zarobić kupę kasy na pojedynku pięściarza z
        workiem treningowym. Inna sprawa że na miejscu Gołoty nawet pięciu minut bym
        się nie zastanawiał przed walką. W końcu po mordzie można dostać za cienki
        portfeli i komórkę. Za milion złotych to ciosy przyjmuje się z przyjemnością.
        (oczywiście o ile ktoś przynajmniej trochę zwyczajny). Andrzej.. gratulacje!!!
        Pięściarzem jesteś już marnym ale przynajmniej potrafisz zarabiać pieniądze.
        • Gość: Zniesmaczony Re: Andrzej.. gratulacje!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.09, 00:11
          Dokładnie, wiele się mówi o tym jaki to Tyson prostak. Jednak ten prostak
          potrafił zawsze podejść do pokonanego, zamienić z nim kilka słów, okazać
          szacunek. Tak samo umiał się do porażki przyznać i podać rękę
          przeciwnikowiChociażby z Lewisem, a skala ich nienawiści wzajemnej była
          nieporównywalnie większa niż naszych bokserów). W tej walce nasz miłośierny
          samarytanin Adamek nie dość, że nie podszedł do pokonanego to zaczął się cieszyć
          w jego narożniku, za co z tego co dało się zauważyć, został "zlany" przez żonę
          Gołoty.
          • Gość: Jarzębiak Re: Andrzej.. gratulacje!!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.09, 00:44
            Eee tam, nie pitol o savoir vivre po mordobiciu za milion zyla na łeb. Zdaje
            się, że Gołota nie miał chęci na ściskanie się z Adamkiem. A stawanie w
            narożniku przy pokonanym przeciwniku to taki bokserski zwyczaj. Chcesz oglądać
            dobre maniery uświęcone tradycją, przerzuć się na sumo.
          • Gość: fanstonsów Re: Andrzej.. gratulacje!!! IP: 94.254.203.* 25.10.09, 01:47
            brawo, pani Mariolu! trzeba było jeszcze dodatkowo, sieknąć tego moherowego
            górala, torebka przez łeb! :-D
        • bez_owijania Re: Andrzej.. gratulacje!!! 25.10.09, 00:22
          Ładnie ustawione show i wszyscy zadowoleni. Organizatorzy i Polsat za reklamy i
          bilety od naiwniaków, którzy myśleli, że zobaczą dobry boks, Gołota po raz
          kolejny zebrał kapitał na przyjemną emeryturkę, a Adamek, z małym bo małym, ale
          z rozgłosem wkracza do wagi ciężkiej. Ktoś jeszcze wierzy, że boks zawodowy to
          sport, a nie biznes?
      • Gość: jaro znowu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 00:07
      • Gość: telewidz Wychodzi "myślenie"Gołoty w ringu. IP: *.euronet.net.pl 25.10.09, 00:08
        przegrał z gracją worka z cementem.przygotowywał się chyba pod budką z piwem.
      • Gość: Człowiek Re: Andrzej Gołota: Źle wszedłem w walkę, co zrob IP: 217.17.37.* 25.10.09, 00:09
        To po cholere czytasz/oglądasz takie rzeczy jak Ci nie pasuje.
        Nie rozumiem takich ludzi.
      • Gość: znawca Adamek to lamus IP: *.chello.pl 25.10.09, 00:09
        pierwszy poważny zawodnik z wagi ciężkiej zmasakruje go w pierwsze rundzie,
        wystarczy nawet trzecia półka, bo taki gołota to nie jest nawet siódma liga wagi
        ciężkiej
        • maz-46 Re: Adamek to lamus 25.10.09, 00:36
          Gowno z ciebie nie znawca!
          Adamek już wkrótce będzie mistrzem świata. Zleje wszystkich!
          To prawdziwa maszyna do zadawania ciosów, jest jak Terminator - szybki i
          precyzyjny, a ciosy zadaje jak karabin maszynowy.
          Nikt mu się nie postawi!
          • Gość: znawca Re: Adamek to lamus IP: *.chello.pl 25.10.09, 00:42
            będzie mistrzem świata, ale co najwyżej na gali w Toruniu o ojca rydzola.
            Pierwszy przyzwoity zawodnik wagi ciężkiej wybije mu boks z głowy na zawsze,
            zostaną mu gale o ojca defraudatora.
            • Gość: fanstonsów Re: Adamek to lamus IP: 94.254.203.* 25.10.09, 01:50
              aleluja i do przodu! :-D
          • Gość: Al Re: Adamek to lamus IP: 188.33.192.* 25.10.09, 01:43
            Zleje sobie gruche u ojca Odwierta w Toruniu.
      • Gość: zawiedziony Gala boksu czy festiwal reklam? IP: *.euronet.net.pl 25.10.09, 00:12
        I to pieprzenie między walkami,można się porzygać.(jak agent Tomek,na buty).
        • Gość: wał Je.bać polsat! IP: 188.33.192.* 25.10.09, 01:41
          Tv dla karków i discopolowców.
        • Gość: Gosc Re: Gala boksu czy festiwal reklam? IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.10.09, 01:58
          i jedno i drugie szol dla ociezalych umyslowo
      • Gość: Ben Andrzej Gołota: Źle wszedłem w walkę, co zrobić IP: 58.167.197.* 25.10.09, 00:13
        za to wyszedles wedlug z gory ustalonego planu na kolanach i bez
        honoru
      • Gość: jaś Andrzej Gołota: Źle wszedłem w walkę, co zrobić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 00:14
        dupa
      • Gość: ricky [...] IP: *.chello.pl 25.10.09, 00:15
        • Gość: będzie miazga Re: ta walka bardzo adamkowi zaszkodzi, IP: *.23.54.194.generacja.pl 25.10.09, 00:25
          da mu złudne przekonanie że nadaje się by stanąć z kliczkowatymi wałujewami w
          ringu i będziemy czytać w prasie nekrolog. za to papa z torunia wyciągnie go na
          ołtarze.
          na walkę z jakimś poważnym zawodnikiem będą musieli rozciągnąć dookoła ringu
          siatkę z 2cm oczkami żeby adamciu nie wylądował w końcowym sektorze.
      • Gość: k33 Andrzej Gołota: Źle wszedłem w walkę, co zrobić IP: *.chello.pl 25.10.09, 00:30
        Kpina nie walka!!!...nie wiem czy Zegan nie wygrałby z Gołotą na
        punkty heh te ciosy żenujące jak cepy..jak dziecko we mgle..on by w
        stodołę nie trafił..zero przygotowania..jeśli komuś dają za to
        Milion złotych,że się złoży jak scyzoryk w pierwszej rundzie i z
        debilnym uśmiechem udaje,że Wszystko jest OK..te wywiady
        Gołoty..bełkot..pycha..poprostu kompromitujące..Gwiazda Naszych
        Czasów...Polski...wtyd...a Adamek..wygra jeszcze nie jedną walkę..
        • Gość: Platforma Re: Andrzej Gołota: Źle wszedłem w walkę, co zrob IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.09, 01:07
          Tusk na prezydenta, Gołota na premiera, Schetyna na wicepremiera!
          Kto jest za?

Wszyyyscyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: fanstonsów Re: Andrzej Gołota: Źle wszedłem w walkę, co zrob IP: 94.254.203.* 25.10.09, 01:54
          napisz to w "naszym nocniku" ojciec defraudant, zapłaci ci wierszówkę darmowymi
          minutami w telefonii moherowej. ;)
      • Gość: nik Andrzej Gołota: Źle wszedłem w walkę, co zrobić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.09, 00:30
        sędzia uratowal Golocie troche zdrowia bo stal na nogach a w
        zawodowym boksie koniec jest jak lezy, chyba mariola golota z nim
        gadala przed walka zeby oszczedzil andrzejka, chociaz parkinson mu
        grozi po tylu ciosach.
      • camenii Andrzejowi Gołocie należy się szacunek! 25.10.09, 00:30
        Gołota i tak pozostaje nadal najlepszym pięściarzem z Polski. Mam nadzieję, że
        jeszcze stoczy nie jedną walkę. Jestem całym sercem z Andrzejem Gołotą,
        jeszcze od lat 90.
        Walka z Adamkiem niewykluczone, że była ustawiona. Może Polsat chce w ten
        sposób wypromować Adamka, który to pokonując najbardziej znanego polskiego
        boksera jakim jest Gołota, sam stanie się znany i teraz będzie on przyciągać
        rzesze telewidzów na jego walki w Polsacie. To wielce prawdopodobne zagranie.
        Jednak Adamek zaczął walić ciosy by tylko znokautować Gołotę - tak jak Lemon
        Brewster. Ciekawe gdyby Gołota zaczął atakować z rozpędu i uderzać szybkimi
        ciosami to w internecie pojawiłyby się znowu głosy, że Gołota to tchórz bo
        wali torpedami. Tacy są polscy kibice - jak ktoś przegrywa to wyzywa się go od
        najgorszych a jak wygrywa to mistrz.
        Ale licze, że Gołota zawalczy jeszcze co najmniej kilka razy.
        • Gość: nik Re: Andrzejowi Gołocie należy się szacunek! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.09, 00:36
          Masz racje, szacunek jak Gołota spier.. z ringu, bylem dumny z
          rodaka, do dzis sie smieja z polakow tylko nie wiem czemu??? chyba
          tu jest odpowiedz czemu polacy glosuja na tych samych poslow, po
          prostu polacy sa opoznieni w rozwoju, np. jedno okienko dla
          rozpoczynajcych dzialanosc po 20 latach nie działa haha, beka!
          • Gość: gf Re: Andrzejowi Gołocie należy się szacunek! IP: *.zone12.bethere.co.uk 25.10.09, 01:01
            w polsce wszyscy którzy głosują w wyborach sa opóxnieni w rozwoju
        • Gość: alexco Re: Andrzejowi Gołocie należy się szacunek! IP: 89.108.215.* 25.10.09, 00:39
          Jak zawsze typowo "polskie" myślenie. Jak idol przegrał to walka
          ustawiona, jak mistrz zaspokoił się trzynastolatką to mu odpuścić bo
          wielki z niego reżyser. Nic dodać nic ująć piekło po polsku i ....
          basta.
          • Gość: golek Re: Andrzejowi Gołocie należy się szacunek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 00:47
            Powiem tyle - jesteśmy wszyscy Polakami - nauczmy się szacunku do
            siebie. Kibicowałem Adamkowi, ale Gołota był i teraz mimo wszystko jest
            wielkim bokserem - jednym z największych w historii pomimo, że nie
            zdobył upragnionego mistrzostwa świata był wielki i znany. Adamek jest
            wielki i będzie znany na całym świecie - życzmy mu teraz tego wszyscy i
            trzymajmy kciuki bo jest o co. Po co ta zawiść???? Błagam nie mówcie
            tak bo tych słów już nie odwrócicie a pozostaną w pamięci obrażonych
            przykro i zwolenników Adamka i Gołoty.
            • Gość: koles Re: Andrzejowi Gołocie należy się szacunek! IP: *.izacom.pl 25.10.09, 01:09
              prosilem cie zebys konczyc z tymi patriotycznymi bzdurami ze niby my polacy i te
              brednie... to jest biznes nie rozumiesz to sie lecz!
        • Gość: grabarz Re: Andrzejowi Gołocie należy się szacunek! IP: *.warszawa.mm.pl 25.10.09, 00:45
          Pozostaję pod wrażeniem Twojego wpisu. W naiwności swojej myślałem,
          że taki osąd jest niemożliwy.
        • Gość: waldi Re: Andrzejowi Gołocie należy się szacunek! IP: 89.72.139.* 25.10.09, 01:28
          Szacunek? komu?
          bandziorowi kóry ptrafi bić tylko słabszych.
          Brawo Adamek.
          Przypominam że Gołota zwiał z polski jakmos=dzieci za pobicie to
          porozmawiamy.
          Szacunek każdemu który obije mu morede
        • Gość: Batir Re: Andrzejowi Gołocie należy się szacunek! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.09, 01:40
          ...DDD, od kiedy to najlepszy jest najmniej utytuowanym?
          Jeżeli zaczyna i na początek coś zdobywa, potem znowu i rośnie. Ale
          nie na jego etapie.
          Tacy są polscy kibice, jak wygrywa gość z charyzmą to się mówi o
          ustawionej walce. Jesteś za nim a ubliżasz mu przypuszczając
          krzywdząco, że poszedł na układ, to tak jakby chciał świadomie
          wszysko zniszczyć i pozbawić się przyszłości w tym sporcie i
          biznesie.
          Nie życz mu dalszych walk, niech już nie przeżywa tego co dziś.
          Mógł odejść po znaczącym zwycięstwie, chciał po łatwym ale się
          przewiózł. Dlatego żal go ale sam się na to naraził i sam musi z tym
          żyć. Mógł wyjść do ludzi, pokazać siłę i podejść do Adamka,
          przełamać się, żona też mogła zachować się godniej,nie umieli. Nie
          mają nic do pokazania poza własną małością. Wielki byłby gdy po
          przegranej podszedłby z grabą. Przegraną rozumie się, reszty -
          rozumiejąc - nie przyjmuje się.
        • mac.42 Re: Andrzejowi Gołocie należy się szacunek! 25.10.09, 01:43
          OK. Jezeli przegral, to nie jest najlepszym polskim piesciarzem w obecnej
          chwili. Jezeli przegral bo walka byla ustawiona, to nie nalezy mu sie szacunek.
          :)
        • Gość: nikt Re: Andrzejowi Gołocie należy się szacunek! IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.10.09, 01:50
          i to cala mentalnosc polskiego kibica a moze nawet nie polskiego a poprostu
          wiekszosci.
          calym sercem bylem za andrzejem, ale pieniedzy bym na niego nie postawil. cala
          ta walka to poprostu reality show. podczas walki bylo widac brak szybkosci
          andrzeja no ale.... prosze dlaczego ta walka skonczyla sie TKO mozna bylo
          poczekac chociaz 1 runde.. szkoda andrzej wykazywal chec walki naprawde
          szacunek dla andrzeja nawet jezeli wynik byl przesadzony ... walk z udzialem
          andrzeja raczej juz nie zobaczymy wiec wielkie dzieki i pozdrowienia dla fanow
          andrew....
        • cygan37 Re: Andrzejowi Gołocie należy się szacunek! 25.10.09, 01:53
          Nie watpie ze Golota stoczy jeszcze niejeden pojedynek pod nocnymi klubami i na
          postojach taksowek.
          Jeszcze o nim nieraz uslyszymy.
        • Gość: ech %%%%%%%%% Re: Andrzejowi Gołocie należy się szacunek! IP: 91.188.101.* 25.10.09, 02:00
          zdołował mnie dzisiej Gołota //po dziwnym meczu i sedziowaniu w Zabrzu i meczu//
          niokaut A.Gołota nie podjoł walki wolny ? bez ruchu / ku... zal
        • Gość: J Re: Andrzejowi Gołocie należy się szacunek! IP: *.merinet.pl 25.10.09, 07:20
          Gołocie należy się rola bramkarza na dyskotece w zadupiu a nie
          szacunek. Nikt inny aż tak bardzo się nie kompromitował. Obić komuś
          mordę w knajpie to umie, ale to nie znaczy, że jest bokserem.
        • Gość: Patryk__ Re: Andrzejowi Gołocie należy się szacunek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 08:56
          zgadzam sie z tobą w 100% gołota jest naprawdę wybitnym pięsciarzem a z
          adamkiem nie wiadomo jak było
      • Gość: cyc Andrzej Gołota: Źle wszedłem w walkę, co zrobić IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.09, 00:35
        Masakra!, Masakra!Masakra!
        Adamek zrobił z niego BiG! Hamburgr! i to w pięknym stylu.A
        najlepsze jest to, że wczoraj ADAMEK był na weselu, przyjechał
        zrobił z Gołoty, "śiekanego" i pojechał na urodziny.
        Brawo Adamek tak sie kończy z Leszczami co chcą uchodzić za gwiazdy.
        Nareszczie zamknąłeś mordy tym wszystkim, co uwarzali Endriuuu! za
        boksera.Skończy się temat kto jest lepszy, chcieli tego to mają.
        Wyszedłeś pokazałeś i Dziękuję!
        Jesteś facetem z klasą, po co dużo gadać, wyjść i pokazać a Ty to
        zrobiłeś.
        Udanej zabawy na poprawinach!!!
        • Gość: ers Re: Andrzej Gołota: Źle wszedłem w walkę, co zrob IP: *.zone12.bethere.co.uk 25.10.09, 01:08
          rozumiem adamka, człowiek honorowy, po co miał cos mówic i sie osmieszac kiedy
          zwycieztwo miał zapewnione?
          co innego andrew mógł robic z siebie pajaca bo miałbyc w walce tym który przegra.
      • Gość: bbb Andrzej Gołota: Źle wszedłem w walkę, co zrobić IP: *.chello.pl 25.10.09, 00:36
        Adamek sprał Gołotę aż miło...
      • Gość: Macias12 Szacun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 00:38
        Szacun dla Andrzeja!!! Przegrał ale i tak jest jednym z najlepszych bokserów
        wagi ciężkiej. Gratulacje dla Adamka
        • Gość: donk Re: Szacun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 00:47
          odpowiedzcie sobie , dlaczego nazwana ta walke walka stulecia (z czym osobicie sie nie zgadzam) i dlaczego wy ja ogladaliscie i zapewne 99% widzow w polsce? bo walczyl w niej golota! to on przyciagnal wszystkich, nie adamek.
          adamkowi jeszcze bardzo daleko zeby mogl sie rownac z golota, czego mu jednak zycze.
          • senny Re: Szacun 25.10.09, 01:05
            To proste. Wszyscy byli ciekawi czy Endrju znowu da dyla z ringu.
        • walgierz Gołota powinien zmienic dyscyplinę na sumo 25.10.09, 00:49
          tam miałby jeszcze jakieś szanse, a Adamek
          jak weźmie parę kilo mięśni i nie straci szybkości
          to będzie jakaś nadzieja na miszcza;)
      • Gość: gosc01 Nie polecam przyjazdu do Lodzi IP: 77.255.172.* 25.10.09, 00:45
        Przyjechalem i co, ukradli mi antene z samochodu. Pol roku temu bylem, kolpaki
        mi ukradli. Zlodziejskie miasto.
        • Gość: Al Re: Nie polecam przyjazdu do Lodzi IP: 188.33.192.* 25.10.09, 01:52
          Następnym razem przywieź żonę,ucieknie ze sprytniejszym :D
      • Gość: hack Andrzej Gołota: Źle wszedłem w walkę, co zrobić IP: *.chello.pl 25.10.09, 00:46
        szacunek dla andrzeja chociaż już powinien sobie odpuściź
      • Gość: ret mon lodz adams dostał wilczy bilet .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 00:51
        ....dajcie luzu gołoto trenował raptem miesiąc, zbił o 10 kg za mało
        kg, eka mu jeszcze puchnie po treningu i zapewne wiedzaił, że nie ma
        szansn. Andrew wie , że ten syn ojca rydzyka, nie ma w tej wadze czego
        szukać ... ta porażka w pewnym sensie może być zemstą Gołoty na
        pociotku rydzyka, który tak się zachłysnął tym TKO, że już wałujewa
        widzi w ringu na deskach a ... to on będzie niebawem w nich leżał.
        Adamek uraczył nas jeszcze brakiem kultury i tego mu nie zapomnę.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka