Gość: Normalny IP: 82.160.150.* 24.10.09, 23:49 Muzyka rap i lanie po głowach Czyli ładny przykład dla ludzi, co za kretyn to nazywa sportem wstyd !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eMMeS Andrzej Gołota: Źle wszedłem w walkę, co zrobić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 23:53 brawa dla tych co zrozumieli wypowiedzi Andrzeja. Jak dla mnie to mówił on coś w stylu: "Jaaabiugvisd asifa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golos [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 23:58 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puszkin [...] IP: *.zjz.pl 25.10.09, 00:03 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julos Re: weź adamek nie pier..l, Kliczko cię zaje..e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 00:04 wielka sztuka pokonać emeryta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Japycz Re: weź adamek nie pier..l, Kliczko cię zaje..e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 01:31 Jeden facet na postoju taksówek w Sopocie też tak myślał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernest_skalski Tryumf_Polaka_Nad_Lewactwem__ ! :)))))))))))))))) IP: 218.108.6.* 25.10.09, 15:00 Brawo wierzący Polak Tomasz Adamek !!!!! pokonał łże-media, PO-komunę i mafię !:))) .................................................................................. Z jednej strony uczciwy Polak genialny pięściarz, wierzący, skromny i praktykujący z drugiej tabuny lewactwa, kryptokomunistów i POmyleńców :) reperezentowane przez mafię w pierwszym rzędzie przy ringu, tudzież infantylną noblową piewczynię Stalina oraz lewackiego pisarczyka-alkoholika, mafijnego, wilczookiwgo folksdojcza przy korycie, masy wykształciuchowego lewactwa - potomków powojennych uboli z zaesbeczonej Wa-wy oraz żydo-komucho-szwabskie łże-media itd. itd. .......................................................... NA KONIEC TRYUMF CHRZEŚCIJANINA I JEGO POLSKOŚCI !!!!!!!!! CHAWAŁA ZA TO BOGU !!!!! ................................................................................ TERAZ PORA NA SPRAWIENIE LANIA KACAPOM KLICZKOM, KTÓRZY WYGRYWAJĄ W NUDNY SPOSÓB TYLKO DZIĘKI SWOIM DŁUGIM DYSZLOM I BOJAŻLIWEJ OSTRŻNEJ WALCE :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radziwil Re: weź adamek nie pier..l, Kliczko cię zaje..e IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.09, 01:30 Przecież, Gołota w ogóle nie był przygotowany do tego pojedynku. Dlatego, wydaje się trafna moja ocena jeszcze grubo przed walką, że walka była ustawiona - zwycięzcą miał być Adamek - niestety :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frd Re: weź adamek nie pier..l, Kliczko cię zaje..e IP: *.zone12.bethere.co.uk 25.10.09, 01:45 racja w 100% wydaje sie ze gołota nie przygotował sie wogóle, bo po co skoro miał przegrac? jesli byłby przgotowany do walki o zwyciaztwo raczej nie swirowałby przed kamerami tylko trenował od paru miesiecy a walka wygladałaby imaczej ,moze nie wygrałby ale na pewno stawiaby wiekszy opór.a tu widac było wyraznie ze olał bo nie byłsensu trenowac skoro miał przegrac,tylko pozbył sie tłuszczu odpowiednimi kuracjami tuz przed walką zeby wygladac na sportowca wogóle ale szczerze mówiac po tylu zarwanych nocach i obejrzanych walkach endriu nigdy, NIGDY nie poruszał sie tak niemrawie i nieprofesjonalnie w rin gu(chodzi mi o pracę nóg) biorąc te wszystkie przesłanki widac ze walkabyła ustawiono,ale nie ujmuję tym samym nic adamkowi bo tez walczył jak mu zagrali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rterwtgtg Re: weź adamek nie pier..l, Kliczko cię zaje..e IP: *.raciborz.vectranet.pl 25.10.09, 06:02 Zaras ja ci moge wpie...spóscic cieciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopez Re: weź adamek nie pier..l, Kliczko cię zaje..e IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.09, 00:49 też tego chcę żeby Kliczko zmieszał Adamka z gównem. Będę kibicował Ukraincowi nie Polakowi. Z przyjemnością będę obserwował jak Adamek dostaje wpier...ol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolos Re: weź adamek nie pier..l, Kliczko cię zaje..e IP: *.aster.pl 25.10.09, 01:15 ty psie mozesz co najwyzej obciagnac nowemu mistrzowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: weź adamek nie pier..l, Kliczko cię zaje..e IP: *.zone12.bethere.co.uk 25.10.09, 01:25 miszczowi polsatu ŁAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAA ta walka to dyshonor dla tego wisniaka adamka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bq Andrzej Gołota: Źle wszedłem w walkę, co zrobić IP: *.net.autocom.pl 24.10.09, 23:55 dla mnie ta walka nie powinna się odbyć, a jak sądzą inni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gad Re: Andrzej Gołota: Źle wszedłem w walkę, co zrob IP: 188.33.192.* 25.10.09, 01:32 Sądzę to samo.Nie sra się w swoje gniazdo,żeby się wybić.Rozalski jest cwaniakiem i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
phemieh_tusk ____ Wspomnijcie, ze Adamek lubi Rydzyka _____ 24.10.09, 23:57 Wspomnijcie, ze Adamek lubi i szanuje Rydzyka, to sie od razu posypia gromy na Adamka i peany na czesc Goloty. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-rollotomasi Zanim skończą sie pieniądze 25.10.09, 00:01 Andrzej będzie walczył do momentu aż telewizje przestaną mu za to płacić tylu pieniędzy. Skoro ma nazwisko, które przyciąga, zdrowie, które jeszcze pozwala stawać do walki z młodszymi to będzie sie bił. Taki lifetyle. Żaden inny polski pieściarz nie jest tak rozpoznawalny na świecie. Dziąeki sukcesom w wadze ciężkiej. Inne sie nie liczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mur Andrzej Gołota: Źle wszedłem w walkę, co zrobić IP: 195.184.82.* 25.10.09, 00:02 Gołota sam powiedział "chyba sie zle przygotowałem " nie miał szybkosci,pare dobrych uników to za mało żeby wygrac walke nawet o 20 kilo lzejszym Adamkiem . Myslał ze połknie Adamka, ale zabrakło chyba dobrego przygotowania . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golos Liczę na rewanż, Andrzej zawsze królem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 00:06 i tyle niech adamek pokaże coś więcej, niech spróbuje z Kliczką o Wałujeiwe nie wspomnę bo na jego widok się zesra pewnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarzębiak Re: Liczę na rewanż, Andrzej zawsze królem!!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.09, 00:36 Ja myślę, że facet się nie boi, dlatego osiąga sukcesy. A ty sam jesteś internetowym, anonimowym tchórzliwym zasrańcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sf Re: Liczę na rewanż, Andrzej zawsze królem!!! IP: *.zone12.bethere.co.uk 25.10.09, 01:36 ja mysle... ze adamek pokazał cos,tyle ze nie wiadomo za bardzo co bo gołaota to nie gołota który walczył z bowem, wydaje sie ze adamek ma tak jak mówi te napady szybkich ciosów, ale tak naprawde nie wiadomo jaką siłę one maja, przełamuja gardę słabego gołoty ale czy maja siłę tysona z przed 15 lat? raczej nie, bo gdyby miały juz teraz okrzyknałbym go mistrzem....a enfdriu zostałbyt zniesiony w pierwszej rundzie raczej z powaznymi piesciarzami którzy są w rezimie sportowca i walczą regularnie ma małe sznse,z tym co pokazał oczywiscie,byc moze w powaznej walce zaprezentuje sie bardziej przekonywująco,czego mu bardzo zyczę bo bardzo mi zaimponował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolec Re: Liczę na rewanż, Andrzej zawsze królem!!! IP: *.aster.pl 25.10.09, 01:19 pewnie sie zesrales jak przegral ten w ktorym pokladales wielkie nadzieje. a prawdziwego kibica interesuje co reprezentuje zawodnika soba na ringu a nie jakies skunksy, ktore interesuja sie tym czego slucha albo w co wierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dragon Re: Liczę na rewanż, Andrzej zawsze królem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 01:35 A czym Ci zaimponował Wałujew?Chyba tylko wzrostem i wagą,bo bokser z niego jak z koziej dupy rakietnica za przeproszeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
maz-46 Re: Andrzej Gołota: Źle wszedłem w walkę, co zrob 25.10.09, 00:09 Gołocie zabrakło wszystkiego! Przede wszystkim umiejętności i szybkości. Adamek go stłukł jak burą sukę na łańcuchu. Jeśli ktoś uważnie oglądał powtórki, jak potworne ciosy przyjął Gołota i jak jego głowa odskakiwała po nich, to chyba nie ma wątpliwości i rozumie doskonale, dlaczego Gołota się jąka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsf do trzezwych IP: *.zone12.bethere.co.uk 25.10.09, 01:11 proszę zobaczyc styl walki gołoty ,nawet w tych przegranych pojedynkach, i porównac do tego z czym pozostało zmierzyc sie adamkowi. a potem dopiero doceniac wielkosc tego drugiego. albo tego zaprzestac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kefir Re: do trzezwych IP: *.nycmny.east.verizon.net 25.10.09, 04:23 Walczy się tak jak pozwala przeciwnik. Gołota jest już emerytem, on powinien skończyć z boksem 10 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: do trzezwych IP: *.vc.shawcable.net 25.10.09, 07:34 Dokladnei, Golota nawet jak zbieral z Tysonem wygladal zupelnie inaczej. teraz - zero szybkosci. No i prawda taka jest, ze kontuzja lokcia w poprzedniej walce efektywnie zakonczyla jego kariere. Walka z Adamkiem to byla prawdopodobnie jego ostatnia, nietypowa, okazja zeby zawalczyc, a raczej, zeby zarobic w ringu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczypiorek Żtczyłem temu durniowi pokazowego mordobicia, ale IP: *.promax.media.pl 25.10.09, 00:04 nie mam żadnej satysfakcji. Nie życzyłęm mu aż takiej kompromitacji. Teraz już chyba zrozumie, że dawno trzeba było kończyć z boksem. Najlepiej już wtedy, kiedy był w niby najlepszej formie i sam mówił, że on nie lubi boksu. Jak jeszcze zachce mu się boksu, to najlepiej wystawić mu nakiegoś juniora z drużyny podwórkowej. A swoją drogą, buc Adamek mógł się wznieść ponad swoją własną umysłową mizerię i chociaż podać Gołocie rękę po walce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franz przecież ten kiep z gilowic to zero to na coliczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 00:07 to prostaczek cwaniaczek, czekam na jego kolejną walkę ale nie z kelnerem 40 letnim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Żtczyłem temu durniowi pokazowego mordobicia, IP: 217.17.37.* 25.10.09, 00:12 Jakbyś cymbale nie widział, to Adamek próbował mu podać rękę ale ten prostak nawet nie spojrzał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fd Re: Żtczyłem temu durniowi pokazowego mordobicia, IP: *.zone12.bethere.co.uk 25.10.09, 01:51 ja nie widziałem. i nikt nie widział. za to widzielismy jak bez szacunku wepchał sie adamek do naroznika gołoty by pokazac cos nieokreslonego dla normalnego człoweieka. gdyby nie boks to by pewnie latał po wioosce ze sztacheta w reku i bez przednich zebów,pijany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mur Re: Żtczyłem temu durniowi pokazowego mordobicia, IP: 195.184.82.* 25.10.09, 00:13 Gołocie zdejmowali 10 min rekawice tak sie chłopaczyna spioł ze nie mogli mu palców rozprostowac. Ale potem Adamek mu pogratulował ... w końcu gdyby nie Andrzej ,Adamek nie byłby cieższy o milion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toti Andrzej.. gratulacje!!! IP: *.chello.pl 25.10.09, 00:04 Solorz zabronił Adamkowi wygrać wcześniej do każda przerwa to kupę kasy za reklamę. To powinno się skończyć w drugiej rundzie. Zresztą, to naprawdę genialne zarobić kupę kasy na pojedynku pięściarza z workiem treningowym. Inna sprawa że na miejscu Gołoty nawet pięciu minut bym się nie zastanawiał przed walką. W końcu po mordzie można dostać za cienki portfeli i komórkę. Za milion złotych to ciosy przyjmuje się z przyjemnością. (oczywiście o ile ktoś przynajmniej trochę zwyczajny). Andrzej.. gratulacje!!! Pięściarzem jesteś już marnym ale przynajmniej potrafisz zarabiać pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zniesmaczony Re: Andrzej.. gratulacje!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.09, 00:11 Dokładnie, wiele się mówi o tym jaki to Tyson prostak. Jednak ten prostak potrafił zawsze podejść do pokonanego, zamienić z nim kilka słów, okazać szacunek. Tak samo umiał się do porażki przyznać i podać rękę przeciwnikowiChociażby z Lewisem, a skala ich nienawiści wzajemnej była nieporównywalnie większa niż naszych bokserów). W tej walce nasz miłośierny samarytanin Adamek nie dość, że nie podszedł do pokonanego to zaczął się cieszyć w jego narożniku, za co z tego co dało się zauważyć, został "zlany" przez żonę Gołoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarzębiak Re: Andrzej.. gratulacje!!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.09, 00:44 Eee tam, nie pitol o savoir vivre po mordobiciu za milion zyla na łeb. Zdaje się, że Gołota nie miał chęci na ściskanie się z Adamkiem. A stawanie w narożniku przy pokonanym przeciwniku to taki bokserski zwyczaj. Chcesz oglądać dobre maniery uświęcone tradycją, przerzuć się na sumo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanstonsów Re: Andrzej.. gratulacje!!! IP: 94.254.203.* 25.10.09, 01:47 brawo, pani Mariolu! trzeba było jeszcze dodatkowo, sieknąć tego moherowego górala, torebka przez łeb! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
bez_owijania Re: Andrzej.. gratulacje!!! 25.10.09, 00:22 Ładnie ustawione show i wszyscy zadowoleni. Organizatorzy i Polsat za reklamy i bilety od naiwniaków, którzy myśleli, że zobaczą dobry boks, Gołota po raz kolejny zebrał kapitał na przyjemną emeryturkę, a Adamek, z małym bo małym, ale z rozgłosem wkracza do wagi ciężkiej. Ktoś jeszcze wierzy, że boks zawodowy to sport, a nie biznes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Wychodzi "myślenie"Gołoty w ringu. IP: *.euronet.net.pl 25.10.09, 00:08 przegrał z gracją worka z cementem.przygotowywał się chyba pod budką z piwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Człowiek Re: Andrzej Gołota: Źle wszedłem w walkę, co zrob IP: 217.17.37.* 25.10.09, 00:09 To po cholere czytasz/oglądasz takie rzeczy jak Ci nie pasuje. Nie rozumiem takich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Adamek to lamus IP: *.chello.pl 25.10.09, 00:09 pierwszy poważny zawodnik z wagi ciężkiej zmasakruje go w pierwsze rundzie, wystarczy nawet trzecia półka, bo taki gołota to nie jest nawet siódma liga wagi ciężkiej Odpowiedz Link Zgłoś
maz-46 Re: Adamek to lamus 25.10.09, 00:36 Gowno z ciebie nie znawca! Adamek już wkrótce będzie mistrzem świata. Zleje wszystkich! To prawdziwa maszyna do zadawania ciosów, jest jak Terminator - szybki i precyzyjny, a ciosy zadaje jak karabin maszynowy. Nikt mu się nie postawi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Adamek to lamus IP: *.chello.pl 25.10.09, 00:42 będzie mistrzem świata, ale co najwyżej na gali w Toruniu o ojca rydzola. Pierwszy przyzwoity zawodnik wagi ciężkiej wybije mu boks z głowy na zawsze, zostaną mu gale o ojca defraudatora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanstonsów Re: Adamek to lamus IP: 94.254.203.* 25.10.09, 01:50 aleluja i do przodu! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Adamek to lamus IP: 188.33.192.* 25.10.09, 01:43 Zleje sobie gruche u ojca Odwierta w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony Gala boksu czy festiwal reklam? IP: *.euronet.net.pl 25.10.09, 00:12 I to pieprzenie między walkami,można się porzygać.(jak agent Tomek,na buty). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wał Je.bać polsat! IP: 188.33.192.* 25.10.09, 01:41 Tv dla karków i discopolowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Gala boksu czy festiwal reklam? IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.10.09, 01:58 i jedno i drugie szol dla ociezalych umyslowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Andrzej Gołota: Źle wszedłem w walkę, co zrobić IP: 58.167.197.* 25.10.09, 00:13 za to wyszedles wedlug z gory ustalonego planu na kolanach i bez honoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś Andrzej Gołota: Źle wszedłem w walkę, co zrobić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 00:14 dupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ricky [...] IP: *.chello.pl 25.10.09, 00:15 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: będzie miazga Re: ta walka bardzo adamkowi zaszkodzi, IP: *.23.54.194.generacja.pl 25.10.09, 00:25 da mu złudne przekonanie że nadaje się by stanąć z kliczkowatymi wałujewami w ringu i będziemy czytać w prasie nekrolog. za to papa z torunia wyciągnie go na ołtarze. na walkę z jakimś poważnym zawodnikiem będą musieli rozciągnąć dookoła ringu siatkę z 2cm oczkami żeby adamciu nie wylądował w końcowym sektorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k33 Andrzej Gołota: Źle wszedłem w walkę, co zrobić IP: *.chello.pl 25.10.09, 00:30 Kpina nie walka!!!...nie wiem czy Zegan nie wygrałby z Gołotą na punkty heh te ciosy żenujące jak cepy..jak dziecko we mgle..on by w stodołę nie trafił..zero przygotowania..jeśli komuś dają za to Milion złotych,że się złoży jak scyzoryk w pierwszej rundzie i z debilnym uśmiechem udaje,że Wszystko jest OK..te wywiady Gołoty..bełkot..pycha..poprostu kompromitujące..Gwiazda Naszych Czasów...Polski...wtyd...a Adamek..wygra jeszcze nie jedną walkę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Platforma Re: Andrzej Gołota: Źle wszedłem w walkę, co zrob IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.09, 01:07 Tusk na prezydenta, Gołota na premiera, Schetyna na wicepremiera! Kto jest za? Wszyyyscyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanstonsów Re: Andrzej Gołota: Źle wszedłem w walkę, co zrob IP: 94.254.203.* 25.10.09, 01:54 napisz to w "naszym nocniku" ojciec defraudant, zapłaci ci wierszówkę darmowymi minutami w telefonii moherowej. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik Andrzej Gołota: Źle wszedłem w walkę, co zrobić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.09, 00:30 sędzia uratowal Golocie troche zdrowia bo stal na nogach a w zawodowym boksie koniec jest jak lezy, chyba mariola golota z nim gadala przed walka zeby oszczedzil andrzejka, chociaz parkinson mu grozi po tylu ciosach. Odpowiedz Link Zgłoś
camenii Andrzejowi Gołocie należy się szacunek! 25.10.09, 00:30 Gołota i tak pozostaje nadal najlepszym pięściarzem z Polski. Mam nadzieję, że jeszcze stoczy nie jedną walkę. Jestem całym sercem z Andrzejem Gołotą, jeszcze od lat 90. Walka z Adamkiem niewykluczone, że była ustawiona. Może Polsat chce w ten sposób wypromować Adamka, który to pokonując najbardziej znanego polskiego boksera jakim jest Gołota, sam stanie się znany i teraz będzie on przyciągać rzesze telewidzów na jego walki w Polsacie. To wielce prawdopodobne zagranie. Jednak Adamek zaczął walić ciosy by tylko znokautować Gołotę - tak jak Lemon Brewster. Ciekawe gdyby Gołota zaczął atakować z rozpędu i uderzać szybkimi ciosami to w internecie pojawiłyby się znowu głosy, że Gołota to tchórz bo wali torpedami. Tacy są polscy kibice - jak ktoś przegrywa to wyzywa się go od najgorszych a jak wygrywa to mistrz. Ale licze, że Gołota zawalczy jeszcze co najmniej kilka razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik Re: Andrzejowi Gołocie należy się szacunek! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.09, 00:36 Masz racje, szacunek jak Gołota spier.. z ringu, bylem dumny z rodaka, do dzis sie smieja z polakow tylko nie wiem czemu??? chyba tu jest odpowiedz czemu polacy glosuja na tych samych poslow, po prostu polacy sa opoznieni w rozwoju, np. jedno okienko dla rozpoczynajcych dzialanosc po 20 latach nie działa haha, beka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Andrzejowi Gołocie należy się szacunek! IP: *.zone12.bethere.co.uk 25.10.09, 01:01 w polsce wszyscy którzy głosują w wyborach sa opóxnieni w rozwoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexco Re: Andrzejowi Gołocie należy się szacunek! IP: 89.108.215.* 25.10.09, 00:39 Jak zawsze typowo "polskie" myślenie. Jak idol przegrał to walka ustawiona, jak mistrz zaspokoił się trzynastolatką to mu odpuścić bo wielki z niego reżyser. Nic dodać nic ująć piekło po polsku i .... basta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golek Re: Andrzejowi Gołocie należy się szacunek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 00:47 Powiem tyle - jesteśmy wszyscy Polakami - nauczmy się szacunku do siebie. Kibicowałem Adamkowi, ale Gołota był i teraz mimo wszystko jest wielkim bokserem - jednym z największych w historii pomimo, że nie zdobył upragnionego mistrzostwa świata był wielki i znany. Adamek jest wielki i będzie znany na całym świecie - życzmy mu teraz tego wszyscy i trzymajmy kciuki bo jest o co. Po co ta zawiść???? Błagam nie mówcie tak bo tych słów już nie odwrócicie a pozostaną w pamięci obrażonych przykro i zwolenników Adamka i Gołoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Re: Andrzejowi Gołocie należy się szacunek! IP: *.izacom.pl 25.10.09, 01:09 prosilem cie zebys konczyc z tymi patriotycznymi bzdurami ze niby my polacy i te brednie... to jest biznes nie rozumiesz to sie lecz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grabarz Re: Andrzejowi Gołocie należy się szacunek! IP: *.warszawa.mm.pl 25.10.09, 00:45 Pozostaję pod wrażeniem Twojego wpisu. W naiwności swojej myślałem, że taki osąd jest niemożliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: Andrzejowi Gołocie należy się szacunek! IP: 89.72.139.* 25.10.09, 01:28 Szacunek? komu? bandziorowi kóry ptrafi bić tylko słabszych. Brawo Adamek. Przypominam że Gołota zwiał z polski jakmos=dzieci za pobicie to porozmawiamy. Szacunek każdemu który obije mu morede Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Batir Re: Andrzejowi Gołocie należy się szacunek! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.09, 01:40 ...DDD, od kiedy to najlepszy jest najmniej utytuowanym? Jeżeli zaczyna i na początek coś zdobywa, potem znowu i rośnie. Ale nie na jego etapie. Tacy są polscy kibice, jak wygrywa gość z charyzmą to się mówi o ustawionej walce. Jesteś za nim a ubliżasz mu przypuszczając krzywdząco, że poszedł na układ, to tak jakby chciał świadomie wszysko zniszczyć i pozbawić się przyszłości w tym sporcie i biznesie. Nie życz mu dalszych walk, niech już nie przeżywa tego co dziś. Mógł odejść po znaczącym zwycięstwie, chciał po łatwym ale się przewiózł. Dlatego żal go ale sam się na to naraził i sam musi z tym żyć. Mógł wyjść do ludzi, pokazać siłę i podejść do Adamka, przełamać się, żona też mogła zachować się godniej,nie umieli. Nie mają nic do pokazania poza własną małością. Wielki byłby gdy po przegranej podszedłby z grabą. Przegraną rozumie się, reszty - rozumiejąc - nie przyjmuje się. Odpowiedz Link Zgłoś
mac.42 Re: Andrzejowi Gołocie należy się szacunek! 25.10.09, 01:43 OK. Jezeli przegral, to nie jest najlepszym polskim piesciarzem w obecnej chwili. Jezeli przegral bo walka byla ustawiona, to nie nalezy mu sie szacunek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Andrzejowi Gołocie należy się szacunek! IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.10.09, 01:50 i to cala mentalnosc polskiego kibica a moze nawet nie polskiego a poprostu wiekszosci. calym sercem bylem za andrzejem, ale pieniedzy bym na niego nie postawil. cala ta walka to poprostu reality show. podczas walki bylo widac brak szybkosci andrzeja no ale.... prosze dlaczego ta walka skonczyla sie TKO mozna bylo poczekac chociaz 1 runde.. szkoda andrzej wykazywal chec walki naprawde szacunek dla andrzeja nawet jezeli wynik byl przesadzony ... walk z udzialem andrzeja raczej juz nie zobaczymy wiec wielkie dzieki i pozdrowienia dla fanow andrew.... Odpowiedz Link Zgłoś
cygan37 Re: Andrzejowi Gołocie należy się szacunek! 25.10.09, 01:53 Nie watpie ze Golota stoczy jeszcze niejeden pojedynek pod nocnymi klubami i na postojach taksowek. Jeszcze o nim nieraz uslyszymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech %%%%%%%%% Re: Andrzejowi Gołocie należy się szacunek! IP: 91.188.101.* 25.10.09, 02:00 zdołował mnie dzisiej Gołota //po dziwnym meczu i sedziowaniu w Zabrzu i meczu// niokaut A.Gołota nie podjoł walki wolny ? bez ruchu / ku... zal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Andrzejowi Gołocie należy się szacunek! IP: *.merinet.pl 25.10.09, 07:20 Gołocie należy się rola bramkarza na dyskotece w zadupiu a nie szacunek. Nikt inny aż tak bardzo się nie kompromitował. Obić komuś mordę w knajpie to umie, ale to nie znaczy, że jest bokserem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk__ Re: Andrzejowi Gołocie należy się szacunek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 08:56 zgadzam sie z tobą w 100% gołota jest naprawdę wybitnym pięsciarzem a z adamkiem nie wiadomo jak było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyc Andrzej Gołota: Źle wszedłem w walkę, co zrobić IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.09, 00:35 Masakra!, Masakra!Masakra! Adamek zrobił z niego BiG! Hamburgr! i to w pięknym stylu.A najlepsze jest to, że wczoraj ADAMEK był na weselu, przyjechał zrobił z Gołoty, "śiekanego" i pojechał na urodziny. Brawo Adamek tak sie kończy z Leszczami co chcą uchodzić za gwiazdy. Nareszczie zamknąłeś mordy tym wszystkim, co uwarzali Endriuuu! za boksera.Skończy się temat kto jest lepszy, chcieli tego to mają. Wyszedłeś pokazałeś i Dziękuję! Jesteś facetem z klasą, po co dużo gadać, wyjść i pokazać a Ty to zrobiłeś. Udanej zabawy na poprawinach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ers Re: Andrzej Gołota: Źle wszedłem w walkę, co zrob IP: *.zone12.bethere.co.uk 25.10.09, 01:08 rozumiem adamka, człowiek honorowy, po co miał cos mówic i sie osmieszac kiedy zwycieztwo miał zapewnione? co innego andrew mógł robic z siebie pajaca bo miałbyc w walce tym który przegra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Andrzej Gołota: Źle wszedłem w walkę, co zrobić IP: *.chello.pl 25.10.09, 00:36 Adamek sprał Gołotę aż miło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macias12 Szacun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 00:38 Szacun dla Andrzeja!!! Przegrał ale i tak jest jednym z najlepszych bokserów wagi ciężkiej. Gratulacje dla Adamka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donk Re: Szacun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 00:47 odpowiedzcie sobie , dlaczego nazwana ta walke walka stulecia (z czym osobicie sie nie zgadzam) i dlaczego wy ja ogladaliscie i zapewne 99% widzow w polsce? bo walczyl w niej golota! to on przyciagnal wszystkich, nie adamek. adamkowi jeszcze bardzo daleko zeby mogl sie rownac z golota, czego mu jednak zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
senny Re: Szacun 25.10.09, 01:05 To proste. Wszyscy byli ciekawi czy Endrju znowu da dyla z ringu. Odpowiedz Link Zgłoś
walgierz Gołota powinien zmienic dyscyplinę na sumo 25.10.09, 00:49 tam miałby jeszcze jakieś szanse, a Adamek jak weźmie parę kilo mięśni i nie straci szybkości to będzie jakaś nadzieja na miszcza;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc01 Nie polecam przyjazdu do Lodzi IP: 77.255.172.* 25.10.09, 00:45 Przyjechalem i co, ukradli mi antene z samochodu. Pol roku temu bylem, kolpaki mi ukradli. Zlodziejskie miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Nie polecam przyjazdu do Lodzi IP: 188.33.192.* 25.10.09, 01:52 Następnym razem przywieź żonę,ucieknie ze sprytniejszym :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hack Andrzej Gołota: Źle wszedłem w walkę, co zrobić IP: *.chello.pl 25.10.09, 00:46 szacunek dla andrzeja chociaż już powinien sobie odpuściź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ret mon lodz adams dostał wilczy bilet .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 00:51 ....dajcie luzu gołoto trenował raptem miesiąc, zbił o 10 kg za mało kg, eka mu jeszcze puchnie po treningu i zapewne wiedzaił, że nie ma szansn. Andrew wie , że ten syn ojca rydzyka, nie ma w tej wadze czego szukać ... ta porażka w pewnym sensie może być zemstą Gołoty na pociotku rydzyka, który tak się zachłysnął tym TKO, że już wałujewa widzi w ringu na deskach a ... to on będzie niebawem w nich leżał. Adamek uraczył nas jeszcze brakiem kultury i tego mu nie zapomnę. Odpowiedz Link Zgłoś