Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    23.06.05, 15:32
    Pareo mają wszytsko co iom potrzebne..są kolorowe, przewiewne..i to się
    liczy:) Jednak moim zdaniem najodpowiednijesze są na plaże, ewentulanie na
    spacer po molo, deptaku....
    Obserwuj wątek
      • Gość: Majka Re: Pareo IP: *.tarman.pl / 217.117.128.* 25.06.05, 13:09
        to jest zarąbiste i bardzo wygodne a kobieta wygląda w tym sexownie kobieco i
        delikatnie
        • Gość: Majka Re: Pareo IP: 157.25.9.* 01.07.05, 09:08
          A kto tu sie pode mnie podszywa??????

Gość portalu: Majka napisał(a):

> to jest zarąbiste i bardzo wygodne a kobieta wygląda w tym sexownie kobieco i
          > delikatnie
      • Gość: ronaldo Re: Pareo IP: *.dsl.sfldmi.ameritech.net 30.06.05, 22:41
        Teraz to jest zima w Brazylii!
        hahahaha
        • Gość: gabi Re: Pareo IP: *.toya.net.pl 30.06.05, 22:54
          Na plaże są idealne. Mam tylko nadzieję, że nie staną się tak uniwersalne jak
          gumowe japonki i panny zaczną w nich chodzić po mieście.
      • kochanica-francuza Haha,a ja mam CZARNE pareo we wzorki białe!n/t 01.07.05, 00:27
      • Gość: goldi Re: Pareo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 07:45
        Żadne mi się nie podoba,gdzie są lepsze?
      • aretse11 Re: Pareo 01.07.05, 13:41
        moj byly-byly chlopak powiedzial,ze pareo nosza tylko te kobiety,ktore chca
        zakryc celulit lub sa za grube...i choc kiedys mi sie podobalo..to jednak teraz
        nie kupilabym sobie ...on ma cos w tym racji..zreszta wole rownomiernie sie
        opalic a nie tylko na kostkach..
        • Gość: Izabel Re: Pareo IP: *.interkam.pl / 217.97.177.* 02.07.05, 12:22
          A kto się opala w pareo???? Ja mam pareo które ledwie zakrywa jeden pośladek a
          po udzie ciągną mi się wspaniałe frędzelki, noszę je jako fajny dodatek kiedy
          chodzę brzegiem morza.
      • Gość: Marta Re: Pareo IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 13.07.05, 16:44
        czaść bardzo podoba mi się te pareo ale nie wiem jak go mam zawiązać na biodrach
        prosze jak ktoś wie przeslji mi na gg 4022462 pozdrawiam pa
      • keepersmaid Re: Pareo 13.07.05, 19:14
        Rewelacja, taki opis:
        "Pareo Galeria Centrum 69zł. W geometryczne wzory. Wiskoza, poliester Kostium
        Galeria Centrum 79zł. Z miękkim stanikiem wiązanym na szyi i figami. Poliamid
        Torba Galeria Centrum 49zł. Z naszytymi frędzlami. Poliester Bransoletka Alexi
        Andriotti 49zł. Z koralików. Plastik, metal Okulary Reserved 29zł. W błękitnych
        plastikowych oprawkach Buty Deichmann 39,90zł. Klapki na drewnianej podeszwie.
        Tworzywo sztuczne"

Wiskoza, poliester, poliamid, poliester, plastik, tworzywo sztuczne...
        Musieliby mi zaplacic zebym latem sie w taki zestaw ubrala, wszystko sztuczne,
        uffff...
        • Gość: Asf Re: Pareo IP: *.acn.waw.pl 13.07.05, 19:41
          Pareo najlepiej kupować w india shopie. Najcześciej trafiają się duże,
          bawełniane, w różne batikowe wzory. Idąc na plażę można się obwiązać żeby nie
          było widać cellulitu i żeby się eleganckie panienki na ten widok nie
          stresowały, a na plaży rozłożyć zamiast kocyka.
          • vaupee Re: Pareo 14.07.05, 08:52
            Pytanie z cyklu głupie, ale kurde nie wiem. Wydawało mi się że pareo to chusta
            wiązana na biodrach, a tu widzę również sposób wiązania na szyi, super! To mi
            bardziej odpowiada na spacer czy pójście do barku po picie. Gdzie widziałyście
            tego typu chusty, indyjski sklep? galeria?
      • Gość: Patrycja Re: Pareo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 08:10
        Avanti to jest cos czego potrzebuje kobieta naprzyklad ja.W Avanti znalazlam cos
        do siebie dlugo szukalam czegos takiego asz wkoncu okazal sie Avanti teraz
        zawsze na zakupy chodze z Avanti naprawde w Avanti jest cos co moze uszczesliwic
        kazda kobiete albo poprawic jej nastruj cieblo pozdrawiam Patrycja
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka