ewlee 23.06.05, 15:32 Pareo mają wszytsko co iom potrzebne..są kolorowe, przewiewne..i to się liczy:) Jednak moim zdaniem najodpowiednijesze są na plaże, ewentulanie na spacer po molo, deptaku.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Majka Re: Pareo IP: *.tarman.pl / 217.117.128.* 25.06.05, 13:09 to jest zarąbiste i bardzo wygodne a kobieta wygląda w tym sexownie kobieco i delikatnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Pareo IP: 157.25.9.* 01.07.05, 09:08 A kto tu sie pode mnie podszywa?????? Gość portalu: Majka napisał(a): > to jest zarąbiste i bardzo wygodne a kobieta wygląda w tym sexownie kobieco i > delikatnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronaldo Re: Pareo IP: *.dsl.sfldmi.ameritech.net 30.06.05, 22:41 Teraz to jest zima w Brazylii! hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Pareo IP: *.toya.net.pl 30.06.05, 22:54 Na plaże są idealne. Mam tylko nadzieję, że nie staną się tak uniwersalne jak gumowe japonki i panny zaczną w nich chodzić po mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Haha,a ja mam CZARNE pareo we wzorki białe!n/t 01.07.05, 00:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Pareo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 07:45 Żadne mi się nie podoba,gdzie są lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: Pareo 01.07.05, 13:41 moj byly-byly chlopak powiedzial,ze pareo nosza tylko te kobiety,ktore chca zakryc celulit lub sa za grube...i choc kiedys mi sie podobalo..to jednak teraz nie kupilabym sobie ...on ma cos w tym racji..zreszta wole rownomiernie sie opalic a nie tylko na kostkach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabel Re: Pareo IP: *.interkam.pl / 217.97.177.* 02.07.05, 12:22 A kto się opala w pareo???? Ja mam pareo które ledwie zakrywa jeden pośladek a po udzie ciągną mi się wspaniałe frędzelki, noszę je jako fajny dodatek kiedy chodzę brzegiem morza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Pareo IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 13.07.05, 16:44 czaść bardzo podoba mi się te pareo ale nie wiem jak go mam zawiązać na biodrach prosze jak ktoś wie przeslji mi na gg 4022462 pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: Pareo 13.07.05, 19:14 Rewelacja, taki opis: "Pareo Galeria Centrum 69zł. W geometryczne wzory. Wiskoza, poliester Kostium Galeria Centrum 79zł. Z miękkim stanikiem wiązanym na szyi i figami. Poliamid Torba Galeria Centrum 49zł. Z naszytymi frędzlami. Poliester Bransoletka Alexi Andriotti 49zł. Z koralików. Plastik, metal Okulary Reserved 29zł. W błękitnych plastikowych oprawkach Buty Deichmann 39,90zł. Klapki na drewnianej podeszwie. Tworzywo sztuczne" Wiskoza, poliester, poliamid, poliester, plastik, tworzywo sztuczne... Musieliby mi zaplacic zebym latem sie w taki zestaw ubrala, wszystko sztuczne, uffff... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asf Re: Pareo IP: *.acn.waw.pl 13.07.05, 19:41 Pareo najlepiej kupować w india shopie. Najcześciej trafiają się duże, bawełniane, w różne batikowe wzory. Idąc na plażę można się obwiązać żeby nie było widać cellulitu i żeby się eleganckie panienki na ten widok nie stresowały, a na plaży rozłożyć zamiast kocyka. Odpowiedz Link Zgłoś
vaupee Re: Pareo 14.07.05, 08:52 Pytanie z cyklu głupie, ale kurde nie wiem. Wydawało mi się że pareo to chusta wiązana na biodrach, a tu widzę również sposób wiązania na szyi, super! To mi bardziej odpowiada na spacer czy pójście do barku po picie. Gdzie widziałyście tego typu chusty, indyjski sklep? galeria? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: Pareo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 08:10 Avanti to jest cos czego potrzebuje kobieta naprzyklad ja.W Avanti znalazlam cos do siebie dlugo szukalam czegos takiego asz wkoncu okazal sie Avanti teraz zawsze na zakupy chodze z Avanti naprawde w Avanti jest cos co moze uszczesliwic kazda kobiete albo poprawic jej nastruj cieblo pozdrawiam Patrycja Odpowiedz Link Zgłoś