Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Nowe plany Pereza

07.02.02, 11:16
    Perez ma na celowniku kolejnych pilkarzy.
    1. Hamman, ktory moze przejsc do "krolewskich" - jezeli transfer Vieiry nie
    dojdzie do skutku
    2. Riise, ktory ma zastapic dziure na lewej obronie po odejsciu Roberto
    Carlosa, ktory ma juz zamierza odejsc z Realu

kto nastepny na celowniku??

pzdr
    Obserwuj wątek
      • campo Re: Nowe plany Pereza 07.02.02, 11:44
        lhp napisał(a):

> Perez ma na celowniku kolejnych pilkarzy.
        > 1. Hamman, ktory moze przejsc do "krolewskich" - jezeli transfer Vieiry nie
        > dojdzie do skutku
        > 2. Riise, ktory ma zastapic dziure na lewej obronie po odejsciu Roberto
        > Carlosa, ktory ma juz zamierza odejsc z Realu
        >
        > kto nastepny na celowniku??
        >
        > pzdr

To tylko domysły.
        Owszem ostatnio Roberto Carlos nawet wspominał ze chetnie zagrałby w Interze, ale
        nie podał daty. Mam nadzieję że nigdy nie odejdzie z Realu, a jeżeli już to
        dopiero na piłkarską emeryture. On jest potrzebny królewskim!
        Co do Vieiry to sprawa nie jest wyjasniona, ostatnio jego menadżerowie
        kontaktowali się z.....Barceloną. Jeżeli miałoby dojść do transferu to po MŚ.

Jedno jest pewne, w tym roku Real obchodzi 100-lecie istnienia i Perez zrobi
        zakup godny tego jubileuszu!:-)

Pzdr.
      • Gość: morello Re: Nowe plany Pereza IP: *.sulecin.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 11:49
        jak już z Liverpool'u ciągną, to może Dudka wyciągną.
        jak na razie to Real dostał zadyszki w lidze, druga porażka z rzędu, Barca już
        tylko punkt mniej (ktoś tu się ostatnio naśmiewał z Overmarsa), a liderem -
        Valencia. jest coraz ciekawiej.
        pzdr.
        • lhp Re: Nowe plany Pereza 07.02.02, 11:52
          nasmiewal sie i wywolal wilka z lasu

pzdr
        • Gość: Przemas Re: Nowe plany Pereza IP: *.pde.philips.com 07.02.02, 12:49
          Gość portalu: morello napisał(a):

> jak już z Liverpool'u ciągną, to może Dudka wyciągną.
          > jak na razie to Real dostał zadyszki w lidze, druga porażka z rzędu, Barca już
          > tylko punkt mniej (ktoś tu się ostatnio naśmiewał z Overmarsa), a liderem -
          > Valencia. jest coraz ciekawiej.
          > pzdr.

Campo, z tym Overmarsem to chyba do ciebie...
          A tak poważnie, to taka sytuacja w La Lidze nie miała miejsca chyba nigdy. Po
          kilku kolejkach rundy rewanżowej zespól zajmujący 8 miejsce w tabeli (Bilbao)
          traci do liderującej Valencii tylko 4 punkty, a więc całkiem realnie może myśleć
          o tytule mistrzowskim. I kto powie, że La Liga jest nudna?
          Visca el Barca!!! (oby w przyszłym roku pod wodzą Capello!)
          Pozdr.

• Gość: Przemas Re: Nowe plany Pereza IP: *.pde.philips.com 07.02.02, 13:50
        Jeszcze moja uwaga odnośnie ewentualnego transferu Vieiry do Barcy. Mam
        nadzieję, że to tylko plotki i do niczego nie dojdzie, bo coś mi się wydaje,
        że "dzięki" Perezowi Vieira już wkrótce stanie się najbardziej przepłaconym
        zawodnikiem w historii tej dyscypliny sportu. Podobno ma kosztować powyżej 50
        mln dolarów!!! Przecież to jest paranoja, wyrzucanie pieniędzy w błoto! Niech
        sobie go Real bierze, a szanowny pan Gaspart niech lepiej się zajmie
        sprowadzeniem do Barcy Fabio Capello (wiecznie o tym gada, i o ile go znam na
        tym gadaniu się może skończyć, Rexach wygra jeszcze kilka meczów, zajmie
        miejsce w pierwszej czwórce i dostanie kontrakt na nowy rok... brrr, mam
        nadzieję, że ten czarny scenariusz się nie sprawdzi. Ten idiota Rexach chce
        sprowadzić do Barcy Tomassona z Feyenoordu, Boźe, przecież ten gość jest tak
        drewniany, że szkoda gadać). Jak już ktoś napisał na futbol.pl, Barca nie
        potrzebuje wzmocnień, ma zajebisty skład, nie gorszy od Realu. Potrzebujemy
        tylko charyzmatycznego trenera, który będzie potrafił poprowadzić Barcę do
        sukcesów na miarę tych z lat 90-tych, kiedy to Real nie dorastał jej do pięt. A
        ja wierzę mocno, że Capello jest właśnie tym, na którego czekamy od momentu
        odejścia van Gaala. Ten ostatni może ideałem nie był (nie byłem wielkim fanem
        przekształcenia Barcy w Ajax), ale jednak wygrał ligę 2 razy z rzędu.
        Pozdr
        • campo Re: Nowe plany Pereza 07.02.02, 14:28
          Ano, chyba wykrakałem...:-)))
          ....ale co tam, jak powiedział Overmars "Do końca rozgrywek jest jeszcze cztery
          miesiące"...:-)))
          Trzeba przyznac że sytuacja w La Lidze jest niesamowita, taki ścisk w
          czołówce,...uff to się bedzie działo.
          Ale to się zmieni już niedługo. W najbliższy weekend Real(juz z Zidane w
          składzie) rozjedzie Las Palmas!

I jeszcze jedno, nie zapominajcie kibice Barcelony( pzdr.Przemas!) jaki klub w
          tym roku obchodzi 100-lecie powstania?:-)))
          Ten sezon należy do Realu!

Pzdr.

• Gość: Przemas Re: Nowe plany Pereza IP: *.pde.philips.com 07.02.02, 14:57
            campo napisał(a):

> I jeszcze jedno, nie zapominajcie kibice Barcelony( pzdr.Przemas!) jaki klub w
            > tym roku obchodzi 100-lecie powstania?:-)))
            > Ten sezon należy do Realu!
            >
            Cześć Campo,

Młody ten twój Real, ja stulecie swojego klubu obchodziłem 3 lata temu (ach cóż
            to był za mecz z Canarinios - 2-2, Rivaldo walnął 2 bramy dla Barcy i chyba 1 dla
            Brazylii!!!). Wtedy też się wydawało, że cały sezon jest nasz (Rivaldo był
            świetny, a Figo wręcz genialny) A jak się skończył wszyscy pamiętają, klęska w
            półfinale LM z Valencią, (kiedy wydawało się, że moi rozjadą wszystkich),
            wicemistrzostwo Hiszpanii za Depor... Może powtórka z historii? Nie miałbym nic
            przeciwko temu (acha, i żeby jeszcze z LM Real wyleciał po meczach z Barcą...).
            Swoją drogą, wiem, że wielu się ze mną nie zgodzi, ale wymarzonym meczem
            finałowym LM byłby właśnie pojedynek Barcy z Realem. Tych meczów nie można
            porównać z żadnym z innych klasyków europejskiej piłki. A kolejny już w marcu...
            Pozdr!
            >

• campo Do Przemasa 07.02.02, 15:51
              Finał LM 2001/02 Real-Barcelona ?
              Hihi jestem za!!!
              Lepiej pokonać własnego wroga, niż jakiś tam np.Juventus.....:-)))

I jeszcze mała ciekawostka.
              Data i miejsce finałowego meczu o Puchar Hiszpanii wyznaczona byla juz dawno i
              jak zapewne wiesz mecz odbędzie się w Madrycie 06.03.2002. A dokładnie 100 lat
              wczesniej 06.03.1902 powstał Real Madryt.
              Idealny dzień na triumf w finale, prawda?!:-)
              Ale jak sobie pomyśle że zamiast Realu w finale mogłaby grać i wygrać Barcelona
              (!) to mnie aż zimny pot oblewa...wrrr:-)))

A swoją drogą to ciekawe czy z tą datą to przypadek, czy ktoś sobie to tak
              upatrzył?

Pzdr.
              • Gość: Przemas Re: Do Campo IP: *.bielsko.dialog.net.pl 07.02.02, 17:10
                No cóż, nie pozostaje mi nic innego jak kibicować Depor, myślę, że będą
                zmotywowani jak nigdy (choć to samo tyczy się Realu). Ale nie oszukujmy się,
                nawet jeżeli Real zdobędzie Puchar Króla, ale zawiedzie w pozostałych
                rozgrywkach, w Madrycie zapanuje czarna rozpacz. Przecież liczy się tylko
                mistrzostwo kraju! Puchar Króla to tylko dodatek (notabene najczęściej trafiał
                w ręce Katalończyków). Choć nadal nie wierzę, by tytuł mogła zdobyć moja Barca.
                Ale Depor (jeśli się w porę obudzi) czy Valencia (która mnie zadziwia, dwóch
                najlepszych piłkarzy grzeje ławę, a zespół właśnie został liderem...)mogą
                zepsuć Królewskim imprezę. A ja nie mam nic przeciwko temu!
                Pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka