Gość: dryft Haye - Kliczko IP: *.acn.waw.pl 08.11.09, 00:12 Pierdzacego klocka w koncu wykopali, teraz kliczko nie uniknie walki z haye i o to w tym chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Wygrywa ten co zada wiecej celnych ciosow, czyli H IP: 77.78.81.* 08.11.09, 00:12 aye. Walujew byl duzy ale machal tylko lapami jak wiatrak i to samo co wiatrak trafial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mileyski Re: Wygrywa ten co zada wiecej celnych ciosow, cz IP: *.toya.net.pl 08.11.09, 00:15 Jak mógł trafiać, skoro ten zarozumiały (przed walką rzecz jasna" pajac tylko uciekał? Wałujew nie przyszedł tam biegać za przeciwnikiem, który przypominał zająca, a nie boksera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: Wygrywa ten co zada wiecej celnych ciosow, cz IP: 77.78.81.* 08.11.09, 00:20 hmm takze haye mial podejs co walujewa, odczekac piec minut nim ten zdazy podniesc lape i uderzy ? to problem walujewa, ze nie potrafi boksowac a liczy tylko na to ze jest duzy. Haye robil to co mial, odskakiwal i zadawal czasami ciosy, moglo by ich byc wiecej, ale wystarczylo to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mileyski Re: Wygrywa ten co zada wiecej celnych ciosow, cz IP: *.toya.net.pl 08.11.09, 00:28 Śniady pajac miał w portkach ze strachu i taka to była jego cała taktyka - zmykać przed bestią. Ciekawe, czy ktoś wyliczył ile kilometrów zrobił w ringu w dwunastorundowej ucieczce przed walką. To był antyboks w wykonaniu nowego "mistrza". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: Wygrywa ten co zada wiecej celnych ciosow, cz IP: 77.78.81.* 08.11.09, 00:35 nuda to, widze ze rozumiesz swietnie boks, celem jest stac w jednym miejscu aby sie przeciwnik mogl po paru minutach jak zauwazy trafic. to problem walujewa, ze jest zbyt wolny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Wygrywa ten co zada wiecej celnych ciosow, cz IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.09, 00:33 Ile tych ciosow Haye zadal w calym pojedynku - z piec? Bo dziesiatki nie bylo. Sorry, ale Walujew zadal celnych wiecej. Nigdy nie widzialem takiej ustawki. Na ringu bokserskim wiele cudow sie dzieje, ale ten przekroczyl chyba wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: Wygrywa ten co zada wiecej celnych ciosow, cz IP: 77.78.81.* 08.11.09, 00:41 kazdy z nas ogladal cos innego, co ciekawe na swiecie ten wynik nie wzbudza wiekszych kontrowersji, ale ja wiem ze miszcze z telewizji wiedza lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Wygrywa ten co zada wiecej celnych ciosow, cz IP: *.pool.mediaWays.net 08.11.09, 00:44 nie wiem dlaczego, ale ogladajac ta walke (nie ogladelem transmisji polsatu i nie czytalem relacji gazety) odnioslem calkiem przeciwne wrazenie. Wiecej celnych ciosow (bo te sie tylko licza, zablokowane takze sie nie licza) oddal jednak brytyjczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Wygrywa ten co zada wiecej celnych ciosow, cz IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.09, 01:04 Prosze jeszcze raz ogladnac ta walke. Wiecej celnychciosow oddal Walujew> Ciosy brytyjczyka z reguly byly amortyzowane. Naliczylem 7- 8 celnych ciosow heya w calej walce. Reszta byla zablokowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Wygrywa ten co zada wiecej celnych ciosow, cz IP: *.pool.mediaWays.net 08.11.09, 01:11 jednak upieralbym sie ptzy moim zdaniu. Na potwierdzenie tego polecam posluchanie co mowie trener ROSJANINA przed ostania runda. W skrocie to tak: musisz 3 raz uderzyc bo inaczej nie wygrasz, musisz byc bardziej aktywny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Wygrywa ten co zada wiecej celnych ciosow, cz IP: 77.78.81.* 08.11.09, 01:14 Bzdura www.youtube.com/watch?v=jcUh3iuNnTw a ciekawe ze sam walujew wiedzial ze przegrywa i jego trener to wiedzial no i prasa zagraniczna sie tez dziwi, czemu jeden sedzia dal remis :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ganz Re: Wygrywa ten co zada wiecej celnych ciosow, cz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.09, 00:16 Nie zgodzę się z Tobą! Sam widziałem jak Wałujew przynajmniej z pięć razy trafił w lini, a raz nawet w narożnik! Prawdziwy mistrz, drżyjcie ringi świata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ganz Re: Wygrywa ten co zada wiecej celnych ciosow, cz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.09, 00:17 miało być "w liny" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: Wygrywa ten co zada wiecej celnych ciosow, cz IP: 77.78.81.* 08.11.09, 00:19 no niby fakt, nawet ten wiatrak kilka razy moze trafic jakis lisc co mu wiatr przywieje. ale to w sumie wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Boks. Haye pokonał Wałujewa, choć przez całą wa... IP: 83.2.179.* 08.11.09, 00:12 David Haye co on ku... pokazał nic wku...łem sie masakra burdel i tyle Wałujew pszynajmiej nie uciekał jak kurczak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redakcja Boks. Haye pokonał Wałujewa, choć przez całą wa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 00:12 Redaktorzy przepraszają ale oglądali złą walkę. Odpowiedz Link Zgłoś
patryk_z_wawy Boks. Haye pokonał Wałujewa, choć przez całą wa... 08.11.09, 00:13 ta relacja zasluguje na jeden wielki LOL, Haye wygral slusznie, to ze czesciej rusek wyciagal rece w kierunku Haye'a nie znaczy, ze nalezalo mu sie zwyciestwo, Wałujew w ogole nie trafial w anglika, za to Haye jezeli juz atakowal, to bardzo skutecznie, moze walka byla nudna i brzydka, ale anglik rozegral ja inteligentbie, wiedzial, ze jest szybki i wykorzystal to niemilosiernie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanstonsów Re: Boks. Haye pokonał Wałujewa, choć przez całą IP: 188.33.161.* 08.11.09, 00:19 anglik niemiłosiernie spie.dalał przed ruskiem, wykorzystujac swoją szybkość. to chciałes napisać? :-D patryk_z_wawy napisała: > ta relacja zasluguje na jeden wielki LOL, Haye wygral slusznie, to ze czesciej > rusek wyciagal rece w kierunku Haye'a nie znaczy, ze nalezalo mu sie > zwyciestwo, Wałujew w ogole nie trafial w anglika, za to Haye jezeli juz > atakowal, to bardzo skutecznie, moze walka byla nudna i brzydka, ale anglik > rozegral ja inteligentbie, wiedzial, ze jest szybki i wykorzystal to > niemilosiernie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamek Boks. Haye pokonał Wałujewa, choć przez całą wa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 00:15 gołota też kiedyś spie...ł a nie wygrał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanstonsów Re: Boks. Haye pokonał Wałujewa, choć przez całą IP: 188.33.161.* 08.11.09, 00:21 bo Gołota spie.dalał tylko przez jedna rundę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borja unikał walki? IP: *.tktelekom.pl 08.11.09, 00:16 Ja chyba śnię. Haye unikał walki? To była wspaniała taktyka. Trzymać dystans i punktować celnymi ciosami. Znakomity bokser. A wszystkim znawcom boksu proponuję oglądanie jazdy figurowej na lodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: unikał walki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.09, 00:22 Pewnie jesli uderzal to czysto i celnie a nie przecinal powietrze ja nie wiem czemu ci goscie z Polsatu robia z ludzi idiotow i komentuja walke wedlug jakis swoich interesow a nie tego co dzieje sie na ringu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Dokładnie! IP: *.wroclaw.mm.pl 08.11.09, 00:25 Dokładnie. Doskonale, na chłodno to rozegrał, jestem pod wrażeniem po po jego pyskówkach pod adresem Wałujewa myślałem,że będzie biegał jak narwany i szybko przegra. TP była najlepsza możliwa taktyka. Ci "znawcy" typu polsatowców sa tacy mądrzy a nie zauważyli,że inna taktyka się po prostu nie mogła sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Ci ludzie w Polsacie znają się na boksie. IP: *.toya.net.pl 08.11.09, 00:44 I pierdzący komentatorzy ARD ferowali Brytola. Było pięknie widać jak Wałujew sięgał Haye lewymi prostymi. Było się przyjrzeć twarzy Haye po walce jak był poobijany. Wałujew przegrał ostatnią rundę fakt, ale pozostałe 11 wygrał. Wszyscy i tak wiemy o co chodziło. O walkę Haye vs Klitschko bo się przecież lepiej sprzeda nowy mistrz, większa kasa i w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: unikał walki? IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.09, 00:42 Jesli taktyka nazywasz ciagla ucieczke na ringu przez 12 rund to gratuluje poczucia humoru "znawco" boksu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Boks. Haye pokonał Wałujewa, choć przez całą wa... IP: 83.2.179.* 08.11.09, 00:17 Wałujewa jest nadal dlamnie miszczem a. Haye to cyrkowiec hym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Boks. Haye pokonał Wałujewa, choć przez całą wa... IP: *.ip.netia.com.pl 08.11.09, 00:18 Jaki przekręt !! Oglądałem walkę dokładnie, Wułajew zadał więcej ciosów, więcej trafiał i był odważniejszy od kurczaka Heya. Juz nie lubię tego aroganta, który w narożniku jest uciekającym kurczakiem. Następnym razem wolę oglądać film: uciekające kurczaki - one mają więcej odwagi od Heysa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: droors sorry, ale mistrz to mistrz... IP: *.acn.waw.pl 08.11.09, 00:21 ... a nie skaczacy model, moze byli rowni, moze walujew byl gorszy, a moze lepszy... ale haya nie zasluzyl na tylul mistrza swiata... dla mnie wazne aby dostal od Adamka! to gosc ktory walczy i szanuje boks... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: sorry, ale mistrz to mistrz... IP: *.wroclaw.mm.pl 08.11.09, 00:27 HAHAHA-od Adamka to może dostac ręcznik, jak Adamek będzie w jego narożniku pomocą, bo w walce to Adamek zginie marnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryft Re: sorry, ale mistrz to mistrz... IP: *.acn.waw.pl 08.11.09, 00:30 Idz do piaskownicy Po 1 Adamek na razie nie dorasta do piet Haye Po 2 walka adamka z walujewem wygladalaby podobnie, jak kazda walka z tym 150 kg neandertalem. Poogladaj wczesniejsze walki. Odpowiedz Link Zgłoś
panvader Boks. Haye pokonał Wałujewa, choć przez całą wa... 08.11.09, 00:21 buuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torwart Boks. Haye pokonał Wałujewa, choć przez całą wa... IP: *.dip.t-dialin.net 08.11.09, 00:22 Ludzie z redakcji ,jaka wy ogladaliscie walke ,Anglik wygral ja bezapelacyjnie.Technicznie rozwiazal ja bez bledow,po tych paru prostych Walujewa ,ktore nie dochodzily celu ,uwazacie ze przewazal w calym pojedynku-litosci.Haye nie walczyl ladnie dla oka ,ale jego ciosy dochodzily celu,Ja po tym co przed pojedynkiem wygadywal na Kolie ,bylem za Walujewem ,ale On te walke po prostu przegral moim zdaniem jednoglosnie.Panowie redaktorzy,obiektywizm cechuje prawdziwych dziennikarzy.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mileyski Re: Boks. Haye pokonał Wałujewa, choć przez całą IP: *.toya.net.pl 08.11.09, 00:30 Znaczy się Kulej też według ciebie pojęcia o boksie nie ma. Bo według niego tylko jedna runda była dla tego pajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaarr Boks. Haye pokonał Wałujewa, choć przez całą wa... IP: 83.2.179.* 08.11.09, 00:25 smiehu warte gdzie tu sprawiedliwośc Haye nieh spie... czepac buraki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Boks. Haye pokonał Wałujewa, choć przez całą wa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 00:25 porównajcie sobie ich twarze na koniec walki.. który bardziej oberwał? ten małpiszon (nie chodzi o kolor skóry) Haye, co 9/10 czasu biegał po ringu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEQ Boks. Haye pokonał Wałujewa, choć przez całą wa... IP: *.toya.net.pl 08.11.09, 00:26 Panowie bez podniety Hey hey wygrał bo był sprytniejsz a jak jestescie tacy mocni to sami wyjdzcie do takiego wielkoluda i idźcie na wymiane ciosów .Życze powodzenia ,tylko pamiętajcie głowa nie zęby dwa razy nie rosnie :).A to ze gostek unika ciosów to chyba normalne bo na tym polega boks(nie dać się trafić), i on się nie dał i sam zadał więcej celnych co prawda nie robiły na king kongu zbytniego wrażenia po za tym z 12 rundy i sprawa jest jasna , wygrywa ten kto złapie króliczka a nie ten co go gonił, ps walka ogólnie nudna ale takiej się mozna było spodziewać , może jak jakiś kamikadze wyjdzie do walki z valujewem to będzie ciekawie ale to tylko 1 runde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mileyski Re: Boks. Haye pokonał Wałujewa, choć przez całą IP: *.toya.net.pl 08.11.09, 00:32 No to pajac wystartował nie w tej dyscyplinie. Bo w boksie się walczy na pięści, a nie biega na czas (12 rund). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rambo Re: Boks. Haye pokonał Wałujewa, choć przez całą IP: *.static.privatedns.com 08.11.09, 00:52 No taak haha a jak Evander skakal po ringu jak pajac to fachowcy z Polsatu mowili ze powinien wygrac bo byla sznsa do Polski go sciagnac i zarobic kase na nim wy kretyni obudzic sie w koncu z tego letargu w ktory was wprowadzili Haye nie bedzie chcial walczyc z Adamkiem bo kim on jest w wadze ciezkiej bokserem co wygral z Golota hahaha wiec trzeba napuscic spoleczenstwo i zjechac Haye.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Boks. Haye pokonał Wałujewa, choć przez całą IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.09, 00:36 Gdzie ty widzisz te wiecej celnych, bo chyba nie ta walke ogladalismy. Mam nadzieje, ze ego pajaca w nastepnej walce ktos znokautuje, bo tak slabego mistrza swiata (ktorym nie powinien byc) w boksie nie bylo. Jest marazm w wadze ciezkiej totalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teq Re: Boks. Haye pokonał Wałujewa, choć przez całą IP: *.toya.net.pl 08.11.09, 01:01 To poczekaj znawco do walki Heya z kimś o podobnej do niego wadze i wzroscie , to zobaczysz co koles robi z takimi gosciami przykład z Fragomenim . Ps : Fakt że w wadze ciężkiej jest kryzys , ale na dzień dzisiejsz nie ma goscia który by mógł spokojnie isc na wymiane z Bestią no chyba że będzie to Turbodynomen . Walujew juz po walce z Holifildem powinien zostac zapomniany. Rozumiem że myslałes że to będzie jak Adamek v Gołota sorry ale to nie ta liga(Adamek może już dochodzi do klasy Heya ale Gołocie do Wałujewa to ze dwa lata swietlne , nie odbierając nic Gołocie po prostu jego czs sie skonczył). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Pie...na małpa IP: *.wroclaw.mm.pl 08.11.09, 00:28 Dlaczego wyzywasz swojego ojca na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fng Boks. Haye pokonał Wałujewa, choć przez całą wa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 00:28 2010/04/01 GOŁOTA VS RIDDICK REWANZ KLICZKO VS KULEJ 1 STARCIE WALKA WIECZORU: DWAJ GÓRALE! ADAMEK VS ADAMEK MAŁYSZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Boks. Haye pokonał Wałujewa, choć przez całą wa... IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.11.09, 00:28 Walka bezdyskusyjnie wygrana przez Vałujewa...mimo iż nie dażyłem sympatią tego goŚCIA...w ostatniej walce pokazał boks dojrzały i profesjonalny...trzymał tą małą skaczącą małpę wokół niego(bez rasizmów) z dala od siebie...walka wygrana 11 na 12-ście rund...Vałujew który dojrzał do walk z najlepszymi(Klitchtko niech portkami trzęsą), zawodnik mądry i opanowany...jego wspaniałe gabaryty pozwolą mu na wiele..Adamek w walce z Haye...zmiótłby go z ringu...czarnosóry Brytyjczyk był jak mały zajączek...bez pomysłu, ze strachem uciekał po ringu, z modlitwą bo Matki Boskiej by dała mu sznsę na cios marzenie...niczym Spider Man...ale największym głupcom spełniają się marzenia...wygrał nie przez super cios ale ślepotę sędziów...trzeba mieć serce i siłę do walki a nie pobożne życzenia...by pokona Vałujewa. Temu pięknisiowi udało się za grubą kasę( funt rządzi) ... Vaujew mimo iż jest 8 cudem świata...jak to mawia 9 cud świata Don King....zasłużył w pełni na wygraną!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Piosenka Kazika mi sie przypomina IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.09, 00:28 Czekalem jak ten kretyn.. no moze nie do 5-tej nad ranem, ale jak widac walki bokserskie sa ustawiane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryfita Boks. Haye pokonał Wałujewa, choć przez całą wa... IP: 188.33.27.* 08.11.09, 00:30 W tej walce wygrała kasa, bo na punkty powinien wygrać Walujew. Haye wygrał jedną rundę z dwunastu, całą walkę odbył na wstecznym biegu bojąc się zaatakować. Werdykt "sędziów" to parodia, ale kasa rządzi - wynik walki był ustalony przed walką..tylko co to ma wspolnego ze sportem? Odpowiedz Link Zgłoś
wikal głos laika 08.11.09, 00:32 Kompletnie nie znam sie na boksie i oglądałam prypadkiem z rodziną. a Ale może ktoś mi wytłumaczy, jakim cudem 12-rundową walkę wygrał facet, który przegrał 11 rund, a wygrał ostatnią? W dodatku ten czarny przystojniaczek to żenujący pajac i tchórz, który przez 11 rund uciekał po całym ringu przed swoim przeciwnikiem. Czy w boksie wygrywa ładniejszy i zabawniejszy? To są luźne wrażenia laika i mogą być mylne, bo faktycznie w ogóle się nie znam na tym sporcie, a na układach w nim to już w ogóle. A że jakies są, to bylo widać gołym okiem, bo czemu Murzynek tak sie cieszył, że wygrał przed werdyktem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryft to widac IP: *.acn.waw.pl 08.11.09, 00:37 Fakt nie znasz sie, po prostu dales sie zmanipulowac komentatorom ze studia polsatu. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: to widac 08.11.09, 00:43 Czy uciekanie tego pajaca po ringu też było zmanipulowane przez komentatowrów polsatu? Fotomontaż jakiś czy może na oczy mi padło? Myślę sobie, że boks nie jest dla kobiet (sama jestem kobietą i nie lubię pań na ringu) i dla tchórzy. W czym unikający ciosów model był lepszy od faceta przypominającego małpoluda? Pytam poważnie, bo jako laik faktycznie nie mam pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: to widac IP: 77.78.81.* 08.11.09, 00:50 zadal wiecej celnych ciosow i to sie liczy kiedy nie ma ko. to problem walujewa ze haye nie raczyl postac kilka minut w jednym miejscu aby sobie ten mogl tez uderzyc jak to zauwazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: to widac IP: *.pool.mediaWays.net 08.11.09, 00:53 a czy ty uwazasz ze jak on uciekal to znaczy ze byl gorszy? Wiesz za co sie dostaje punkty w boksie? Albo inaczej: wyobraz sobie mecze pilki noznej: druzyna A strzela gola. Potem przez cale spotkanie broni sie, nic kompletnie nie gra, ale broni sie skuteczne, fauluje, lapie druzyne B na spalonym itd. I mecze konczy sie zwyciestewm druzyna A. Czy uwazasz ze sedzia zostal przekupiny bo druzyna B nie wygrala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryft Re: to widac IP: *.acn.waw.pl 08.11.09, 00:59 O to chodzi zeby unikac ciosow i moze to robic w obrebie ringu. problem walujewa polega na tym ze jest wolny, moze 10% jego ciosow doszlo celu i byly slabe. Haye uderzal rzadziej ale mocno i trafial. To ze walujew chodzil stopkami za Hayem nie ma nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mileyski Re: to widac IP: *.toya.net.pl 08.11.09, 00:45 Dryft lepszy od Kuleja. Będziemy z wypiekami na twarzach oczekiwać na następne fachowe relacje i nie tylko nie damy się zmanipulować Kulejom i jemu podobnym ignorantom, ale też nie damy się okłamać własnym oczom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryft Re: to widac IP: *.acn.waw.pl 08.11.09, 01:05 Kulej to mial tak obity leb , ze juz bredzi od lat. Nie zauwazyles tego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piącha Brawo MIleyski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.09, 20:31 Nareszcie trafny komentarz, bo "fachowców" tu co niemiara. Chyba trenują pod blokiem i jak ucieakają to wydaje im się że są lepsi. Zapomnieli dodać że w nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mileyski Re: głos laika IP: *.toya.net.pl 08.11.09, 00:39 Trudno odpowiedzieć, choć pytania dobrze postawione. Można to wytłumaczyć jedynie jakimś cholernym przekrętem, inaczej się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Jak to się mówi każdą walkę można sprzedać... IP: *.toya.net.pl 08.11.09, 00:41 I tu był jawny tego przykład. Walka była na 100% ustawiona jak to u Niemców. Walka Klitschko vs Vauev nie przyciągnęła by wielu ludzi. Haye vs Klitschko lepiej się sprzeda no i kaska większa będzie ;). Haye spieprzał 11 rund i g*wno mnie pierdzenie niemieckich "ferujących" Brytola komentatorów nie obchodzi. Ci w Polsacie bynajmniej na boksie się znają i słusznie widzieli jak Vauev wali Haye lewymi prostymi, co było potem widać na twarzy Haye'a :). Vauev fakt przegrał ostatnią rundę ale pozostałe bezapelacyjnie wygrał. No i te powtórki tylko Haye pokazywali. Czemu? Bo to było ustawione. On miał tylko dotrzymać walkę do końca. I o to chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Jak to się mówi każdą walkę można sprzedać... IP: *.pool.mediaWays.net 08.11.09, 00:57 slyszales moze wypowiedz Rosjanina po walce, albo jego trenera przed przedostania i ostania runde? Jaknie to adze posluchaj, i odpowied dlaczego treber mowil ze musi zaatakowac zeby wygrac, a zawodnik ze rozczarowal kibicow i ich za to przeprasza.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Walujew i jego trener sie nie znaja na boksie :) IP: 77.78.81.* 08.11.09, 01:09 przeciez haye wszystko prezgral, mowili na Polsacie, to musi byc prawda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abbe Re: Jak to się mówi każdą walkę można sprzedać... IP: *.versanet.de 08.11.09, 01:06 Snij dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dza Re: głos laika IP: *.versanet.de 08.11.09, 00:43 no wlasnie kompletnie nie znasz sie na boksie ,kto dostaje wiecej po ryju ..przegrywa ,poniala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: głos laika IP: *.toya.net.pl 08.11.09, 00:45 No to po twarzy Haye było widać, że ciut bardziej oberwał no nie? Lewe proste Wałujewa jednak go dosięgały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yua Re: głos laika IP: *.versanet.de 08.11.09, 00:52 Gdzie ty to widziales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Polsat Sport. IP: *.toya.net.pl 08.11.09, 00:57 No chyba, że te sińce to fotomontaż był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps NIE IP: *.pool.mediaWays.net 08.11.09, 01:00 bo nie liczy sie jak wyglada twarz, tylko kto WIECEJ ciosow dostal. Jeden moze dostac 10 ciosow i nic nie bedzie widac a drugi dostanie 3 starzaly i ma cala twarz zakrwawiona, a przegra ten ktory dostal 10 ciosow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ściema jakie sińce? chyba na twoje d.pie od ojcowego IP: *.23.54.194.generacja.pl 08.11.09, 09:59 paska. obaj nie mieli praktycznie żadnych śladów. przestań konfabulować. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: głos laika 08.11.09, 00:54 Jedyna odpowiedź, która coś wyjaśnia. Niepotrzebne tylko to niegrzeczne "poniała". Nie wymądrzałam się i od razu zaznaczyłam, że się nie znam. Na pewno jest parę dziedzin, na których znam się lepiej od ciebie, bo tak to już w życiu jest. Ale jak komuś coś wyjaśniam, a moja praca polega m.in. na wjaśnianiu, to się starm grzecznie. To bardzo dobrze wygląda i ludzie są od razu milsi. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dza Re: głos laika IP: *.versanet.de 08.11.09, 01:09 O.k pszepraszam,spij dobrze i trzymaj sie cieplo. Dwor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech rzeczywiscie glos laika IP: 77.78.81.* 08.11.09, 00:44 panowie w telewizji sie znaja tak na boksie jak ja na szydelkowaniu. polecam pobadac w swiatowych wiadomosciach. tam nikt nie jest zaskoczony, ogladali inny boks ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: głos laika IP: *.zone2.bethere.co.uk 08.11.09, 01:16 jestes mega laikiem. haye zagral madrze, valuev ani razy go nei uderzyl, za to haye tak i to pare razy mocno. nie wiem czego nei rozumiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: głos laika - Kasa Laiku, kasa... IP: *.ists.pl 08.11.09, 13:28 Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze /Janusz Korwin Mikke/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Boks. Haye pokonał Wałujewa, choć przez całą wa... IP: 91.142.228.* 08.11.09, 00:38 Haye od początku wiedział że wygra. Dlatego się nie angażował :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufo Boks. Haye pokonał Wałujewa, choć przez całą wa... IP: *.cba.pl 08.11.09, 00:39 Buahahaha wy chyba slepi jestescie razem z tymi Kulejami choc jego rozumiem bo po lbie swoje dostal w zyciu poza tym nosi okulary...jak moze wygrac malpiszon co stoi na srodku ringu obraca sie wkolo wlasnej osi i macha reka na wprost(prosty:)) zeby jeszcze trafial tak jak robil to Haye to rozumiem ze jakies slepe tlkoki mogly by mowic ze wygral.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mileyski Re: Boks. Haye pokonał Wałujewa, choć przez całą IP: *.toya.net.pl 08.11.09, 00:41 Następny ekspert. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuu Re: Boks. Haye pokonał Wałujewa, choć przez całą IP: *.versanet.de 08.11.09, 00:46 jasne ze Haye byl lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Masz racje był lepszy w spieprzaniu. IP: *.toya.net.pl 08.11.09, 00:53 Powinien startować w maratonie! Ma szansę na wygraną :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryft 610 x 610 IP: *.acn.waw.pl 08.11.09, 01:08 Na takim obszarze moze spieprzac do woli przed ciosami, a jak jeszcze dodatkowo zada ich wiecej i celniej od przeciwnika to wygra kpw ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: Boks. Haye pokonał Wałujewa, choć przez całą IP: *.chello.pl 08.11.09, 00:58 Za to neandertal pisze wiersze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Boks. Haye pokonał Wałujewa, choć przez całą IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.09, 01:16 prosze mi tu nie jarac trawy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oskar Wałujew się znudził, trzeba było stworzyć nowego IP: *.bialystok.vectranet.pl 08.11.09, 00:53 "miszcza", a że nowy jak zając ganiał po ringu, kto to będzie pamietał. Pieniądz rządzi, jak w każdym biznesie a takim jest boks zawodowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Wałujew się znudził, trzeba było stworzyć now IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.09, 00:57 trafi bambus na czagajewa to mu głupi uśmieszek zejdzie z brudnego pyska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryft Re: Wałujew się znudził, trzeba było stworzyć now IP: *.acn.waw.pl 08.11.09, 01:16 czagajew zostanie znokautowany, poogladaj sobie walki haye, kliczko tez dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrgm Boks. Haye pokonał Wałujewa, choć przez całą wa... IP: 85.222.67.* 08.11.09, 00:54 Już wiem dlaczego nie cierpię boksu. Spotkał się bojaźliwy klaun z górą mięsa. Pospacerowali sobie po ringu 12 rund tylko zabrakło w tym wszystkim istoty boksu, czyli ciosów. Kaszana i żenada. Odpowiedz Link Zgłoś