Gość: slasz IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.09, 20:37 Ależ peany!? Utalentowany osiłek,kilka obco brzmiących słów i sensacja Wyborczej! Kopacz.To jest dobre określenie .Kasa!!?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość W co gra Sebastian Janikowski? Snapper, holder ... IP: 194.39.141.* 23.11.09, 08:43 Hehe, ja tam się na footballu amerykańskim nie znam, ale coś mi się nie chce wierzyć, żeby to był BACH kicker. A nie czasami BACK kicker ??? Ostatecznie K i H mogły się pomylić:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Butthead Re: W co gra Sebastian Janikowski? Snapper, holde IP: *.rzeczpospolita.pl 23.11.09, 10:09 pozycja nazywa się po prostu - Kicker ... a linia nie nazywa się młynem - autorowi chyba z RUGBY się sport pomylił ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mess Re: W co gra Sebastian Janikowski? Snapper, holde IP: *.chello.pl 23.11.09, 10:58 nie chodzi o Bach jako pozycję, tylko to jest onomatopeja ;) Myślę że ludzie krytykujący Sebę robią to tylko dlatego że go nie znają, a artykułu nie czytają dla zasady Odpowiedz Link Zgłoś