Gość: an old hand IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 07.12.09, 18:45 skakanie z super Małyszem w roli głównej - dobrze że zima to tylko 3 misiące jakoś się wytrzyma!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rrr Adam Małysz: Początek lepszy niż zwykle IP: *.toya.net.pl 07.12.09, 19:00 Ot typowy Polak. Wiecznie źle i źle. Dajesz ADAM. Wierzymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Adam Małysz: Początek lepszy niż zwykle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 19:05 Później się zacznie Kubica i będziesz mówił, że już niedaleko do zimy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pira Adam Małysz: Początek lepszy niż zwykle IP: *.hsd1.ma.comcast.net 07.12.09, 19:15 Jak to dobrze ze Malysz nie zaczal skakac gdy mial 4 lata , wtedy to by sie zle skonczylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Adam Małysz: Początek lepszy niż zwykle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 19:16 Nie masz akurat dostępu do netu lub TV, a chcesz wiedzieć jak skacze Małysz? Napisz do zapytanko.pl SMS na 71666 [1,22zł] z dowolnym pytaniem, nawet tak krótkim :) np. jak dalekie skoki Polaków? ... możesz pytać o kilka meczów, bowiem ograniczenie to 160 znaków, a na pytania odpowiadają ludzie, a nie boty. Sprawdź sam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Adam Małysz: Początek lepszy niż zwykle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 20:25 Duet Lepistoe Małysz to pewnik sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Sklerotyku sprawdź sezon 2007/2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 10:13 Super "sukces" Lepistoe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Adam Małysz: Początek lepszy niż zwykle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 20:26 Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Adam Małysz: Początek lepszy niż zwykle 07.12.09, 20:29 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeć!!!® Odpowiedz Link Zgłoś
kashel Adam Małysz: Początek lepszy niż zwykle 07.12.09, 21:04 Adam to Adam, jakby nie bylo i tak brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frig Będę się cieszył z każdego sukcesu! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 21:14 Trzymaj się Adam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Adam Małysz: Początek lepszy niż zwykle IP: *.cable.casema.nl 07.12.09, 21:14 Adam Małysz, Otylia Jędrzejczak, siatkarze, siatkarki, ręczni, Kowalczyk, Gollob.. i jeszcze wielu innych których teraz nie pomnę, a z jakiej przyczyny piłka nożna jest nadal "polskim sportem narodowym"? Cóż to za kompletny bullshit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Obecne wyniki są nieistotne. Najważniejsza jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 21:20 Olimpiada i rywale Adama dobrze o tym wiedzą. Szczyt formy powinien przyjść na Vancouver, bo to wtedy zapadną losy olimpijskiego złota, a nie na obecne rozgrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
asterix1986 Adam Małysz: Początek lepszy niż zwykle 07.12.09, 22:10 Dajcie chłopu spokój niech sobie skacze w spokoju nawet jak nie zdobędzie medalu na olimpiadzie to i tak nikt prędko chyba nie zdobędzie 4 pucharów świata :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Re: Adam Małysz: Początek lepszy niż zwykle 08.12.09, 08:46 No właśnie, a ponadto - ja trochę przesądny jestem, nie lubię ani jak żurnalisty nadmiernie chwalą i obiecują, ani jak krakają - jak by pragnęli wykrakać! Tylko spokój może ADAMa uratować, samozaparcia to on ma dosyć. A żurnaliści, jeżeli faktycznie chcą zrobić coś dobrego, niech ustalą, dlaczego ADAM na progu ma tak małą prędkość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan sportu Adam Małysz: Początek lepszy niż zwykle IP: *.xdsl.centertel.pl 07.12.09, 22:48 Czy Adam skacze dobrze czy źle - to media są zawsze niezadowolone. Jak zaczyna słabo - nie jest w formie, przygotowania poszły nie w tym kierunku co trzeba. Jak zacznie dobrze - to zaraz porównania do innych sezonów i założenie, że skończy się klapą. Proponuję Panom - pismakom założyć narty na nogi i pokazać "klasę". Najłatwiej jest oceniać innych. Do roboty panowie ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierna fanka Adama Re: Adam Małysz: Początek lepszy niż zwykle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.09, 08:07 cyt. Proponuję Panom - pismakom założyć narty na nogi i pokazać "klasę". Najłatwiej jest oceniać innych. Do roboty panowie ..... Zaraz, zaraz... Czy to, co robisz, czyli podżeganie do samobójstwa, przypadkiem nie jest karalne? :-) Ja tam się cieszę, że znowu jest zima (przynajmniej w ramówce TVP) i już nie mogę się doczekać, kiedy będą kolejne zawody (Engelberg, czy może coś wcześniej). Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Jak ja lubię takich kretyńskich proroków. Małysz 07.12.09, 23:05 powinien mieć szczyt formy w Vancouwer, bo to jest w tym sezonie najważniejszy dla niego start a nie w marcu, bo nie Puchar Świata ma być jego celem a olimpijski medal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak zwykle Adam Małysz: Początek lepszy niż zwykle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.09, 08:22 Polak dobrze życzy Polakowi, Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh ADAM M. (T. Tymański) 08.12.09, 09:01 ADAM M. (T. Tymański) powiedział Pan: "ZSYŁAM MADA wam, oto ACWABZ ZSAW oto ZSAJSEM TRAN" i dodał, że: "AKSLOP W EIPUD TSEJ, ĄKSLOP IZDĄZR ŚIEW, ZSYŁAM MADA CĘIW" Adam Małysz, Adam Małysz jest w porządku Adam Małysz, Adam w porządku jest Adam Małysz, Adam Małysz jest w porządku Adam Małysz, Adam w porządku jest powiedział Pan: "KINHCIM AŁAIC ŁAD, HCIKTSYZSW ILOB DAZ, AZDAŁW IZDOR ŁAK" i dodał, że: "AKSLOP W EIPUD TSEJ, ĄKSLOP IZDĄZR ŚIEW, ZSYŁAM MADA CĘIW" Adam Małysz, Adam Małysz jest w porządku Adam Małysz, Adam w porządku jest Adam Małysz, Adam Małysz jest w porządku Adam Małysz, Adam w porządku jest P.S. Adam Małysz naprawdę jest w porządku (przyp. aut.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Nagonka dziennikarzy zniszczyła tok przygotowań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 10:11 do igrzysk 2006. Dziennikarze po chamsku atakowali i krytykowali wszystko co wtedy robił Małysz i jego trener. Nie dali im chwili wytchnienia. Niszczyli go psychicznie. I co to za bzdura że przy tylnim wietrze źle skacze? Jako niski skoczek tylni wiatr mu sprzyja. Wyższych skoczków gwałtowniej wciska w zeskok a niskim pozwala dalej odlecieć. Prosze sprawdzić tylnowiatrowe podia. Prawie zawsze na nich Malysz, Ammmann, Damjan czy wiekowy Okabe. Najczęściej to na wiosnę wieje od tyłu, dlatego tez to w drugiej części sezonu Małysz zajmuje wyższe miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś