Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

LECH WRACAJ

IP: *.devs.futuro.pl 10.02.02, 12:47
    Pomimo tego, że jestem ze Szczecina życzę Lechowi powrotu do 1 ligi bo gdzie
    mam jeździć na wyjazdy do Radomska, Wronek, Grodziska przecież to są żadne
    emocje, a wizyty na Bułgarskiej bardzo mi i nietylko brakuje brakuje. Meczu z
    Lechem w Szczecinie także bo mam już dosyć Radomska, Grodziska i tym podobnych
    ekip. Pozdrawiam Olo
    Obserwuj wątek
      • lechhools Re: LECH WRACAJ 10.02.02, 13:19

a ja zycze Wam, abyscie przepedzili Bekdasa i bade z UM. Chce aby Lech gral z
        Pogonia w 1 lidze przy pelnych trybunach.
      • e-lech Re: LECH WRACAJ 13.02.02, 00:22

heh. ladna extraklasa: lech browary, amika, deawoo, groclin, telefonika, fameg,
        itp
        • Gość: vivacee Re: LECH WRACAJ IP: *.cgs.poznan.pl 13.02.02, 04:25
          a co marzy Ci się powrót do czasów amatorskich w Polskiej piłce? granie za
          tabliczke czekolady i talon na pralkę? poczatek treningów o 16 bo do 15 wszyscy
          piłkarze i trenerzy są w pracy? jeśli nie zauważyłeś to jest 2002 rok i albo
          piłka w Polsce będzie profesjonalna albo nie będzie jej wcale. A profesjonalna
          piłka, to profesjonalni gracze, którym trzeba płacić za grę takie pieniądze,
          żeby w czasie wolnym od gry nie musieli jeździc na taryfie lub zapi.. w
          piekarnii. A na to potrzeba sponsorów. I nawet jeśli sponsorem Lecha ma zostać
          oczyszczalnia ścieków, to jęsli chcą dawać duż kasę i nie będą chcieli być
          sponsorem tytularnym (vide Lech Kreisel Poznań, Amica Wronki itd.) to nie mam
          nic przeciwko.
          pzdr
          vivacee

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka