Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Chylewska przegieła!

29.01.04, 21:14
    "Po pierwszej serii spełniły się najczarniejsze sny kibiców Adama Małysza".
    Kuźba Mać, co to, Małyszolandia?? Nie chce mi się wierzyć że ludzie są tak
    głupi, jak to chce widzieć pani redaktor, twierdząć że koszmarem dla kibiców
    jest to że młodziutki Polski skoczek, dorównuje już Małyszowi i potrafi go
    pokonać, choćby w jednej serii. No jeszcze brakowało żebyśmy usłyszeli,
    gdyby młody skoczek z LKS Poroniec utrzymał prowadzenie i zdobył Mistrzostwo
    Polski: "Niestety Adam Małysz, przegrał dziś tytuł Mistrza Polski". Ręce
    opadają...
    Obserwuj wątek
      • Gość: Razorfan Re: Chylewska przegieła! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.04, 21:30
        Zgadzam sie zenada.
        A tak w ogole to skad ta Chylewska wyciagneli? Kiedys w redakcji sportowej byla
        taka fajna blondyneczja Rembiewska czy Rembiszewska. Moze i na sporcie tez sie
        nie znala ale jak wygladala :)
        • Gość: bazyliszek Re: Chylewska przegieła! IP: *.chello.pl 29.01.04, 23:52
          Gość portalu: Razorfan napisał(a):

> Zgadzam sie zenada.
          > A tak w ogole to skad ta Chylewska wyciagneli?

chyba ściągnęli ją z roweru błażeja... co najlepiej świadczy o podejściu do
          sportu na Woronicza...
          • Gość: pino Re: Chylewska przegieła! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 23:59
            to żona marcina fedka z tvp
            • Gość: pino Re: Chylewska przegieła! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 00:00
              i zapomniałem dodać że ja najbardziej lubie karoline z polsatu
          • kiwiczek Re: Chylewska przegieła! 30.01.04, 13:29
            Nie cierpię Chylewskiej, ale lubię Bożydara z Polsata ten to jest ciacho
        • Gość: mmm Re: Chylewska przegieła! IP: *.cs.ucr.edu 30.01.04, 02:02
          Ja sie nie zgadzam :)

powiedziala "kibicow Adama Malysza" a nie kazdy musi byc kibicem akurat Adama.

Tak samo jak mogla powiedziec "o maly wlos spelnil sie czarny sen kibicow Legii,
          ktora w PP przegrywala po pierwszej polowie z Szombierkami Bytom 2:0".

Dalej oburzeni? :)

Skad oni Was wzieli na tym forum! :)
          • fle_xx Re: Chylewska przegieła! 30.01.04, 20:17
            Gość portalu: mmm napisał(a):

> Ja sie nie zgadzam :)
            >
            > powiedziala "kibicow Adama Malysza" a nie kazdy musi byc kibicem akurat
            Adama.
            >
            > Tak samo jak mogla powiedziec "o maly wlos spelnil sie czarny sen kibicow
            Legii
            > ,
            > ktora w PP przegrywala po pierwszej polowie z Szombierkami Bytom 2:0".
            Twoje porównanie miało by sens, gdyby pani Chylewska powiedziała o kibicach
            klubu z Wisły. Adam Małysz, Mateusz Rutkowski, Robert Mateja i cała reszta są
            reprezentantami Polski, mimo że występują w MP w swoich klubach, to
            postrzegani są przez kibiców jako członkowie "klubu" o biało-czerwonych
            barwach.
            > Dalej oburzeni? :)
            Jestem zirytowany a nie oburzony...
            > Skad oni Was wzieli na tym forum! :)
            Ja z Gorzowa:]
            • Gość: porto Re: Chylewska przegieła! IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 31.01.04, 11:49
              Ja sie zgadzam! Tez nie moge na nia patrzec. Na sporcie zna sie tak jak
              Rembiszewska, ale tamta to chociaz wygladala....hmmm....
              • Gość: Polak Re: Chylewska przegieła! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 13:03
                Aldona Marczuk-to było coś:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka