Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Michał Rutkowski, Paweł Wujec: Pamiętnik znalez...

IP: *.compower.pl 02.02.04, 12:20
    "Lubię oglądać Blazers. Są nieprzewidywalni - raz świetni, raz
    tylko dobrzy, kiedy indziej znowu fatalni. Ale jedno, czego
    można być pewnym, to że zawsze są na haju" buhahahahahahahah
    Obserwuj wątek
      • Gość: Borsuk Czemu koszulka Jalena Rose'a z Toronto widnieje ob IP: *.lodz.msk.pl / 62.233.147.* 02.02.04, 12:53
        Czemu koszulka Jalena Rose'a z Toronto widnieje obok zwolnionych Stephona i
        Antonio? Czy nie powinno być czasem Chicago?
        pozdrawiam
        • Gość: marek_bull Re: Czemu koszulka Jalena Rose'a z Toronto widnie IP: *.norwida.net / *.net 02.02.04, 15:37
          No właśnie, kolejny artykuł i kolejny błąd związany dość bezpośrednio z Chicago
          Bulls. W zeszłym tygodniu Benny The Bull i Da Bull a teraz ten numer z Jalen'em
          Rose'm. Panowie, to że Bulls grają słabo nie znaczy, że trzeba ich tak jawnie
          lekceważyć. Artukuł poszedł już do druku więc pewnie autorzy nie odpiszą na
          list Borsuka i Marka_Bulla.
          Ps. Muszę chyba dokładnie poszperać w waszych artykułach bo taka posadka w
          Wyborczej to byłoby wyzwanie:) Życzę miłej zabawy przy pisaniu kolejnych
          artykułów- szczególnie o Bykach i zapraszam na stronkę o nich, której jestem
          redaktorem. www.bulls.e-basket.pl
      • Gość: Woyek Re: Michał Rutkowski, Paweł Wujec: Pamiętnik znal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 14:24
        Isiah Wodzu a co z pamietnikiem znalezionym w MSG ?
        pozdro
      • Gość: Woyek Isiah Wodzu a co z pamietnikiem znalezionym w MSG ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 14:44
        • Gość: Czytelnik Re: Isiah Wodzu a co z pamietnikiem znalezionym w IP: *.ittp.pl / 10.1.2.* 02.02.04, 14:46
          R&W juz sie nie chce czytac - bo czekam na THomasa. Gdzie Twoj
          artykul ?
          • Gość: NICek Gdzie Jest Isiah Thomas?? IP: *.ld.euro-net.pl 02.02.04, 16:12
            Rutkowskiego i Wujca Czyta sie bardzo dobrze, ale to jest tylko
            przystawka do dania głownego. Tylko, ze dzisiaj spotkalo mnie
            rozczarowanie
            • Gość: Fan Tłoka No gdzie? IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.04, 18:10
              Wracaj!!! My wierni czytelnicy twych wspanialych opinii trenerskich procimy
              WROC. A ty Michnik plac mu.
      • Gość: Woyek Wszyscy wierza w Prezesa - AJZEJA gdzie jestes ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 16:28
        pzdr
      • Gość: Hoe Re: Michał Rutkowski, Paweł Wujec: Pamiętnik znal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 17:50
        czekalem cala niedziele zeby artulul R&W przeczytac i nic.
        dopiero rano przy sniadaniu mnie ten zaszczyt spotkal. teraz
        bede caly dzien czekal na izajasza. czyzby jutro przy
        sniadaniu ? - ale by go musieli w wyborczej druknac, bo
        papierowa czytam rano.
        • Gość: danp Ja już przestałem ufać naszemu Prezesowi IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 02.02.04, 18:48
          Od 6 godzin skanduje: "FIRE ISIAH! FIRE ISIAH!", i tak będzie do przyszłego
          tygodnia. Co to w ogóle są za opóźnienia panie prezesie??? Czyżby był pan
          gwiazdą 3 tygodniową? Trochę krótko jak na mój gust, tak daleko pan nie
          zajedzie, wie pan jak nieciepliwi jesteśmy MY, kibice najwspanialszego
          koszykarskiego klubu świata, z nami lepiej nie zadzierać, pana poprzednik
          długo co prawda fikał, ale jego koniec był bardzo smutny, więc proponuję
          zabrać się do pracy.
      • isaiah.thomas [...] 02.02.04, 19:57
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • isiah.thomas forumowym skrytogryzipiorkom mowimy gromkie nie!! 03.02.04, 08:25
          To, ze mialem male zyciowe przygody i nie zdazylem wystosowac kolejnego listu
          pasterskiego z mojego siedziska na wysokosciach Madison Square Garden nie
          uprawnia zadnego niepelnosprawnego prowokatora do pchania sie na moje miejsce.

;]

do uslyszenia (mam nadzieje) wkrotce!
          • Gość: Woyek Re: forumowym skrytogryzipiorkom mowimy gromkie n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 12:36
            Prezes o nas pamieta ;)
            szczesliwy nam dzien dzis nastal
            a teraz prosze nie popedzac jego prezesencji!!!!
            niech pracuje w spokoju
            pzdr
      • Gość: PANI Znawca Re: Michał Rutkowski, Paweł Wujec: Pamiętnik znal IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.04, 13:55
        Ciekawe czy oni są tak dobrzy czy to trener.A może rzeczywiście
        ten asystent.Pożyjemy....Jennifer Azzi zakończyła karierę.Jak
        parę lat temu były mistrzostwa świata to oglądałam na kanale
        słowackim.Czego się nie robi dla tego głupiego sportu.To na
        prawdę musi być miłość.Thomas ma białą żonę.Podobno to bardzo
        kręci czarnych.Nie wiem dlaczego.Białe laski wolniej biegają i
        gorzej grają w kosza.Lauren Jackson MVP to wyjątek.
      • Gość: Koby Bryant Dziennik Kobe'ego IP: *.gdynia.mm.pl 04.02.04, 15:20
        No no , napisalem dopiero pierwsza czesc dziennika , a juz
        pomysl zostal podchwycony przez Autorów
        Nie pisalem pare dni , ale na pewno wszyscy zrozumiecie.....w
        garazu skaleczylem sie szyba , i palec boli mnie do dzis....10
        szwow , macie pojecie ?
        Dzwonil do mnie Karl , powiedzial Kobe , szykuje party po
        zdobyciu mistrzostwa w tym roku.
        Co wy na to?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka