hi-hi 11.02.02, 18:31 widzieliście Ammana w okularach i czuprynie ? to przecież H. poter hłe hłe i jak tu wygrać z czarodziejem ;-)) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mic Re: S.Amman = Harry Poter IP: *.*.*.* 11.02.02, 20:49 mam nadzieje, ze przy realizacji filmu "Harry Potter 2" rezyser wezmie pod uwage kandydature sympatycznego Szwajcara. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic Re: S.Amman = Harry Poter IP: *.*.*.* 11.02.02, 20:53 to jeszcz ja - jak zobaczylem go w tej pelerynie i okularach to myslalem ze pekne ze smiechu. Zastanawiam sie kto zaprojektowal Szwajcarom tak zabawne stroje :) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: S.Amman = Harry Poter 11.02.02, 21:35 Gość portalu: mic napisał(a): > to jeszcz ja - jak zobaczylem go w tej pelerynie i okularach to myslalem ze > pekne ze smiechu. Zastanawiam sie kto zaprojektowal Szwajcarom tak zabawne > stroje :) -------------- po prostu wykapany harry poter nie ma co nawet strój miał podobny fakt że to najgorszy strój jaki w życiu widziałem hłe hłe ;-))) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: S.Amman = Harry Poter 12.02.02, 00:44 oto fotka wyborcza.gazeta.pl/im/692/z692774H.jpg tu jeszcze jest mało podobny ale z przodu to po prostu harry hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś