Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Hyży prowokator

IP: *.brzegdolny.gigabit.net.pl / 80.51.250.* 08.02.04, 18:31
    hehe - Radek w Slasku nie jest po to, zeby zdobywac punkty (zreszta to
    widac:) to jest facet od zadan specjalnych - kiedys Szybilski robil podobna
    robote - choc Radek robi to o wiele ... "wdzieczniej". Taki prowokator -
    jeszcze troche i bedzie drugim Rodmanem:)
    I tak Slask bedzie mistrzem Polski - CPWCŚ:)))))))) Pozdrowka dla Sopotu i
    dla buców z Włocławka-nie jestem kibicem, ale kiedys Wam sie dostanie za
    Wasze bucowstwo - zaścianku Polski >:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: kowal Re: Hyży prowokator IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.04, 18:42
        Jak na nasępcę Rodmana to troche mało zbiórek...
        A może tak wpuścić na boisko koksiarza i bedzie wykonywał "zadania specjalne"?
        • Gość: Luc Re: Hyży prowokator IP: *.inter-i.wohnheim.uni-mainz.de 08.02.04, 18:47
          genau- Rodman to pod wzgledem sportowym cos soba reprezentowal, natomiast Hyży
          Rój (czy tam jakos tak:)) to chyba dyscypliny pomylil. Ano- jacy gracze, taki
          zespol.
      • Gość: emb Re: Hyży prowokator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.04, 18:50
        Hyży robi z siebie pośmiewisko na polecenie Katzurina!?!?
        To ja mam pytanie: który z nich jest głupszy?
      • Gość: Meg Re: Hyży prowokator IP: *.spray.net.pl 08.02.04, 18:52
        Nie ma co facet ma "ambicje"... Nie potrafi grac... braki nadrabia chamstwem... bo to co robi to nawet nie jest ostra walka ale zwyczajne chamstwo... sprowokowac przychrzanic komus jak sedzia nie widzi to cale jego umiejetnosci... szkoda ze zatrudnia sie takich zawodnikow a jeszcze wieksza szkoda ze tacy maja na taka wlasnie gre pozwolenie... a i sedziowie boja sie zareagowac :)... panie Radku... troche ambicji i honoru... ostra walka jak najabrdziej ale chamstwo? nie znam wroclawia ale widze go tak jak go pan hyzy reprezentuje... i wcale nie chce blizej poznac...
        Pozdrawiam kibicow calej Polski ze stolicy
      • Gość: mister Re: Hyży prowokator IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 08.02.04, 20:44
        to burak z Wrocławia..w ogole Slask to misterzy EBL..Hyzy Ryzy, Tein to nie
        wiem czy to facet czy cos innego..Randle wyglada jakby go w Afryce z drzewa
        zdjeli..ehh szkoda gadac
      • Gość: Radzio RUDA KUR...A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.04, 21:06
        • Gość: bujo Re: RUDA KUR...A IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 08.02.04, 21:48
          podsumowujac wiekszosc zamieszczonych wypowiedzi: CALA POLSKA W CIENIU SLASKA,
          AND TO ALL OPPONENT: F..K YOU.
      • Gość: iwoma Re: Hyży prowokator IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 08.02.04, 21:49
        Pan z wielkiego miasta a czytać nie umie (MaaD),to jest strona dla kibiców i
        sympatyków koszykówki,takie same zachowanie na porkiecie jak i w internecie,na
        szczęście nie wszyscy z Wrocka tak się zachowują .Ostatnio na łamach stron
        koszykarskich dość dużo mówi się o sfrustrowanym ,okropnie grającym Hyżym ale
        tu mogą tylko zadziałać sędziowie ,oraz działacze EBL,chyba że poczekamy aż
        krew się poleje.Zgadzam się że basket jest grą kontaktową ,i bardzo ostrą ale
        jak wszędzie jest granica której się nie pszekracza,wystarczy zobaczyć na
        meczach EL jak tam sędziowie reagują na nieczystą grę Śląska ,pozdrowienia dla
        sympatyków pięknej pszepoconej walecznej ,kibic-Anwilu i
        Junaka.
      • Gość: helmutto Re: Hyży prowokator IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.04, 22:13
        Poziom gry jaki prezentuje Hyży daje sporo do myślenia. Jego umiejętności
        koszykarskie są tak niskie że mocno się zastanawiam dlaczego takie osoby
        biegają po parkietach EBL. Koszykarz czołowego zespołu EBL który ma problemy z
        oddawaniem celnego rzutu to śmieszne. Mam nadzieję że trener Kowalczyk nie
        popełni wielkiego błędu i nie powoła go do reprezentacji. Moim zdaniem wielu
        bardziej utalentowanych koszykarzy biega w I i II lidze. Hyży mógłby grać w III
        ale tylko ze względu na wzrost.
      • Gość: Mihu Gdzie ten Radek......??? IP: *.icpnet.pl 09.02.04, 02:35
        A ja sie tylko zastanawiam co się stało z Radkiem Hyżym??? Przecież ten
        zawodnik jeszcze jakies 3 lata temu potrafił rzucić w meczu nawet i 30pkt. I
        robił to naprawde nieźle. Co do obrony to odkąd pamiętam prowokował, ale bez
        przesady, nie aż tak... W tej chwili sytuacja wygląda tak, że sam chwyt piłki
        sprawia mu wielkie kłopoty, nie mówiąc o prawidłowym wykonaniu rzutu...
        (szczerze mówiac jak na mój gust wyglądało to dość pokracznie) a przeciez Radek
        nawet we Francji grał... (no swoją drogą to kariery tam też nie zrobił...)...
        Naprawde tego nie rozumiem... Nie rozumiem jak zawodnik poprostu może się
        tak "zepsuć"... I niech nikt mi tu nie mówi o zadaniach specjalnych, bo nie
        wiem czy zadaniem specjalnym można nazwać wyzywanie kogoś, podszczypywanie,
        uderzanie poza wzrokiem sędziów...
        Oj Radek Radek... jak tak będziemy robić.... niedobdzie!!!
        szkoda mi Radka...
        pozdro dla fanów basketu!!!
      • Gość: zibi cienias IP: *.sulzer.com 09.02.04, 07:55
        rozumiem ze prowokowal, dostal dwa rzuty wolne ale w tym miejscu zamiast
        pokazac klase, nerwy i trafic te rzuty spudlowal jak cienias z podworka,
        dlatego dla mnie jest to kmiot i kiep, lepiej niech pilnuje samochodow na
        parkingu albo wozkow przed supermarketem a nie jagodnika, czy Masiulisa bo im
        to nawet butow nie moze czyscic. za to mimo niecheci podobala mi sie nawet gra
        kelnera Zielinskiego, mimo emerytowanego wieku i grzania lawki potrafil wykonac
        dwie ciekawe akcje.
      • Gość: Jack Re: Hyży prowokator IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.02.04, 16:07
        Radek Hyży, konkret gość, on ma przynajmniej jaja i nie daje sobą poniewierać,
        ani sobie po głowie skakać, ja osobiście cenię takich walczaków.A Prokom cóź
        wypadek przy pracy, oglądając spotkania Euroligi i Ulebcup, tam gdzie gra
        Prokom to niebo a ziemia.Hej Śląsk pozdrawiam Radka Hyżego i wszystkich kibiców
        basketu we Wrocławiu
      • Gość: Malinka Re: Hyży prowokator IP: *.revers.nsm.pl 09.02.04, 18:20
        Radek jest spokojny, inteligentny, sympatyczny... i jaki śliczny ;) ...jednym
        słowem burak (do szescianu)
      • Gość: azazel Hyży nie jest koszykarzem!! IP: *.satfilm.net.pl 09.02.04, 21:54
        On po prostu gra jak śląsk ZAWSZE w finałach!!!Cwaniactwo i chamstwo!!
      • Gość: dasiu Re: Hyży prowokator IP: *.chello.pl 09.02.04, 22:21
        Hyży jaki jest każdy widzi, nie martwi mnie to jednak aż tak bardzo. Bardziej martwi mnie to że jak takie bydło biega po boisku to kibice śląska zamiast przeprosic jeszcze sie cieszą... nic tylko płacz i zgrzytanie zębów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka