Gość: krack IP: *.lns.access.uk.tiscali.com 17.02.10, 01:01 zenada, parady gay pride wszedzie, kazdy gejus sie obnosi ze swoim gejostwem, nikogo to juz nie rusza, a tu raptem wielki bohater bo sie przyznal. to jakis zart jest czy co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ouimet gej wzorem 17.02.10, 01:46 do nasladowania? Redaktor jest tez tej- reklamowanej- sklonnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
empirio Re: gej wzorem 17.02.10, 15:20 ouimet napisał: > do nasladowania? > Redaktor jest tez tej- reklamowanej- sklonnosci? > Słusznie się dziwisz, bo w Polsce wzorem do naśladowania może być tylko osoba heteroseksualna, wyznania katolickiego, o poglądach prawicowych i konserwatywnych. Inni mogą być co najwyżej antywzorem. A geja za wzór może podawać tylko ktoś, kto sam jest gejem. To oczywista oczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: gej wzorem IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.10, 16:29 co ty gadasz? przecież w polsce wszyscy którzy coś osiągęli to żydzi!!! tak mówili w radio z brzydką twarzą i telewizji bezruch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ovb Dobrze, że zginął IP: *.238.64.20.ip.abpl.pl 17.02.10, 18:04 Dotknęła go zasłużona kara, bo propagował i głosił za normalne zboczenie. To, że był gejem to dla mnie w porządku, ale nie powinien tego nigdy oznajmiać dla rozgłosu. Odpowiedz Link Zgłoś
bojabedezlosliwynamaxa No to ochy i achy nad gejem teraz! 17.02.10, 14:01 Jakiż on odważny! Co za coming out! Cóż za poświęcenie! Opuście flagi do połowy! Rzygać się chce... Pewnie lubił jak go tak przyciskali do bandy hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tfg Re: No to ochy i achy nad gejem teraz! IP: *.jzo.com.pl 17.02.10, 14:14 Gejowska Wyborcza znowu swoje... 12 dni temu cała NHL okryła się żałobą. Podczas śnieżycy samochód prowadzony przez Brendana wpadł w poślizg i zjechał pod koła ciężarówki. Chłopak zginął na miejscu wraz z pasażerem - sportowcem z uniwersytetu w Michigan. Oczywiście, to gej, wiec nikt nie powie, że gość jechał zbyt szybko i zabił swojego kolegę. Lepiej westchnąć nad losem uciśnionych. O tempora, o mores... Odpowiedz Link Zgłoś
arceli Re: Hokej. Zmarły 12 dni temu Brendan Burke natch 17.02.10, 14:11 mnie drażni, że gej powiedział "get lost" i to jest ok. Jak tak powiesz gejowi, to cię zjedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic cała repra amerykanów to gejce czy tylko ten jeden IP: *.static.aps-pl.pl 17.02.10, 14:14 żałosne i co teraz trzeba go żałować bo lubił męskie tyłki? to jest powód? osobiście nie chciałbym byc w zespole z kims kto zamiast zastanawiać sie nad podaniem rozważałby czy podoba sie jemu mój tyłek... Odpowiedz Link Zgłoś
ytzek.bloch Vancouver 2010. Zmarły 12 dni temu Brendan Burk... 17.02.10, 14:15 Ten śnieg był homofobem. Spalić go! A na poważnie, co mnie obchodzi, czy sportowiec był homo, hetero, czy trans. Ważne jest że był człowiekiem i śmierć każdego człowieka to tragedia. Niesmaczne jest tylko podkreślanie i te wszystkie ochy i achy, że mamy go żałować bardziej, bo był pedałem. Kostucha równo dosięga wszystkich kosą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heterodohomofobów Re: wysyp prymitywów na forum. IP: *.23.54.194.generacja.pl 17.02.10, 14:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wysyp prymitywów na forum. IP: 134.245.91.* 17.02.10, 14:51 popieram ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abadoon Re: wysyp prymitywów na forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 15:27 Również popieram. Dyskusja z takimi zakompleksionymi idiotami nie ma najmniejszego sensu. Tak naprawdę każdy homofob ma po prostu kompleksy z tego powodu że go laski nie chcą. Dlatego też tak strasznie boi się gejów - sam do końca nie jest przekonany co do swojej orientacji. Odpowiedz Link Zgłoś
brena76 mam kompleksy, laski mnie nie chcą... 17.02.10, 15:42 dlatego nie lubię pedałów... hokeja też nie lubię, bo mnie nie chcą laski i mam kompleks jak patrzę na krążek... co za barany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedalskiescierwa Re: mam kompleksy, laski mnie nie chcą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 16:44 pedały oświęcim czeka na opalenie Odpowiedz Link Zgłoś
bougey na to trzeba odwagi 17.02.10, 14:26 Moi przedmówcy nie rozumieją, że w naszej kulturze nadal potrzeba dużej odwagi, aby przyznać że jest się gejem. Ilu z Was, "bohaterowie", zaryzykowałoby totalne odrzucenie i wytykanie palcem na każdym kroku. Mam nadzieję, że przyjdą czasy, kiedy ta odwaga nie będzie potrzebna, ale póki co.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tfg Re: na to trzeba odwagi IP: *.jzo.com.pl 17.02.10, 14:43 Człowieku, nie mówimy tu o jakimś wielkim sportowcu, ale o - uwaga - STATYSTYKU, co w tekście postarano się w miarę ukryć. Trudno z gościa robić jakąś ikonę sportową, skoro był to po prostu pracownik ósmego planu w jakiejś drużynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tluzny Re: na to trzeba odwagi IP: 216.185.81.* 17.02.10, 15:07 "Moi przedmówcy nie rozumieją, że w naszej kulturze nadal potrzeba dużej odwagi, aby przyznać że jest się gejem" Raczej zauwazylem cos odwrotnego, nie trzeba zadnej odwagi. Kto o nim slyszal przedtem? A po ogloszeniu nagle wywiady, slawa i pieniadze. Wcale bym sie nie zdziwil gdyby sie okazalo ze gosciu byl straight tylko zrobil to zeby miec te swoje 5 minut slawy... Odpowiedz Link Zgłoś
bougey Re: na to trzeba odwagi 17.02.10, 15:20 To tylko znaczy, że masz małą empatię. Spróbuj się wczuć w sytuację swojego kolegi z pracy, który ujawnia że jest gejem... czy idzie za tym jakaś sława i pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr ale bzduuury !!! IP: *.bankone.com 17.02.10, 15:16 jakie totalne odrzucenie? zostal gwiazda parad i programow TV. A ja chcialbym zobaczyc takiego odwaznego geja ktory ktory ma odwage powiedziec gejowskiemu establishmentowi - jestem gejem, ale nie chce brac udzialu w waszym "media circus". Odpowiedz Link Zgłoś
bougey Re: ale bzduuury !!! 17.02.10, 15:21 Takich też znam. A ze swojej strony chciałbym zobaczyć więcej heteryków, którzy mają odwagę bronić gejów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: na to trzeba odwagi IP: *.chello.pl 17.02.10, 17:48 Taaa, wielkiej odwagi. Są rzeczy o których się nie mówi lub nie robi. Odwagą jest walczyć za kraj, uratować dziecko z pożaru, przeciwstawić się dyktaturze, obronić kolegę, a afiszowanie się homoseksualizmem jest niesmaczne. Równie dobrze można mówić, że ktoś kto brzydko mówiąc postawi klocka na środku rynku w Krakowie jest odważny, bo będą go wytykać palcami. Skoro ktoś ma problem z właściwym, zgodnym z naturą ukierunkowaniem popędu niech pójdzie do lekarza albo zachowa to dla siebie. Rozpowiadanie o tym przy każdej możliwej okazji to propaganda mająca na celu uznanie to za normę. Odpowiedz Link Zgłoś
bougey Vancouver 2010. Zmarły 12 dni temu Brendan Burk... 17.02.10, 14:32 Mam pytanie, dlaczego mój post został usunięty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ndb Re: Vancouver 2010. Zmarły 12 dni temu Brendan Bu IP: *.ip.netia.com.pl 17.02.10, 14:41 bo zamiast pomyśleć że to jest net i wszystko się zawiesza i mieć trochę cierpliwosci myślisz o tyłeczku admina? Odpowiedz Link Zgłoś
bougey Re: Vancouver 2010. Zmarły 12 dni temu Brendan Bu 17.02.10, 15:12 Nie pisałem o ikonie sportowej, pisałem o odwadze, także odwadze statystyka... Odpowiedz Link Zgłoś
bougey Vancouver 2010. Zmarły 12 dni temu Brendan Burk... 17.02.10, 14:41 ... i cieszę się, że został przywrócony :) Odpowiedz Link Zgłoś
brena76 znowu te pedały... fuj... 17.02.10, 14:52 niech już mają te swoje śluby, ale niech się odczepią od hokeja... Odpowiedz Link Zgłoś
adelix82 Re: znowu te pedały... fuj... 17.02.10, 15:04 I oczywiście od Twojej dupy... Prawda? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Re: e tam... im to tylko jedno w głowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 16:38 no to nie móżna mu bylo parnera do jazdy figurowej zalatwić , jakżesz piekna by byla para pedalów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BikilaAbebe Rewolucja seksualna w hokeju??? IP: 109.243.167.* 17.02.10, 14:59 Co to wogóle jest??? Jak jakiś murarz się przyzna do homoseksualizmu to będzie "rewolucja seksualna w budownictwie"??? Czy od tego będą lepsze budowle??? A ten Brendan lepiej grał, bo był gejem? I co to ma wspólnego ze sportem? Jak biegnę w maratonie, to mi wisi, czy współbiegacze są gejami... Wynik się liczy w sporcie, a nie gejostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
adelix82 Re: Rewolucja seksualna w hokeju??? 17.02.10, 15:10 Zgadzam się z Tobą, że w sporcie liczy się wynik a nie orientacja seksualna. Wobec tego skąd tyle zajadłości i nienawiści wobec sportowców, którzy ujawnili swe homoseksualne preferencje? Skoro to nie ma znaczenia, to o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamizelka Re: Rewolucja seksualna w hokeju??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 15:47 Najwięcej uprzedzeń do siebie produkują sami geje ciągle mówiąc o sobie, zwracając na siebie uwagę i pokazując jak to im jest ciężko w życiu. Niedługo po konkursie skoków na nartach trzeba będzie w klasyfikacjach zaznaczać gejów. I oprócz tytułu "man of the day" przyznawać także "gay of the day" (nawet lepiej brzmi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Re: Rewolucja seksualna w hokeju??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 16:40 no bo im tylko obciąganie w glowie - a jak nie mają o czym gadać to czym sie chwalić że znowu daŁ dupy . Odpowiedz Link Zgłoś
adelix82 Żenuaaa 17.02.10, 15:02 Wy wszyscy u góry - jesteście żałośni! Pieprzeni homofobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiek Re: Żenuaaa IP: *.chello.pl 17.02.10, 15:10 co to homofobia ? ja się ich nie boje tylko brzyde.Bo jak może sobie dwóch facetów w dupe ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Żenuaaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.10, 15:17 Gość portalu: czesiek napisał(a): > co to homofobia ? ja się ich nie boje tylko brzyde.Bo jak może sobie dwóch face > tów w dupe ? ale ze co?? Ty nie lubisz?? no to duzo tracisz i twoja kobieta tez podoba mi sie jak czesc ludzi mysli, ze gej to jakis taki zwierz, ktory gdzies tam zyje i chodzi na parady, a nie pomysla, ze dookola nich jest ich pelno pewnie kilka razy dziennie podaja reke jakiemus ukrytemu gejowi, ktory boi sie reakcji swoich "kolegow" i najczesciej najglosniej krzyczy "je.ac pedalow" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sroq1 Re: Żenuaaa 17.02.10, 15:26 nie trzeba krzyczec je.ac pdalow oni sami to robia miedzy soba :-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indiesyx Re: Żenuaaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.10, 15:11 spier/dalaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xl Re: Żenuaaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.10, 15:09 biedne pedały ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadz_gazeta geje to twardziele 17.02.10, 15:04 nie to, co heterycy... ciamajdy same i niezdary... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezportek Gej jak Gierek IP: *.unassigned.ntelos.net 17.02.10, 15:05 Dawno, dawno temu, kiedy ruska blad' komuna jeszcze calkiem nie zdechla, a lewaki nazywaly sie "partia", kazda gazeta na pierwszej stronie umieszczala choc krotki, choc jakikolwiek, artykulik o towarzyszu Gierku. Rzygac sie chcialo - ale w pare lat rzeczony towarzysz poooszedl won, a wkrotce i komuna. Teraz nie idzie znalezc gazety, zeby nie bylo natchnionej inwokacji do cudu nad cudami, homoseksualnej samorealizacji miedzy mezczyznami. Rzygac sie chce - ale w pare lat... Odpowiedz Link Zgłoś
arceli Re: Nie podoba się? 17.02.10, 17:24 Niezupełnie proste. Jakby nie czytał, to skąd by wiedział czy mu się podoba czy nie? Homo-seksualizm czy homo-sapiens? Co powinno być na pierwszym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwejo Vancouver 2010. Zmarły 12 dni temu Brendan Burk... IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.10, 15:20 Wierzę,że był gejem,bo miał na pewno wypasiona brykę,miliony na koncie i piękną willę z basenem.Jeśli jednak nie miał tego wszystkiego,to zwykłym pedałem był. Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l No nareszcie. Bez rzewnego opowiadania o 17.02.10, 15:20 chorym na tle seksualnym, relacja GW z Vancouver byłaby absolutnie niekompletna. Odpowiedz Link Zgłoś
sroq1 bohater? ja was prosze... 17.02.10, 15:22 Można być z ciemnogrodu, można być homofobem, itp itp itp ale pisanie o gejach bo są gejami i juz zasluguja na bohaterstwo ja was prosze. Jak juz musza byc, widocznie natura tez nie jest doskonała to niech sobie zyja z tym interesem po ciuchutku, po malutku, nie drazniac sasiadow, okolicy i reszty spoleczenstwa jakie by ono niebylo.... Moje skromne homofobiczne, ciemnogrodzkie, zacofane zdanie? NIE Poprostu moje zdanie!!! Jak mowia co oczy nie idza tego sercu nie żal. Wiec nie robmy z kolejnej "grupy" ludzi bohaterow, bo bohaterem moze byc strazak ale nie ze wzgledu na plec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciotyvon Re: Rodzice kochają nawet kalekie dzieci. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 16:52 a co ma taki okciec zrobić jak ma sperme marną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Hokej. Zmarły 12 dni temu Brendan Burke natch IP: *.acn.waw.pl 17.02.10, 15:57 Bardzo dziękuję wszystkim powyżej za poprawienie humoru:). Wasz hetero-normatywny światek się kurczy i zaczynacie panikowac! Tak, zdecydowanie mnie to cieszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :PPP Re: Hokej. Zmarły 12 dni temu Brendan Burke natch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 16:42 Gość portalu: marta napisał(a): > Bardzo dziękuję wszystkim powyżej za poprawienie humoru:). Wasz > hetero-normatywny światek się kurczy i zaczynacie panikowac! Tak, > zdecydowanie mnie to cieszy:) w jakim sensie sie kurczy? znaczy sie, ze jest coraz wiecej pedalkow? hehe a swistak siedzi i zawija w te sreberka :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
djmiixer Vancouver 2010. Zmarły 12 dni temu Brendan Burk... 17.02.10, 16:32 To POwinien być kolejny autorytet gazety. Powinien stać w jednym szeregu z największym Polskim POlitykiem Romanem Giertychem. Świetny fantastyczny tekst i od razu rewolucja, proponuje żeby na przedzie ze sztandarami szli Roman Giertych i Piotr Pacewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebaćcioty Re: Vancouver 2010. Zmarły 12 dni temu Brendan Bu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 16:51 i za nimi Reczek z Jacykowem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z klepy!!! Vancouver 2010. Zmarły 12 dni temu Brendan Burk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 16:36 Geje w hokeju? No to trzeba wprowadzic nowa kare dwoch minut za "rear sticking" i po klopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Vancouver 2010. Zmarły 12 dni temu Brendan Burk... 17.02.10, 16:46 Brawa dla Brendana. Szkoda, że nie mógł robić tego co kochał bo... Odpowiedz Link Zgłoś
arceli Re: Vancouver 2010. Zmarły 12 dni temu Brendan Bu 17.02.10, 19:24 Szkoda człowieka, ale widocznie nie mógł robić tego co chciał (zawodowo grać w hokeja), bo był w tym za słaby. Gdyby był dobry, to na pewno podpisał by kontrakt, i grałby w drużynie. Grałem w koszykówkę, i w szatni jakoś nikt się nie pytał czy jestem gejem, czy nie. Nie miałem potrzeby zaznaczać na wstępie, że jestem, czy nie jestem homoseksualny. W zawodowym sporcie na pewno sporo jest homoseksualistów. Nie ma formalnych zakazów, tak samo jak nie powinno być specjalnego traktowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyrektor bacowki Geje w sporcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 16:58 Dlaczego kiedy mowi sie o orientacji seksualnej kogos, ze jest gejem lub lesbijka nie podaje sie jego roli w zwiazkach seksualnych. Skoro karmicie nas waszym odchyleniem od normy to badzcie szczerzy do konca. Kto jest gejowskim odbiornikiem a kto dziala z tylu. Kiedy ja ide na spacer ze swoja ukochana owieczka to wszysct wiedza ze ona mnie przeciez nie wali. Tak samo z lesbijkami. Kto jest kto? Prosze sie oznakowac wyraznie przed kazda parada gejowska. Np przed meczem hokejowym to bardzo wazna informacja dla trenera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panowieZenada Re: Geje w sporcie... IP: *.tktelekom.pl 17.02.10, 17:10 a co jak są w układzie 50/50 ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciota Geje na lodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 17:02 Geje na lodzie? W tym kontaktowym meskim sporcie? Kara dwoch minut za wysokie kije? Kije tak do gory? Wysoko? Ouuu Jakie to podniecajace! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greq Śmieszni jesteście IP: *.tktelekom.pl 17.02.10, 17:08 Najśmieszniejsze jest to że większość z was ma w rodzinie i wśród znajomych homo tylko o tym nie wie bo udaje że żyje w innym "lepszym" świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadz_gazeta moja rodzinka 17.02.10, 17:33 moja cała rodzina jest homo :) mama i tata to geje, dziadkowie kiedyś byli kobietami, ale na szczęście zmienili płeć, a babcie byly kiedyś facetami, a teraz są uroczymi kobietkami i wygrywają gminne konkursy queerowe... wujkowie chodzą w damskich ciuszkach i mają ładnie wygolone nogi, a ciocie, jak to cioty, smagają wujków wieczorami biczami... no i tak sobie żyjemy milo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedal w ciazy Re: moja rodzinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 18:48 A ty jestes zaadoptowany czy jestes produktem invitro? Jestes zatem nie hokeista tylko kolarzem, cudownym dzieckiem dwoch pedalow. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadz_gazeta Re: moja rodzinka 17.02.10, 21:28 mam na imię Kakao i jestem owocem miłości poczętym w kakaowym oczku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xl Re: Śmieszni jesteście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.10, 15:14 tak, a świstak siedzi i zawija:-) Odpowiedz Link Zgłoś