Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kowalczyk: żal mi Petry, ale Słoweńcy mają co c...

18.02.10, 10:48
    Dobrze byłoby, żeby działacze, dziennikarze (z podkreśleniem) i
    kibice po prostu słuchali ludzi, którzy na narciarstwie się znają, a
    wygląda na to, że JK i trener W wiedzą co mówią. Na razie wszystko
    co powiedzieli (co oni powiedzieli) sprawdziło się co do joty.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ben hur Kowalczyk: żal mi Petry, ale Słoweńcy mają co c... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.10, 10:58
        ciekawe czy wyciągną wnioski?
        a FIS to powinien się zastanowić co robi, bo tylu zastrzeżeń co na
        tej olimpiadzie do tras to nigdzie nie było i nie chodzi tylko o
        trasy biegowe
        • Gość: cnopm Re: Kowalczyk: żal mi Petry, ale Słoweńcy mają co IP: 79.110.200.* 18.02.10, 11:15
          Pani Kowalczyk,

takie teksty podkopuja Pani wizerunek. Stanie sie Pani bardzo nielubiana, jak bedzie sie Pani tak wymadrzac.

Powodzenia
          • Gość: mk Re: Kowalczyk: żal mi Petry, ale Słoweńcy mają co IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.10, 11:42
            ona się nie wymądrza tylko krytykuje, ma prawo do tego. Jak ktoś
            partaczy robotę to trzeba go krytykować, bo inaczej nigdy się nie
            poprawi i nie naauczy. Wiele wskazuje na to, tę olimpiadę wyjątkowi
            partacze i bezmózgi organizują i to czy będą lubić kogoś czy nie ma
            drugorzędne znaczenie - ważniejsze jest wg mnie to, ze się o sobie
            dowiedzą paru spraw.
            • 4krzych1 a co dać Gruzinowi który nie jeździł na sankach? 18.02.10, 12:47
            • Gość: Hmmm Nie wymadrzaj sie , krytykowac kazdy potrafi.... IP: *.dsl.teksavvy.com 18.02.10, 16:00
              Nastepna olimpiade zorganizuj sam bedzie bezbledny z pewnoscia i nawet pogoda
              cie poslucha
              hahahahaha
            • Gość: ee Re: Kowalczyk: żal mi Petry, ale Słoweńcy mają co IP: *.76.classcom.pl 18.02.10, 18:14
              przeciez ona tylko powiedziala ze DOKLADNIE o tym samym miejscu rozmawiala z
              technicznymi dzien wczesniej.. az milo cos takiego uslyszec bo normalnie rzadko
              ma sie dostep do takich komentarzy [o przyslowiowej kuchni]
              zreszta pomijajc niefortunnosc wywiadu [mozna cos zle sformulowac -
              jezykoznawcom sie zdarza] wiekszosc 'krytyki' z ust kowalczyk czy jej trenejro
              ma sens i jest umotywowane a co najwazniejsze ta krytyka jest zawsze czescia
              szerszej wypowiedzi
              sam wyznaje zasade ze jak widze ze cos ktos robi nie tak to zwracam na to uwage
              i czest5o spotykam sie z negatywna i bezrefleksyjna reakcja upominanego
              to taka mentalnosc blokersa: zawsze nieodsniezone, usyfiony smietnik, samochody
              w drzwiach do klatki, osrane jedyne drzewko pod blokiem i wszystko inne, jak cos
              go nie dotyczy to ma to gdzies i ew. obsmiewa ale jak tylko o niego chodzi to
              reaguje agresywnie

justyna, sikora, malysz
              tyle emocji dostarczaja, sa jednynym [trojca hehe] powodem narodowych emocji
              jeszcze na starcie; a reakcje dziennikarzyn czy widzow w wiekszosci prostackie i
              nie konstruktywne [podczas tej olimpiady <to po nowemu -chodzi mi o czas
              rozgrywania konkurencji> slyszalem ze kowalczyk i sikora to nic jeszcze nie
              osiagneli wiec po co tam pojechali haha; mam nadzieje ze dzisiaj tomek utrze
              nosa chorym bzikom i sie pochowaja pod kamienie; tak jak po medalach kowalczyk
              czy malysza ucichl chor znawcow od sodowki i wysokich <czarno-bialych,
              zerojedynkowych> standardow sportowych..]
          • maryjan_pazdzioch Re: Kowalczyk: żal mi Petry, ale Słoweńcy mają co 18.02.10, 12:00
            Gość portalu: cnopm napisał(a):
            > Pani Kowalczyk,
            >
            > takie teksty podkopuja Pani wizerunek. Stanie sie Pani bardzo nielubiana, jak b
            > edzie sie Pani tak wymadrzac.
            >
            > Powodzenia

mentalnosc typowego pazdziocha - lepiej sie nie wychylac, bo co sobie ludzie pomysla

lepiej przeciez siedziec cicho niz dopuscic do ryzyka, ze ktos moze na torze zostac ranny albo zginac

tak wiec lepiej byc martwym czy nielubianym? wiekszosc padziochow dla swietego spokoju wybiera bycie martwym :P
          • andrzejto1 Re: Kowalczyk: żal mi Petry, ale Słoweńcy mają co 18.02.10, 12:09
            Gość portalu: cnopm napisał(a):

> Pani Kowalczyk,
            >
            > takie teksty podkopuja Pani wizerunek. Stanie sie Pani bardzo nielubiana, jak b
            > edzie sie Pani tak wymadrzac.
            >
            > Powodzenia

A kogo obchodzi twoje zdanie na ten temat?? Powiedziała prawdę a że ci to nie
            pasi, to twój problem...
            • Gość: Bartek Re: Kowalczyk: żal mi Petry, ale Słoweńcy mają co IP: 195.190.143.* 18.02.10, 12:28
              jego zdanie obchodzi pewnie tylu ludzi co twoje zdanie...
          • super-optymista Re: Kowalczyk: żal mi Petry, ale Słoweńcy mają co 18.02.10, 13:00
            to już nasza świecka tradycja, w końcu mądry polak po szkodzie, a co za tym idzie życiowo doświadczony i z wiekiem coraz bardziej rozgadany, zawsze mogący udzielić cennych rad...;)
      • Gość: Autor Trochę szacunku. Jakby delegat był Polakiem, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 11:09
        i Ty byś wpadła w tą dziurę, to też wszyscy Polacy byliby sobie winni?
        • Gość: Bruno Re: Trochę szacunku. Jakby delegat był Polakiem, IP: *.c149.petrotel.pl 18.02.10, 11:31
          Każdą trasę do biegu dopuszcza delegat FIS. Do jego obowiązków należy wychwycenie niedoróbek organizatorów i nakazanie wprowadzenia poprawek. Tenże delegat (w tym wypadku akurat Słoweniec)uznał, że wszystko jest ok i trasa jest przygotowana prawidłowo. Zwalanie całej winy na Kanadyjczyków jest w tym przypadku nie fair.
          • Gość: Autor Ale to jest wina tego gościa, a nie wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 13:16
            Słoweńców. Macie takiego delegata, więc macie za swoje, Słoweńcy - taki jest
            sens wypowiedzi Justyny i jeśli miała co innego na myśli, powinna to sprostować.
            • dorsai68 To TYLKO twoja interpretacja, 18.02.10, 14:16
              a nie "sens wypowiedzi" Justyny Kowalczyk.
            • Gość: P Re: Ale to jest wina tego gościa, a nie wszystkic IP: *.olsztyn.vectranet.pl 18.02.10, 14:32
              Dlaczego jeżeli ktoś dopisał na końcu wypowiedzi Justyny kluczowe sformułowanie
              "co chcieli" to ja mam to tak interpretować?
        • Gość: ja Re: Trochę szacunku. Jakby delegat był Polakiem, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 11:31
          Do delegata technicznego należy, aby miesca startów sportowców były
          bezpieczne.Nie wykonał swojej pracy ,mimo że otrzymał sygnał o
          niebezpieczeństwie.Gdyby skończyło się tragicznie poszedłby pod
          sąd.Szkoda Ze nie zareagowano również na sygnały o niebezpiecznym
          zjeżdzie saneczkarskim-gruziński saneczkarz by
          żył. Chwała takim jak Kowalczyk--nie tylko
          sami solidnie wykonują swoją pracę, ale i od innych żądają tego
          samego.
          • Gość: Gelynder Blues Re: Trochę szacunku. Jakby delegat był Polakiem, IP: *.pke.pl 18.02.10, 11:52
            Biegi, saneczki i zjazd kobiet. Ta mulda, po lewej stronie od mety, na której
            wyleciała i walnęła o ziemię zawodniczka sunąca po śniegu bez nart po upadku.
            Później dwóch gostków próbowało ją łopatami sciosać.
            • Gość: ghu Re: Trochę szacunku. Jakby delegat był Polakiem, IP: *.xdsl.centertel.pl 18.02.10, 13:44
              Tak widziałem to, ciekawe co za bezmózg zostawił tam tą muldę.
        • Gość: mk Re: Trochę szacunku. Jakby delegat był Polakiem, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.10, 11:37
          one nie powiedziała tego co jest w tytule, to dziennikarz sobie
          wymyślił.
          • Gość: Autor Re: Trochę szacunku. Jakby delegat był Polakiem, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 13:15
            Niestety powiedziała. 'delagat jest Słoweńcem, no to właśnie mają'.
      • Gość: Martens Super Justyna! Super Majdić! IP: *.aster.pl 18.02.10, 11:23
        Nie super delagat techniczny.
      • Gość: aliveinchains Majdić: należy mi sie złoty medal z brylatami! ... IP: 217.153.83.* 18.02.10, 11:33
        Ma rację Justyna...niestety działacze uwazaja ja za narzekadło...

Roznica miedzy Justyna a takim stochem czy Hula, ktorym wiecznie cos
        zawieje jest taka, ze ona jest dobra w tym co robi, zdobywa puchary,
        medale...i może zamiast ganić ja za wymadrzalstwo wypadałoby
        przyjzec się pewnym sprawom (np. słynna badziewna kurtka, brak
        masazysty, źle przygotowane tory) z bliska...

Justyna! Wczoraj biegłas wspaniale, wspaniałe widowisko!
      • dpanek Majdić: należy mi sie złoty medal z brylatami! ... 18.02.10, 11:36
        A Justyna ma już wiersz o sobie. Niezłe jaja. Znalazłem go tutaj
        www.polskieradio.pl/sport/Vancouver/wiadomosci/artykul138394.html
      • Gość: Kalina Majdić: należy mi sie złoty medal z brylatami! ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.10, 11:50
        A nie sądzi Pani Pani Justyno, że Petra sobie na to nie zasłużyła i nie ponosi
        winy za to, co zrobił jakiś tam facet "techniczny". To tak jakby podczas
        pamiętnego biegu..to że Pani zasłabła to też Pani wina bo "sama Pani sobei
        winna". Wstyd Pani Justyno...
        • aramba Re: Majdić: należy mi sie złoty medal z brylatami 18.02.10, 11:56
          Kalino,
          ja wiem, że żyjemy w takich czasach, kiedy umiejętność rozumienia
          tekstu pisanego zaczyn być sztuka, ale w twoim wypadku dochodzi
          problem z tekstem mówionym. Potrenuj rozumienie tekstu mówionego, a
          później spróbuj z literkami. Życzę ci powodzenia.
          • Gość: Kalina Re: Majdić: należy mi sie złoty medal z brylatami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.10, 12:07
            Dziękuję za trafne spostrzeżenie, w tym tekście rzeczywiście tego nie ma ale
            odsłuchaj sobie wczorajszy wywiad na żywo po biegu w Eurosporcie bo jak rozumiem
            nie masz trudności z rozumieniem tekstu czy to pisanego czy mówionego. Pozdrawiam.
            • aramba Re: Majdić: należy mi sie złoty medal z brylatami 18.02.10, 12:21
              Skoro jesteś taka bystra, to może podaj link do tej wypowiedzi.
              Byłoby chyba lepiej, żeby wszyscy wiedzieli co właściwie komentujesz.
            • Gość: Seszele Re: Majdić: należy mi sie złoty medal z brylatami IP: *.via.zamek.net.pl 18.02.10, 12:23
              Kalina idź ty lepiej na maliny zamiast prawić komunały. Miała rację dziewczyna.
              Myślę że zgłaszając zagrożenie nie myślała tylko o sobie ale i o innych
              zawodniczkach w tym Słowence. Delegat jej rodak zapewne pomyślał - aha
              Kowalczyk, ta maruda z Polski - no to teraz płacą za zaniechanie.
            • Gość: nieuki wszędzie Re: ...no i jeszcze brnie. weź, laska odsłuchaj IP: *.23.54.194.generacja.pl 18.02.10, 12:54
              wypowiedź Justyny zał. do artykułu i skorzystaj z rady udzielonej powyżej.
        • Gość: zzz Re: Majdić: należy mi sie złoty medal z brylatami IP: *.171.127.130.static.crowley.pl 18.02.10, 12:00
          wstyd to tobie powinno być, bo się ośmieszasz...
        • andrzejto1 Re: Majdić: należy mi sie złoty medal z brylatami 18.02.10, 12:12
          Gość portalu: Kalina napisał(a):

> A nie sądzi Pani Pani Justyno, że Petra sobie na to nie zasłużyła i nie ponosi
          > winy za to, co zrobił jakiś tam facet "techniczny". To tak jakby podczas
          > pamiętnego biegu..to że Pani zasłabła to też Pani wina bo "sama Pani sobei
          > winna". Wstyd Pani Justyno...

Ty chyba nie wiesz o czym piszesz. Chodzi o wypadek Petry na treningu PRZED
          ZAWODAMI.
          Taki drobny szczegół...
          Wstd to pisać o czymś o czym się nie ma pojęcia...
        • donek.com Re: Majdić: należy mi sie złoty medal z brylatami 18.02.10, 12:52
          Kowalczyk jest słaba na zjazdach, wiemy to, Słoweńcy tez wiedzą.
          Poszła do Słoweńca zgłosić zagrożenie, a Słoweniec na to: "A cmoknik
          mnie w doopę". Możliwe, że Słoweńcy pokładali pewne nadzieje w tym
          trudnym, niebezpiiecznym zjeździe dla siebie, a tu zonk - "mają co
          chcieli"
          • Gość: tede Re: Majdić: należy mi sie złoty medal z brylatami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 13:51
            dokładnie - a Majdic w tym momencie zyskała możliwość "wzmocnienia
            organizmu" nie tylko znieczulających ból , ale wzmacniających
            organizm , więc bez pierdół .
      • Gość: lok Video? jakie video?! IP: *.chello.pl 18.02.10, 11:52
        Jaka ta gazeta to banda kłamców i oszustów. Podniecają sie w
        reklamach tv, że igrzyska u nich są multimedialne i że masa video
        jest. Na głównej wrzucają newsa z podpisem [video]
        , wchodzisz do wiadomości licząc, że coś zobaczysz a tam "video..."
        plik radiowy ze slajdami zdjęć. Dziadostwo
      • Gość: Adam Majdić: należy mi sie złoty medal z brylatami! ... IP: *.zamek.net.pl 18.02.10, 12:13
        Justyna - prostlilinijna dziewczyna - super wypowiedź, prosto wali z
        grubej rury i już - zgłaszała a on nic - i mają - SUPER DZIEWCZYNA -
        TAK TRZYMAJ I NIE DAJ SIĘ - I JESTEŚ NAJLEPSZA
        • Gość: Rocklin Re: Majdić: należy mi sie złoty medal z brylatami IP: *.nplay.net.pl 18.02.10, 12:51
          No ten.. tylko nie ten.. zdania "ten" prostego nie potrafi zbudować.

Do szkoły wracać, nie na olimpiadę.
          • Gość: Hesus Re: Majdić: należy mi sie złoty medal z brylatami IP: *.chello.pl 18.02.10, 13:37
            Gość portalu: Rocklin napisał(a):

> Do szkoły wracać, nie na olimpiadę.

Z pewnością miałeś na myśli igrzyska olimpijskie, nie olimpiadę. Do szkoły
            wracać, nie na forum.
      • Gość: Piotrek Jak tak mozna na bezczela manipulowac wypowiedzia? IP: *.tktelekom.pl 18.02.10, 12:46
        "Słoweńcy mają co chcieli" - Tytuł na stronie, niby slowa Kowalczyk
        a pod spodem do odsluchania wypowiedz Justyny "delegat techniczny jest Słoweńcem, no to właśnie mają"
        No chyba delikatna róznica w sensie wypowiedzi!!!
        Jak dla mnie slowa "no to wlasnie maja" dotycza organizatorow i delegata a nie Słoweńcow!
        • Gość: Autor Re: Jak tak mozna na bezczela manipulowac wypowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 13:15
          Niestety dotyczy to Słoweńców. Gdyby dotyczyło organizatorów, w dopełnieniu
          poprzedniego zdania nie pojawiła by się narodowość delegata.
      • Gość: doti Majdić: należy mi sie złoty medal z brylatami! ... IP: 79.110.194.* 18.02.10, 13:08
        Kowalczyk już zaczyna gwiazdorzyć. Ciągle jej cos nie pasuje, a to
        organizacja, a to pokój, a to kombinezon....
        • Gość: rr Re: Majdić: należy mi sie złoty medal z brylatami IP: *.infocoig.pl 18.02.10, 13:32
          a ty jesteś głupi i zakompleksiony
        • dorsai68 Chrzanisz. 18.02.10, 14:46
          Co widać po przypadku Majdic.
      • Gość: jst Majdić: należy mi sie złoty medal z brylatami! ... IP: *.dynamic.dsl.t-2.net 18.02.10, 13:18
        glabie jedny, ktory to tlumaczyles... Petra powiedziala : DLA MNIE TEN MEDAL
        JEST JAK ZLOTY POSYPANY DIAMENTAMI... nic nie mowila o tym co jej sie nalezy a
        co nie, tylko jaka ma to dla Niej wartosc
        • yagmur Re: Majdić: należy mi sie złoty medal z brylatami 18.02.10, 13:29
          "20 let delam za to. Čudež je bil, da sem sploh prišla na štart. Ta medalja je
          posuta z diamanti"
          • Gość: egon chcieli tym zjazdem wydmuchać Justynę IP: 157.166.216.* 18.02.10, 13:37
            ale się nie udąło i padło na tzw, murowaną faworytkę, kto pod kim
            dołki kopie sam w nie pada, nie zdziwiłbym się jakby Pani Majdić
            ustalała żeby taki zjazd zrobić, wiadomo że Justyna jest słaba na
            takich zjazdach
        • Gość: jst . IP: *.dynamic.dsl.t-2.net 18.02.10, 13:31
          "20 let delam za to. Čudež je bil, da sem sploh prišla na štart. Ta medalja je
          posuta z diamanti"
      • Gość: kibicvarsavianista delegat techniczny ze Słowenii to idiota IP: *.aster.pl 18.02.10, 13:36
        który razem z kanadyjskimi idiotami odpowiada za
        bezpieczeństwo
      • Gość: grzes Majdić: należy mi sie złoty medal z brylatami! ... IP: *.gwardii.osi.pl 18.02.10, 13:53
        bon na 50 zł Mcdonald:mcdonald4.tk/zlicz.php?id=94918
      • Gość: Sołtys Trzeba skończyć z amatorszczyzną na IO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 14:07
        Nie można dopuścić do sytuacji w której na IO startują jacyś egzotyczni
        zawodnicy z Gruzji, Nepalu czy Kenii którzy nie mają bladego pojęcia o
        profesjonalnym sporcie a startują tylko po to żeby zrobić wokół siebie
        zainteresowanie reklamodawców bo wiadomo że najbardziej na IO oblegani są
        zwycięzcy, medaliści ale także różne dziwolągi typu bobsleiści z Jamajki czy
        biegacze z Kenii albo skoczek z Anglii. Trzeba skończyć z zasadą że liczy się
        udział i wprowadzić ostre kryteria startowe na IO tak żeby odsiać słabeuszy. IO
        mają być dla najlepszych a nie ludzi którzy w każdym starcie ryzykują swoim
        zdrowiem poprzez kompletny brak umiejętności i doświadczenia. A potem najlepiej
        wszystko zwalić na organizatorów.
        • Gość: zzk Re: Trzeba skończyć z amatorszczyzną na IO IP: 193.30.160.* 18.02.10, 14:19
          Wczoraj w zjeździe mało nie zabiło się pół światowej czołówki
          narciarek, z trasy sprintu wypadła mistrzyni świata Majdić, w
          saneczkach na torze przewracał się mistrz świata. To jest Kenia,
          Jamajka... Niektórzy pojęcia nie mają o sporcie, trasach,
          przygotowaniach itd....Nie piszcie głupot.
          • polar_bear Re: Trzeba skończyć z amatorszczyzną na IO 18.02.10, 14:50
            Czy Majdić potrąciła jakaś zawodniczka z Kenii pierwszy raz na radośnie hasająca
            nartach?

No właśnie, z tym udziałem egzotycznych państw to grubo przesadzacie.
            Od profesjonalizmu i selekcji są mistrzostwa świata czy Europy.
            I są puchary świata i ranking i zawady itp. I raczej facet z Kenii na nartach
            nie pojedzie. Ale IO są od pełnego udziału a nie od robienia ekskluzywnego
            klubu, ze nie panom z Afryki dziękujemy bo śniegu nie widzieli.
            Gdyby trasy i w ogóle zawody były porządnie przygotowane nawet 20 biegaczy z
            Afryki (startujących do biegu gdy zwycięzcy udzielają już wywiadów :) nie byłoby
            problemem.
            Problem (niestety duży i oby się nie pogłebiał) to fuszerki organizatorów.
      • Gość: Zamora bryla N tami IP: 82.177.11.* 18.02.10, 14:32
        Podepnijcie tego demona do jakiegoś google translate, bo aż w oczy kłuje, jak
        na głównej takie babole widać.
      • Gość: wesoly literówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.10, 14:38
        literówka w tytule "brylatami". pozdrawiam
      • Gość: Gostek Medal? Ja nie dałbym jej żadnego! IP: *.subscribers.sferia.net 18.02.10, 15:20
        Narażała swoje życie i koleżanek...przecież sama mogła narazić innych i
        podjechać w wyniku upadku innej zawodniczce! Jest po prostu
        nieodpowiedzialna;)Jest tez pazerna;) Wstyd! To zwykła egoistka!
        • Gość: kasz Re: Medal? Ja nie dałbym jej żadnego! IP: *.chello.pl 19.02.10, 11:30
          Jest pazerna? Proszę Cię! Nie wiesz, jak to jest przygotowywać się do takiego
          startu 4 lata. Potem masz determinację pobiec mimo wszystko.
      • Gość: bubu Kowalczyk: żal Petry, ale Słoweńcy mają co chcieli IP: *.chello.pl 18.02.10, 15:39
        Gdyby Kowalczyk się wywróciła to zostałaby "zjedzona", że nie umie nawet jeździć a co dopiero wygrywać. Taka prawda.
      • Gość: hmmm [...] IP: *.dsl.teksavvy.com 18.02.10, 16:09
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: m.z Kowalczyk: żal Petry, ale Słoweńcy mają co chcieli IP: *.izacom.pl 18.02.10, 17:34
        I Słusznie Justynko !!!! gratuluję pomimo trudności na
        trasach, jesteś poprostu wielka!!!!
        • Gość: BulBul Re: Kowalczyk: żal Petry, ale Słoweńcy mają co ch IP: *.jinonice.cuni.cz 18.02.10, 17:53
          A czy ktos, np. pani Majdicz, zaprzeczał, ze Justyna jest wielka???
          Jesli w czym, to Polacy sa arcymistrzowie przynajmniej w jednym
          nieolimpijskim sporcie: nadinterpretowaniu.
          Zostancie zdrowi! :-)
      • Gość: b.zły Kowalczyk: żal Petry, ale Słoweńcy mają co chcieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 18:52
        Proszę wysłać działaczy do sprzątania sraczy
      • Gość: Ktos Kowalczyk: żal Petry, ale Słoweńcy mają co chcieli IP: *.yesss.at 18.02.10, 20:56
        Jaka super jako sportowiec, tak glupia jako czlowkiek. Sorry, ale
        tak jest!
      • jakez55 Justyna powinna to powiedzieć Petrze - oj, ... 18.02.10, 21:59
        miałby się facet z pyszna .
        • slowenia Dupek się nazywa Uroš Ponikvar 19.02.10, 12:03
          jakez55 napisał:

> miałby się facet z pyszna .

Dupek się nazywa Uroš Ponikvar i zdaje się ciężko będzie mu wrócić do kraju.

I na dodatek jeszcze się wymądrza:
          m.in. powiedział, że nie zgada się, że trasa była źle przygotowana, a ponadto
          mówił, że Justyna ciągle narzekała, że podjazdy są za łatwe, a zjazdy za trudne,
          i że chciała, żeby przesunąć te niebieskie piramidki jeszcze bardziej na skraj
          trasy...

Dupek, po prostu dupek.
      • elviz2 skromność 19.02.10, 16:51
        Strasznie skromna jest Petra ja bym jej dał 1000 takich medali jaki sobie
        przyznała za skromność i jeszcze wrzucił bym w nie turkusy szafiry i inne
        rodzynki:) podziwiam ją za hart ducha ale to wszystko.
        • Gość: BulBul Re: skromność IP: *.jinonice.cuni.cz 21.02.10, 13:40
          Eh, czy pan kazde słowo traktuje tak powaznie? Albo bedziemy zakazac
          kazda emocje? Człowieku, ona na koncu dobiegła do medalu
          (prawdziwego), nie tylko do "monopolowego" na rogu ulicy.
          • elviz2 Re: skromność 21.02.10, 14:56
            Gość portalu: BulBul napisał(a):

> Eh, czy pan kazde słowo traktuje tak powaznie? Albo bedziemy zakazac
            > kazda emocje? Człowieku, ona na koncu dobiegła do medalu
            > (prawdziwego), nie tylko do "monopolowego" na rogu ulicy.

No Ja to rozumiem i doceniam i uważam że ten brąz jest cenniejszy od platyny
            ale jak słyszę to z jej ust to zaraz przypomina mi się Frytka mówiąca o sobie w
            programie W.Cejrowskiego o sobie że jest charyzmatyczna. Słoweńcy to dumny naród
            w końcu słowianie:) ale bez przesady;)
        • slowenia Re: skromność 22.02.10, 08:52
          elviz2 napisał:

> Strasznie skromna jest Petra ja bym jej dał 1000 takich medali jaki sobie
          > przyznała za skromność i jeszcze wrzucił bym w nie turkusy szafiry i inne
          > rodzynki:) podziwiam ją za hart ducha ale to wszystko.

Człowieku! Miej pretensje do dziennikarzy, że nie rozumieją co
          zawodnik/zawodniczka mówią.
          Ona powiedziała, że ten brązowy medal jest dla niej tak cenny jakby był złoty
          wysadzany brylantami, a nie że 'jej się należy'...

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka