Gość: tave Kornelia Marek po przesłuchaniu: Czuję się winna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 16:17 Juz nie wiem co gorsze. Jej wyglad czy jej zachowanie :( Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Nie siedź tyle przy komputerze, bo ... 24.03.10, 17:12 krzesło czyraków dostanie na siedzeniu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Kornelia Marek po przesłuchaniu: Czuję się winna IP: 195.205.192.* 24.03.10, 16:21 Jeśli substancje zostały podane jej bez jej zgody i wiedzy (tak twierdzi), to dlaczego do tej pory nie złożyła doniesieia do prokuratury o popłenieniu przestępstwa narażenie zdrowia i życia ... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtrmntr na szczęście nie oglądam sportu... IP: *.jmdi.pl 24.03.10, 16:57 i nie emocjonuję się tego typu brojlerami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma Re: Kornelia Marek IP: *.broker.com.pl 24.03.10, 17:17 Głos z Norwegii: Cieszę się, że Marek wpadła www.eurosport.pl/biegi-narciarskie/vancouver-2010/2009-2010/kornelia-marek-wpadla_sto2266033/story.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanni Tylko dozywotnia dyskwalifikacja!! IP: *.tn.glocalnet.net 24.03.10, 17:27 To jedyny sposob na pozbycie sie cpunow w sporcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedos Trypolski, Wierietelny, Kowalczyk, Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 17:30 To Wierietelny sciagnal do pracy w PZN swojego przyjaciela Trypolskiego. Teraz Wierietelny broni Trypolskiego i zwala cala wine na Marek. Wierietelnemu bardzo latwo przychodzi atakowanie polskich sportowcow, olimpijczykow, dziennikarzy i kibicow. Do obrony Tryposkiego wlaczyla sie Kowalczyk, ktora jest pod duzym wplywem Wierietelnego. To od niego wychodza bzdury, ktore wypowiada potem Kowalczyk. Bylo Bjoergen, teraz jest o Marek. Ciekawe czy ktos sprawdzi co oprocz przyjazni laczy Wierietelnego i Trypolskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
anders76 Re: Trypolski, Wierietelny, Kowalczyk, Marek 24.03.10, 17:55 Duzo czytam o narciarstwie ale jakiegos krytykowania uprawianego przez Wiertielnego do tej pory nie zauwazylem. Co do Bjorgen to jest racja, nie mozna sie ladowac zakazanymi preparatami walczac w swiatowej czolowce. Dobrze, ze podniesli tem problem. Z Trypolskim to sprawe bardzo skomplikowalo PZN, lekarz z zawodu, zatrudniony jako fizjoterapeuta, mimo tego wykonuje czynnosci lekarskie bez oficjalnej kontroli. Uzyskano wygodna sytuacje "metnej wody", gdzie w razie wpadki mozna poswiecic czlowieka zrzucajac na niego wine. Albo "jakos tak wyszlo " i wtedy PZN odpowiada za zaniedbanie nadzoru, albo zaplanowano to celowo. W obu przypadkach zarzad PZN powinien zajac sie inymi zajeciami daleko od sportu. Nie jest przypadkiem ze Justyna i jej trener unikaja reszty kontrolowanej przez PZN i maja swoj program i zespol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: Kornelia Marek po przesłuchaniu: Czuje się wi IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.10, 17:46 Od początku wiedziałem że ona kłamie... Taka prawda że jeśli była by pewna albo że lekarz jej wstrzyknął. To by za wszelką cene udupiła lekarza. A tego nie robi broni go, żal jej bo taką ciemnote wciskać prasie to teraz na pewno nie wróci do swego zawodu co więcej straci respekt ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emenens Kornelia Marek po przesłuchaniu: Czuję się winna IP: *.chello.pl 24.03.10, 17:51 dno, dno i jeszcze raz dno. mam na myśli poziom filmów w tym artykule. gościu z Gazety zamiast komentarza duka coś do kamery, bez sensu i składu. Po 25 sekundach kvrvica mnie strzeliła i wyłączyłem idiotę, a wywiad z Justyną też z jakimś tirem w tle przejeżdżającym, nic nie słychać. dno. Odpowiedz Link Zgłoś
mamagra Kornelia Marek po przesłuchaniu: Czuję się winna 24.03.10, 18:25 I dobrze, że czuje się winna, bo winną jest. Jeszcze w trakcie IO z niedowierzaniem oglądałem zdjęcia tej pani. A po przylocie do kraju już miałem podejrzenia, że te wypryski na twarzy i nieumiejętne skrywanie ich pod jakimś mazidłem kosmetycznym to nie trądzik lub zapalenie skóry. Dziwne, że nikt z kierownictwa związku lub lekarzy nie szukał odpowiedzi skąd taki jej wygląd. To, że w całym sporcie w użyciu jest koks różnej postaci to fakt a to, że tylko niektórzy dają się złapać to przypadek, bo głupio go sobie aplikowali. Fizjolog, lekarz czy zawodniczka głupio zaaplikowali EPO? No, kto? A tak nawiasem mówiąc, to za stosowanie dopingu karałbym dożywotnią dyskwalifikacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Kornelia Marek po przesłuchaniu: Czuję się winna IP: *.chello.pl 24.03.10, 19:14 Trzymaj sie Kornelia Jestesmy z Toba!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Kornelia Marek po przesłuchaniu: Czuję się winna 24.03.10, 19:35 idąc na przesłuchanie mówiła; nie czuję się winna! po przesłuchaniu;czuję się winna! może by tak się określiła bardziej dokładnie?a może jaj na przesłuchaniu wytłumaczyli w czym jej wina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toni Kornelia Marek po przesłuchaniu: Czuję się winna IP: *.167.216.81.static.h.siw.siwnet.net 24.03.10, 20:02 "Nie ma ludzi niewinnych, sa tylko zle przesluchani" to bylo motto NKWD. Widocznie zostala dobrze przesluchana. Zrozumiala, ze ma byc winna, dlatego wzbudzilo sie w niej poczucie winy. A co faktycznie zrobila to nie ma najmniejszego znaczenia. Jeszcze kilka rozsadnych przesluchan i poczuje sie winna takze dopingowi kolarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Kornelia Marek po przesłuchaniu: Czuję się winna IP: *.chello.pl 24.03.10, 20:16 Kornelia- nie rób z siebie idiotki!!! przyjmij to na klate ĆPUNKO! Justyna- zajmij ty sie bieganiem a nie sprawami sądów i prokuratury bo zaczynam mieć dość Twojego ciagłego wpieprzania się w sprawy, którymi nie powinnaś się zajmować. Jesteś od biegania a nie od polityki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Kornelia Marek po przesłuchaniu: Czuję się winna IP: 87.204.111.* 24.03.10, 21:00 A może dziewczyna jest niewinna a wszyscy ją oskarżają PODŁOŚĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
sauternes Kornelia Marek po przesłuchaniu: Czuję się winna 24.03.10, 21:23 to zydowka z pochodzenia.dla nich sklamac to tyle co splunac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axel jesteś winna dziewczyno cholernie winna dlatego,że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 23:20 podpisałaś rezygnację aby drugą próbkę badano w twojej obecności, a takie miałaś prawo. Odpowiedz Link Zgłoś