Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadionu

IP: *.centertel.pl 24.03.10, 20:50
    Niech Kaspirzik zrozumie, że stadion jest budowany za NASZE pieniądze i nie on
    będzie decydował czy pozwoli zagrać na nim Warcie. Jestem za tym by Warta
    rozgrywała swoje mecze na Bułgarskiej na stadionie MIEJSKIM.
    I chociaż raz mogę pochwalić Ryśka za dobrą decyzję o meczu obu poznańskich
    drużyn:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: zasieki1 Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadionu IP: 78.133.225.* 24.03.10, 20:50
        Moim zdaniem pomysł świetny. Lech niech się tak nie wozi, jak będą grali w
        pucharach to niech wystawią zawodników z Młodej Ekstraklasy. Nie chodzi o
        wynik, ale o pokazanie Poznaniakom nowego, pięknego stadionu piłkarskiego. Nie
        może być lepszego sposobu niż mecz dwóch poznańskich drużyn.
      • Gość: bulawinka Re: Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 21:00
        popieram. pan Kasprzak moze wyrazic swoja opinie, ale nie moze decydowac czy domagac sie pozytywnego rozpartrzenia wlasnej propozycji. I niech nie robi z Lecha wielkiej gwiazdy, ktora moze rzadzic kazdym. Mimo wszystko nie przeszkadzalby mi mecz z FCB :d

PS pozostaje kwestia murawy, ktora moze zostac powaznie oslabiona. ale ta dyskusja pod innym newsem.
      • Gość: poznaniak Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadionu IP: 84.238.83.* 24.03.10, 21:01
        byłoby mega :)
        w sumie nigdy nie byłem na meczu Warty a w końcu też drużyna z Poznania! :)
      • Gość: G Re: Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadio IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.10, 21:01
        raczej sugestie, nie decyzje
      • Gość: DK Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadionu IP: *.echostar.pl 24.03.10, 21:02
        To jest stadion MIEJSKI! Gdyby LECH zbudował go za swoje pieniądze to byłby
        właścicielem i gospodarzem tego obiektu i mógłby robić z nim i na nim wszystko
        co by mu się podobało!
        Ale, przypominam, to jest stadion MIEJSKI!
        • Gość: Warciarz Re: Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadio IP: *.icpnet.pl 25.03.10, 18:37
          Tak samo stadionem miejskim jest zdewastowany,kiedyś piękny obiekt
          przy ul Bema. Oj rozliczymy jeszcze Grobelnego za ten obiekt. Nie
          było by dzisiaj problemu gdzie ma grać Warta.Największa afera w
          powojennym Poznaniu. Panie Napierała i spółka szykuj pan papiery!!
      • Gość: polko Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadionu IP: 83.238.58.* 24.03.10, 21:08
        zgoda na grę warty na bułgarskiej pod jednym warunkiem że warta i lech będą ponosić takie same koszty wynajmu stadionu a pan prymus co miesiąc bedzie wymieniał murawę za własne pieniądze a jesli chodzi o imprezę na otwarcie to niech sobie prymusik zorganizuje mecz księża-psy albo coś w tym stylu oczywiscie z pyrami i gzikiem i ch,,, wie z czym jeszcze
        • zbig1113 Re: Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadio 24.03.10, 21:15
          A wielka Amica niech gra na macierzystym obiekcie we Wronkach.
          • Gość: koles Re: Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadio IP: 94.127.109.* 25.03.10, 10:51
            Ten Kasprzak to jakis totalny malomiasteczkowy kmiotek !
            • Gość: poznaniak Re: Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadio IP: *.icpnet.pl 25.03.10, 12:18
              A co myslales. Kompleksy wychodza. Przyjezdza taki wioskowy do miasta i rzadzi.
              Do Wronek niech wraca gdzie jego miejsce i tam niech sobie gra z kim chce. A na
              stadionie miejskim w Poznaniu gospodarzem jest WARTA!!!
        • Gość: miecz Re: Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadio IP: *.icpnet.pl 24.03.10, 21:31
          Warta nie będzie ponosić takich samych kosztów użytkowania stadionu jak Lech z
          prostego powodu. Lech ma tu swoją siedzibę, sklep, boiska treningowe. Korzysta z
          niego cały czas. Warta ma siedzibę i trenuje na DD. Z Bułgarskiej będzie
          korzystać raz na dwa tygodnie przez kilka godzin korzystając z szatni, głównego
          boiska i jednej trybuny. Gra Warty na stadionie miejskim to nie jest jej
          widzimisię tylko konieczność. Wstydem dla miasta, wszystkich poznańskich kibiców
          i włodarzy Lecha będzie to jeśli Warta będzie musiała grać w Grodzisku
          Wielkopolskim (Wronki nalezą do Lecha)
          • Gość: poznaniak Re: Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadio IP: *.icpnet.pl 25.03.10, 12:18
            Lecha juz nie ma. A Amika ma siedzibe we Wronkach. Leki bierz albo sie obudz.
      • Gość: qq Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadionu IP: 213.156.124.* 24.03.10, 21:12
        nie chcemy zadnej Holandii, tylko na tyle was stac urzedasy? Miala
        byc Francja albo Argentyna. Holandia to sobie moze zagrac w Albanii.
        • Gość: gg Re: Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadio IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.10, 23:38
          sam graj w Albanii xD
        • Gość: gg Re: Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadio IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.10, 23:38
          sam sobie graj w Albanii xD
      • Gość: luki Arogancja władz Lecha mnie zaskakuje.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 21:14
        Arogancja władz Lecha mnie zaskakuje i smuci, bo to moja ukochana drużyna!
        • Gość: Seba Re: Arogancja władz Lecha mnie zaskakuje.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 21:21
          Bo to wiara z landu, z Wronek co cyrulika do piłki dopuściła. Mają kompleks
          Poznańczyków. Boją się, że Warta wygra :D

PS Szkoda, że władze Lecha są takie dziwaczne. Liczą, że im nie wiadomo ilu
          ludzi przyjdzie na mecz z rezerwami silnych europejskich zespołów. Tak
          rezerwami, bo nikt nie będzie grał 1-szym składem w październiku.
        • Gość: zed Bo to władze Amici są !!! IP: 195.20.110.* 25.03.10, 09:06
          Niestety - zwykłe bambry z Wronek, co między ludźmi zachować się nie
          potrafią. Nie znają poznańskiej mentalności, tradycji i szcunku
          jakim w Poznaniu darzy się Wartę.
          Czas, żeby Kasprzak i jego sitwa wreszcie zrozumieli, że teraz
          reprezentują LECHA i czas na zmianę zachowania.
          A jak nie - to niech ich tego nauczą kibice Lecha, a najlepiej niech
          zmienią tych buraków na ludzi związanych z poznańskimi tradycjami!!!
          WSTYD PANOWIE DZIAŁACZE LECHA.
          Robicie wstyd sobie, a przy tym całemu Poznaniowi.
        • Gość: :) Re: Arogancja władz Lecha mnie zaskakuje.. IP: *.icpnet.pl 25.03.10, 12:19
          pewnie z Wronek jestes stad ten smutek.
      • Gość: Riki WArta MiSzcZ IP: *.icpnet.pl 24.03.10, 21:16
        Riki
      • Gość: czesiio Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadionu IP: *.icpnet.pl 24.03.10, 21:17
        To Warta ma tylu kibiców że zapełni stadion albo jedna trybunę? WĄTPLIWIE Panie Prezydencie z żelem na włosach. A trawę to będzie
        zmieniać po każdej kolejce.
        • Gość: antynapinacz Re: Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadio IP: *.icpnet.pl 24.03.10, 21:30
          jak władze Lecha w ten sposób będą traktować kibiców, to nie wiadomo jak za parę
          lat będzie wyglądał układ frekwencji na meczach poznańskich drużyn. Chętnie się
          wybiorę na mecz Warty na Stadion Miejski, z pewnością bilety będę przynajmniej o
          połowę tańsze, a poziom czołowych drużyn pierwszej ligi jest zawsze wyższy niż
          dołów Ekstraklasy, więc z poziomem widowiska na pewno nie będzie źle!
          • Gość: Żorż Re: Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadio IP: 95.108.17.* 25.03.10, 11:48
            Zamiast pie***yć na forum to idź już teraz na mecz Warty, wysoka frekwencja w Ogródku to najlepszy argument za pozycją Warty w poznańskiej piłce.
      • Gość: tsu Lech niech nie podskakuje IP: *.icpnet.pl 24.03.10, 21:23
        gdyby nie wsparcie miasta dziś grałby w niższej lidze niż Warta
        • Gość: darek Re: Lech niech nie podskakuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.10, 21:31
          Panie Kasprzak niech się pan tak nie sadzi i zorganizuje ten mecz z
          Anderlechtem Bruksela który podobno był zapisany w transferze Marcina
          Wasilewskiego
        • Gość: LP Re: Lech niech nie podskakuje IP: 95.108.16.* 24.03.10, 22:07
          A Warty już by nie było... Kto ostatnio prosił się o kasę, bo inaczej nie
          przystąpi do rozgrywek.
          • Gość: poznaniak Re: Lech niech nie podskakuje IP: *.icpnet.pl 25.03.10, 12:33
            A kto finansuje ciagle klub spoza Poznania, majac w Poznaniu jeden z
            najstarszych i zasłuzonych klubów. Wladze Poznania mogłyby przeznaczyc jakies
            pieniadze na Warte. To Warta wychwala wielu znakomitych sportowców. Poczytaj
            sobie o historii tego klubu.
        • Gość: poznaniak Re: Lech niech nie podskakuje IP: *.icpnet.pl 25.03.10, 12:22
          Lecha nia ma. Jest Amika. Tylko pod inna nazwa. Gdyby był KKS Lech załozony w
          ubiegłym wieku - klub kolejarksi a nie kuchenkarski to za długi i wałki grałby w
          5 lidze :D
      • Gość: posen wronieckie qrvy panoszą się na miejskim stadionie IP: *.147.175.40.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.03.10, 21:34
        warta do boju jazda z leszkiem
        bezczelni ci prezesi z wronek, niech sobie zbudują prywatny stadion,
        • Gość: Poznaniak ciekawe za co Kasprzak zaprosisz Barcelone ? IP: 204.124.182.* 24.03.10, 21:53
          za kasę Rutkowskiego czy Poznania ? jak Wam nie pasi granie na Bułgarskiej, to
          budujcie se swój własny stadion burasy, tylko tego nie przehandlujecie potem jak
          Lewandowskiego czy Murawskiego, bo kasa musi Rutkowskiemu się zgadzać. zwijajcie
          kramik i w Polskę !
        • Gość: LP Re: wronieckie qrvy panoszą się na miejskim stadi IP: 95.108.16.* 24.03.10, 22:08
          Nie produkuj się szczurku.
          • Gość: :) Re: wronieckie qrvy panoszą się na miejskim stadi IP: *.icpnet.pl 25.03.10, 12:23
            Pewnie sam jestes wroniecka qrva z wronieckiej celi.
      • Gość: gru Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadionu IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.10, 21:53
        Przypominam wam gamonie, że Warta sprzedała swój stadion i przejadła
        całą kasę, tak wiec trochę pokory… To JEST, BYŁ I BĘDZIE stadion Lecha!
        • Gość: Seba Re: Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 22:00
          > że Warta sprzedała swój stadion i przejadła
          > całą kasę

Nie Warta a złodziejscy prezesi, nie całą kasę bo po powstaniu czegoś na tej
          kupie gruzu ma dostać ostatnią ratę.

> To JEST, BYŁ I BĘDZIE stadion Lecha!

Jest Miejski
          Był PKP
          Będzie zobaczymy czy miasto go komuś sprzeda.

A i przypominam, że Lech też kiedyś grał na stadionie Warty, więc się tak nie
          gorączkuj :D
        • Gość: pyra Re: Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadio IP: 92.28.228.* 24.03.10, 22:04
          WARTA przed wojną to był klub poznańskich kupców, przemysłowców etc.
          LECH to był klub roboli z Dębca...
          Miasto - w graniach rozsądku - powinno wspomagać oba kluby. Głupotą
          byłoby budowanie drugiego stadionu dla Warty (choć prawdą jest ze
          swój sprzedala Duńczykom i o tym też nie można zapominać).
        • Gość: cypis Re: Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadio IP: *.izacom.pl 24.03.10, 22:40
          > To JEST, BYŁ I BĘDZIE stadion Lecha!

To dlaczego mecze rozgrywa na nim tylko Amica Wronki?
        • Gość: poznaniak Re: Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadio IP: *.icpnet.pl 25.03.10, 12:26
          Stadion warty to zabytek historyczny z wielu wzgledow. Poczytaj sobie zanim cos
          napiszesz. Przejadli go prezesi. I nie cała kase. Czesc wydano rozsadnie. A
          stadion Lecha był KKS lecha czyli nalezał do PKP a teraz jest miejski - miasta
          Poznania a nie wsi Wronki. Wiec Amika won. Warta ma prawo na nim grac a nie Amika.
      • Gość: Markus Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadionu IP: *.icpnet.pl 24.03.10, 22:04
        Myślę, że ktoś tu usiłuje s..ć wyżej niż ma tyłek...
        Klub jest tyle wart ile warci są jego kibice
      • Gość: ODLEW Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadionu IP: 83.238.58.* 24.03.10, 22:14
        Lech ma prawo grać z kim chce mecze towarzyskie i meczu z zielonymi pewnie nie chce grać a jesli jest stadion miejski to pewnie mają prawo na nim grać wszystkie kluby z poznania czyli do boju działacze poznaniaka posnani odlewu i innych klubów z naszego miasta a pan prymas niech przywozi nową trawę co tydzień BO PEWNIE MA UKŁADY Z FIRMAMI TRAWNIKOWYMI
        • Gość: cypis Re: Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadio IP: *.izacom.pl 24.03.10, 22:41
          Spokojnie miejsce dla wszystkich poznańskich klubów się tam
          znajdzie - tylko niech Amica wróci do siebie do Wronek.
        • Gość: poznaniak Re: Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadio IP: *.icpnet.pl 25.03.10, 12:27
          madra wypowiedz. Kazdy poznanski klub na Bułgarska. Ciekawe ile murawa wytrzyma :)
      • maxelpe Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadionu 24.03.10, 22:32
        Dla mnie żadnego meczu otwarcia być nie musi, a dokładanie do tego Warty to chyba tak z oszczędności, albo już na starcie politykom brakuje pomysłu. Takim ludziom należy od początku wybić z głowy zajmowanie się stadionem po skończeniu jego budowy, a z drugiej strony, jak urzędasy chcą sobie zrobić piknik z gzikiem to niech idą na Maltę i tam się bawią. Najlepszym meczem otwarcia będzie kolejka ligowa, albo mecz reprezentacji.

Stadion od zawsze kojarzony z Lechem staje się teraz areną igrzysk polityków, którzy szukają punktów przed wyborami, a nie pamiętają kto domagał się rozbudowy obiektu przy Bułgarskiej.

Co do Warty, nic do niej nie mam, ale niech nie uważają, że jak stadion nazywa się "miejski" to od razu mogą poczuć się jak w domu i założyć, że gra na nim się należy. Swój stadion podarowany przez miasto przehandlowali z Duńczykami, a że obecny nie nadaje się do gry to już ich sprawa. Niech proszą urzędników, sponsorów, aby znalazła się kasa na własny obiekt, Kraków niech będzie przykładem, że można coś załatwić, a nie czekać na gotowca.
        • Gość: J.J-P. Re: Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.10, 10:14
          Przypomnę, że Kolejarz cały sezon (nawet 2) grał na stadionie Warty,
          (nie miasta)w latch 70, jak wszedł do II, a potem I ligii. Za ten
          stadion płacili pracownicy HCP, równiez oni za fiko po wojnie go
          odbudowali.
          Ale to były trochę inne interesy.
          Teraz "LECH spółka akcyjna" to biznes i chce głabnąć za frico, lub
          prawie frico stadion miejski i cyknąć na ok. 1 mld miasto Poznań.
          Przecież Rutkowski mówił, że przekształcenie klubów w spółki to
          najlepszy biznes, lepszy niż w Niemczech, i dlatego kapitał
          przypłynie. Jak nie głabnie stadionu to nie przypłynie.
          Koniec kropka w biznesie nie ma sentymentów, liczy sie tylko stopa
          zwrotu i dostęp do kapitału dla obrotu (1 mld w postaci stadionu).
          • Gość: LP Re: Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadio IP: 95.108.16.* 25.03.10, 15:04
            Skąd ten 1 mld wziąłeś to nie wiem.

>Koniec kropka w biznesie nie ma sentymentów...
            to ile Warta chce do niego dołożyć?
      • Gość: Lechita W Poznaniu tylko Lech!!!!!!!! IP: *.sileman.net.pl 24.03.10, 22:53
        Wytepiliśmy kibiców Warty i Olimpii (hehe juz nie ma Olimpii):D
        POZNAŃ 100% LECH!!
        Miasto przerzutów? NIE
        • Gość: WWA Same przerzuty!!! IP: *.sileman.net.pl 24.03.10, 22:56
          HAHAHAHHAHAHA

www.90minut.pl/liga/0/liga552.html
          popatrz 90 minut nie kłamie:DDDDDDDDDDDD
          • Gość: ASDDD Re: Same przerzuty!!! IP: *.sileman.net.pl 24.03.10, 22:57
            W Poznaniu juz nie ma kibiców Warty i Olimpii!
            POZNAŃ 100% LECH!!
            Miasto przerzutów? NIE
            • Gość: LP Re: Same przerzuty!!! IP: 95.108.16.* 24.03.10, 23:18
              Sam sobie odpisujesz? lepiej spieprzaj spać, bo głupka z siebie robisz.
            • Gość: cypis Re: Same przerzuty!!! IP: *.izacom.pl 25.03.10, 00:25
              100% Lech? To co tu robi Amica Wronki? ;)
        • Gość: Btr Re: W Poznaniu tylko Lech!!!!!!!! IP: 212.183.140.* 24.03.10, 23:16
          Jak dobrze, że takie półgłówki jak Ty, to tylko margines. Z tego co wiem,
          większość kibiców jednego poznańskiego klubu kibicują drugiemu i na odwrót.
          Mam nadzieje że operatorem stadionu zostanie taka spółka która będzie widziała
          na Stadionie Miejskim oba kluby, bo jeśli oba będą płacić za wynajęcie to mają
          prawo do korzystania z niego.
          Głosy o murawie są bezpodstawne, bo z tego co wiem, i tak będzie trzeba ją
          wymieniać co pół roku, z braku dostępu światła i nadmiernego nawodnienia będzie
          po prostu gniła.

Ps
          Wypisywanie tekstów Amica Wronki etc. (odnosząc się do Lecha) jest tak
          prostackie że aż żal to komentować.
      • Gość: Ja Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadionu IP: 95.108.63.* 24.03.10, 23:31
        Jak Lech nie chce grac z Wartą na Stadionie Miejskim to nie.Niech najlepiej
        wypierdala z powrotem na Dębiec.
        Warta to jedyny najstarszy i najbardziej zasłużony poznański klub.
        • Gość: qrasser Re: Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadio IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.10, 00:34

weź się tak kur** nie wymądrzaj tutaj na necie bo w mieście ba w dzień meczu
          widać was tylko od święta a mieszkam na Wildzie
        • Gość: poznaniak Re: Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadio IP: *.icpnet.pl 25.03.10, 12:31
          Słusznie. Problem w tym ze stadion na Dębcu tez nie jest Amiki :) Stadion
          miejski dla Warty. W koncu niech sie Poznaniacy przyzwyczaja ze w Poznaniu mamy
          Warte w 2 lidze.
      • Gość: dowgird Re: Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadio IP: *.icpnet.pl 24.03.10, 23:32
        Stadion jest budowany za NASZE pieniądze czyli za MOJE też ! Nie zyczę więc sobie jako mieszkaniec Poznania (podobnie jak i wielu jego mnieszkańców i zarazem podatników) aby Warta grała na stadionie przy ul.Bułgarskiej !
        • Gość: cypis Re: Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadio IP: *.izacom.pl 25.03.10, 00:23
          A ja sobie nie życzę, żeby na Bułgarskiej grała Amica Wronki. Też
          jako mieszkaniec Poznania i podatnik, i też podobnie jak wielu
          innych. I co z tego?
      • Gość: Ja Re: Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadio IP: 95.108.63.* 24.03.10, 23:38
        niech lech wypierdala na Dębiec
        Ave Warta
        • Gość: Ja Re: Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadio IP: 95.108.63.* 24.03.10, 23:40
          co za baran wykasował mój wpis ?
      • Gość: Ja Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadionu IP: 95.108.63.* 24.03.10, 23:42
        co za idiota kasuje moje wpisy?
      • Gość: Lunatic Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadionu IP: *.icpnet.pl 25.03.10, 00:18
        Ja (mimo że jestem gorliwym fanem Lecha) uważam, że jednak mimo wszystko na
        otwarcie obiektu na Bułgarskiej powinien zagrać Lech z Wartą!!! To byłaby
        promocja miasta!!! I promocja samej Warty którą swoją drogą - równie chętnie
        oglądałbym w Ekstraklasie 8)
      • Gość: prawdziwy poznania Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadionu IP: 78.151.165.* 25.03.10, 00:28
        nie zgadzam się ,aby amica grała na naszym stadionie ,warta
        to prawdziwy poznański klub ,lech poznań został sprzedany do wronek
        a na bługarskiej bambry grają ,od 28 lat chodziłem na mecze
        lecha ,ale na wronki chodzić nie bede stadion miejski jest wiec
        warta powinna grac .Bambry won z poznania do wronek!!!!!!!
        • Gość: qrasser Re: Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadio IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.10, 00:48
          weź się tak kur** nie wymądrzaj tutaj na necie bo w mieście ba w dzień meczu
          widać was tylko od święta a mieszkam na Wildzie
        • Gość: woln Re: Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadio IP: *.aster.pl 25.03.10, 01:04
          hehe no bo wronki to jest faktycznie inny świat...jedna dziura poznań czy
          wronki....ale będzie pośmiewisko ..lech z warcinką ..a może kania gostyń zagra
          albo lubuszanin....jak w Doniecku było otwarcie to śpiewała beyonce ...tylko, że
          tam jest prawdziwy stadion a nie ten kurnik przy bułgarskiej ...porownajcie
          sobie i popatrzcie na prawdziwy stadion
          www.wykop.pl/ramka/230515/otwarcie-stadionu-w-doniecku-ukraina-gotowa-na-euro-2012-foto/
          ....cieszcie się warcinką pajace!
          • Gość: Seba Re: Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.10, 14:09
            Stadion świetny ale to otwarcie zalatuje minionym systemem - IO w Maskwje itd :D
        • Gość: poznaniak Re: Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadio IP: *.icpnet.pl 25.03.10, 12:40
          Jestem za!!! Tez prawie 30 lat na Lecha chodzilem i jak na Debcu grali i jak w 2
          lidze i pamietam czasy w Pucharach i chodzilem na Warte i nie zycze sobie aby
          bambry z Wronek w Poznaniu grali. I sie rzadzili kto ma grac na stadionie
          miejskim. Stadion jest budowany z podatków - poznanskim klubem jest Warta. Lecha
          juz nie ma. Amika do Wronek. Koniec i kropka.
      • Gość: obserwator Lech nie chce grać z Wartą na otwarcie stadionu IP: *.icpnet.pl 25.03.10, 01:53
        ten wieśniak z Wronek kolega "fryzjera",specjalisty od korupcji
        przyjechał z mlyczarkiem do Poznania słoma z papci mu wyłazi nie
        będzie decydował kto ma grac na stadionie miejskim,troszke pokory
        Poznań to nie wiocha zdziebko kultury człowieku stadion to nie twoja
        zabawka, bo tam są ładowane nasze poznaniaków pieniądze, mogłeś
        zostac we Wronkach nie było by problemu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka