Gość: umba IP: *.r.kbt.pl 25.03.10, 08:04 no... to rzeczywiście doping :))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zielu Hokej na trawce IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.10, 08:51 Też mi coś, marihuanę prawie każdy pali, a z dopingiem ma ona tyle wspólnego co alkohol.... Więc nie rozumiem czemu ta dyskwalifikacja... Odpowiedz Link Zgłoś
bubobubo09 Re: Hokej na trawce 25.03.10, 12:18 Pewnie dzieki temu dopingowi zdobyli braz. Cala druzyna najarana. Konopie sa wykrywalne w krwi do ok. 30 dni. Gdyby strzelil sobie EPO albo cos innego z tej calej chemii to by nie wykryli i gral by do usranej smierci zdobywajac medal za medalem. A ja jestem za dyskwalifikacja. Jak wiadomo nie od dzis, konopie to najgrozniejszy narkotyk jaki tylko istnieje. Proponuje robic testy kontrolne we wszystkich szkolach, miejscach pracy i kosciolach. P.S: Mam prosbe, marihuana to chyba hiszpanska nazwa konopii, Nazywajmy sprawe po imieniu: KONOPIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leg Re: Hokej na trawce IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.03.10, 14:19 skoro uwazasz jointy za najgrozniejsze to chyba KONOPIA to jedyny znany Ci narkotyk Odpowiedz Link Zgłoś
frusciante82 Re: Hokej na trawce 25.03.10, 14:24 to był sarkazm... ale po mocniejszych dragach to widzę bez różnicy :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: Hokej na trawce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.10, 14:45 Kolejny atak na kosciol!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pucu_sr Hokej na trawce 25.03.10, 14:01 też się z kumplami kiedyś ukurzeni nad tym zastanawialiśmy... i marihuana może być traktowana jak doping... wzrasta Ci kreatywność i możliwość niekonwencjonalnych zagrań a przed szystkim jak się wkręcisz po zbakaniu w sport to nie ma zlituj nikt Ci nie podskoczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsx Re: Hokej na trawce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.10, 14:42 Jest kilka mozliwosci: - nigdy nie paliles - paliles raz/dwa razy i cos sobie uroiles; nigdy nie grales w zaden sport po mj - chcesz sprowokowac pozostalych uczestnikow forum (i mnie ci sie udalo) - jestes baranem Odpowiedz Link Zgłoś
pucu_sr Re: Hokej na trawce 25.03.10, 14:58 Gość portalu: wsx napisał(a): > Jest kilka mozliwosci: > - nigdy nie paliles > - paliles raz/dwa razy i cos sobie uroiles; nigdy nie grales w zaden > sport po mj > - chcesz sprowokowac pozostalych uczestnikow forum (i mnie ci sie > udalo) > - jestes baranem pale regularni 5-7 razy w tygodniu;] gra w piłkę nożną z kumplami conajmniej raz w tygodniu w niedziele 2 godziny + jeszcze 2-3 razy jak się ułoży w środku tygodnia dodatkowo kopiemy sobie zoche, kumple jeżdżą na rowerach (DH) tymczasem od Ciebie usłyszałem narazie same inwektywy we mnie bez jakiegokolwiek uzasadnienia dlaczego wiec sam jesteś baran;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe whatt???powinien dostać dodatkowy medal! IP: *.toya.net.pl 25.03.10, 14:06 widać jakich mamy 'znawców' wśród lekarzy, terapeutów itp. PO trawce na 200% gorzej się biega, pływa itd. Więc to raczej był strzał w kolano a nie doping... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki O'Rety Re: Hokej na trawce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.10, 14:07 jeszcze pojdzie na 3 lata do wiezienia w ramach przykladu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheh Hokej na trawce IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.10, 14:17 nareszcie dobry tytuł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Hokej na trawce IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.03.10, 14:22 4 na 5 komentarzy jest pozytywnych :) podejrzewam ze ta osoba z komentarzem negatywnym nawet nie widziala marihuany na oczy... Odpowiedz Link Zgłoś