Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zaskakujący lider F1. Czy mistrzostwo da się wy...

IP: *.hist.uj.edu.pl 08.04.10, 15:17
    I znowu trzech pożal się Boże ekspertów przyszło jak pod budkę z
    piwem, a nie do studia. Podkoszuki i tłuste włosy dobre są na plażę,
    a nie do telewizji. O tempora, o mores. DNO!
    Obserwuj wątek
      • bowl1 Zaskakujący lider F1. Czy mistrzostwo da się wy... 08.04.10, 15:21
        Co to za żul nieogolony w zielonej koszulce. Panie Pol, zapraszaj
        Pan normalnych dziennikarzy, bo wg. przyslowia; kto z kim przystaje
        to takim sie staje.
      • Gość: qwerty co za "crew" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.10, 16:34
        niezła ekipa - małpiatka pol (czyś pan się założył z kimś, że nie będziesz pan
        chodził do fryzjera ???), żulik leniarski (tu zakład był chyba o to, czy
        prosto z imprezy-najebki, można przyjść do studia i wystąpić przed kamerą).
        o trzecim panu się nie wypowiem, bo wideo wyłączyłem po 30 sek. na monologu
        pana leniarskiego, więc nie wiem, o czym pan z bródka perorował. dalej nie
        dałem rady-słowo.
        weźcie się filmujcie przez pończochę (jak podobno kiedyś pani prowadząca
        tele-echo), czy inną firankę, bo od patrzenia na was pękają oczy.
      • janroze Zaskakujący lider F1. Czy mistrzostwo da się wy... 08.04.10, 16:46
        jestem zadowolony
      • Gość: jazon Muppet Show IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.04.10, 17:10
        Ogladanie tych trzech pajacow to jak wizyta w ZOO. Jakies stworzenie
        po drugiej stronie podryguje, kiwa glowa, obraca oczami. W przypadku
        naszego "Lenia w zielonym" - nieogolone, brudne, nieuczesane, cos
        tam belkocze, jakby wzrokiem szukal w studio kartki na ktorej ma
        wszystko napisane. Jednak porownywanie tych trzech istot w dziwnych
        ubraniach to obraza dla zwierzakow, o ktorych wyglad ktos dba zanim
        sie je wypusci na widok publiczny.
      • rdowski Zaskakujący lider F1. Czy mistrzostwo da się wy... 08.04.10, 17:12
        ten hmmm ekspert w zielonym swetrze, z guma do zucia to kompromitacja
        ,,gazety,, - zachowuje sie gorzej niz dzieciak z piaskownicy i w ogole kto im
        do diabla powiedzial o tym ultimatum brawna? owszem, anonimowy informator cos
        takiego rzekl dla niemieckiej gazety, jest to wiec niepotwierdzone info, ale
        najglupsze w tym wszystkim jest to, ze brawn nie kieruje ultimatum do
        zawodnikow, a do zespolu, jaki sens ma stwierdzenie, ze ,,zawodnicy nie
        budowali auta,, panie raj, co to za mojego (sluchacza) strata czasu takie
        pier...lenie publiczne?
        uprawiacie nieopatrznie dezorientacje i chrzanicie jak dwojka kolesi z
        podworka... typowa polska bylejakosc ktora i tak prowadzi do wyglaszanej z
        zadeciem informacji ze ,,kubica jest prawie najlepszy, a alnosno to naprawde
        wielki mistrz,,. nie potraficie wiele sami zinterpretowac. moze ultimatum
        brawna to jego proba nacisku na koncern mercedesa, a moze to przygotowanie juz
        do wyscigu w niemczech, przed wlasna publicznoscia? mowicie tylko to, co
        wyczytacie na zagranicznych portalach i nic ponad to.
        musicie chyba wiedziec jako dziennikarze, nawet sportowi, ze to nie tylko wy
        opisujecie rrzeczywistosc ale tez jestescie jej czescia... i ona opisuje was.
        zenada.
        pozdrawiam.
      • dogbono166 Ale przystojniaki 08.04.10, 17:28
        bueuhehe
      • holahola01 Zaskakujący lider F1. Czy mistrzostwo da się wy... 08.04.10, 17:39
        Michał Pol i dwa geje :D
        • Gość: rogers Re: Zaskakujący lider F1. Czy mistrzostwo da się IP: 94.42.84.* 08.04.10, 17:59
          a ty niby kim jestes wstretny pedale!
      • Gość: Marian Zaskakujący lider F1. Czy mistrzostwo da się wy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.10, 18:00
        Bez Kubicomanii o GP Malezji tnij.org/ge6z
      • Gość: Zikkki Zaskakujący lider F1. Czy mistrzostwo da się wy... IP: *.chello.pl 08.04.10, 21:03
        Jacyś pojebani jesteście spójrzcie na swoje krzywe ryje. Takie kozaki bo przed
        ekranem, a brzuszek 150 kg +. Żałosne. Nie podoba się relacja w polsacie tu
        też się nie podoba... Szok w jakim ja kraju żyję? ;/
      • Gość: bm Zaskakujący lider F1. Czy mistrzostwo da się wy... IP: *.e-wro.net.pl 09.04.10, 13:47
        "zwycięstwo Vettela, który pierwszy raz w sezonie dojechał do mety" - :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka