Gość: esteta IP: *.hist.uj.edu.pl 08.04.10, 15:17 I znowu trzech pożal się Boże ekspertów przyszło jak pod budkę z piwem, a nie do studia. Podkoszuki i tłuste włosy dobre są na plażę, a nie do telewizji. O tempora, o mores. DNO! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bowl1 Zaskakujący lider F1. Czy mistrzostwo da się wy... 08.04.10, 15:21 Co to za żul nieogolony w zielonej koszulce. Panie Pol, zapraszaj Pan normalnych dziennikarzy, bo wg. przyslowia; kto z kim przystaje to takim sie staje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty co za "crew" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.10, 16:34 niezła ekipa - małpiatka pol (czyś pan się założył z kimś, że nie będziesz pan chodził do fryzjera ???), żulik leniarski (tu zakład był chyba o to, czy prosto z imprezy-najebki, można przyjść do studia i wystąpić przed kamerą). o trzecim panu się nie wypowiem, bo wideo wyłączyłem po 30 sek. na monologu pana leniarskiego, więc nie wiem, o czym pan z bródka perorował. dalej nie dałem rady-słowo. weźcie się filmujcie przez pończochę (jak podobno kiedyś pani prowadząca tele-echo), czy inną firankę, bo od patrzenia na was pękają oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
janroze Zaskakujący lider F1. Czy mistrzostwo da się wy... 08.04.10, 16:46 jestem zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazon Muppet Show IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.04.10, 17:10 Ogladanie tych trzech pajacow to jak wizyta w ZOO. Jakies stworzenie po drugiej stronie podryguje, kiwa glowa, obraca oczami. W przypadku naszego "Lenia w zielonym" - nieogolone, brudne, nieuczesane, cos tam belkocze, jakby wzrokiem szukal w studio kartki na ktorej ma wszystko napisane. Jednak porownywanie tych trzech istot w dziwnych ubraniach to obraza dla zwierzakow, o ktorych wyglad ktos dba zanim sie je wypusci na widok publiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
rdowski Zaskakujący lider F1. Czy mistrzostwo da się wy... 08.04.10, 17:12 ten hmmm ekspert w zielonym swetrze, z guma do zucia to kompromitacja ,,gazety,, - zachowuje sie gorzej niz dzieciak z piaskownicy i w ogole kto im do diabla powiedzial o tym ultimatum brawna? owszem, anonimowy informator cos takiego rzekl dla niemieckiej gazety, jest to wiec niepotwierdzone info, ale najglupsze w tym wszystkim jest to, ze brawn nie kieruje ultimatum do zawodnikow, a do zespolu, jaki sens ma stwierdzenie, ze ,,zawodnicy nie budowali auta,, panie raj, co to za mojego (sluchacza) strata czasu takie pier...lenie publiczne? uprawiacie nieopatrznie dezorientacje i chrzanicie jak dwojka kolesi z podworka... typowa polska bylejakosc ktora i tak prowadzi do wyglaszanej z zadeciem informacji ze ,,kubica jest prawie najlepszy, a alnosno to naprawde wielki mistrz,,. nie potraficie wiele sami zinterpretowac. moze ultimatum brawna to jego proba nacisku na koncern mercedesa, a moze to przygotowanie juz do wyscigu w niemczech, przed wlasna publicznoscia? mowicie tylko to, co wyczytacie na zagranicznych portalach i nic ponad to. musicie chyba wiedziec jako dziennikarze, nawet sportowi, ze to nie tylko wy opisujecie rrzeczywistosc ale tez jestescie jej czescia... i ona opisuje was. zenada. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
holahola01 Zaskakujący lider F1. Czy mistrzostwo da się wy... 08.04.10, 17:39 Michał Pol i dwa geje :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogers Re: Zaskakujący lider F1. Czy mistrzostwo da się IP: 94.42.84.* 08.04.10, 17:59 a ty niby kim jestes wstretny pedale! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Zaskakujący lider F1. Czy mistrzostwo da się wy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.10, 18:00 Bez Kubicomanii o GP Malezji tnij.org/ge6z Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zikkki Zaskakujący lider F1. Czy mistrzostwo da się wy... IP: *.chello.pl 08.04.10, 21:03 Jacyś pojebani jesteście spójrzcie na swoje krzywe ryje. Takie kozaki bo przed ekranem, a brzuszek 150 kg +. Żałosne. Nie podoba się relacja w polsacie tu też się nie podoba... Szok w jakim ja kraju żyję? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bm Zaskakujący lider F1. Czy mistrzostwo da się wy... IP: *.e-wro.net.pl 09.04.10, 13:47 "zwycięstwo Vettela, który pierwszy raz w sezonie dojechał do mety" - :))) Odpowiedz Link Zgłoś