Gość: aaww IP: *.hcm.com.pl / 9.67.96.* 26.04.02, 13:29 Zawiadamiam wszystkich: NIE ZAPRASZAĆ TYGRYSKA NA JAKIEKOLWIEK GRILOWANIE!!!! On od dzisiaj przeszedł na wegetarianizm!!! (wpierdziela non stop oliwki z papryką! fuj....) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario2 Re: obwieszczenie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 13:33 Te, jak on czyms takim dżistnie, to sie musisz gazmaska kupic :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaww Re: obwieszczenie IP: *.hcm.com.pl / 9.67.96.* 26.04.02, 13:37 no gynau! jak to idzie take flyjstwa jeść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: obwieszczenie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 13:39 jo niy wiem, ale jak on caly czos ino te wuszty a bulce zar, to co sie dziwisz! Po tym szalocie o on teraz zre, i ja sie dżistnie, to poradzi mu dziura w galotach wypolic! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: obwieszczenie 26.04.02, 13:40 ..NIE....BEDE TAK JAK WY CAŁY CZAS ŻUR WPIERDZIELAŁ!!!:))) ..JESTEM TYGRYSKIEM ŚWIATOWCEM!!!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: obwieszczenie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 13:46 Bo niy wiesz gizdzie gorolski co jest dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: obwieszczenie 26.04.02, 13:57 ..jak to nie!!!:)),..myślisz że żuru nie jadłem!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: obwieszczenie 26.04.02, 14:03 hot dogi i kurczaka jesz- widzialem, piwo pijesz- pilem z Toba Bulgarki przelatujesz- obserwowalem, ale to jeszcze nie jest ZYCIE SWIATOWE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: obwieszczenie 26.04.02, 14:14 ..ale od tego sie zaczyna!!!!!:)) ..ej Mario..masz jeszcze mój numer z pracy?? ...zadzwoń w Poniedziałek ...musze z toba pogadać o tym ewentualnym przyjeżdzie.... ..chyba że teraz byś mógł... tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś